Mens en DierCorona

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat je ook van hem vindt, Jort Kelder waarschuwde al vroeg dat de coronapandemie met name op economisch gebied desastreuze gevolgen zou hebben. Dat is hem door de media niet in dank afgenomen. Sinds zijn kritiek op de lockdown en de coronamaatregelen krijgt hij iedereen over zich heen.

“De talkshows en de omroepen zijn ontzettend bang om het eigen publiek tegen de schenen te schoppen,” zegt hij bij De Nieuwe Wereld. Hij stelt dat veel zenders ‘op het emotionele spoor zijn gegaan’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Er is volgens hem een sfeer gecreëerd waarin bepaalde dingen niet gezegd mogen worden. “Dat vind ik in een democratie een beetje moeilijk.”

Massapsychose

Kelder vraagt zich af of we ouderen moeten beschermen door de economie naar de knoppen te helpen.

“Ik keek naar de tv, ik las de kranten en dacht: ze hebben het alleen maar over de medische kant van de zaak. Dat is een vorm van massapsychose. Dit is het rechtstreekse gevolg van een mediawereld die in bubbels is opgedeeld.”

Hier zullen we volgens hem binnenkort de gigantische gevolgen van merken. “We hebben overgereageerd op de ziekte waardoor alles daaromheen kapot gemaakt is.”

De media zijn onderdeel van het probleem: In onderstaande video gaat filosoof Ad Verbrugge in gesprek met Kelder.

[De Nieuwe Wereld]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

massa psychose door massa hypnose = MK-ultra.

fff

Louise
Louise
4 jaren geleden

Wel een heel groot onderdeel dan die media, het ging ze niet om de consequentie, ze hebben de zaak gewoon opgehitst .En de meest onbevestigde berichten de wereld in gestuurd , en ineens is alles weer rustig..
Nu ligt de focus weer op demonstratie….Zo blijft het spel aan de gang…….Uiteindelijk zijn, ze in handen van hun opdrachtgevers……..En ze hebben de schijn mee mensen nemen al die onzin serieus….

Ron
Ron
4 jaren geleden

Dankzij VIROLOGEN zitten we nu in nesten.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.
Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.

rop
rop
4 jaren geleden

De Media, is een onderdeel en het Probleem van de Massa psygose, nou dat is natuurlijk zeker Waar, want de media is de oorzaak dat deze corona de weg en de voorbereider was naar massa hysterie, Media berichten is beïnvloeding van de burger en ook de overheden worden erdoor beïnvloed en tegelijkertijd worden daardoor ook de maatregel uit geboren,Dus de Macht van de Media is enorm groot, groter dan regeringen en de burger ,zij hebben de Grootste Macht, naar de burger en de leiders toe om deze te beïnvloeden,en hun berichten de weg is naar een kans om geweld te doen uitlokken, Media leven van berichten en daar halen ze energie uit of dat nu goed is of slecht zij voeden het beide, en omdat ze het beide Voeden worden zij ook een Machtige informatiebron en deze bron leeft en bestaat dat ook het vasthouden van de informatie of ze nou goed of verkeert is maakt niets uit want het is hun zekerheid dat ze dan of eeuwen lang kunnen blijven bestaan door hun berichten zowel negatief of positief,en daarmee misleiden en leiden zij ook het hele systeem van burger en overheden, die zich in vele bochten moeten wringen en ook de burger zelf daarin, tevens houd het ook weer de regeringen de media op de troon, want zij hebben de media ook weer nodig om in de belangstelling te staan, en hun leiderschap er door versterkt,en zo hun leiderschap via de media door er gebruik van te maken om de burger een regel op te leggen, want zonder de Media zal dat niet lukken, zo houden beide de Macht over de burger en als het moet word ook de rechten van de burger geschonden,Dat ziet men nu ook gebeuren met de regel die niet zomaar alle burgers pikken en er ongehoorzaamheid door ontstaan, veroorzaakt door de Media en de Overheid,het is ook de bedoeling om de massa te beheersen ,die zich daardoor overheerst word, en dat is dan weer de oorzaak naar opstand, en ongehoorzaamheid aan deze TWEE Machten, door overheersing, deze machten hebben met behulp van corona die hun behulpzaam is, om de regel zo aan te passen de afstand is er een Van om meer controle uit te oefenen, zodat demonstraties een aantal mensen kunnen bergen naar de 1.5 controle en zo demonstratie in de hand kunnen houden en maar een aantal personen toelaat om het te Baas te blijven zodat een demonstratie minder mensen aanwezig is om de overhand te kunnen waarborgen ,hoe minder mensen hoe minder kans op opstootjes, dat is met mede hulp van corona die eigenlijk gewoon een soort griep is , maar is ingevoerd om meer controle de krijgen over de Massa.
Door griep alleen al vallen jaarlijks ook duizende doden, maar daar kon men de mens niet mee angstig genoeg maken, dus het woordje Corona is eigenlijk een experiment en deze heeft tegelijkertijd ook veel mensenlevens gekost maar dat is met de griep ook jaarlijks, DUS GRIEP IS EEN ANDER BEWOORDING CORONA die eigenlijk dodelijk moet zijn, dodelijker dat De GRIEP maar nu met vermelding van de doden die erdoor vallen, En ook door berichten dat mensen bewust de ouderen dus worden overgelaten en bewust dood laten GAAN, Zodat de in Cijfer de ANGST OPWEKT BIJ DE BURGER,berekend met behulp van Media en de Overheden ,MET CIJFERS,
Zal men de griep ook met de cijfer worden bijgehouden,dan heeft het minder effect op de mens,en ook de angst ervoor is minder,Corona is een experiment om de burger geheel onder angst en gehoorzaamheid te plaatsen,en dat lukt ze Aardig tot op Heden, maar dit zal mislukken en de waarheden komen aan het licht ook weer via de Media. uiteindelijk zal de Media de overheden doen Vallen. en de weg is dan vrij voor Een Wereld regering. De overheden bedienen nu nog met behulp van politie en leger de Macht over de burger ,maar er zijn al tekenen ,dat het aan veranderen is.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x