UFO

Ex-CIA-agent biecht op: ‘Buitenaardse toestellen in Area 51’ (video)

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Eisenhower wilde tijdens zijn regeerperiode informatie inwinnen over het geheime genootschap Majestic 12 en buitenaardse projecten in de omgeving van Area 51.

Dat stelt een voormalig CIA-agent die anoniem wil blijven. De agent werd samen met zijn chef naar de basis gestuurd om een boodschap over te brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De boodschap luidde dat de president Area 51 en de nabijgelegen basis S-4 onder militair toezicht zou stellen als zijn verzoek niet zou worden ingewilligd.

Fort Belvoir

De inmiddels 77-jarige oud-agent lijdt aan acute nierproblemen en heeft waarschijnlijk nog maar enkele maanden te leven. Hij wil zijn geheimen naar eigen zeggen niet meenemen in zijn graf. Hij legt uit hoe hij in 1958 door de CIA in Langley werd gerekruteerd om zich te verdiepen in het onderwerp buitenaards leven. Het was zijn taak om documenten van een vliegbasis in Fort Belvoir over UFO’s en buitenaardsen te onderzoeken.

In 1958 werd hij samen met zijn baas opgeroepen door president Eisenhower. De president, op dat moment vergezeld door vicepresident Nixon, vertelde het tweetal dat hij informatie probeerde op te diepen over buitenaards leven en bepaalde technologieën. Volgens Eisenhower ‘zou Majestic 12 dat uitzoeken, maar werd hij niet op de hoogte gehouden’.

Vanuit het Oval Office, het officiële kantoor van de president van de Verenigde Staten, zou Eisenhower hebben gezegd:

We hebben contact opgenomen met de mensen van Majestic 12, Area 51 en S-4, maar ze vertelden ons dat hun activiteiten niet onder de bevoegdheid van de overheid vallen. Ik wil dat jij er met je baas naartoe vliegt. Ik wil dat je ze een persoonlijke boodschap overhandigt. Ik wil dat je ze vertelt dat ze tot het einde van de week hebben om naar Washington te komen om me op de hoogte te brengen. Als ze dat niet doen laat ik de basis overnemen door het Eerste Leger uit Colorado.

Geschokt

In Area 51 en S-4 zou de CIA-agent verschillende hangars hebben gezien met buitenaardse toestellen, waaronder schepen die bij Roswell waren neergekomen. In S-4 zou hij bovendien levende buitenaardsen hebben gezien, waaronder een Grey die door zijn baas werd geïnterviewd. Eenmaal terug in het Witte Huis, waar inmiddels ook FBI-directeur J. Edgar Hoover was aangeschoven, vertelden de twee wat ze hadden gezien. Volgens de oud-agent reageerde Eisenhower geschokt.

De getuigeverklaring van de oud-agent is vrijdag vertoond tijdens de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington D.C. Organisator Stephen Bassett besloot de getuigeverklaring op te nemen in het programma en te laten zien aan een commissie van zes oud-congresleden omdat de Amerikaanse journalist Linda Moulton Howe de zaak uitvoerig heeft onderzocht.

Bron: YouTube/CitizenHearing onDisclosure

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lowietje
Lowietje
11 jaren geleden

Respect voor deze man, dit geeft aan dat vermoedens, wat betreft onze vrienden in het universum, juist zijn..

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Het moet je wel echt erg hoog zitten, als je weet dat je stervende bent,en dan toch nog tijd steken in een interview, die bovendien belastend is, voor het “WITTE HUIS”.De grote ontkenners van het ufo fenomeen.De bevolking wakker makend??Mijn respect dat je het laatste restje van je leven geeft, voor het spreken van de waarheid.Om de bevolking WAKKER TE SCHUDDEN.

max1
max1
11 jaren geleden

Ik vind dit interview oprecht overkomen. Wat ik wel vreemd vind is het feit dat Eisenhower in 1958 meer over buitenaards leven wilde weten, terwijl het verhaal gaat dat hij al in 1954 een ontmoeting zou hebben gehad met ET’s.

mevrouw S.
mevrouw S.
11 jaren geleden

Wow knap van deze man. Ik heb het gevoel dat hij blij is dat hij het eindelijk kan vertellen en dat er zonder vooroordeel naar hem wordt geluisterd. Weer een stapje dichterbij…

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x