Homepagina » Mens en Dier » Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’
media
Foto: Pixabay

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort Kelder waarschuwde al vroeg dat de coronapandemie met name op economisch gebied desastreuze gevolgen zou hebben. Dat is hem door de media niet in dank afgenomen. Sinds zijn kritiek op de lockdown en de coronamaatregelen krijgt hij iedereen over zich heen.

“De talkshows en de omroepen zijn ontzettend bang om het eigen publiek tegen de schenen te schoppen,” zegt hij bij De Nieuwe Wereld. Hij stelt dat veel zenders ‘op het emotionele spoor zijn gegaan’.

Er is volgens hem een sfeer gecreëerd waarin bepaalde dingen niet gezegd mogen worden. “Dat vind ik in een democratie een beetje moeilijk.”

Massapsychose

Kelder vraagt zich af of we ouderen moeten beschermen door de economie naar de knoppen te helpen.

“Ik keek naar de tv, ik las de kranten en dacht: ze hebben het alleen maar over de medische kant van de zaak. Dat is een vorm van massapsychose. Dit is het rechtstreekse gevolg van een mediawereld die in bubbels is opgedeeld.”

Hier zullen we volgens hem binnenkort de gigantische gevolgen van merken. “We hebben overgereageerd op de ziekte waardoor alles daaromheen kapot gemaakt is.”

De media zijn onderdeel van het probleem: In onderstaande video gaat filosoof Ad Verbrugge in gesprek met Kelder.

[De Nieuwe Wereld]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Wel een heel groot onderdeel dan die media, het ging ze niet om de consequentie, ze hebben de zaak gewoon opgehitst .En de meest onbevestigde berichten de wereld in gestuurd , en ineens is alles weer rustig..
  Nu ligt de focus weer op demonstratie….Zo blijft het spel aan de gang…….Uiteindelijk zijn, ze in handen van hun opdrachtgevers……..En ze hebben de schijn mee mensen nemen al die onzin serieus….

  19 likes
  • Ondanks alle bewijzen dat het een ongevaarlijk virus is en er maar weinig besmettingen zijn willen ze toch door met vaccins, Rutte draait weer om de hete brij heen en lult zich er weer uit, media is allemaal DPG groep, echt alles wordt daar bepaald, wat er in Amsterdam gebeurde is alweer vergeten en de anderhalve meter blijft gewoon gehandhaafd, Halsema blijft gewoon zitten en de rest ook. We komen hier nooit meer vanaf of we moeten ook met 10.000 of meer mensen gaan rellen net als die gekken die om 1 dode in Amerika hier de boel op stelten zetten. Weet je hoeveel blanken er aangevallen zijn en vermoord dood zwarten, dat hou je niet voor mogelijk maar dat zie je niet op het nieuws van de MSM. Nee het maakt het leven er niet leuker op, kan echt niet meer tegen zoveel domheid en waanzin, veel mensen denken nog echt dat het “virus” gevaarlijk is en dat de regering het beste met ze voor heeft ondanks alle bewijzen die het tegendeel laten zien. Het lijkt een verloren zaak.

   9 likes
  • De media is totaal corrupt en logisch dat de elite de informatie die wij krijgen beïnvloeden.

   Detijd is nu om mensen attent te maken op de corruptie en leugens van al de informatie die we krijgen.

   Artsen: Wij hebben een eed afgelegd: Corona is zwendel!
   https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0

   1 likes
 2. massa psychose door massa hypnose = MK-ultra.

  fff

  16 likes
 3. Dankzij VIROLOGEN zitten we nu in nesten.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.
  Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.

  15 likes
 4. Media leidt af van wat er werkelijk gaande is.

  11 likes
 5. De Media, is een onderdeel en het Probleem van de Massa psygose, nou dat is natuurlijk zeker Waar, want de media is de oorzaak dat deze corona de weg en de voorbereider was naar massa hysterie, Media berichten is beïnvloeding van de burger en ook de overheden worden erdoor beïnvloed en tegelijkertijd worden daardoor ook de maatregel uit geboren,Dus de Macht van de Media is enorm groot, groter dan regeringen en de burger ,zij hebben de Grootste Macht, naar de burger en de leiders toe om deze te beïnvloeden,en hun berichten de weg is naar een kans om geweld te doen uitlokken, Media leven van berichten en daar halen ze energie uit of dat nu goed is of slecht zij voeden het beide, en omdat ze het beide Voeden worden zij ook een Machtige informatiebron en deze bron leeft en bestaat dat ook het vasthouden van de informatie of ze nou goed of verkeert is maakt niets uit want het is hun zekerheid dat ze dan of eeuwen lang kunnen blijven bestaan door hun berichten zowel negatief of positief,en daarmee misleiden en leiden zij ook het hele systeem van burger en overheden, die zich in vele bochten moeten wringen en ook de burger zelf daarin, tevens houd het ook weer de regeringen de media op de troon, want zij hebben de media ook weer nodig om in de belangstelling te staan, en hun leiderschap er door versterkt,en zo hun leiderschap via de media door er gebruik van te maken om de burger een regel op te leggen, want zonder de Media zal dat niet lukken, zo houden beide de Macht over de burger en als het moet word ook de rechten van de burger geschonden,Dat ziet men nu ook gebeuren met de regel die niet zomaar alle burgers pikken en er ongehoorzaamheid door ontstaan, veroorzaakt door de Media en de Overheid,het is ook de bedoeling om de massa te beheersen ,die zich daardoor overheerst word, en dat is dan weer de oorzaak naar opstand, en ongehoorzaamheid aan deze TWEE Machten, door overheersing, deze machten hebben met behulp van corona die hun behulpzaam is, om de regel zo aan te passen de afstand is er een Van om meer controle uit te oefenen, zodat demonstraties een aantal mensen kunnen bergen naar de 1.5 controle en zo demonstratie in de hand kunnen houden en maar een aantal personen toelaat om het te Baas te blijven zodat een demonstratie minder mensen aanwezig is om de overhand te kunnen waarborgen ,hoe minder mensen hoe minder kans op opstootjes, dat is met mede hulp van corona die eigenlijk gewoon een soort griep is , maar is ingevoerd om meer controle de krijgen over de Massa.
  Door griep alleen al vallen jaarlijks ook duizende doden, maar daar kon men de mens niet mee angstig genoeg maken, dus het woordje Corona is eigenlijk een experiment en deze heeft tegelijkertijd ook veel mensenlevens gekost maar dat is met de griep ook jaarlijks, DUS GRIEP IS EEN ANDER BEWOORDING CORONA die eigenlijk dodelijk moet zijn, dodelijker dat De GRIEP maar nu met vermelding van de doden die erdoor vallen, En ook door berichten dat mensen bewust de ouderen dus worden overgelaten en bewust dood laten GAAN, Zodat de in Cijfer de ANGST OPWEKT BIJ DE BURGER,berekend met behulp van Media en de Overheden ,MET CIJFERS,
  Zal men de griep ook met de cijfer worden bijgehouden,dan heeft het minder effect op de mens,en ook de angst ervoor is minder,Corona is een experiment om de burger geheel onder angst en gehoorzaamheid te plaatsen,en dat lukt ze Aardig tot op Heden, maar dit zal mislukken en de waarheden komen aan het licht ook weer via de Media. uiteindelijk zal de Media de overheden doen Vallen. en de weg is dan vrij voor Een Wereld regering. De overheden bedienen nu nog met behulp van politie en leger de Macht over de burger ,maar er zijn al tekenen ,dat het aan veranderen is.

  9 likes
 6. Natuurlijk spelen de media een kernrol in het hele corona gebeuren. Zij zijn het die een cultuur van angst creëren. Vanaf de eerste besmetting in China -vreemd dat ze dat moment zo haarscherp wisten vast te leggen- zitten ze er bovenop om het publiek van iedere nieuwe besmetting op de hoogte te stellen. Toen het eerste bericht over een Nederlandse besmetting in Limburg op de radio was, werd als ‘uitsmijter’ vermeld dat die persoon carnaval had gevierd. De toevoeging van deze zin had maar één doel: paniek zaaien. Vervolgens is het Nederlandse volk ondergedompeld in een bad negativiteit die ongezien is in de recente geschiedenis. Er ris een sfeer gecreëerd van constant gevaar en een enorme dreiging. En nu langzaam maar zeker de feiten “het verhaal” aan het inhalen zijn blijven ze gewoon doorgaan. Ongelooflijk wat ze allemaal uit hun mouw weten te schudden. En het heeft allemaal maar één doel: een “verhaal” scheppen waarmee straks verplichte vaccinatie gelegitimeerd kan worden.

  5 likes
 7. De MSM je ergste vijand ! Ik zeg niets anders.

  4 likes
 8. Media zijn inderdaad het probleem. Slechts een doorgeefluik. Zie https://www.telegraaf.nl/nieuws/1883885659/kabinet-wil-reserveringsgegevens-horecabezoekers-gebruiken
  Dit heeft niets meer met corona te maken dat een factor 5 minder dodelijk is dan de griep.
  Maar heeft alles te maken met een totalitaire staat. Dat is het doel.

  4 likes
 9. :adrianus-johannes.

  De talkshows en de omroepen zijn ontzettend bang om het eigen publiek tegen de schenen te schoppen

  deze zin lezend komt er bij mij alleen maar verdriet van vreugde de omroepen zijn net zo slapende als het eigen publiek hier is dubbel domheid duidelijk te horen in vooroordelen..

  ieder die geboren wordt in leven art.2 BW1 is bereid te sterven het geen inherent is aan de geboorte de tijd daar tussen in is naar wil in te vullen of je wil of niet het gebeurd dus je ben..

  3 likes
 10. Fout ! hebben onze ouderen NIET beschermd en de economie naar de klote geholpen.

  Zielig laag bij de gronds

  Persoonlijk , Schoonmoeder overleden. 24/7 in een kamertje. Mens dacht dat ze in een dodenkamertje lag. Praten als brugman door telefoon/achterraam hielp niet. Vroeger altijd vrolijk , wees een zonnestraaltje was haar leuze. Had 8 operaties geen probleem. Maar nu spirit gebroken.Van verdriet overleden. Geen corona.

  Overleden , exlichters (experts/oplichters) vertelden mij was begin alzheimer. Mij duidelijk , ouderen kwijnen weg.

  Ook duidelijk , nederland is een zielig land. Is het eigenlijk nog wel nederland ? Waar staat het voor ?
  In ieder geval weet deze satelietstaat niet hoe het met ouderen om moet gaan.

  Jammer.

  3 likes
 11. De nieuwe Guru’s van deze tijd zitten in de mediawereld, regeringen bij multinationals. En de managers die bij bedrijven werken profiteren ook van hun guru gedrag.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kaag

Kaag geeft weer honderden miljoenen van ONS belastinggeld weg

D66-minister Sigrid Kaag van Ontwikkelingssamenwerking krijgt eenmalig ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...