Mens en DierCorona

Psycholoog spreekt zich uit: ‘Ik ben tegen het coronavaccin’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse farmaceut Pfizer zou zomaar eens als eerste met een coronavaccin in Europa en de Verenigde Staten kunnen komen. Het bedrijf bevindt zich in de laatste testfase. Hugo de Jonge heeft namens Nederland al een voorlopige bestelling geplaatst bij Pfizer.

Normaal gesproken neemt de ontwikkeling van een vaccin vele jaren in beslag. Ruim 60 wetenschappers en virologen waarschuwden dan ook in een open brief dat een vaccin dat te snel op de markt wordt gebracht op termijn alleen maar averechts werkt. “Wees niet lichtzinnig over de veiligheid en risico’s op bijwerkingen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Veel mensen staan huiverig tegenover een coronavaccin. Eén van hen is psycholoog en tv-presentatrice Emma Kenny. “Ik ben niet tegen vaccineren, maar ik ben tegen DIT vaccin,” laat ze weten.

“Toen we in lockdown gingen, deden we dat om te voorkomen dat de zorg overbelast zou raken. Dat is niet gebeurd. We hadden de noodhospitalen niet nodig. Waarom zijn ze gebouwd? Misschien om in samenwerking met het leger vaccins toe te dienen. Ik weet het niet,” zegt ze over de situatie in Groot-Brittannië.

Wat ik niet begrijp, is dat mensen nog steeds bang gemaakt worden voor iets wat lang niet zo angstaanjagend is als beweerd

Ze merkt daarnaast op dat veel coronabeperkingen van kracht blijven, terwijl nu blijkt dat ze geen effect hebben gehad. Wat ze wel hebben laten zien, is dat de meeste mensen niet ziek worden en asymptomatisch zijn zoals dat heet.

De maatregelen zijn dus niet nodig, maar toch blijven ze gehandhaafd. Daarnaast ontwikkelen farmaceuten in hoog tempo een coronavaccin. Ze zijn bij voorbaat al gevrijwaard van eventuele schadeclaims. Dat terwijl het aantal sterfgevallen daalt en immuniteit toeneemt, aldus Kenny.

“Wat ik niet begrijp, is dat mensen nog steeds bang gemaakt worden voor iets wat lang niet zo angstaanjagend is als beweerd. Waarom hebben we het steeds over een coronavaccin dat onder grote haast wordt gemaakt en dat ons zou moeten redden, terwijl onze eigen immuniteit ons al heeft gered?”

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Hugo de Jonge had toch een deal gesloten met AstraZenica? En dan nu met Pfizer? Ik kan ernaast zitten, hoor. Gooit hij straks nog meer van ons belastinggeld over de balk?

salvar
salvar
3 jaren geleden

Wat ik niet begrijp, is dat mensen nog steeds bang gemaakt worden?

je begrijpt het niet omdat je in corona denkt.

als je aan de elite denkt dan begrijp je het meteen.

als ze niet allemaal opstaan ook wij dan redden we het niet tegen de twee psychopaten en de media.

ik verbaas me hoe snel de tijd gaat het lijkt wel of er een turbo is opgezet.
heeft een ander dit ook of verbeeld ik me dat?

ben benieuwd wat ze zo meteen weer uitdokteren.

een ding is zeker je zal getest worden en gevaccineerd of je wil of niet , althans of je het toelaat natuurlijk.

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Tja, de psycholoog … is dat dan wat anders als de trambestuurder of de serveerster? Maar eh, wel fijn hoor van eh .. de psycholoog.

rop
rop
3 jaren geleden

Het vaccin is Gewoon een psychologische op angst gebaseerde oplichting. alleen de onwetende trappen erin.. en de onwetende die laat zich leiden door Angst, dat is de middel om zeker er van te zijn dat de verkoop en het injecteren van het vaccin slaagt.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x