Innovatie

Iraanse wetenschapper zegt ’tijdmachine’ te hebben uitgevonden

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Iraanse zakenman heeft naar eigen zeggen een tijdmachine ontwikkeld waarmee mensen tot acht jaar in de toekomst kunnen reizen.

Ali Razeghi, een wetenschapper uit Teheran, heeft zijn ‘Aryayek-tijdreismachine’ geregistreerd bij het Iraanse Centrum voor Strategische Uitvindingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Na een handscan kan het apparaat de toekomst voorspellen, zo vertelde hij aan het Iraanse persbureau Fars.

Toekomst

De 27-jarige Razeghi zei dat het apparaat gebruikmaakt van een reeks complexe algorithmen die ‘vijf tot acht jaar van iemands toekomstige leven met 98 procent nauwkeurigheid kunnen voorspellen’.

Razeghi is algemeen directeur van het Centrum voor Strategische Uitvindingen en heeft nog 179 andere uitvindingen op zijn naam staan. “Ik heb de laatste 10 jaar van mijn leven aan dit project gewerkt,” zei hij.

“Mijn uitvinding is even groot als een computerkast en kan de komende vijf tot acht jaar van iemands leven voorspellen. Het apparaat neemt je niet mee de toekomst in, maar brengt de toekomst naar je toe,” voegde hij toe.

Prototype

Volgens Razeghi kan de Iraanse overheid met behulp van zijn nieuwe uitvinding de mogelijkheid van een militaire confrontatie met een ander land voorspellen. De regering kan vervolgens anticiperen op wisselkoersschommelingen en olieprijzen.

“Een overheid die vijf jaar in de toekomst kan kijken zou zich kunnen voorbereiden op toekomstige uitdagingen,” zei hij. “Daarom willen we deze uitvinding ook beschikbaar maken voor andere landen en individuen.”

Razeghi zei dat vrienden en familieleden zijn nieuwste project bekritiseerden omdat hij ‘voor God probeerde te spelen’. “Dit project druist helemaal niet in tegen onze religieuze waarden,” benadrukte hij. “De Amerikanen proberen dit apparaat te maken door miljoenen dollars te investeren terwijl ik slechts een fractie van dat bedrag kwijt ben. De reden waarom we ons prototype nu niet lanceren is dat de Chinezen het idee dan zullen stelen en binnen een dag miljoenen exemplaren kunnen produceren.”

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hr
Hr
11 jaren geleden

Ik zie de brief van het Zilveren Kruis al voor me: zou u uw rechterhand in onze scanmachine willen doen? dat helpt ons om de hoogte van uw premie vast te stellen.

Linda
Linda
11 jaren geleden

‘De reden waarom we ons prototype nu niet lanceren is dat de Chinezen het idee dan zullen stelen en binnen een dag miljoenen exemplaren kunnen produceren.”

Gottegot. Wanneer denkt hij dan dat het wel zou kunnen….

m&m
m&m
11 jaren geleden

onzin,de toekomst kan altijd veranderen.
de toekomst ligt nooit vast.

Marko Pajtak
Marko Pajtak
11 jaren geleden

Is iemand zn toekomst dan echt (voor een groot deel)te voorspellen door zijn of haar handlijnen te lezen/analyseren?

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x