CoronaMens en Dier

Uitspraken Ab Osterhaus over corona wekken irritatie: ‘En nu wegwezen’

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Mijn verwachting is dat we voorlopig niet van corona verlost zullen zijn en dat we met de vinger aan de pols ons beleid zullen moeten blijven afstemmen op toekomstige, mogelijk grillige manifestaties van deze nieuwe infectieziekte, schrijft viroloog Ab Osterhaus voor De Telegraaf.

“We zijn zeker nog niet van het virus verlost,” aldus Osterhaus, die tijdens de ‘coronapandemie’ meerdere keren per week op televisie was te zien.

In Vandaag Inside waarschuwde de viroloog dat ‘er nog meer ellende aan komt’. Hij doelde op vogelgriep. “Het is absoluut serieus,” zei Osterhaus, die vreest dat de vogelgriep op mensen overslaat.

Niet meer luchten of zien

“Dat is een beetje analoog aan waar we bang voor zijn, dat dat een keer gaat gebeuren. Wij waarschuwen eigenlijk al tientallen jaren voor de mogelijkheid dat zo’n vogelvirus overspringt op de mens en dat het bij mensen overdraagbaar wordt,” voegde hij toe.

Veel mensen kunnen Osterhaus niet meer luchten of zien. “Ab bedoelt: ‘Jullie zijn nog lang niet van mij verlost’,” reageert neuroloog Jan Bonte. Hij richt zich tot Op1: “Hebben jullie de wijnkelder alweer aangevuld?”

We zijn immuun

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Nou media, jullie hebben er toch ook een aandeel in? Twee jaar dierenarts-viroloog Ab in beeld, waarom nooit arts en neuroloog Jan Bonte? Epidemioloog Dick Bijl? Ik noem maar wat.”

Osterhaus schrijft in De Telegraaf ook dat nog steeds een aanzienlijk deel van de bevolking niet of onvoldoende tegen Covid-19 is gevaccineerd. “Zowat iedereen heeft omikron gehad, Ab, dus we zijn immuun. Ook de ongeprikten. En nu wegwezen,” gebiedt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons hem.

4.8 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Ik ben wel Fan van Ab als je een voor totalitaire staat bent.

Rob
Rob
10 maanden geleden

Die man behoort in de gevangenis

Rob
Rob
10 maanden geleden

Die man behoort ook in de gevangenis

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
10 maanden geleden

Hij bedoelt te zeggen dat men al tientallen jaren probeert om trekvogels te gebruiken voor biologische oorlogvoering.
Gelukkig heeft Putin dit ook door gekregen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

144
0
We lezen graag je reactie!x