Homepagina » Buitenland » Nieuwe studies: Corona gehad? Dan ben je mogelijk LEVENSLANG immuun
corona
Foto: Unsplash

Nieuwe studies: Corona gehad? Dan ben je mogelijk LEVENSLANG immuun

Vijftien maanden lang hebben de media misinformatie verspreid en hysterie aangewakkerd. Mensen die besmet raken met het coronavirus zijn mogelijk levenslang immuun, blijkt nu uit onderzoek in Nature. Hoeveel epidemiologen en anderen werden ‘complotdenkers’ genoemd en gecensureerd toen ze dit een jaar geleden zeiden?

Gecensureerd of verbannen

Moeten we nu opnieuw 15 maanden wachten voordat de media toegeven dat het geen goed idee is om mensen te vaccineren die het virus al hebben gehad? Veel mensen die het vaccin nemen, raken alsnog besmet. Als je iets schrijft op social media over mutaties die worden veroorzaakt door het vaccin word je waarschijnlijk gecensureerd of verbannen.

Regels voortdurend aangepast

De regels worden voortdurend aangepast. Zo kondigde Facebook vorige week aan geen berichten meer te verwijderen waarin gesteld wordt dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. Het sociale medium stond sinds februari geen berichten meer toe waarin staat dat het virus uit een lab komt.

De rest van je leven

Als je corona hebt doorgemaakt, maak je waarschijnlijk de rest van je leven antilichamen aan, aldus Nature. Beenmergcellen die B-geheugencellen worden genoemd, blijven antilichamen maken om toekomstige coronabesmettingen te bestrijden. Bij mensen gebeurt dat mogelijk nog tientallen jaren na de oorspronkelijke besmetting. Ook de Rockefeller University heeft onderzoek gedaan naar deze B-geheugencellen en kwam tot soortgelijke conclusies. Zelfs de New York Times schreef er een artikel over.

De vraag is nu hoe deze nieuwe informatie de officiële richtlijnen gaat beïnvloeden.

[One American News, Information Liberation]
4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
3 maanden geleden

Nou dat willen ze vast niet horen er zal en moet geprikt worden 🤔🤔als je nog een hersencel over hebt zie je toch dat er iets niet klopt onder dwang een spuit of uitgesloten worden van t leven als voorheen Mag toch hopen dat de meerderheid in opstand komt anders is t wel slecht gesteld met de mensheid 😩😩laat je 💪💪ballen zien ipv de dood en ziekte in de waagschaal te stellen en denkt dat overkomt mij niet Dus wel dachten degene ook die na de spuit t leven hebben gelaten tis dan wel mooi te laat bezint eer gij aan t vaccin begint anders is er geen weg terug 😰😰

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
3 maanden geleden

Eindelijk goed nieuws, heb corona gehad en vaccin geweigerd, dus ben ik safe.

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
3 maanden geleden

Voor hoelang is nog de vraag, blijkt uit “NATURE”…

Henk R
Henk R
3 maanden geleden

En de gentherapie spuit zou een jaar “beschermen ” . Nou de keuze wel of niet deze gifspuit wordt ons zo wel lastig gemaakt. En 89% van de kinderen waarop het getest is, zou last van bijwerkingen hebben. En hugo lult dat aan het eind van het jaar iedereen “gevaccineerd ” is . Willen ze het toch verplicht maken? Een poosje niet naar het buitenland of naar het café kan ik nog wel mee leven. Ja natuurlijk ,leuk is anders.

x

Check Also

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

huisarts

Huisarts kreeg inspectie op zijn dak nadat hij deze e-mail had verstuurd over vaccineren

Eind vorige maand werd bekend dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x