Homepagina » Binnenland » De VVD zadelt u op met een torenhoge energierekening. Dit zijn de desastreuze gevolgen
energierekening

De VVD zadelt u op met een torenhoge energierekening. Dit zijn de desastreuze gevolgen

Minister Wiebes (VVD) zadelt de burger keer op keer op met een torenhoge energierekening, zei Alexander Kops (PVV) in de Tweede Kamer.

Energiearmoede is in Nederland inmiddels een feit, merkte hij op.

Meer dan 650.000 huishoudens kunnen de energierekening niet of nauwelijks betalen.

Peperduur luxeproduct

Dat aantal dreigt in 2030 op te lopen tot maar liefst 1,5 miljoen huishoudens.

Dat terwijl minister Wiebes zei dat ‘Nederland in Europees perspectief relatief goed scoort op betaalbaarheid van de energierekening en relatief weinig energiearmoede kent’.

Energie is een basisbehoefte, maar de VVD heeft er een peperduur luxeproduct van gemaakt, aldus Kops.

Klimaathippie Timmermans

Er worden miljarden verspild aan de CO2-obsessie, terwijl de doelen niet worden gehaald, zei hij.

Ondanks dit faalklimaatbeleid en de miljarden die hieraan worden verspild, moet het allemaal nog erger en nog sneller, voegde het Kamerlid toe.

“Zie die vreselijke Europese Green Deal van klimaathippie Timmermans,” zei hij.

Vreselijke klimaatbeleid

Die gaat ongeveer 260 miljard euro per jaar kosten.

“Er is maar één conclusie: dat vreselijke klimaatbeleid, we moeten er zo snel mogelijk vanaf,” sprak Kops.

Hij verwees naar uitspraken die deltacommissaris Peter Glas onlangs deed in gesprek met De Telegraaf.

Bangmakerij

In dat interview zei Glas dat we ons geen zorgen hoeven te maken over een stijgende zeespiegel en dat we veilig zijn.

“Schei alstublieft uit met die bangmakerij,” besloot Kops.

Bekijk hieronder zijn inbreng:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
1 jaar geleden

Angst, hel en verdoemenis preken, linkse Soros honden betalen en deze de straat opjagen om te protesteren, de mainstream media leugens laten verspreiden omtrent ALLES, de (islam/zio semitische) gestuurde politici liegen en blijven liegen en komen met holle uitspraken en waarmee ze de burger onophoudelijk bespelen en manipuleren en zo een draagvlak willen creëren voor het eindeloos opschroeven van de belastingen en het uiteindelijk zo compleet slopen van Nederland.

Nederland is het nog steeds niet meer dan zat en wil letterlijk bloeden? Dan oprecht verdient Nederland niet beter, vrijer, betaalbaar en een vredig land te zijn.

De sluisdeuren dan maar verder open met alles gratis voor buitenlanders en vol op het gaspedaal voor de klimaathoax. Dat is is wat Nederland wil en kiest zo voor zelfvernietiging. Succes er mee, linkse zio slaven!

IIS
IIS
1 jaar geleden

Las net dat volgens de gecontroleerde media de boeren de sympathie verliezen van de burgers??

Welke burgers? SLAVEN zullen ze bedoelen! Mijn sympathie groeit met de dag voor boeren en hoop dat ze Vernederland verder openbreken. Misschien zelfs een Nexit forceren! “Zet ‘m op, boeren en sloop de zio politieke landverraders!!”….

nietzoslimdieamis
nietzoslimdieamis
1 jaar geleden

ik vind dit een beetje een vreemd bericht,
Zelf zit ik thuis met een wia uitkering en ik kan de energie toch gewoon betalen, ik zit bij een goedkope provider, soms moet je overstappen om goedkoper te gaan, ik betaal 85 euro per maand en eind januari ga ik een mooi bedrag van ze terug krijgen ! tevens word volgend jaar de rekening weer ietsejs goedkoper want de belasting word toch weer lager… de mensen moeten eerst eens zelf onderzoek doen, ja als je bij een dure energieleverancier blijft zitten en een te hoog maand bedrag hebt… dan moet je daar verandering in brengen,
Namaste.

salvar
salvar
Reactie op  nietzoslimdieamis
1 jaar geleden

nu nog wel.

IIS
IIS
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

@salvar

Inderdaad, nu nog wel. Open grenzen en omvolking kosten nu eenmaal veel, heel veel boele centjes en daar komt het milieu natuurlijk goed van pas.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/136381272/kabinet-stevent-af-op-een-tekort-van-16-miljard-euro

René
René
Reactie op  nietzoslimdieamis
1 jaar geleden

Inderdaad Goed Onderzoek Doen !!
In januari 2019 heeft de overheid, na héél lang doorvragen eindelijk toegegeven dat ze een fout hadden gemaakt qua energieprijzen, een gemiddeld huishouden betaalde in 2019 EURO 330 TEVEEL.

Nu krijg je daar in 2020 EURO 100 van terug (via energiebelasting) maar er wordt al wel bijgezegd dat in 2021 het gewoon weer gaat stijgen. En dan de gasbelasting meer dat de stroombelasting waarbij er per saldo weer méér belasting geheven gaat worden bij een gemiddeld huishouden.

Dus ga met je namaste maar naar India. Houdoeee Haje.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Nogmaals al die vergaderzieke geldverslindende klimaatgekkies moeten verdwijnen , laat Nederland weer een normaal land worden zoals onze voorouders hebben gedaan en het voorbeeld hebben gegeven . Lijkt vandaag de dag wel een mallooten bende vol met idioten . Ben helemaal PRO boeren protesten ga zo door mannen sta er 100% achter wat jullie doen . Oja las nog dat D66 cocaïne wilde vrijgeven , treurig zo ver zijn we dus al gezonken vandaag de dag onbeschrijflijk .

salvar
salvar
1 jaar geleden

iedere burger gaat erop vooruit, o, ja nou we komen zo meteen weer te kort.
het zijn bij de regering net kwijlende honden , zo we hebben ons werk weer gedaan en gewoon zoet houden die handel ze zijn toch te stom en zo zijn we zo meteen weer enkele maanden verder.

Ron
Ron
1 jaar geleden

In België gaan ze het nog straffer doen. Het gaat verworden tot Griekenland aan de Noordzee. 4 regeringen in een prutsland kunnen tot geen akkoord komen tenzij ze de meest belaste inwoner van Europa nog meer belasten lees UITZUIGEN. Ondertussen worden de rijen aan de voedselbanken langer en langer. De migranten moeten gepamperd worden en krijgen alles gratis op kosten van de gemeenschap. Ze hoeven niet te betalen voor huur en investeringen om te voldoen aan de idiote eisen van een green deal. 91% van hen, althans in Mechelen leeft van het OCMW lees uitkeringen en 65% heeft reeds alle sociale woningen ingepalmd. Dit mag zelfs niet geweten zijn (en ik mocht het ook niet weten) door de bevolking.

Joris
Joris
1 jaar geleden

Vrije Energie, vertaald door ir. Coen Vermeeren: http://coenvermeeren.nl/vrije-energie-het-enige-echte-alternatief/

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

energie rekening, !?
waar wordt die energie van gemaakt Gas uit groningen en ook wel andere provincies toch..
als er in nederland mensen zouden wonen hebben we art. 22 van de mensen rechten.. daar staat toch in dat het gas de hulpbronnen van het land de mensen behoort.. zo ook de elektriciteit die daar van het gas gemaakt wordt.. dus welke reden is er om daarvoor te betalen???
ja maar jij als mens betaalt niet, jou alter ego moet betalen jou ID of paspoort heeft geen mensen rechten door jou ID of paspoort is de wet van toepassing dat is er loos.. en dat is waardeloos voor de mens en politiek gestolen door private ondernemingen..
dan is het ook dat je begrijp dat recht geen wet is en wet geen recht is dat leer je op school.. of je heb die dagen gespijbeld, dat was dus dom te doen..

Synoniemen van politiek; ander woord voor politiek …
beleid (zn) : aanpak, beleidslijn, bestuur, handelwijze, politiek, strategie. sluw (bn) : arglistig, doortrapt, duivels, geraffineerd, geslepen, gewiekst, kwaadaardig, leep, listig, loos, politiek, slim, slinks, snood, uitgekiend, uitgekookt, uitgeslapen, vals, verraderlijk.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Welkom in Rutteland

GeVanK
GeVanK
1 jaar geleden

Het is net zoiets als de ‘War on terror”, een gefabriceerd iets dat is gecreëerd door bepaalde elites om onze rechten af te nemen.

x

Check Also

rutte

Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem

Of het nu gaat om het faciliteren ...

vvd

Oud-VVD-fractievoorzitter tegen Grapperhaus en Halsema: ‘Stop met intimideren’

In Amsterdam kwamen vanmiddag veel mensen bijeen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x