BinnenlandCorona

‘Zondag komen we massaal naar de Dam om de bevrijding van de coronatirannie in te luiden’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onder de slogan Samen voor Nederland komen 5 september ruim 60 organisaties bijeen op de Dam in Amsterdam om te demonstreren tegen het coronabeleid. Michel Reijinga, oprichter van de organisatie Nederland in Verzet, is één van de initiatiefnemers van dit grootse project.

“Het volk laat zich horen en zien. Wij strijden voor ons Nederland. Het beleid van kabinet Rutte & Co. moet gestopt worden. Wanneer? Nu! Kom op 5 september naar Amsterdam. Overtuig iedereen om mee te komen. Eerstelingen, ervaren rotten, ongevaccineerden én gevaccineerden, jong en oud. Voor vrijheid. Nu!” schrijft Reijinga op zijn website. Hij hoopt op meer dan 50.000 aanwezigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dan komen we toch!

“Zondag aanstaande komende we MASSAAL naar de Dam om de bevrijding van de coronatirannie in te luiden,” schrijft Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op social media. “En als het regime nu wéér misbruik maakt van de bevoegdheid om de manifestatie te verbieden (wegens ‘volksgezondheid’) …DAN KOMEN WE TOCH!”

“Ik ben er sowieso bij,” stelt FVD-voorman Thierry Baudet. Hij verwijst naar een stuk van Twitter-persoonlijkheid en dichter Jan Bennink getiteld ‘Als we onze vrijheidsstrijd willen winnen, moeten we ergens in geloven. Net als Klaus Schwab’.

Niet opgeven

“Vijf September moeten we er allemaal staan, op de Dam in Amsterdam. Ik ben erbij,” laat Bennink weten. “Deze oorlog winnen kan alleen als we massaal op durven te staan en in beweging komen. Als we net als de Engelsen, de Fransen en de Israeli iedere week met meer mensen de straat opgaan. Als we de vijand laten zien dat we er zijn. En dat we niet opgeven. Dat we met heel veel zijn en blijven groeien.”

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Hartstikke goed! Ik ben de afgelopen maanden twee keer in Amsterdam geweest. De ene keer was ergens in een uithoek: Geuzenveld/Osdorp. Was wel super, met heel veel mensen. De tweede keer startten wij op de Dam. Ook best wel veel mensen.
Dit wordt dus de derde keer.
Heel goed nieuws dat de coryfeeën van Forum voor Democratie erbij zullen zijn. Dat zal nog extra mensen aantrekken.
Eén ding is wel jammer: tegelijkertijd worden de races in Zandvoort gehouden. Dat die doorgaan…. daarvan ben ik zeker. Alleen voor de show wordt dit nog aan de rechter voorgelegd. Maar wij weten allemaal, dat recht krijgen tegenwoordig zeker niet meer vanzelfsprekend is. Het grote geld zal in dit geval ook wel weer winnen.
Ik ben er vrij zeker van, dat er heel veel mensen naar Amsterdam zullen gaan. En dan uit alle uithoeken van ons land.
Dat weet ik, omdat ik op Telegram de site “Vervoer voor demonstranten” heb. Het regent aanvragen uit Limburg, Groningen, Friesland en noem maar op.
Laten wij één ding niet vergeten: SAMEN STAAN WIJ STERK!

Odie
Odie
2 jaren geleden

Ik ben er

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Willen we naar de Dam? Dan gaan we naar de Dam!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 jaren geleden

Oppassen! De tentakels van de regering en trawanten reiken ver. Véél te ver……

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x