Homepagina » Gezondheid » Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’
coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over zijn heldendaad: hij was één van de vrijwilligers die het experimentele coronavaccin zou testen. De televisiecarrière van Haydon is inmiddels alweer voorbij.

De fabrikant van het coronavaccin, Moderna, koos Haydon vanwege zijn goede gezondheid. Hij kreeg samen met 14 andere mensen een hoge dosis toegediend. Binnen 45 dagen kregen drie van hen – 20 procent – last van ‘ernstige’ bijwerkingen, zo blijkt uit een persverklaring van Moderna. Dit komt erop neer dat ze opgenomen moesten worden in het ziekenhuis of dat er een medische ingreep nodig was.

Hayden kreeg last van spierpijn, moest overgeven, had bijna 40 graden koorts en raakte buiten bewustzijn. Zijn vriendin kon hem nog net opvangen toen hij flauwviel. Hij was ‘nog nooit zo ziek geweest’.

Misleiden

Moderna liet Haydon geloven dat zijn kwalen niets met de prik te maken hadden. Hij gaf later op Twitter toe dat hij er via de persverklaring van de farmaceut achter moest komen dat 3 proefpersonen ernstige bijwerkingen hadden gekregen. “Later bevestigde een arts dat ik een AE (Adverse Event) had gehad,” zei hij.

Sterker nog: Moderna moedigde Haydon aan het publiek en aandeelhouders te misleiden door op tv te vertellen dat het klinisch onderzoek een groot succes was. Op 7 mei besprak Haydon met Sanjay Gupta van CNN hoe zijn lichaam had gereageerd op de prik. Voordat ze live gingen, werd besloten om het slechte nieuws te verhullen.

Tegenslag

Bill Gates wil tegen november 30 miljoen doses klaar hebben. Binnen een jaar moeten er twee miljard beschikbaar zijn, zo heeft een bron binnen Moderna laten weten. Doorlopen! Er valt hier niets te zien.

Onderzoekers die in Oxford werken aan een coronavaccin hadden eerder ook tegenslag. In de neuzen van gevaccineerde resusaapjes werden evenveel virusdeeltjes aangetroffen als in niet-ingeënte dieren. Dat is precies wat een goed vaccin moet voorkomen, dat een virus het lichaam kan binnendringen.

[Children’s Health Defense]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Herman de Graaf schreef:

  Wanneer houden we nu eindelijk eens op met deze volksverlakkerij.
  Ons land gaat ten onder aan angsten en asociaal gedrag, afgedwongen en gepromoot door nota bene de mensen die zijn aangewezen om onze belangen te behartigen.
  Nu ook weer de burgemeester van Rotterdam die zijn verstand heeft verloren, ergo zich lelijk laat kennen.
  Ja, werkelijk een tijd waar het kwade woekert.
  Wat anders verborgen blijft, komt nu naar voren.
  En het valt werkelijk niet mee om een eigen mening te hebben en standvastig te zijn.
  Gebombardeerd door de media zou je bijna aan jezelf gaan twijfelen.
  Kijk geen tv.
  Lees geen kranten.
  Ga wat leuks doen.
  Maar, ik wil dol graag het land terug waarin ik geboren ben en opgegroeid.
  Weg met de politici en de bestuurders die zich tegen ons hebben gericht.
  Wat een tijd !

  64 likes
 • jan doornbos schreef:

  Veel mensen hebben zich ooit wijs laten maken dat een “vaccin” gelijk staat aan een verbetering voor je weerstand, respectievelijk een boost voor je immuunsysteem. Het tegendeel is het geval. Erg sneu voor de mensen onder ons die zo snel als mogelijk “veilig” willen zijn. Huisartsen bijvoorbeeld krijgen in hun opleiding een halve dag college over vaccin’s. Samenvatting daarvan? “100 procent veilig en zeeeeeer accuraat”. Die rommel echter is slechts accuraat en erg helpend als je achternaam Gates is. Om over de rest van de criminelen uit de aard der zaak nog maar te zwijgen. Een mens gaat doorgaans niet zo snel dood. Nee, daar moet je wat voor doen. Gelukkig groeit de kennis en het bewustzijn onder onze medemensen met de minuut. Geestelijk worden wij dagelijks vergiftigd door al het slappe gel… en lichamelijk door al het moois vervaardigd door Big Pharma. Dan hebben we het nog niet eens gehad over al het nep voedsel. We leven in een fijne wereld.

  52 likes
 • Louise schreef:

  Eigen schuld, hoe kan je in Godsnaam een vaccin testen terwijl men nog onderzoekt wat het Virtus precies inhoud…
  Hoe dom kan je zijn om een vaccin te testen dat zonder voldoende studie al wordt uit geprobeerd…….
  Of zijn dit ook weer van die media verzinsels…

  41 likes
 • Logisch schreef:

  Ben ook niet ziek geweest. Geen corona. En zeker geen spuit in mij. Ik hoop dat velen met mij dit masaal weigeren. Ook al heb je nog steeds te veel meelopers helaas. Die alles geloven.

  39 likes
 • rayoflight schreef:

  Kijk dat dit zo openlijk gaat trenden wil eigenlijk zeggen dat er iets anders speelt.

  Als we erover eens zijn dat 99.98% van de coronahype bull is.
  Dan is het waarschijnlijk dat de werkingswijze van het vaccin anders is. Volgens mij is de bedoeling om maximum leeftijd omlaag te brengen en vruchtbaarheid te verminderen (statistisch). Als het vaccin er is zal niemand korte termijn effecten hebben omdat dat niet verkoopt.

  Het lijkt me dat het meer zoiets is als een cancertreatment , als je na 5 jaar weer kanker hebt of overlijd is niemand aansprakelijk.

  Welnu ,

  Met vaccin in de balg , lijkt het me dat je minder oud word (immuumsysteem kapot) en minder vruchtbaar.

  25 likes
 • PREDATOR schreef:

  Is zeker ook gratis.Alles wat gratis is in Vernederland stinkt…Gratis en Vernederland…ha ha ha

  23 likes
 • Karel V schreef:

  Het zit vol met nanodeeltjes, dat is “modern”. Daar genees je nooit meer van.
  En ondertussen komt uit waarom Choroquinine slechte test kreeg: de onderzoekers/oplichters wilden een concurrerend middel van Surgisphere verkopen.. https://www.theguardian.com/world/2020/jun/03/covid-19-surgisphere-who-world-health-organization-hydroxychloroquine

  18 likes
  • Rob schreef:

   @Karel. Er zijn studies gedaan naar vaccins en blijken zwaar besmet te zijn met allerlei deeltjes, waarvan er veel metalen zijn. Teveel om even op te noemen. Het producerende bedrijf echter had geen enkele belangstelling om vragen te beantwoorden. Onder de metalen kwam o.a. aluminium, roestvrij staal, chroome, lood, nikkel, koper en nog veel meer deeltje en in allerlei combinaties. Volgens het onderzoek dringen die metalen de cellen binnen en zijn niet biologische afbreekbaar. Of ze komen in de bloedbaar en dan is het maar afwachten waar het naartoe gaat.
   https://gezondontwaken.blogspot.com/2020/06/gevaarlijke-nanodeeltjes-die-veel.html

   Om het nog duivelser aan het daglicht te brengen, naast Bill Gates is er ook een zekere Stnaly Plotkin, een gewetenloze wetenschapper die domweg experimenten deed vaccins en kinderen. Dat is de mens blijkbaar nog steeds, een product om experimenten op de te doen met alllerlei gif. Plotkin heeft experimenten gedaan met weeskinderen, verstandelijk gehandicapte kinderen, kinderen van gedetineerde moeders, en ongeveer een miljoen Afrikaanse kinderen onder koloniale heerschappij. In het artikel zijn twee korte video opgenomen waarin Plotkin zonder schaamte alles bevestigd wat hem gevraagd wordt. Hij hoeft er niet eens over na te denken en het lijkt erop dat het voor hem volledig normaal is om te experimenteren met mensen.
   https://stichtingvaccinvrij.nl/stanley-plotkin-de-rode-loper-wordt-uitgerold-voor-een-gewetenloze-wetenschapper/

   6 likes
   • M.Meijer schreef:

    En sommige rijke mensen overal ter wereld gebruiken weeskinderen, verstandelijk gehandicapte kinderen, kinderen van gedetineerde moeders, en ongeveer een miljoen Afrikaanse kinderen onder koloniale heerschappij voor hun seksuele genoegens. Maar daar hoor je niet zoveel over….

    3 likes
 • Marianne de Meyer schreef:

  MASSAAL DE VACCINATIE WEIGEREN!!!!

  12 likes
 • Ron schreef:

  Hyloris gaat nu naar de beurs in België. Ze gaan geneesmiddelen buiten patent aanpassen, verbeteren lees de formule licht wijzigen om het opnieuw te patenteren en het veel duurder te verkopen in samenspraak met apothekers en politici. Dat heeft volgens mij enkel tot doel goede en goedkope geneesmiddelen duurder te maken en de buiten patent geneesmiddelen van de markt te halen.

  11 likes
 • Ron schreef:

  Waarom zou je als bedrijf voor het maken van vaccins proeven doen op dieren en niet rechtstreeks op de mens omdat iedere aansprakelijkheid toch ten laste is van de regeringen? Zo werken onze smeerlappen tegenwoordig. Loopt het mis mag de burger de lichamelijke schade ondergaan en mag de belastingbetaler de schade vergoeden via zijn te betalen belasting. Het griepvaccin is belangrijk schrijft men in de kranten. Voor wat als men weet dat gevaccineerden 36% meer kans hebben het coronavirus op te lopen. Niemand weet wat een werkend vaccin voor corona doet met de rest van onze vaccins.De vroegste resultaten van COVID-19-vaccinstudies beginnen echter binnen te dringen en ze zijn verre van geruststellend. Naast het niet voorkomen van COVID-19, kunnen de experimentele vaccins degenen die zijn gevaccineerd nog steeds toestaan de ziekte te verspreiden, en onvoorziene ernstige bijwerkingen, zelfs de dood, zijn een reële mogelijkheid.

  8 likes
 • rop schreef:

  In de tweede wereldoorlog werd ook veel geëxperimenteerd op mensen maar werden er vele toe gedwongen, nu zijn er vrijwilligers maar of deze mensen echt vrijwilligers zijn ,moet men maar geloven, dat het ook echt vrijwillig is? op een een of ander manier worden ze door hun eigen gedwongenheid gedwongen om mee te doen aan zo,n experiment, misschien door om te praten,want het lijkt mij dat je toch genoeg informatie gaan winnen voor je zoiets toch gaat doen ,en er zitten risico,s aan verbonden, ergers moeten deze personen toch een tik of een kik ervan hebben om zomaar aan zo,n experiment mee te doen , misschien wel een flinke bom geld ervoor, daarmee word men dan verleid en word men erdoor gedwongen door de verleiding ervan, en het vertrouwen van de mensen waarmee ze geïnformeerd worden, natuurlijk word het allemaal zo besproken met een lach erbij en een vertrouwen ,en dat je dat als het middel aanslaat natuurlijk je een kik geeft ,want de persoon heeft dan de naam van het redden van de mensheid ,natuurlijk geeft dat dan een kik, maar dan moet je ook ergers een tik hebben om aan zo,n experiment als een vrijwilliger, ergers door gedwongen word om eraan mee te doen. Geld is nu eenmaal een groter verleider , en er vissen genoeg bedrijven om als Eerste te zijn ..en vind men altijd wel een een of ander idioot om eraan mee te doen.

  7 likes
  • rop schreef:

   En ja nog wat, waarom proberen ze het niet uit op zichzelf, degene die het middel bereid en gewoon zijn eigen ermee injecteert, omdat ze natuurlijk niet zeker weten of het werkt, en daar vind men dan wel iemand ervoor,dan loopt in ieder geval de bereider ervan niet het risico om toch de twijfel die ermee gepaard gaat ,want als ze zeker weten dat het middel gewoon perfect is dan spuit je ,je eigen in op het volle vertrouwen ervan..dus zijn er vele ?????? vraagtekens en onzekerheden met elk nieuw medicijn, die word gemaakt , laat het bedrijf maar gewoon op zijn eigen mensen [personeel] testen , zijn lijkt mij ook het beste want zij zijn de mengers van een nieuw soort goedje.

   12 likes
 • Walter schreef:

  Eerst maar op Bill en Melinda Gates uitproberen.

  6 likes
 • Nico schreef:

  Ik raad aan eens naar dit te kijken. Dr Plotkin verklaard onder ede . Dokter Stanley Plotkin wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende experts betreffende vaccins en vaccinaties.
  Je nek haren gaan overeind staan.

  https://youtu.be/YbdCWbpslrg?t=1
  https://youtu.be/_9c7ijoLHCQ

  2 likes
 • x

  Check Also

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  >