UFO

Kreeg België gisteren bezoek van buitenaards leven?

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie gisteren naar de sterrenhemel boven de stad Lommel in België keek, heeft daar mogelijk iets raars gespot. Het Belgische UFO-meldpunt kreeg een reeks foto’s binnen van een inwoner van de stad die rond 22.23 uur een ongeïdentificeerd vliegend object gezien zou hebben.

Er zou een lichtpunt zijn opgedoken dat meer dan zeven minuten statisch bleef hangen en daarna opeens verdween. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Frederick Delaere van het Belgische UFO-meldpunt zei sinds 2007 al zo’n 1617 meldingen te hebben ontvangen van UFO’s. “Natuurlijk zijn er enkele waarvoor we geen verklaring vinden en die dan de geschiedenisboeken ingaan als een niet-identificeerbaar voorwerp,” zei hij. “Enkele jaren geleden waren lampionnen erg in, als die een bepaalde hoogte krijgen kan dat op een vreemd object lijken. En vandaag de dag zijn er heel wat mensen die experimenteren met drones voorzien van lampjes.”

Bij de Nederlandse en Amerikaanse meldpunten nemen elk jaar de meldingen toe. Anders is dat in België, waar de regels voor het spotten van UFO’s zijn aangescherpt. In 2014 kwamen er 169 meldingen binnen bij het Belgische UFO-meldpunt, dat waren er 92 minder dan in 2013. Voor vier meldingen werd geen verklaring gevonden.

In januari kwamen de meeste meldingen binnen. In diezelfde maand stond de politie van het Duitse Bremen voor een raadsel: drie uur lang was een voorwerp te zien op de radar van de vluchtleiding. Ook met de verrekijker konden de luchtverkeersleiders een onbekend vliegend voorwerp zien. Het luchtverkeer werd er door gehinderd.

[HBVL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnout
Arnout
9 jaren geleden

Nou jongens brandt los!

Was het E.T.? Superman? Of toch die ene inktvis met 16 voeten en 5 handen met slagtanden?

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Misschien was het de Obama-drone opzoek naar bonbon terroristen.

Peter C.
Peter C.
9 jaren geleden

In dit geval zou ik opteren voor een geostationaire sat die op één plaats tov de evenaar blijft draaien/hangen en tijdelijk werd belicht door de zon, doch ik weet niet in welke richting die man die observatie deed. Een UFO blijft zelden op een plaats hangen op grote hoogte (waarom zouden ze?).

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

“Voor vier meldingen werd geen verklaring gevonden.”

Ik denk dat dat moet zijn:
Voor vier meldingen werd geen mogelijke verklaring gevonden.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x