Bewustzijn

We hebben allemaal tenminste drie ogen

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De pijnappelklier in het brein heeft dezelfde structuur als die van een oog en bevat cellen die net als het netvlies lichtgevoelig zijn.

De structuur lijkt op die van het glasvocht, een bindweefselachtige substantie in het oog tussen de lens en het netvlies.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wetenschappers komen steeds meer te weten over de pijnappelklier, die in bepaalde filosofieën ook wel de zetel van de ziel wordt genoemd. In de oosterse filosofie wordt gesteld dat het lichaam in andere bestaansrijken volledig is bedekt met ogen. In het Westen wordt de pijnappelklier steeds vaker gezien als een derde oog.

Geestesoog

In 1919 schreven Frederick Tilney en Luther Fiske al over de overeenkomsten tussen de pijnappelklier en de ogen. In 1995 publiceerde dr. Cheryl Craft van de Universiteit van Zuid-Californië over het ‘geestesoog’, een derde oog dat voorkomt bij sommige hagedissen. Dit oog bestaat uit enkele schubben die lichtgevoelige cellen bevatten.

Bij mensen heeft de pijnappelklier niet direct toegang tot licht, maar net als bij het derde oog van hagedissen produceert het gedurende de nacht melatonine, aldus Craft. De pijnappelklier is het geestesoog.

In de jaren vijftig ontdekte men dat de pijnappelklier lichtgevoelig is en op basis van de hoeveelheid binnenkomend licht melatonine produceert. Het hormoon is van invloed op verschillende ritmes in het lichaam en beïnvloedt tevens het immuunsysteem.

DMT

In mei vorig jaar werd in de pijnappelklier van levende ratten DMT aangetroffen. DMT heeft psychoactieve eigenschappen en trips worden over het algemeen ervaren als spiritueel, openbarend en diep intrigerend.

Bij een correcte dosis ervaren veel mensen een staat van bewustzijn waarbij de grenzen tussen de persoon en het universum vervagen; het ego verdwijnt. Deze ervaring wordt door velen als bevrijdend ervaren omdat men het gevoel heeft deel te zijn met de kosmos.

Dr. Rick Strassman van de Universiteit van New Mexico noemde DMT in de jaren negentig ook wel ‘the spirit molecule’. Het nieuwe onderzoek legt een link tussen de pijnappelklier en bewustzijn en biedt allerlei nieuwe invalshoeken.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
macbikopro
macbikopro
10 jaren geleden

Sinds wanneer zijn onze ogen klieren?

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Ik heb wel eens gelezen dat binnen vrijmetselaars en andere geheime genootschappen sodomie wordt gebruikt om dat derde oog te openen. Lekker fris.

redice
redice
10 jaren geleden

heb al wat gelezen en op youtube docu’s gezien over DMT maar waar kan je dat verkrijgen??
lijkt me wel interessant

gonzo
gonzo
10 jaren geleden

De oud Egyptenaren wisten al duizenden jaren dat de pijnappelklier de poort naar bewustzijn was.
Het zogenaamde oog van Horus is de precieze dwarsdoorsnede van deze klier.

Daarnaast word door de zonactiviteiten ( solarflares ed ) deze klier en ook de schildklier heftig beinvloedt, waardoor ten tijde van actieve periodes op de zon vele fysieke en emotionele verschijnselen merkbaar zijn en behoorlijke klachten ( vaak van korte duur ,waardoor gang naar arts zinloos is,hij zal ook geen oorzaak vinden in fysieke zin) kunnen opleveren.
Zie dit zelf als een soort opschoning of reset.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x