CoronaBinnenland

VVD-senator ‘liegt’ in Eerste Kamer: ‘Vuile leugenaar. Ik was daar, mevrouw!’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

Tijdens het debat in de Eerste Kamer over de pandemiewet zei senator De Bruijn-Wezeman (VVD) dat ze woont in het centrum van waar de coronapandemie in maart 2020 is uitgebroken, in Noordoost-Brabant.

Ze zei dat ze onlangs nog een aantal medewerkers heeft gesproken van het ziekenhuis Bernhoven die als allereersten in de frontlinie stonden om ‘een enorme stroom aan ernstig zieke coronapatiënten op te vangen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tenten

“Dit ziekenhuis had geen afdeling met coronapatiënten, dit hele ziekenhuis lag vol met coronapatiënten,” beweerde De Bruijn-Wezeman. “Ik heb de tenten ervoor gezien. Ik ken mensen die doodziek daar zijn afgeleverd, die dagen later ergens in een ziekenhuis in Noord-Nederland zijn teruggevonden, omdat het op dat moment de enige plek was waar deze doodzieke mensen nog opgenomen konden worden.”

“Ik heb dagenlang kerkklokken horen luiden, van de ene begrafenis naar de andere,” voegde ze toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er was geen kip

Twitteraar Newo was ook in ziekenhuis Bernhoven en heeft daar op 24 maart 2020 beelden gemaakt. “Vuile leugenaar. Er was geen hond,” schrijft hij op Twitter. “U liegt, nota bene ‘in’ de Eerste Kamer. Ik was daar, mevrouw!”

“Er was geen kip. Er waren geen kerkklokken en er waren geen patiënten afgeleverd,” aldus Newo.

Annelies Strikkers bevestigt zijn verhaal. “Newo was daar ook, heeft zelfs de boel op beeld gezet. Er was geen kip!” reageert ze.

“Zo was ik eind maart 2020 in het Isala Zwolle op de spoedeisende hulp. Artsen moesten uit bed gebeld worden, er was alleen een beveiliger aanwezig,” merkt Strikkers op.

4.9 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

En na de spuitcampagne hoorde ik dagelijks sirenes van ambulances, tot vijfmaal per dag. Voorheen één a twee per week. Hoe zou dat komen?

Marion
Marion
1 jaar geleden

Hetzelfde in Maastricht in het MUMC. Daar zouden ook tenten zijn opgezet. En we hebben er de foto’s ook van gezien. Enkel de omwonenden vertelden een heel ander verhaal….zo zie je maar hoe krachtig helaas de MSM is

Henk Albarda
Henk Albarda
1 jaar geleden

Sinds het aantreden van Rutte 3 is het enige VVD criterium om tweede kamer lid of minister te worden, of men bereid is non stop te liegen ….

Margie
Margie
1 jaar geleden

De kerkklokken hoorde je pas na de vaccinaties En de ambulances reden af en aan. Ook na de vaccinaties. Stelletje lullo s. Wat een stelletje gedrochten. Deze regering moet asap weg. Vuile wefhoeren.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x