Homepagina » Gezondheid » Vrouw weigert chemo en geneest door eetgewoonten te veranderen
Vrouw weigert chemo en geneest door dieetverandering

Vrouw weigert chemo en geneest door eetgewoonten te veranderen

Evita Ramparte had constant pijn en besloot naar de huisarts te gaan. Ze werd gediagnosticeerd met eierstokkanker.

Ze kreeg te horen dat ze alleen kans zou maken op genezing als ze zou kiezen tussen chemotherapie, radiotherapie of chirurgie. Ramparte was hier niet van overtuigd.

Evita ging op onderzoek en kwam uit bij het Gersondieet. Ze verruilde al het bewerkte voedsel dat ze at, waaronder pizza en donuts, door verse sappen die ze thuis maakte. Ze is ervan overtuigd dat ze door haar eetgewoonten te veranderen van haar eierstokkanker is genezen.

Het voedsel dat je eet draagt bij aan je fysieke verschijning, zo blijkt uit onderzoek. Voedingsstofrijke groenten en fruit kunnen bepalend zijn voor je uiterlijk omdat ze je huid beïnvloeden.

Dergelijke voeding zorgt voor een mooie roze huidskleur. Schoonheidsproducten bevatten echter giftige chemicaliën die juist bijdragen aan kanker.

Uit het inspirerende verhaal van Evita blijkt dat natuurlijke stoffen verschillende ziekten kunnen genezen waar op aarde steeds meer mensen aan lijden.

Bron: Naturalsociety.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sunshine schreef:

  Zelf behandel ik mensen met verschillende ziekten waaronder uitbehandelde kankerpatienten. Ik behandel ze met RBTI en de Multiple Wave Oscilator en zie mensen met sprongen vooruit gaan.
  Soms is de schade al te groot en kan het lichaam zichzelf niet meer herstellen maar dat gebeurt niet zo heel vaak.

  Ziekte ontstaat als de cellen niet gevoed worden en de afvalstoffen niet kwijt kunnen. Hoe logisch is de symptomen van een al giftig lichaam te lijf te gaan met nog meer gif zoals in de reguliere ‘geneeskunst’ gebeurt?

  Deze vrouw heeft een buitengewoon verstandig besluit genomen door zich niet bang te laten maken en haar eigen onderzoek te starten.
  Ik zou willen dat meer mensen die moed hadden.

  4 likes
 • Leefbewust schreef:

  Kortom, kies voor jezelf! Kies bewust en neem je verantwoordelijkheid. Dat is inderdaad ook gezond voedsel, maar ook de standvastige zelfbewuste keuze zal aan haar genezing hebben bijgedragen.

  Angst is n.l. de grootste dooddoener waardoor je de verkeerde keuzes maakt en de kans op uitzaaiingen (metastasen) vergroot! En artsen praten nu juist angst aan wat juist dodelijk is. Het zou verboden moeten worden. Zorg dat je je nooit laat bang maken door wie dan ook!

  Trek je op aan positief ingestelde mensen en leer van deze voorbeelden. Er is een groot Health Centre in Florida Palm Beach die mensen aan de lopende band van o.a. kanker afhelpen met o.a. groentesappen incl. de laatste technologieen. Kijk zelf op hun website; http://www.hippocratesinst.org
  Alles gaat hier onder begeleiding van artsen. Dit biedt uitkomst mochten mensen zelf niet in staat zijn om dit te doen.

  Er is altijd hoop en dat begint met geloven in dat je kunt genezen!

  2 likes
 • aisha schreef:

  Gezonde voeding helpt een eind maar psyche, dus hoe je in elkaar zit ook!
  Ik leer via de GNM dat als je “ziek” wordt dus sympthomen krijgt, pijn etc. dat je dan al in genezing bent.

  2 likes
 • FJ schreef:

  is er ergens enig wetenschappelijk bewijs dat ze inderdaad genezen is door deze “sapjes”? Kennen jullie Silvia Millecam nog????
  Op deze manier kan ze net zo goed genezen zijn door de “chemtrails”! Maar dat past natuurlijk niewt in jullie straatje

  2 likes
 • Brigitte schreef:

  Fijn dat deze dame tegen de gevestigde therapie in durfde te gaan.
  Vaak stuit men op enorm veel weerstand.
  En mensen worden aan het twijfelen gebracht door artsen , en mensen uit hun omgeving.
  Vaak gaat bewust eten gepaard met bewuster leven op allerlei vlakken.
  Goed gedaan!

  1 likes
 • JohannesdeD schreef:

  Dus daar krijg je een mooie “roze” huidskleur van…en de negers onder ons dan?Geldt dit artikel ook voor de neger-medemens?

  1 likes
 • marcel schreef:

  ik ben heel blij voor deze dame dat ze ,waarschijnlijk,genezen is.

  Als je het werk van christiane beertland leest kom je tot de conclusie dat je meerder signalen genegeerd of niet hebt opgevangen en het zich dan als slotfase alszijnde een ziekte in je lichaam manifisteerd.

  gezond eten is uiteraard heel belangerijk maar soms moet er toch wel iets meer gebeuren om verschrikkelijke ziektes als deze te kunnen overwinnen.

  1 likes
 • Brigitte schreef:

  Als reactie op wat er wordt gezegd over Silvia Millecam wil ik zeggen dat het allereerst een keuze was waar wij als buitenstaanders totaal niets vanaf weten en in de media die niet altijd even betrouwbaar is helemaal uitgestrekt werd wat berichtgeving betreft. En de behandelend arts werd in een zeer kwaad daglicht gezet.Tevens kun je niet zeggen wat er was gebeurt als zij wel chemo had gekregen.Het is niet goed om dat als vergelijkingsmateriaal te gebruiken , zeker niet wanneer men iemand niet goed kent.Verder bestaan wij en alles om ons heen uit trillingen,waardoor je je kunt voorstellen dat als je door dit soort sappen een behandeling ondergaat en daardoor tevens anders zult gaan leven ,de kans op een prettig herstel veel groter zal zijn,dan wanneer men negatief beladen medicijnen gebruikt.Er zijn wel degelijk bewijzen dat bepaalde planten/groenten kankercellen remmen.Er wordt steeds meer onderzoek naar gedaan.Waarom zouden we de reguliere geneeskunst alleen geloven waarin zo verschrikkelijk veel fouten in worden gemaakt.

  1 likes
 • FJ schreef:

  [quote name=”Brigitte”]Als reactie op wat er wordt gezegd over Silvia Millecam wil ik zeggen dat het allereerst een keuze was waar wij als buitenstaanders totaal niets vanaf weten en in de media die niet altijd even betrouwbaar is helemaal uitgestrekt werd wat berichtgeving betreft. En de behandelend arts werd in een zeer kwaad daglicht gezet.Tevens kun je niet zeggen wat er was gebeurt als zij wel chemo had gekregen.Het is niet goed om dat als vergelijkingsmateriaal te gebruiken , zeker niet wanneer men iemand niet goed kent.Verder bestaan wij en alles om ons heen uit trillingen,waardoor je je kunt voorstellen dat als je door dit soort sappen een behandeling ondergaat en daardoor tevens anders zult gaan leven ,de kans op een prettig herstel veel groter zal zijn,dan wanneer men negatief beladen medicijnen gebruikt.Er zijn wel degelijk bewijzen dat bepaalde planten/groenten kankercellen remmen.Er wordt steeds meer onderzoek naar gedaan.Waarom zouden we de reguliere geneeskunst alleen geloven waarin zo verschrikkelijk veel fouten in worden gemaakt.[/quote]

  Wat een hoop onzin in één post!
  1: “media die niet even altijd betrouwbaar is”
  – en deze media (Niburu)is 100% betrouwbaar?
  2: “behandelend arts”
  – kwakzalver!!!
  3: “wij en alles om ons heen bestaan uit trillingen”
  – Volgens de quantum theorie en standaardmodel bestaan wij uit een golf/deeltje dualiteit. Snaartheorie is achterhaald.
  4: “waardoor je je kunt voorstellen…kans op prettig herstel”
  – wat is de wetenschappelijke connectie tussen trillingen en prettig herstel?
  5: “dit soort sappen een behandeling ondergaat”
  – Wat nou behandeling?? Gewoon van alles geprobeerd zonder onderbouwing!!
  6: “bepaalde groenten/planten kankercellen remmen”
  – Welke? Bronvermelding?
  – Remmen is niet stoppen!!!
  7: “Reguliere geneeskunst waarin zoveel fouten worden gemaakt”
  – De kwakzalverij is compleet foutloos???

  1 likes
 • M schreef:

  Moet je wel echt onbespoten groente en fruit kunnen vinden… Anders maak je alsnog gifbommetjes klaar

  1 likes
 • Rakael schreef:

  Iedereen is vrij om te doen wat hij of zij wil. Maar om mensen in een enorm kwetsbare periode van hun leven, wanneer ze alles willen doen om maar te genezen, te misleiden met dit soort bericht, is misdadig. Iedere dode die valt doordat iemand op basis van dit bericht besluit zich niet (ook) regulier te laten behandelen maar sapjes te gaan drinken, is de verantwoordelijkheid van degene die dit bericht heeft geplaatst.
  Bewust leven en gezond eten is voor iedereen goed en kan allerlei ziektes, inclusief bepaalde vormen van kanker, in sommige gevallen voorkomen. Maar gezond leven alleen (en dan ga ik er voor het gemak maar vanuit dat wat hier wordt gepropageerd gezond is) geneest geen kanker!

  1 likes
 • kengai schreef:

  Zo zie je maar weer, met positief voedsel kom je al een heel eind.
  Dierlijke eiwitten zijn negatief, want het is geproduceerd onder veel leed.
  Eet voor een groot deel raw food, daar krijg je al veel energie van.
  yoga en Tai-Ji doen de rest.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Wat heeft deze voedings patroon te maken met Millecam, helemaal niets.
  Maar jij mag gerust jezelf laten volspuiten met chemo, wat wel wetenschappelijk bewezen is als zeer kanker verwekkend of bestralen, hetzelfde.

  0 likes
 • Rik schreef:

  [quote name=”FJ”]is er ergens enig wetenschappelijk bewijs dat ze inderdaad genezen is door deze “sapjes”? Kennen jullie Silvia Millecam nog????
  Op deze manier kan ze net zo goed genezen zijn door de “chemtrails”! Maar dat past natuurlijk niewt in jullie straatje[/quote]
  Yep, en dat geldt ook voor alle mensen die in de reguliere geneeskunde geloven…. Minder dan 1 op de 2 geneest via de reguliere weg van kanker….. OOK hier gaat jouw vergelijking op, of ben je al deze gestorven mensen vergeten……

  0 likes
 • Agnes schreef:

  Het prachtige boek “Het verzwegen verhaal over kanker” van Professor Brian S. Peskin en op wetenschappelijk bewezen feiten gebaseerd, door professionals genoemd als “wereldschokkend en van historische betekenis” Het beste boek van de 21ste eeuw, zoveel voedingsdeskundige en medici zeggen wat goed is, maar niets is op wetenschap gebaseerd en valse voorlichting, kijk op earthmatter.nl om de gratis 53 blz en de vettenposter te downloaden, bij alles in het boek staan de wetenschappelijke bewijzen bij, lees het en zie hoe we beetgenomen worden door de voedingsindustrie met de zogenaamde gezonde voeding….

  0 likes
 • Britt schreef:

  Goede en sterke keuze van deze vrouw !!!
  En fantastisch dat ze is genezen!!! Uiteindelijk maakt het niet uit van wat of hoe je geneest, als je maar geneest.
  Mijn voorkeur gaat ookuit naar het zo veel mogelijk buiten houden van de medische farmacie. Ook echt uit eigen ervaring met ziekte/gezondheid.

  Maar het aller belangrijkste vind ik de KEUZE vrijheid. Een mens mag vrij zijn om zijn eigen behandeling/proces te kiezen. het enige wat een dokter/arts/genezer zou mogen doen is zo goed mogelijk informatie geven over het proces waarin hij/zij gespecialiseerd is.

  Ook uit eigen ervaring; je moet wel zo gruwelijk sterk in je schoenen staan al je vanuit het ziekenhuis een andere behandeling/proces kiest. Je wordt uitgemaakt voor alles negatieve wat je maar kunt bedenken.
  Als je ziek bent ben je verschrikkelijk kwetsbaar en juist op die momenten moet je vechten voor je keuze als een leeuw.

  Voor iedereen die er aan begint: Als je het trucje door hebt wordt het wel steeds makkelijker om los te komen van de farmaceutische industrie. Ik zet het persoonlijk alleen in als ik denk dat het mij iets kan brengen ( erg weinig, maar een gebroken vinger is prima te herstellen in zkh.)

  Vrije keuze in behandeling en geen indoctrinatie meer van het ziekenhuis!!!!

  0 likes
 • Britt schreef:

  Rakael; En wie ben jij dan om te zeggen dat de kanker niet zo is te genezen?
  Begrijp me goed ik wil jou uitspraak niet perse betwisten maar ik zou niet weten waarom jij WEL zou mogen zeggen dat kanker op deze manier niet te genezen valt?

  Iedereen heeft VRIJE keuze. Dat betekent ook voor iets anders kiezen wat (nog) niet ‘maatschappelijk aanvaard’ is.

  Ziekte en gezondheid is niemand’s ‘schuld’. Dus zal er ook nooit iemand ergens voor kunnen ‘opdraaien’.

  0 likes
 • RiCo schreef:

  Laat iedereen toch in zijn waarde en zelf bepalen welke behandeling hij wil volgen. De een gelooft in dit en de ander in dat.Hoofdzaak is dat je naar je eigen intuïtie luistert en je niet laat beïnvloeden door je omgeving. Vechten tegen kanker is letterlijk een dooddoener.

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”M”]Moet je wel echt onbespoten groente en fruit kunnen vinden… Anders maak je alsnog gifbommetjes klaar[/quote]

  Goed opgemerkt, want onbespoten eten is nog steeds niet overal makkelijk te verkrijgen. Ik probeer mijn gedachten ook zuiver en liefdevol te richten, maar dat is helemaal moeilijk voor me.

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”M”]Moet je wel echt onbespoten groente en fruit kunnen vinden… Anders maak je alsnog gifbommetjes klaar[/quote]

  Helemaal mee eens en dan ook nog je aandacht liefdevole en zuiver naar je zelf en je omgevening richten. Dat is naar mijn mening de enige maniet om je zelf te zuiveren.

  Ik ben zelf ook zeer ernstig uitzichtloos ziek, maar het valt niet mee. Met genoeg “geloof”, “hoop”en “liefde” en zuiver eten genees je niet zomaar. Ik snak op dit moment alleen nog maar naar vrede en acceptatie met mijn situatie.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >