Homepagina » UFO » Ex-CIA-agent biecht op: ‘Buitenaardse toestellen in Area 51’ (video)
Ex-CIA-agent biecht op: Buitenaardse toestellen in Area 51

Ex-CIA-agent biecht op: ‘Buitenaardse toestellen in Area 51’ (video)

De Amerikaanse president Eisenhower wilde tijdens zijn regeerperiode informatie inwinnen over het geheime genootschap Majestic 12 en buitenaardse projecten in de omgeving van Area 51.

Dat stelt een voormalig CIA-agent die anoniem wil blijven. De agent werd samen met zijn chef naar de basis gestuurd om een boodschap over te brengen.

De boodschap luidde dat de president Area 51 en de nabijgelegen basis S-4 onder militair toezicht zou stellen als zijn verzoek niet zou worden ingewilligd.

Fort Belvoir

De inmiddels 77-jarige oud-agent lijdt aan acute nierproblemen en heeft waarschijnlijk nog maar enkele maanden te leven. Hij wil zijn geheimen naar eigen zeggen niet meenemen in zijn graf. Hij legt uit hoe hij in 1958 door de CIA in Langley werd gerekruteerd om zich te verdiepen in het onderwerp buitenaards leven. Het was zijn taak om documenten van een vliegbasis in Fort Belvoir over UFO’s en buitenaardsen te onderzoeken.

In 1958 werd hij samen met zijn baas opgeroepen door president Eisenhower. De president, op dat moment vergezeld door vicepresident Nixon, vertelde het tweetal dat hij informatie probeerde op te diepen over buitenaards leven en bepaalde technologieën. Volgens Eisenhower ‘zou Majestic 12 dat uitzoeken, maar werd hij niet op de hoogte gehouden’.

Vanuit het Oval Office, het officiële kantoor van de president van de Verenigde Staten, zou Eisenhower hebben gezegd:

We hebben contact opgenomen met de mensen van Majestic 12, Area 51 en S-4, maar ze vertelden ons dat hun activiteiten niet onder de bevoegdheid van de overheid vallen. Ik wil dat jij er met je baas naartoe vliegt. Ik wil dat je ze een persoonlijke boodschap overhandigt. Ik wil dat je ze vertelt dat ze tot het einde van de week hebben om naar Washington te komen om me op de hoogte te brengen. Als ze dat niet doen laat ik de basis overnemen door het Eerste Leger uit Colorado.

Geschokt

In Area 51 en S-4 zou de CIA-agent verschillende hangars hebben gezien met buitenaardse toestellen, waaronder schepen die bij Roswell waren neergekomen. In S-4 zou hij bovendien levende buitenaardsen hebben gezien, waaronder een Grey die door zijn baas werd geïnterviewd. Eenmaal terug in het Witte Huis, waar inmiddels ook FBI-directeur J. Edgar Hoover was aangeschoven, vertelden de twee wat ze hadden gezien. Volgens de oud-agent reageerde Eisenhower geschokt.

De getuigeverklaring van de oud-agent is vrijdag vertoond tijdens de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington D.C. Organisator Stephen Bassett besloot de getuigeverklaring op te nemen in het programma en te laten zien aan een commissie van zes oud-congresleden omdat de Amerikaanse journalist Linda Moulton Howe de zaak uitvoerig heeft onderzocht.

Bron: YouTube/CitizenHearing onDisclosure

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

77 reacties

 1. Opmerkelijk hoor, diverse mensen komen naar deze website gericht op oa het naar buiten brengen van de waarheid over buitenaardsen. Ze komen en bekijken het filmpje, maar vervolgens is de kritiek werkelijk van allerlei negativiteit doordrenkt. Waarom komen jullie dan uberhaupt op deze website???

  @listener, dergelijke geheime diensten gebruiken vaak al eerder technologiën die later algemeen goed worden.

  @Komopzeg, Ik ben blij dat de man tenminste naar buiten is getreden.

  @ de rest, vraag je het 8 uur journaal ook om verificatie van de informatie? Of neem je dat voor zoete koek?
  Prima dat je kritisch bent, maar wees dat dan ook naar de huidige algemene berichtgeving.

  Ik heb in de afgelopen 9 jaar zeker 5 keer heel duidelijk een vliegend voorwerp gezien dat er niet zou moeten zijn. Dit zal ik altijd en overal bereid zijn te vertellen (doe ik al), helaas is mijn impact in het geheel der dingen niet groot genoeg.

  Laat mij je een tip geven, kijk eens wat vaker omhoog en je zal echt wel een keer verrast worden en geniet tot dat moment van het uitzicht op dat enorme heelal met ontelbare kansen op leven dat al…heel…heel…lang de ogen gericht heeft op jou en mij. Waarom is mij een raadsel, maar ik geloof mijn ogen, geloof jij jouw ogen?

  1 likes
 2. Respect voor deze man, dit geeft aan dat vermoedens, wat betreft onze vrienden in het universum, juist zijn..

  0 likes
 3. Het moet je wel echt erg hoog zitten, als je weet dat je stervende bent,en dan toch nog tijd steken in een interview, die bovendien belastend is, voor het “WITTE HUIS”.De grote ontkenners van het ufo fenomeen.De bevolking wakker makend??Mijn respect dat je het laatste restje van je leven geeft, voor het spreken van de waarheid.Om de bevolking WAKKER TE SCHUDDEN.

  0 likes
 4. Ik vind dit interview oprecht overkomen. Wat ik wel vreemd vind is het feit dat Eisenhower in 1958 meer over buitenaards leven wilde weten, terwijl het verhaal gaat dat hij al in 1954 een ontmoeting zou hebben gehad met ET’s.

  0 likes
 5. Wow knap van deze man. Ik heb het gevoel dat hij blij is dat hij het eindelijk kan vertellen en dat er zonder vooroordeel naar hem wordt geluisterd. Weer een stapje dichterbij…

  0 likes
 6. Respect respect en nog eens respect voor deze man, hoop dat z’n laatste dagen vredig mogen zijn.

  0 likes
 7. [quote name=”max1″]Ik vind dit interview oprecht overkomen. Wat ik wel vreemd vind is het feit dat Eisenhower in 1958 meer over buitenaards leven wilde weten, terwijl het verhaal gaat dat hij al in 1954 een ontmoeting zou hebben gehad met ET’s.[/quote]
  Scherp opgemerkt,
  Something does not add up….

  0 likes
 8. Zo is het maar net, het wordt tijd dat er nog veel meer aan het licht komt. Maar dit is weer een van die mensen die zich niet stil kunnen houden. Kan je nagaan in wat voor stres die mensen altijd geleefd hebben.
  vooral als men vragen gaat stellen en je mag niets zeggen.

  0 likes
 9. dus, we zien een ouwe mens die een verhaaltje vertelt.

  Heeft iemand geverifieerd wat die man vertelt, of die man is wie hij zegt dat hij is, etc…

  0 likes
 10. Moedige ex-CIA-agent,om toch de waarheid op te biechten voor zijn spoedige dood.
  De zet is nu aan Barack Obama, of anders doen de aardbewoners het zelf.Oproep aan iedere burger om dit te downloaden waar mogelijk is.Hoop op een spoedig einde van uitbuiting natuur en mensheid op deze unieke aardbol. Nieuw TIJDPERK is opkomst!!!

  0 likes
 11. Hoelang nog zulke indianenverhalen? Straks komt ene Pietje Klaas aan en verklaart op de planeet van ET geweest te zijn. Zo kan ik het ook…

  0 likes
 12. [quote name=”Dr. Why”]dus, we zien een ouwe mens die een verhaaltje vertelt.

  Heeft iemand geverifieerd wat die man vertelt, of die man is wie hij zegt dat hij is, etc…[/quote]
  Haha die dr. Waai, ik stel voor dat jij het dan even voor ons gaat verifiëren en dan horen we het wel ok?

  0 likes
 13. Ik geloof hier weer eens niets van en wel omdat hij in 1958 door de CIA in Langley zou zijn gerekruteerd. Dus de CIA was een broekie nodig om achter de geheimen van Roswell te komen? Komaan zeg!

  Desinformatie volgens mij want grey`s hebben nooit bestaan dat zijn ook allemaal typetjes uit de Disney koker.

  0 likes
 14. Alles wat van de overheid e.d. uitgaat wordt hier in twijfel getrokken… maar zomaar een anoniem iemand wordt op zijn blauwe ogen geloofd omdat hij verteld wat de mensen hier willen horen.

  Ik zou eerst wel eens willen weten (en bevestigd zien) wie deze man is voordat ik waarde ga hechten aan wat deze man verteld… hoe graag ik hem ook zou willen geloven.

  0 likes
 15. “Ik wil dat je ze vertelt dat ze tot het einde van de week hebben om naar Washington te komen om me op de hoogte te brengen”.

  Dus Eisenhower en Nixon zijn akkoord gegaan met de aanwezigheid van Aliens? En Nixon kwam erachter dat in Vietnam een heleboel Alien-kampen waren en besloot ze allemaal te bombarderen met orange? Oftewel: Nixon hield de Vietnamezen voor Aliens aan?
  Inderdaad een bizar verhaal. Deze CIA-agent wil of de CIA nog een laatste schop nageven of hij is echt in de maling genomen.

  0 likes
 16. Wakker schudden?Nederland is bijna volledig teruggevallen naar de middeleeuwen,het kabinet colijn is wedergekeerd en dit keer gaan we er echt allemaal aan,we zijn volledig gehersenspoeld,en gaan als ware zombies onze ondergang tegemoet!Vergeet het hakenkruis maar wand daar hebben we niks van geleerd nu zijn het de machtige corporatie,s die ons allemaal tot slaaf hebben gemaakt en nimmer zullen we wederkeren naar een wereld die we volmaakt kunnen noemen.Het enige wat ons rest is een stelletje psv mensen(pils sex en voetbal pshychopaten die ons de weg wijs willen maken!!vaarwel beste mensen want we hebben niet lang meer.

  0 likes
 17. Hoe kan je hier nu respect voor kan hebben is me compleet een raadsel.

  Allereerst vertelt hij maar wat, terwijl we niet eens weten of hij uberhaupt wel ooit Eisenhower heeft ontmoet of uberhaupt een agent was.
  Laat dit eerst even bewezen worden, als het nml niet waar is is de rest ook bullshit.

  Dan, als het wel waar is, is het nog maar de vraag of het “E.T.”-verhaal wel waar is of uit zijn duim gezogen. Niemand weet wat zijn motieven daarvoor kunnen zijn. Wederom, geen enkel bewijs, dus niet erg geloofwaardig.

  Tot slot, mocht het allemaal toch waar zijn, hoe kan je dan respect hebben voor zo iemand??? Dan heeft hij tenslotte zijn hele leven dit verhaal voor iedereen verborgen gehouden.

  Voor mij maar een conclusie, die man spoort niet.

  0 likes
 18. Jammer. Ik vond dit aanvankelijk heel interessant, maar na minuut 3 komen mijn twijfels. Hij kreeg een CIA-card. Als een credit-card die je door een apparaat schuift… ? In 1958? Bestond toen al zo een technologie?? Iemand van de site die hier kan op antwoorden? Ik zou het ten zeerste waarderen… Zoniet zou men deze video beter verwijderen, want zo verlies je aan geloofwaardigheid toch?
  Dank je.

  0 likes
 19. Eisenhower heeft zelf aliens ontmoet en met hen gesproken. Officieel zou hij paar dagen gaan jagen. Hij kreeg z.g. ‘een griepje’ en zou die dagen binnen zijn gebleven. In het diepste geheim vertrok hij echter naar de US luchtmachtbasis Holloman en had daar diverse gesprekken met aliens. Deze ontmoeting is in detail bevestigd door luchtmacht personeel, dat destijds e.e.a. met eigen ogen gezien heeft.

  De president van de VS heeft geen enkele autoriteit op Area 51, Dulce Los Alamos.

  http://www.planetseeder.com/watch.php?mdid=3980.

  Beste jongens en meisjes van de redactie blijf kritisch. Beweringen moeten wel in overeenstemming zijn met eerdere, betrouwbaar gebleken, verklaringen.

  0 likes
 20. Heel grappig de reacties allemaal als een gewoon ouder iemand over zijn ervaringen verteld.

  Als ik nu eens zoiets meegemaakt zou hebben, bijvoorbeeld dat ik boven Parijs (samen met mijn man) drie keer dezelfde driehoek UFO binnen vijf minuten op een andere plek met hoge snelheid tevoorschijn zie komen, dan zou ik ook direct als onbetrouwbaar worden neergezet. Ongeacht mijn geloof, huidskleur, opleiding, functie, etc..

  Wij vriendelijke mensen voortvloeiend uit het zuivere, naïeve mensenras zijn onderdanen … gepeupel … en vooral geen vrijdenkers. Het meest zijn wij blijkbaar gebaat bij ONS MOND HOUDEN en MEESPELEN in het neergezette systeem. Anders worden we niet alleen door de overheid op ons plaats gezet, of door de internettrollen afgebrand, maar ook door vele van onze eigen medemensen. Daar zit ook de zwakte of de kracht van het systeem. Eenheid maakt vrij of slaaf.

  Dus moet ik nu wel of niet met echte ervaringen naar buiten komen òf moet ik maar liever mijn mond blijven houden en een veilig leven blijven leven?!

  Gewoon niet vertellen wat je ziet, je dood laat behandelen met medicijnen, je leven lang laten onderdrukken, de jeugdzorg je kinderen laten afnemen als (commercieel) speeltje van de overheid, je laatste stukje vrijheid af laten nemen?

  Daar moet ik toch eens over na gaan denken als ik dit allemaal lees. Oh nee!! TOCH NIET ik blijf gewoon mijn mond opendoen en mijn gedachte op een betere wereld zetten.

  Heel veel mensen onder ons weten, dat wij inwendig goede wezens zijn die verkeerd zijn neergezet tegenover elkaar. Dus ik open MY MIND en blijf in positieve zin kritisch.

  0 likes
 21. [quote name=”Listener”]Jammer. Ik vond dit aanvankelijk heel interessant, maar na minuut 3 komen mijn twijfels. Hij kreeg een CIA-card. Als een credit-card die je door een apparaat schuift… ? In 1958? Bestond toen al zo een technologie?? Iemand van de site die hier kan op antwoorden? Ik zou het ten zeerste waarderen… Zoniet zou men deze video beter verwijderen, want zo verlies je aan geloofwaardigheid toch?
  Dank je.[/quote]

  Hier een link naar een artikel van Popular Science, 1954. Gaat over zo’n systeem bij parkeerterreinen.
  http://books.google.nl/books?id=AeADAAAAMBAJ&pg=PA94&dq=1954+Popular+Mechanics+January&hl=en&sa=X&ei=CFMiT_23OIGvgwf68vjqCA&redir_esc=y#v=onepage&q&f=true

  0 likes
 22. [quote name=”Martijn1205″]Opmerkelijk hoor, diverse mensen komen naar deze website gericht op oa het naar buiten brengen van de waarheid over buitenaardsen. Ze komen en bekijken het filmpje, maar vervolgens is de kritiek werkelijk van allerlei negativiteit doordrenkt. Waarom komen jullie dan uberhaupt op deze website???

  @listener, dergelijke geheime diensten gebruiken vaak al eerder technologiën die later algemeen goed worden.

  @Komopzeg, Ik ben blij dat de man tenminste naar buiten is getreden.

  @ de rest, vraag je het 8 uur journaal ook om verificatie van de informatie? Of neem je dat voor zoete koek?
  Prima dat je kritisch bent, maar wees dat dan ook naar de huidige algemene berichtgeving.

  Ik heb in de afgelopen 9 jaar zeker 5 keer heel duidelijk een vliegend voorwerp gezien dat er niet zou moeten zijn. Dit zal ik altijd en overal bereid zijn te vertellen (doe ik al), helaas is mijn impact in het geheel der dingen niet groot genoeg.

  Laat mij je een tip geven, kijk eens wat vaker omhoog en je zal echt wel een keer verrast worden en geniet tot dat moment van het uitzicht op dat enorme heelal met ontelbare kansen op leven dat al…heel…heel…lang de ogen gericht heeft op jou en mij. Waarom is mij een raadsel, maar ik geloof mijn ogen, geloof jij jouw ogen?[/quote]
  Respect, iemand die verder is dan level 01, precies mijn mening Martijn..
  Laat de simpeltjes maar kletsen joh, die hebben gewoon angst voor het onbekende…

  0 likes
 23. [quote name=”Plien”]Ik geloof hier weer eens niets van en wel omdat hij in 1958 door de CIA in Langley zou zijn gerekruteerd. Dus de CIA was een broekie nodig om achter de geheimen van Roswell te komen? Komaan zeg!

  Desinformatie volgens mij want grey`s hebben nooit bestaan dat zijn ook allemaal typetjes uit de Disney koker.[/quote]
  klopt helemaal wat jij hier schrijft grey,s zijn hier nog steeds zelfs op en rond de maan en alles wat in walt Dis nies koker zit berust grotendeels op waarheid,maar dat zal wel weer abacadabra zijn voor ongelovigen hier, zoals uit je reactie blijkt.

  0 likes
 24. Interview met Richard Dolan 2011, tijdens de 3rd Annual Leeds Exopolitics Expo. Zijn de maanlandingen gelinkt aan UFO technologie?
  http://www.awe130.nl/index.php/146

  0 likes
 25. #23 pietje bell 05-05-2013 10:23

  En pietje bell, hoelang loop jij al op deze aarde rond?

  Doe toch ff niet zo denigrerend, a.u.b man.

  0 likes
 26. [quote name=”Martijn1205″]Opmerkelijk hoor, diverse mensen komen naar deze website gericht op oa het naar buiten brengen van de waarheid over buitenaardsen. Ze komen en bekijken het filmpje, maar vervolgens is de kritiek werkelijk van allerlei negativiteit doordrenkt. Waarom komen jullie dan uberhaupt op deze website???

  @ de rest, vraag je het 8 uur journaal ook om verificatie van de informatie? Of neem je dat voor zoete koek?
  Prima dat je kritisch bent, maar wees dat dan ook naar de huidige algemene berichtgeving.

  [/quote]
  Ik kom hier omdat ik oprecht geinteresseerd ben in het onderwerp en omdat ik benieuwd ben of er ooit nog antwoord komt op de vraag van “mogelijke” buitenaardse aanwezigh.
  Ik schakel daarbij echter [in tegenst. tot jou blijkbaar] niet mijn kritische denkvermogen uit.Ik neem niet zomaar een verhaal aan terwijl er geen enkele mate van verificatie aanwezig is,[zoals gebruikelijk in journalistiek interview]ik vind dan ook dat Dolan hier een zeperd van jewelste maakt.
  Ben ook kritisch tov berichten in MSM[bijv Syrie]dus is het gerechtigd dat ik ook hier kritisch tegenover sta. Als je alles maar meteen voor zoete koek aanneemt kun je net zo goed naar RAARMAARWAAR.nl gaan.
  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.

  0 likes
 27. [quote name=”Lowietje”][quote name=”Martijn1205″]Opmerkelijk hoor, diverse mensen komen naar deze website gericht op oa het naar buiten brengen van de waarheid over buitenaardsen. Ze komen en bekijken het filmpje, maar vervolgens is de kritiek werkelijk van allerlei negativiteit doordrenkt. Waarom komen jullie dan uberhaupt op deze website???

  @listener, dergelijke geheime diensten gebruiken vaak al eerder technologiën die later algemeen goed worden.

  @Komopzeg, Ik ben blij dat de man tenminste naar buiten is getreden.

  @ de rest, vraag je het 8 uur journaal ook om verificatie van de informatie? Of neem je dat voor zoete koek?
  Prima dat je kritisch bent, maar wees dat dan ook naar de huidige algemene berichtgeving.

  Ik heb in de afgelopen 9 jaar zeker 5 keer heel duidelijk een vliegend voorwerp gezien dat er niet zou moeten zijn. Dit zal ik altijd en overal bereid zijn te vertellen (doe ik al), helaas is mijn impact in het geheel der dingen niet groot genoeg.

  Laat mij je een tip geven, kijk eens wat vaker omhoog en je zal echt wel een keer verrast worden en geniet tot dat moment van het uitzicht op dat enorme heelal met ontelbare kansen op leven dat al…heel…heel…lang de ogen gericht heeft op jou en mij. Waarom is mij een raadsel, maar ik geloof mijn ogen, geloof jij jouw ogen?[/quote]
  Respect, iemand die verder is dan level 01, precies mijn mening Martijn..
  Laat de simpeltjes maar kletsen joh, die hebben gewoon angst voor het onbekende…[/quote]
  Ja, Dat zal het wezen…

  0 likes
 28. de meeste hier geloven nog geen koe als ze eropzitten.

  lange weg te gaan nog met dat soort mensen.

  Lekker blijven ontkennen hoor….

  De beste man kan amper ademen, en nog loopt hij risoco waarschijnlijk.

  Beetje respect voor oudere is wel op ze plaats.

  ongeacht je geloof/ stuisvogeltechniek

  0 likes
 29. [quote name=”Lowietje”][quote name=”Dr. Why”]dus, we zien een ouwe mens die een verhaaltje vertelt.

  Heeft iemand geverifieerd wat die man vertelt, of die man is wie hij zegt dat hij is, etc…[/quote]
  Haha die dr. Waai, ik stel voor dat jij het dan even voor ons gaat verifiëren en dan horen we het wel ok?[/quote]

  waarom zou ik dat moeten doen? Ik publiceer het niet 🙂

  0 likes
 30. [quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″]

  [/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.

  0 likes
 31. [quote name=”WhaTsHenneping”]de meeste hier geloven nog geen koe als ze eropzitten.
  [/quote]

  ooit geprobeerd om op een koe te gaan zitten? Veel succes als je ‘t eens doet 🙂

  Anyway, als ik op een koe zou zitten, dan is er behoorlijk wat tastbaar bewijs. Ik zou al zeer tevreden zijn met slechts 10% zoveel tastbaar bewijs 🙂

  0% bewijs is een beetje moeilijker om gelukkig mee te zijn.

  Sommigen beweren hier dat de amerikaanse overheid vanalles in scene zet, maar dit is zonder twijfel de absolute waarheid 🙂
  Beetje vreemd, nee?

  0 likes
 32. [quote name=”WhaTsHenneping”]de meeste hier geloven nog geen koe als ze eropzitten.

  lange weg te gaan nog met dat soort mensen.

  Lekker blijven ontkennen hoor….

  De beste man kan amper ademen, en nog loopt hij risico waarschijnlijk.

  Beetje respect voor oudere is wel op ze plaats.

  ongeacht je geloof/ stuisvogeltechniek[/quote]
  Dus omdat ik respect voor ouderen moet hebben,moet ik kritiekloos de beste man maar op zijn “oude” ogen geloven?
  Oke,helder….

  0 likes
 33. [quote name=”Martijn1205″]

  @ de rest, vraag je het 8 uur journaal ook om verificatie van de informatie? Of neem je dat voor zoete koek?
  Prima dat je kritisch bent, maar wees dat dan ook naar de huidige algemene berichtgeving.

  [/quote]

  Deze reactie raakt kant nog wal.

  0 likes
 34. [quote name=”VanChrissum”]Zo is het maar net, het wordt tijd dat er nog veel meer aan het licht komt. Maar dit is weer een van die mensen die zich niet stil kunnen houden. Kan je nagaan in wat voor stres die mensen altijd geleefd hebben.
  vooral als men vragen gaat stellen en je mag niets zeggen.[/quote]
  DE stress was zo enorm, dat ze konden wachten tot het moment dat het kaarsje bijna uit is om dan spontaan het verhaal te willen vertellen. Ik wacht nog steeds op degene in actieve dienst met directe connecties, ipv van hen die al jaren geen contact meer hebben gehad, en waar je ook nog eens tegenstrijdigheden in de artikels van kan vinden.

  0 likes
 35. [quote name=”Plien”]#23 pietje bell 05-05-2013 10:23

  En pietje bell, hoelang loop jij al op deze aarde rond?

  Doe toch ff niet zo denigrerend, a.u.b man.[/quote]
  vermoedelijk iets langer dan jij ,en wat jij denigrerend vind is niet zo bedoeld.ik zelf heb te veel gezien en rechtstreeks meegemaakt,ook de grey,s.in positief opzicht. Je mag een ding van mij aannemen(hoeft niet)sprookjes bestaan NIET,als die wel zouden bestaan zou de gehele kosmos uiteen vallen, alles wat hier is, of zogenaamd bedacht wordt bestaat allang elders in het heelal ,wij hier zitten wat dat betreft nog op de kleuterschool,en het enige wat hier hoogtij viert bij die kleuters is alles kapot maken en vernielen tot de planeet toe,maar die lol zullen zij niet hebben want dat zal de hemel nooit laten gebeuren.open je hart onderzoek alles en behoud het goede,alles is een, en komt uit dezelfde bron.en die bestaat alleen uit liefde.

  0 likes
 36. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″]

  [/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  Kritische beoordeling vergelijken met azijnpisserij… Ha,Ha LOL 🙂
  Een man alleen maar op zijn woord geloven vanwege redenen dat hij zwaar ziek is,nog een paar maanden te leven heeft en jij medelijden met hem hebt.
  OMG Wat een stompzinnigheid beyond belief!
  En wat jij wel en niet gelooft over mijn ervaring zal mij aan mijn achterste roesten.
  Voor de waarde daarvan ben jij helemaal niet relevant,gast.
  En zeker niet iemand die van zo,n abominabel beoordelingsvermogen getuigt.
  Schijnbaar heb ik meer nagedacht en gelezen over het onderwerp dan jij getuige je simpleton reactie….

  0 likes
 37. #35 pietje bell 05-05-2013 15:23
  Alles bestaat uit liefde? de hemel zal dit niet toelaten? man man man welke sekte is dat waar je je bij aangesloten hebt.
  Het leven is genadeloos hard, ook in het universum gebeuren dingen die gruwelijk zijn of denk je dat die gatenkaas op de maan uit liefde ontstaan is. Ja met mijn 61 jaar veel gruwelijke natuur verschijnselen gezien maar volgens jou allemaal uit liefde. Tjss, houw toch op met dat gezever.

  0 likes
 38. [quote name=”Boon”][quote name=”WhaTsHenneping”]de meeste hier geloven nog geen koe als ze eropzitten.

  lange weg te gaan nog met dat soort mensen.

  Lekker blijven ontkennen hoor….

  De beste man kan amper ademen, en nog loopt hij risico waarschijnlijk.

  Beetje respect voor oudere is wel op ze plaats.

  ongeacht je geloof/ stuisvogeltechniek[/quote]
  Dus omdat ik respect voor ouderen moet hebben,moet ik kritiekloos de beste man maar op zijn “oude” ogen geloven?
  Oke,helder….[/quote]

  nee op ze laatste adem.
  niet de eerste deathbed confession dit.

  maar als je standaard niks geloofd…

  geloof maar dat de beste man 15 min fame wil als nog.

  helder….idd

  0 likes
 39. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”WhaTsHenneping”]de meeste hier geloven nog geen koe als ze eropzitten.
  [/quote]

  ooit geprobeerd om op een koe te gaan zitten? Veel succes als je ‘t eens doet 🙂

  Anyway, als ik op een koe zou zitten, dan is er behoorlijk wat tastbaar bewijs. Ik zou al zeer tevreden zijn met slechts 10% zoveel tastbaar bewijs 🙂

  0% bewijs is een beetje moeilijker om gelukkig mee te zijn.

  Sommigen beweren hier dat de amerikaanse overheid vanalles in scene zet, maar dit is zonder twijfel de absolute waarheid 🙂
  Beetje vreemd, nee?[/quote]

  vreemd welnee….

  niet als je in niks is wat het lijkt gelooft.
  usa slecht, absoluut.
  jou het aan je verstand krijgen , never.

  maar komt een dag zal je zo op je neus kijken.

  dus lekker kop in het zand en wachten erop.

  0 likes
 40. stefan steenhouwer

  [quote name=”Plien”]#35 pietje bell 05-05-2013 15:23
  Alles bestaat uit liefde? de hemel zal dit niet toelaten? man man man welke sekte is dat waar je je bij aangesloten hebt.
  Het leven is genadeloos hard, ook in het universum gebeuren dingen die gruwelijk zijn of denk je dat die gatenkaas op de maan uit liefde ontstaan is. Ja met mijn 61 jaar veel gruwelijke natuur verschijnselen gezien maar volgens jou allemaal uit liefde. Tjss, houw toch op met dat gezever.[/quote]
  beste , moet zeggen , als je iemand iets wil leren uit welke stof van kennis dan ook doe je dit uit liefde , zo ook onze creatie enzv , het gaat veel dieper dan je denkt wat er allemaal gebeurt , kijk zal wat anders zeggen , waarom heeft jezus zich laten kruiszigen , uit liefde voor de mensheid zoals word verteld , mm…mmmm kijk ten eerste is jezus en zijn apostellen een methafor voor het werkelijke verhaal wat trouwens oorsprong uit oud egypte en eerder en werd overgenomen tot heden . gans de zaak wat wij relegie noemen is in feite astronomies dat is hoe de oudere culturen omgingen met universieele kennis . als je goed nader bekijkt is jezus de zoon van god , met andere woorden de zon van god de lichtbrenger , en wat doet de zon , ja natuurlijk , maar het kruis dan want deze is gelinkt aan de zon , wel de kruis wil simpel zeggen de 4 seizoenen .

  0 likes
 41. Oproep aan ieder persoon om deze ex-cia-agent te respecteren , hij is zeker met de dood bedreigd,maar dit deert hem niet meer.Hij is alle leugens over aliens meer dan genoeg,laat deze moedige 77-jarige oud-agent in vrede sterven.

  0 likes
 42. stefan steenhouwer

  [quote name=”Plien”]#35 pietje bell 05-05-2013 15:23
  Alles bestaat uit liefde? de hemel zal dit niet toelaten? man man man welke sekte is dat waar je je bij aangesloten hebt.
  Het leven is genadeloos hard, ook in het universum gebeuren dingen die gruwelijk zijn of denk je dat die gatenkaas op de maan uit liefde ontstaan is. Ja met mijn 61 jaar veel gruwelijke natuur verschijnselen gezien maar volgens jou allemaal uit liefde. Tjss, houw toch op met dat gezever.[/quote]en tenslotte wil ik nog aan toe voegen , jij zult waatschijnlijk ook al ervaren hebben met problemen allerhande maar achteraf gezien was het een goede leservaring omdat je er sterker door uit bent gekomen , en dat is uit liefde waar velen niet bij stil staan , je leermeester kan erg een lastig wezen zijn maar uiteindelijk heb je deze nodig om te groeien en begrip te verkrijgen uit wat uit liefde is alles uit voortgekomen met onze beperkte begripvermogen begrijpen we dit niet hoe dit in 1 zit en hoezoe ?! kijk in de geestelijke wereld heb je die soort vragen niet meer omdat je de antwoorden al weet omdat je een hoger bewustzijnsvermogen hebt . maar hier niet tenzij je innerlijk weet .

  0 likes
 43. [quote name=”Plien”]#35 pietje bell 05-05-2013 15:23
  Alles bestaat uit liefde? de hemel zal dit niet toelaten? man man man welke sekte is dat waar je je bij aangesloten hebt.
  Het leven is genadeloos hard, ook in het universum gebeuren dingen die gruwelijk zijn of denk je dat die gatenkaas op de maan uit liefde ontstaan is. Ja met mijn 61 jaar veel gruwelijke natuur verschijnselen gezien maar volgens jou allemaal uit liefde. Tjss, houw toch op met dat gezever.[/quote]
  eerst leren lezen en begrijpen dan roep toeteren en nog wat de natuur reageert op het gedrag van de mensheid.en pakt gewoon zijn rechten terug,of jij dat nu leuk vind of niet.wij zaten ook in Zeeland in 1953 en geven toch ook de schuld niet aan de natuur,als je alleen al om je heen kijk hoe de mensheid zichzelf laat belazeren en vernietigd,en altijd heeft een ander dan wel de natuur het gedaan.

  0 likes
 44. #40 stefan steenhouwer 05-05-2013 18:52,

  en pietje bell, allebeide niet goed snik en ik mag hopen dat die zogenaamde liefde die jullie omarmt jullie niet wurgt zoals die slang die in jullie bijbel wist te ontsnapten nadat Eva van die aardbei had gesnoept.
  Zielig hoe die bijbel fanaten hier op dit forum denken mensen te kunnen indoctrineren met hun goden gezwam.

  0 likes
 45. [quote name=”WhaTsHenneping”][quote name=”Boon”][quote name=”WhaTsHenneping”]de meeste hier geloven nog geen koe als ze eropzitten.

  lange weg te gaan nog met dat soort mensen.

  Lekker blijven ontkennen hoor….

  De beste man kan amper ademen, en nog loopt hij risico waarschijnlijk.

  Beetje respect voor oudere is wel op ze plaats.

  ongeacht je geloof/ stuisvogeltechniek[/quote]
  Dus omdat ik respect voor ouderen moet hebben,moet ik kritiekloos de beste man maar op zijn “oude” ogen geloven?
  Oke,helder….[/quote]

  nee op ze laatste adem.
  niet de eerste deathbed confession dit.

  maar als je standaard niks geloofd…

  geloof maar dat de beste man 15 min fame wil als nog.

  helder….idd[/quote]
  Nee, wat betreft het UFO-fenomeen wil ik standaard niks aannemen of in overweging nemen.
  Blijkt ook wel uit eerdere reacties mijnerzijds.
  Reacties van anderen goed lezen en duiden is ook nog een vak.Maar ja, then again als je standaard alleen maar in je eigen zegje geinteresseerd bent…*sarcasme-modus off*
  Verder geef jezelf in de 4e regel van je reactie al een MOGELIJK motief achter de plots. getuigenis van de beste man aan nl:
  15 MIN OF FAME; maybe nothing more.
  Idd….helder. Bedankt voor deze uitleg….

  0 likes
 46. [quote name=”Plien”]#40 stefan steenhouwer 05-05-2013 18:52,

  en pietje bell, allebeide niet goed snik en ik mag hopen dat die zogenaamde liefde die jullie omarmt jullie niet wurgt zoals die slang die in jullie bijbel wist te ontsnappen nadat Eva van die aardbei had gesnoept.
  Zielig hoe die bijbel fanaten hier op dit forum denken mensen te kunnen indoctrineren met hun goden gezwam.[/quote]
  Plien… Het was geen Aardbei,maar een Watermeloen. *geintje natuurlijk…*

  0 likes
 47. @ Martijn ! Geen kritiek. Een twijfel… En een vraag… Die je niet beantwoordde.
  En nog : ik kom naar deze site voor meer nieuws. Ik vind het meestal boeiend en interessant! Ik hoop zelf op meer antwoorden…..
  @ Blup : dank je voor deze info ! Appreciate your help a lot!

  0 likes
 48. [quote name=”Little Alien”]Oproep aan ieder persoon om deze ex-cia-agent te respecteren , hij is zeker met de dood bedreigd,maar dit deert hem niet meer.Hij is alle leugens over aliens meer dan genoeg,laat deze moedige 77-jarige oud-agent in vrede sterven.[/quote]

  Hoe weet je dat dit een ex-cia agent is?

  0 likes
 49. [quote name=”Dr. Why”]dus, we zien een ouwe mens die een verhaaltje vertelt.

  Heeft iemand geverifieerd wat die man vertelt, of die man is wie hij zegt dat hij is, etc…[/quote]
  Nee, natuurlijk niet.

  Want dan ben je negatief. Gewoon geloven wat je gezegd wordt en anders mond houden.

  0 likes
 50. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″]

  [/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  En waarom denk jij dat een oude man die ziek is dat NIET zou doen?

  Is iedereen die oud is per definitie geloofwaardig?
  Is iedereen die ziek is per definitie geloofwaardig?

  We weten niks van die man, behalve wat hij zelf beweert. Is hij ex CIA agent? Waar kan ik dat controleren? Waar is het bewijs? Hij moet toch iets uit die tijd hebben, al is het maar een loonstrookje.

  0 likes
 51. [quote name=”Little Alien”]Oproep aan ieder persoon om deze ex-cia-agent te respecteren , hij is zeker met de dood bedreigd,maar dit deert hem niet meer.Hij is alle leugens over aliens meer dan genoeg,laat deze moedige 77-jarige oud-agent in vrede sterven.[/quote]

  4 aannames in zo’n kort stukje tekst, en het dan nog als waarheid weten te presenteren ook.

  Chapeau!

  0 likes
 52. dat maakt allemaal niet uit hij zegt het dan maar ook al is hij wel/niet bedreigt.en of het wel/niet waar is .hij vertel het en als deze man zich hier door bevrijd voelt is dit gewoon mooi waarom altijd uw kop houden voor een stel die alles geheim en geheimzinnig doen en wat als wij daad werkelijk te weten komen dat er bijvoorbeeld wel tijdreizen bestaat gaan we dan roepen waarom mochten wij dit niet weten ? goed gedaan van deze man .

  0 likes
 53. #46 Boon 05-05-2013 21:32

  Onlangs een filmpje gezien waar in te zien was dat in de kelder van het Vaticaan een kleitablet zou liggen waar op te lezen staat dat de pepernotenboom die alleen in Spanje groeit, uit het paradijs gesmokkeld was door ene Kain.

  Nu u weer 😉

  0 likes
 54. [quote name=”Cathy”]dat maakt allemaal niet uit hij zegt het dan maar ook al is hij wel/niet bedreigt.en of het wel/niet waar is .hij vertel het en als deze man zich hier door bevrijd voelt is dit gewoon mooi waarom altijd uw kop houden voor een stel die alles geheim en geheimzinnig doen en wat als wij daad werkelijk te weten komen dat er bijvoorbeeld wel tijdreizen bestaat gaan we dan roepen waarom mochten wij dit niet weten ? goed gedaan van deze man .[/quote]Welk graan wordt 2 meter hoog?

  0 likes
 55. [quote name=”Wesley”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″]

  [/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  En waarom denk jij dat een oude man die ziek is dat NIET zou doen?

  Is iedereen die oud is per definitie geloofwaardig?
  Is iedereen die ziek is per definitie geloofwaardig?

  We weten niks van die man, behalve wat hij zelf beweert. Is hij ex CIA agent? Waar kan ik dat controleren? Waar is het bewijs? Hij moet toch iets uit die tijd hebben, al is het maar een loonstrookje.[/quote]

  Jij bent wel heel spastisch bezig je dingen af te vragen in welk onderwerp dan ook. Als er een UFO in je eigen tuin zou landen, wil je nog weten of ie rond of vierkant is of niet ? Dan geloof je het nog niet.
  Alles moet bewezen zijn. Je openstellen in iemand’ s verhaal. Het aanvoelen van dingen heb jij nog nooit van gehoord denk ik. Lijkt me een bekrompen en zwaar leven en je krijgt er nog duimpjes voor ook nog LOL
  Wat wil je nog meer 🙂

  0 likes
 56. [quote name=”Wesley”]Gewoon geloven wat je gezegd wordt en anders mond houden.[/quote]
  Dit geldt alleen voor jou hoor….

  0 likes
 57. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Wesley”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″]

  [/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  En waarom denk jij dat een oude man die ziek is dat NIET zou doen?

  Is iedereen die oud is per definitie geloofwaardig?
  Is iedereen die ziek is per definitie geloofwaardig?

  We weten niks van die man, behalve wat hij zelf beweert. Is hij ex CIA agent? Waar kan ik dat controleren? Waar is het bewijs? Hij moet toch iets uit die tijd hebben, al is het maar een loonstrookje.[/quote]

  Jij bent wel heel spastisch bezig je dingen af te vragen in welk onderwerp dan ook. Als er een UFO in je eigen tuin zou landen, wil je nog weten of ie rond of vierkant is of niet ? Dan geloof je het nog niet.
  Alles moet bewezen zijn. Je openstellen in iemand’ s verhaal. Het aanvoelen van dingen heb jij nog nooit van gehoord denk ik. Lijkt me een bekrompen en zwaar leven en je krijgt er nog duimpjes voor ook nog LOL
  Wat wil je nog meer :)[/quote]
  Ik stel me open voor ieders verhaal. Dat betekent echter niet dat je alles wat de eerste de beste bejaarde verkondigt direct moet geloven.

  0 likes
 58. Wou zou bij de mensheid meer angst veroorzaken:
  1. Te weten dat er wel ander leven bestaat in dit ongelofelijk en onbegrijpelijk groot universum, wat voor de hand ligt natuurlijk, of..
  2. Te weten dat wij helemaal alleen zijn in onbegrijpelijk groot universum, maar dan zit je natuurlijk wel met zulke gasten als Wesley, Dr. Waai, Boon etc. opgescheept….
  Hmmmmm…..doe mij toch maar optie 1.
  ;o)

  0 likes
 59. days of our lives

  [quote name=”Rolling Stone”]
  Jij bent wel heel spastisch bezig je dingen af te vragen in welk onderwerp dan ook. Als er een UFO in je eigen tuin zou landen, wil je nog weten of ie rond of vierkant is of niet ? Dan geloof je het nog niet.
  Alles moet bewezen zijn. Je openstellen in iemand’ s verhaal. Het aanvoelen van dingen heb jij nog nooit van gehoord denk ik. Lijkt me een bekrompen en zwaar leven en je krijgt er nog duimpjes voor ook nog LOL
  Wat wil je nog meer :)[/quote]

  Ieder mens met levenservaring is wel eens in de maling genomen. Dat is de reden dat bepaalde zaken eerst maar eens moeten worden aangetoond, of dat beweringen enigszins kunnen worden gestaafd met andere bewijzen.

  Het zien van een UFO is het zien van een UFO. Dan zie je geen annunaki of reptilians, en het bewijs van het bestaan van Salusa heb je daarmee ook niet rond.

  Dat is de fout die velen maken met deze materie. Een simpele waarneming wordt opgeblazen tot science fiction-proporties, alles wordt bij elkaar geassocieerd en als je dat aan de kaak stelt ben je bekrompen?

  Zelfs als mensen hebben aangegeven foto’s te hebben gemanipuleerd, graancirkels te hebben gemaakt en tot in detail laten zien hoe, worden die mensen als leugenaars afgeschilderd en handelend in opdracht van geheime overheden. Hoe realistisch is dat?

  In verhalen als deze kan iemand voor mij de schijn mee of tegen hebben, maar dat staat nog altijd op grote afstand van het accepteren als feit.

  0 likes
 60. [quote name=”Wesley”][quote name=”Cathy”]dat maakt allemaal niet uit hij zegt het dan maar ook al is hij wel/niet bedreigt.en of het wel/niet waar is .hij vertel het en als deze man zich hier door bevrijd voelt is dit gewoon mooi waarom altijd uw kop houden voor een stel die alles geheim en geheimzinnig doen en wat als wij daad werkelijk te weten komen dat er bijvoorbeeld wel tijdreizen bestaat gaan we dan roepen waarom mochten wij dit niet weten ? goed gedaan van deze man .[/quote]Welk graan wordt 2 meter hoog?[/quote]

  http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/mais.aspx

  Heb ik nu een prijs gewonnen??

  0 likes
 61. [quote name=”Lowietje”]Wou zou bij de mensheid meer angst veroorzaken:
  1. Te weten dat er wel ander leven bestaat in dit ongelofelijk en onbegrijpelijk groot universum, wat voor de hand ligt natuurlijk, of..
  2. Te weten dat wij helemaal alleen zijn in onbegrijpelijk groot universum, maar dan zit je natuurlijk wel met zulke gasten als Wesley, Dr. Waai, Boon etc. opgescheept….
  Hmmmmm…..doe mij toch maar optie 1.
  ;o)[/quote]
  Tja mijn waarde Lowietje, wat heeft de Schepper in al zijn onmetelijke wijsheid in hemelsnaam bewogen om JOU in dit onbegrijpelijk groot universum op te zadelen met GASTEN als Wesley,Dr Waai en ondergetekende? Een existentialistisch vraagstuk waar jij de rest van je leven mee bezig zult zijn en gebukt onder zal gaan.
  Het ga je goed….

  0 likes
 62. [quote name=”Plien”]#46 Boon 05-05-2013 21:32

  Onlangs een filmpje gezien waar in te zien was dat in de kelder van het Vaticaan een kleitablet zou liggen waar op te lezen staat dat de pepernotenboom die alleen in Spanje groeit, uit het paradijs gesmokkeld was door ene Kain.

  Nu u weer ;-)[/quote]
  De Pepernotenboom? Waren er eventueel ook taai-taai struiken en marsepeineplanten?
  Zo ja, dan is van het gerucht dat het een paradijs was geen woord gelogen. 😉

  0 likes
 63. days of our lives

  [quote name=”Lowietje”]Wou zou bij de mensheid meer angst veroorzaken:
  1. Te weten dat er wel ander leven bestaat in dit ongelofelijk en onbegrijpelijk groot universum, wat voor de hand ligt natuurlijk, of..
  2. Te weten dat wij helemaal alleen zijn in onbegrijpelijk groot universum, maar dan zit je natuurlijk wel met zulke gasten als Wesley, Dr. Waai, Boon etc. opgescheept….
  Hmmmmm…..doe mij toch maar optie 1.
  ;o)[/quote]

  Beide scenario’s zouden bij mij geen angst opwekken. Scenario 2 zou jammer zijn, maar dat is een ongeloofwaardig scenario. Je hebt de bijdragen van de jou genoemde mensen blijkbaar niet vaker gelezen in de afgelopen maanden tot jaren, want dan zou je weten dat ze helemaal niet afwijzend zijn (ReneH zeker niet :-)).

  Ik weet wel wat enige angst zou kunnen opwekken bij een groep mensen. De grote religies in de wereld hebben allemaal als basis dat de mens de enige intelligente creatie is in het heelal. Het Vaticaan, de stad Mekka (e.v.a.): deze instituten krijgen forse klappen als aliens zouden landen. Ik zou me best kunnen voorstellen dat het hen heel slecht uit zou komen en dat die gedachte hen zelfs bang kan maken. Je hebt natuurlijk wel een totale wereldbevolking gedomineerd met onbenullige verhaaltjes en leefregels èn bijgedragen aan totale intolerantie jegens andersdenkenden. Komt je dat bekend voor?

  Gelukkig heb ik niets met geloof of religie, dus van mij mag het gebeuren.

  0 likes
 64. [quote name=”Lowietje”]Wou zou bij de mensheid meer angst veroorzaken:
  1. Te weten dat er wel ander leven bestaat in dit ongelofelijk en onbegrijpelijk groot universum, wat voor de hand ligt natuurlijk, of..
  2. Te weten dat wij helemaal alleen zijn in onbegrijpelijk groot universum, maar dan zit je natuurlijk wel met zulke gasten als Wesley, Dr. Waai, Boon etc. opgescheept….
  Hmmmmm…..doe mij toch maar optie 1.
  ;o)[/quote]

  ik ben er in beide gevallen 🙂

  We weten niet dat er elders leven is. We vermoeden dat de waarschijnlijkheid groot is 🙂
  En leven wil nog niet zeggen intelligentie…

  0 likes
 65. [quote name=”days of our lives”]
  Ik weet wel wat enige angst zou kunnen opwekken bij een groep mensen. De grote religies in de wereld hebben allemaal als basis dat de mens de enige intelligente creatie is in het heelal. Het Vaticaan, de stad Mekka (e.v.a.): deze instituten krijgen forse klappen als aliens zouden landen. Ik zou me best kunnen voorstellen dat het hen heel slecht uit zou komen en dat die gedachte hen zelfs bang kan maken. Je hebt natuurlijk wel een totale wereldbevolking gedomineerd met onbenullige verhaaltjes en leefregels èn bijgedragen aan totale intolerantie jegens andersdenkenden. Komt je dat bekend voor?
  [/quote]

  Alleen al om die reden mogen ze van mij direct landen, liever vandaag dan morgen. Krijgen we misschien wat beschaving 🙂

  Dus voor degenen die ze regelmatig zien vliegen, gelieve de boodschap over te brengen.

  0 likes
 66. [quote name=”Boon”][quote name=”Lowietje”]Wou zou bij de mensheid meer angst veroorzaken:
  1. Te weten dat er wel ander leven bestaat in dit ongelofelijk en onbegrijpelijk groot universum, wat voor de hand ligt natuurlijk, of..
  2. Te weten dat wij helemaal alleen zijn in onbegrijpelijk groot universum, maar dan zit je natuurlijk wel met zulke gasten als Wesley, Dr. Waai, Boon etc. opgescheept….
  Hmmmmm…..doe mij toch maar optie 1.
  ;o)[/quote]
  Het ga je goed….[/quote]
  Nou, dat is vriendelijk, dank je..

  0 likes
 67. [quote name=”dr. Why”][quote name=”Lowietje”]Wou zou bij de mensheid meer angst veroorzaken:
  1. Te weten dat er wel ander leven bestaat in dit ongelofelijk en onbegrijpelijk groot universum, wat voor de hand ligt natuurlijk, of..
  2. Te weten dat wij helemaal alleen zijn in onbegrijpelijk groot universum, maar dan zit je natuurlijk wel met zulke gasten als Wesley, Dr. Waai, Boon etc. opgescheept….
  Hmmmmm…..doe mij toch maar optie 1.
  ;o)[/quote]
  En leven wil nog niet zeggen intelligentie…[/quote]
  Ook in betrekking tot intelligentie kies ik toch voor optie 1.
  Stel je voor zeg..

  0 likes
 68. ik weet het niet hoor. ik moet heel eerlijk bekennen dat als ik nog maar een paar maanden te leven had, nog steeds dezelfde rot humor én de gelegenheid, dan zou ik zo’n stunt best uithalen, bij wijze van laatste saluut aan het begrip onnozel. maar er was wel iets (ik laat in het midden wat dan wel) gisterochtend toen ik mijn eerste kopje koffie dronk, halverwege zonsopkomst. twee zilveren bollen schuin boven elkaar, volledig stil in de lucht hangend, geen geluid, geen licht, wel een minuut lang. toen ik terug kwam met de camera waren ze uiteraard verdwenen met als gevolg dat geen mens me gelooft. het zij zo, ik zag het en vond het merkwaardig zo op bevrijdingsdag. óf de aliencard wordt uitgespeeld (en niburu helpt mee) om ons tot één religie te krijgen met een buitenaardse god, óf buitenaardsen bestaan en zijn tot nu toe niet meer dan ordinaire gluurders die geen respect hebben voor de wet op privacy. in dat geval spelen ze onder één hoedje met de regering en moet ik ze niet, de stiekemerds

  0 likes
 69. [quote name=”Lowietje”]
  Ook in betrekking tot intelligentie kies ik toch voor optie 1.
  Stel je voor zeg..[/quote]

  we zullen misschien ooit wel zien 🙂
  Als ze even intelligent zijn als ons, dan zit de kans er dik in dat ze niet lang mee zullen gaan…

  0 likes
 70. [quote name=”Wesley”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″][/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  En waarom denk jij dat een oude man die ziek is dat NIET zou doen?

  Is iedereen die oud is per definitie geloofwaardig?
  Is iedereen die ziek is per definitie geloofwaardig?

  We weten niks van die man, behalve wat hij zelf beweert. Is hij ex CIA agent? Waar kan ik dat controleren? Waar is het bewijs? Hij moet toch iets uit die tijd hebben, al is het maar een loonstrookje.[/quote]

  Je hebt een bord voor je kop je moet en zál maar door zaniken he? wat heeft die man eraan om op zijn sterfbed te liegen????!! Een laatste morbide grap of zo? Oh nee natuurlijk niet hij krijgt er misschien wel dik voor betaald kan hij een dure begrafenis regelen toch? Wat ben jij een ontzettende pain in the ass zeg. echt dom en kortzichtig.Eigenlijk ben je de moeite niet waard om op te reageren ga ik ook niet meer doen.

  0 likes
 71. [quote name=”kim”][quote name=”Wesley”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″][/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  En waarom denk jij dat een oude man die ziek is dat NIET zou doen?

  Is iedereen die oud is per definitie geloofwaardig?
  Is iedereen die ziek is per definitie geloofwaardig?

  We weten niks van die man, behalve wat hij zelf beweert. Is hij ex CIA agent? Waar kan ik dat controleren? Waar is het bewijs? Hij moet toch iets uit die tijd hebben, al is het maar een loonstrookje.[/quote]

  Je hebt een bord voor je kop je moet en zál maar door zaniken he? wat heeft die man eraan om op zijn sterfbed te liegen????!! Een laatste morbide grap of zo? Oh nee natuurlijk niet hij krijgt er misschien wel dik voor betaald kan hij een dure begrafenis regelen toch? Wat ben jij een ontzettende pain in the ass zeg. echt dom en kortzichtig.Eigenlijk ben je de moeite niet waard om op te reageren ga ik ook niet meer doen.[/quote]
  Waarom hij zou liegen?

  Zijn fifteen minutes of fame misschien?

  Wie zegt trouwens dat hij op zijn sterfbed ligt?

  0 likes
 72. [quote name=”kim”][quote name=”Wesley”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Boon”][quote name=”Martijn1205″][/quote]

  NB.ben gaan ultra-sceptische nonbeliever,heb zelf pakweg 25 jr geleden een UFO gespot.
  NB.Er zitten essentiele inconsequenties in zijn verhaal,lees de reacties van MAX1 en RENE H.[/quote]

  Azijnpissers genoeg hier op Niburu. Wel open staan voor dingen, zeggen ze, maar o zo kritisch. Zelf een UFO gespot ? Ik geloof er helemaal niks van beste kerel. Je zit uit je nek te zwammen. En… hoe voelt dit nou ? Denk je nu echt dat een oude man, die zwaar ziek is en nog maar een paar maand te leven heeft, hier wat uit zijn nek zit te lullen ? Dan ben je niet meer kritisch bezig, maar gewoon aan het zeuren. Ga eens in debat over het onderwerp zelf, voor de verandering. Zoals… wat wordt ons hier nu eigenlijk achtergehouden ja of nee.[/quote]
  En waarom denk jij dat een oude man die ziek is dat NIET zou doen?

  Is iedereen die oud is per definitie geloofwaardig?
  Is iedereen die ziek is per definitie geloofwaardig?

  We weten niks van die man, behalve wat hij zelf beweert. Is hij ex CIA agent? Waar kan ik dat controleren? Waar is het bewijs? Hij moet toch iets uit die tijd hebben, al is het maar een loonstrookje.[/quote]

  Je hebt een bord voor je kop je moet en zál maar door zaniken he? wat heeft die man eraan om op zijn sterfbed te liegen????!! Een laatste morbide grap of zo? Oh nee natuurlijk niet hij krijgt er misschien wel dik voor betaald kan hij een dure begrafenis regelen toch? Wat ben jij een ontzettende pain in the ass zeg. echt dom en kortzichtig.Eigenlijk ben je de moeite niet waard om op te reageren ga ik ook niet meer doen.[/quote]
  Laat je door gezeur niet demotiveren om te reageren hoor Kim, dat willen ze juist.

  0 likes
 73. Ik begin het perfect te begrijpen : al de mensen die toch een beetje kritisch staan, tegenover een verhaal over buitenaardsen die op een basis in de VS interviews geven, zijn volgens mij onderdeel van de Illuminati, de schaduwregering, the reptillians, de vrijmetselaars en het leger des Heils. Nu we dit gehad hebben: ik heb gisteren een verhaal gehoord van een oude man en dit ging over een meisje met een rood kapje en een wolf. Heftig !

  0 likes
 74. Zijn wij de enigen die wreed zijn in dit heelal of is alles liefde in dit universum zoals @pietje bell beweerd,

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21546690/__Seksueel_misbruik_VS__.html

  0 likes
 75. [quote name=”Plien”]Zijn wij de enigen die wreed zijn in dit heelal of is alles liefde in dit universum zoals @pietje bell beweerd,

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21546690/__Seksueel_misbruik_VS__.html%5B/quote%5D

  Darwin was een gelovig man. Hij is zijn geloof verloren toen hij besefte hoe wreed de natuur is. Iedere bioloog kan je gruwelverhalen vertellen.

  De natuur is wreed. Of misschien is het juister om te zeggen dat de natuur geen rechtvaardigheid of gevoel kent. Liefde, haat, recht en onrecht zijn menselijke begrippen. We kunnen een meteoriet op onze kop krijgen die de mensheid van vandaag op morgen wegvaagt, net als ongeveer al de rest van het leven op aarde. Is meermaals voorgevallen.

  0 likes
 76. Hm. Na 75 berichtjes over en weer hebben we het weer gehad kennelijk. Streep eronder, een ieder heeft zijn of haar lievelingszegje kunnen doen, next topic dan maar met opnieuw exact hetzelfde patroon, alleen in een iets andere variatie. En zo blijft het maar doorgaan.

  Waar zijn diegenen die ook een beetje onthouden wat er aan artikelen op Niburu langskomt…? Steven Greer, Coen Vermeeren, de CHD (citizen hearing on disclosure), en noem nog maar een paar…? Waar zijn diegenen die zich willen bekwamen in het ontwikkelen van enig historisch besef omtrent de tijd waarin we leven? Waar zijn diegenen die tegen zichzelf kunnen zeggen “hé, ik heb hier iets geleerd uit deze berichtenreeks, dit of dat wist ik nog niet eerder of heb ik nog niet eerder gehoord, zus en zo heb ik het nog niet eerder bekeken”…?

  Of weten we het toch allemaal al? Zoals dat het zitten op een koe 100% tastbaar bewijs oplevert voor het bestaan van de koe, maar ten aller tijde en in alle eeuwigheid 0% tastbaar bewijs voorstelt voor diegene die de koe niet wenst aan te raken laat staan ernaar wil gaan kijken?

  “Tastbaar bewijs”…? Ik stel voor, laten we een groepsexcursie organiseren naar Area 51 en gewoon zelf in de hangars gaan kijken aldaar. Dan komen we vanzelf erachter of er al dan niet tastbaar bewijs aanwezig is. Simpel toch? Of… zou het kunnen dat ze ons daar misschien niet binnenlaten? Zou het?

  Maar wat als we nou voordat we gaan Rutte en de paus vragen voor ‘clearence’? Dan MOETEN ze ons wel toelaten, toch? Of ben ik nou diegene die zich blond gedraagt?

  Wie het weet mag het zeggen.

  0 likes
 77. By the way: the many words below have been my 15 seconds of fabulous fame.

  Now yours again.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

zweden

In Zweden, waar geen lockdown van kracht is, gaat het eigenlijk best wel goed. Is dit de oplossing?

In tegenstelling tot veel andere Europese landen ...

zonnepanelen

Zo ‘groen’ en ‘geldbesparend’ zijn zonnepanelen echt. ‘Hoezo beter voor het milieu?’

Om te zorgen dat Nederland in 2050 ...