BuitenlandCorona

Nieuwe studies: Corona gehad? Dan ben je mogelijk LEVENSLANG immuun

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijftien maanden lang hebben de media misinformatie verspreid en hysterie aangewakkerd. Mensen die besmet raken met het coronavirus zijn mogelijk levenslang immuun, blijkt nu uit onderzoek in Nature. Hoeveel epidemiologen en anderen werden ‘complotdenkers’ genoemd en gecensureerd toen ze dit een jaar geleden zeiden?

Gecensureerd of verbannen

Moeten we nu opnieuw 15 maanden wachten voordat de media toegeven dat het geen goed idee is om mensen te vaccineren die het virus al hebben gehad? Veel mensen die het vaccin nemen, raken alsnog besmet. Als je iets schrijft op social media over mutaties die worden veroorzaakt door het vaccin word je waarschijnlijk gecensureerd of verbannen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Regels voortdurend aangepast

De regels worden voortdurend aangepast. Zo kondigde Facebook vorige week aan geen berichten meer te verwijderen waarin gesteld wordt dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. Het sociale medium stond sinds februari geen berichten meer toe waarin staat dat het virus uit een lab komt.

De rest van je leven

Als je corona hebt doorgemaakt, maak je waarschijnlijk de rest van je leven antilichamen aan, aldus Nature. Beenmergcellen die B-geheugencellen worden genoemd, blijven antilichamen maken om toekomstige coronabesmettingen te bestrijden. Bij mensen gebeurt dat mogelijk nog tientallen jaren na de oorspronkelijke besmetting. Ook de Rockefeller University heeft onderzoek gedaan naar deze B-geheugencellen en kwam tot soortgelijke conclusies. Zelfs de New York Times schreef er een artikel over.

De vraag is nu hoe deze nieuwe informatie de officiële richtlijnen gaat beïnvloeden.

[One American News, Information Liberation]

4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

Nou dat willen ze vast niet horen er zal en moet geprikt worden ??als je nog een hersencel over hebt zie je toch dat er iets niet klopt onder dwang een spuit of uitgesloten worden van t leven als voorheen Mag toch hopen dat de meerderheid in opstand komt anders is t wel slecht gesteld met de mensheid ??laat je ??ballen zien ipv de dood en ziekte in de waagschaal te stellen en denkt dat overkomt mij niet Dus wel dachten degene ook die na de spuit t leven hebben gelaten tis dan wel mooi te laat bezint eer gij aan t vaccin begint anders is er geen weg terug ??

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
2 jaren geleden

Eindelijk goed nieuws, heb corona gehad en vaccin geweigerd, dus ben ik safe.

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
2 jaren geleden

Voor hoelang is nog de vraag, blijkt uit “NATURE”…

Henk R
Henk R
2 jaren geleden

En de gentherapie spuit zou een jaar “beschermen ” . Nou de keuze wel of niet deze gifspuit wordt ons zo wel lastig gemaakt. En 89% van de kinderen waarop het getest is, zou last van bijwerkingen hebben. En hugo lult dat aan het eind van het jaar iedereen “gevaccineerd ” is . Willen ze het toch verplicht maken? Een poosje niet naar het buitenland of naar het café kan ik nog wel mee leven. Ja natuurlijk ,leuk is anders.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x