Buitenland

‘Vreedzame’ betogers Black Lives Matter steken huis met kind in brand en blokkeren brandweer

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een politiechef uit de Amerikaanse staat Virginia brak tijdens een persconferentie in tranen uit terwijl hij vertelde hoe ‘betogers’ (lees: linkse terroristen en relschoppers van Black Lives Matter) een huis in brand hadden gestoken waarin op dat moment een kind verbleef. Ze blokkeerden vervolgens met hun voertuigen de brandweer.

William Smith, het hoofd van de politie in Richmond, hield het niet droog toen hij de pers informeerde over de chaos die afgelopen weekend was ontstaan tijdens de protesten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er moesten politieagenten aan te pas komen om de brandweerlieden door de menigte betogers van Black Lives Matter en Antifa te begeleiden, en het kind te redden.

Georganiseerd protest

Smith merkte op dat hij informatie heeft waaruit blijkt dat de brandstichters vanuit andere delen van het land naar Virginia zijn afgereisd om deel te nemen aan de protesten.

“We weten dat dit een georganiseerd protest is,” zei hij. “We zijn vastbesloten om te achterhalen wie de aanstichters zijn. En we doen ons best om de daders te vinden.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Voice of Europe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Misschien ook wel weer in scene Gezet.?. om betogers in een verkeert daglicht te zetten,
..Maar kan waar zijn ,de emotie greep hem even naar de keel, en hier zie je dan ook dat politie mensen ook emotie hebben, zowel blank of zwart ziet men dat vele ook er door geëmotioneerd raken bij beide kleuren,en zijn emotie hetzelfde of men nu zwart of blank is, ze zijn hetzelfde ,en ja als dan kinderen dan het slachtoffer worden van een of ander gebeuren dan raakt dat wel een emotionele snaar. De waarom ? dat mensen of je nu zwart of blank bent zoveel haat onder elkaar en naar elkaar, is al een oude vete waar, die in het religieuze al is ontstaan en een zwarte word gezien als een mindere soort door de blanke, ze werden vele zwarte mensen als slaaf verkocht en voor de blanke te gaan werken en veelal ook gemarteld werd door de blanke, een oude vete die zich steeds weer in een nieuwe vete voordoet,hier kan alleen maar van de blanke van zijn kant de zwarte alleen maar om vergiffenis vragen , om zo de vete tussen deze groep te beheersen en te veranderen. De blanke mens is eigenlijk de oorzaak van deze vete ,want de zwarte werd gezien als een mindere Soort.

rayoflight
rayoflight
3 jaren geleden

Het is allemaal zo surrealistisch , lijkt wel een slechte film. Vandaag iets met een puppy ,fake real ? Ik weet het niet.

Waarom laat links dit trenden ?

Een ding is zeker Twitter laat dit trenden , en dat heeft een reden. Is het allemaal bedoeld om angst te zaaien of mensen te traumatiseren ?
Een paar ‘Thugs’ springen uit een Maybach (mecedes voor rijke mensen) en slaan een zaak kort en klein om vervolgens met teddy beren hard weg te lopen (filmpje verwijdert). Een eindeloze reeks
van filmpjes. Niet gecensureerd wat is de reden ?

Goede mensen vs evil.

En het gaat maar door. Telkens is de strekking dat goede mensen , hardwerkende mensen hun levensonderhoud verliezen en tuig niet bestraft wordt.
Zonder twijfel heeft dat psychologische impact , niet alleen bij de slachtoffers maar ook bij de mensen die deze filmpjes zien.

Slachtoffers in een Demonische wereld

Er is zelf onderzocht dat kijken na onrecht een grotere impact kan hebben dan slachtoffer van onrecht te zijn.
Weer kom ik tot de conclusie dat het laten trenden van deze filmpjes tot doel heeft om de spirit te breken. Eigen is alles dat dit jaar gedaan is door de vijanden van de mensen gedaan om de spirit te breken.
Het resultaat is een demonische wereld waarin geen goed nieuws is en geen hoop voor betere toekomst.

Tuig

Kan me indenken wat William Smith voelt. BLM is tuig net als Antifa de leiders van BLM keuren geweld niet af. CNN is tuig en geeft de indruk dat alles zo vreedzaam is. Eigenlijk is alles dat uit de media komt tuig. Het wordt tijd voor een nieuwe media en een nieuwe vredige staat.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Blanken worden momenteel doodgeschopt door zwarten, hoor je niks over, ze voelen zich in hun recht staan om dat te doen wat aangeeft wat een honden het zijn die betogers.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Het zit m niet in de kleur, het zijn stompzinnige leeghoofden die hun ziel aan de duivel verkopen voor wat aandacht.. De treurigheid zelve , ze hebben geen moraal of ideologie , ze laten zich misbruiken / hoereren voor wat aandacht. En jippie jaa daar maakt de media natuurlijk misbruik van, dus kaasa…
Zo zitten ze in een negatieve spiraal die uiteindelijk alleen verliezers kent, de mens zelf……

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x