Homepagina » Buitenland » ‘Vreedzame’ betogers Black Lives Matter steken huis met kind in brand en blokkeren brandweer
betogers
Foto: GorillaWarfare CC BY 4.0

‘Vreedzame’ betogers Black Lives Matter steken huis met kind in brand en blokkeren brandweer

Een politiechef uit de Amerikaanse staat Virginia brak tijdens een persconferentie in tranen uit terwijl hij vertelde hoe ‘betogers’ (lees: linkse terroristen en relschoppers van Black Lives Matter) een huis in brand hadden gestoken waarin op dat moment een kind verbleef. Ze blokkeerden vervolgens met hun voertuigen de brandweer.

William Smith, het hoofd van de politie in Richmond, hield het niet droog toen hij de pers informeerde over de chaos die afgelopen weekend was ontstaan tijdens de protesten.

Er moesten politieagenten aan te pas komen om de brandweerlieden door de menigte betogers van Black Lives Matter en Antifa te begeleiden, en het kind te redden.

Georganiseerd protest

Smith merkte op dat hij informatie heeft waaruit blijkt dat de brandstichters vanuit andere delen van het land naar Virginia zijn afgereisd om deel te nemen aan de protesten.

“We weten dat dit een georganiseerd protest is,” zei hij. “We zijn vastbesloten om te achterhalen wie de aanstichters zijn. En we doen ons best om de daders te vinden.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Voice of Europe]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Blanken worden momenteel doodgeschopt door zwarten, hoor je niks over, ze voelen zich in hun recht staan om dat te doen wat aangeeft wat een honden het zijn die betogers.

  23 likes
  • Ben ooit 2 weken in kasarami (naibrobi kenya) geweest. Ze behandelen niet alleen blanken als tuig ook elkaar. Na 2 weken had ik het gezien werkte notabene voor een stichting die humanitaire hulp leverde.

   Ander voorbeeld In Rwanda worden pygmeen als slaven gebruikt. Dus BLM ? voor mij ALM all lives matter. Het gaat niet om het kleurtje maar om de opvoeding. Wat je in amerika tijdens de rellen ziet is tuig (blank en zwart).

   33 likes
   • rayoflight. Ik hoorde een tijd geleden dat in Zimbabwe de Zimbabwanen de blanke bevolking hadden uitgemoord. Het punt was alleen wel dat die blanken de boeren waren die hun voedsel produceerden. De Zimbabwanen hadden niet alleen die boeren vermoord maar ook hun boerderijen, werktuig en de rest in brand gestoken. Je voelt hem al aankomen, binnen korte tijd heerste er hongersnood. Tja, dat krijg je als je degenen vermoord die je voedsel prodeceren. Dit is wel een bijzonder extreem voorbeeld van hoe acteloos er wordt gehandeld. Of is het achterlijk? De vraag is alleen wie hen ertoe heeft aangezet om de boeren om te leggen. In de huidige wereld geloof ik nooit dat een heel volk ineens massaal denkt ‘laten we blanken eens om zeep helpen’.

    11 likes
    • Is een beetje de mentaliteit van de gemiddelde Afrikaan. Ze denken 6 uur vooruit , tot de volgende Muzima (dikke meelbal) en daarna weten ze het niet meer. Toen ik nog voor stichting werkte dacht ik dat met geld en opleiding hier een verandering in kon worden gebracht.
     Dat is dus niet zo , zolang die mentaliteit er is blijft alles bij hetzelfde. Treurig is als deze mensen hier komen net zo denken en blijven denken.

     Natuurlijk Er zijn hele slimme en kundige afrikanen die hun land willen veranderen maar dit is zo’n minderheid dat ze niets kunnen doen. Ben nooit in Zimbabwe geweest maar lijkt me dat de situatie zich in South africa herhalen gaat.
     Het is treurig uiteindelijk heeft het nix met blank/zwart te maken maar alleen met de mentaliteit. Ook zal er met stichtingen die allemaal een agenda hebben die de elite bepaald zal nix echt daadwerkelijk veranderen.

     2 likes
  • Ja helaas krijg je dat soort toestanden er vaak automatisch bij. Elke organisatie die op positieve manier een demonstratie denkt te organiseren trekt altijd lieden van heinde en ver aan die je het best kunt omschrijven als leeghoofden. Of ze nou donker zijn of blank, er is geen verschil behalve dat het leeghoofden zijn.

   En zo ontstond er een groep donker gekleurden die de Amerikaanse blanke bevolking oproept te stoppen met plunderen en zich te richten op de kwestie zelf. Goede zaak! Het word ook tijd dat de leeghoofden eens leren dat met alles wat ze plunderen, ze uiteindelijk zelf het hardst getroffen zullen worden. Maar leg dat maar eens uit.

   5 likes
   • Volgende pandemie of hoe je het ook noemt zal honger zijn, binnen afzienbare tijd zullen de winkels leeg zijn, dan controleren ze alles en slaat iedereen elkaar niet de hersens in om ras of racisme maar uit honger. Het spel wordt uitgespeeld en zolang niet iedereen die smartphone weg donderstraalt en maar blijft twitteren en facebooken zal er niets veranderen en valt er helemaal niets meer te doen, dan is het namelijk over en uit. Ik leef zonder smartphone, ik mis er niks aan. Donder dat ding weg, roep elkaar op om dat onding weg te gooien. Ontmoet elkaar gewoon, bel gewoon, stuur een mailtje, dat gaat al ver zat.

    17 likes
 2. Het is allemaal zo surrealistisch , lijkt wel een slechte film. Vandaag iets met een puppy ,fake real ? Ik weet het niet.

  Waarom laat links dit trenden ?

  Een ding is zeker Twitter laat dit trenden , en dat heeft een reden. Is het allemaal bedoeld om angst te zaaien of mensen te traumatiseren ?
  Een paar ‘Thugs’ springen uit een Maybach (mecedes voor rijke mensen) en slaan een zaak kort en klein om vervolgens met teddy beren hard weg te lopen (filmpje verwijdert). Een eindeloze reeks
  van filmpjes. Niet gecensureerd wat is de reden ?

  Goede mensen vs evil.

  En het gaat maar door. Telkens is de strekking dat goede mensen , hardwerkende mensen hun levensonderhoud verliezen en tuig niet bestraft wordt.
  Zonder twijfel heeft dat psychologische impact , niet alleen bij de slachtoffers maar ook bij de mensen die deze filmpjes zien.

  Slachtoffers in een Demonische wereld

  Er is zelf onderzocht dat kijken na onrecht een grotere impact kan hebben dan slachtoffer van onrecht te zijn.
  Weer kom ik tot de conclusie dat het laten trenden van deze filmpjes tot doel heeft om de spirit te breken. Eigen is alles dat dit jaar gedaan is door de vijanden van de mensen gedaan om de spirit te breken.
  Het resultaat is een demonische wereld waarin geen goed nieuws is en geen hoop voor betere toekomst.

  Tuig

  Kan me indenken wat William Smith voelt. BLM is tuig net als Antifa de leiders van BLM keuren geweld niet af. CNN is tuig en geeft de indruk dat alles zo vreedzaam is. Eigenlijk is alles dat uit de media komt tuig. Het wordt tijd voor een nieuwe media en een nieuwe vredige staat.

  20 likes
 3. Laat je niet beïnvloeden

  Iedereen weet dat dit van Soros afkomt.

  8 likes
 4. Wat een belachelijk volk…hebben die geen hart??
  In de brand steken is al erg ….en dan de brandweer tegenhouden…terwijl er een kind in het pand zit??.
  Wat is er aan de hand met ons ras??
  Doodstraf…Weg ermee…!!!

  5 likes
 5. Het zit m niet in de kleur, het zijn stompzinnige leeghoofden die hun ziel aan de duivel verkopen voor wat aandacht.. De treurigheid zelve , ze hebben geen moraal of ideologie , ze laten zich misbruiken / hoereren voor wat aandacht. En jippie jaa daar maakt de media natuurlijk misbruik van, dus kaasa…
  Zo zitten ze in een negatieve spiraal die uiteindelijk alleen verliezers kent, de mens zelf……

  4 likes
 6. Misschien ook wel weer in scene Gezet.?. om betogers in een verkeert daglicht te zetten,
  ..Maar kan waar zijn ,de emotie greep hem even naar de keel, en hier zie je dan ook dat politie mensen ook emotie hebben, zowel blank of zwart ziet men dat vele ook er door geëmotioneerd raken bij beide kleuren,en zijn emotie hetzelfde of men nu zwart of blank is, ze zijn hetzelfde ,en ja als dan kinderen dan het slachtoffer worden van een of ander gebeuren dan raakt dat wel een emotionele snaar. De waarom ? dat mensen of je nu zwart of blank bent zoveel haat onder elkaar en naar elkaar, is al een oude vete waar, die in het religieuze al is ontstaan en een zwarte word gezien als een mindere soort door de blanke, ze werden vele zwarte mensen als slaaf verkocht en voor de blanke te gaan werken en veelal ook gemarteld werd door de blanke, een oude vete die zich steeds weer in een nieuwe vete voordoet,hier kan alleen maar van de blanke van zijn kant de zwarte alleen maar om vergiffenis vragen , om zo de vete tussen deze groep te beheersen en te veranderen. De blanke mens is eigenlijk de oorzaak van deze vete ,want de zwarte werd gezien als een mindere Soort.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

maurice de hond

Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’

Buiten 1,5 meter afstand houden is complete ...