CoronaBuitenland

16 parlementsleden krijgen te horen: coronaplannen werden 56 jaar geleden al gesmeed

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

In het Britse Lagerhuis vond maandag een bijzondere bijeenkomst plaats. Op uitnodiging van parlementslid Andrew Bridgen spraken onder anderen Ryan Cole, Robert Malone, Pierre Kory, Angus Dalgleish, David Martin en Steve Kirsch over corona. Zij werden aangehoord door 16 Britse parlementsleden.

Wat we de afgelopen vier jaar hebben meegemaakt in dit land en de rest van de wereld is een doelbewuste aanslag op onze vrijheden geweest, onder het mom van een ‘gezondheidscrisis’, zei dr. Martin tijdens zijn inbreng.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij ontdekte dat de Britse organisatie Wellcome Trust al in 1966 onderzoek financierde naar het coronavirus ‘als gewenste vorm van menselijke manipulatie’. Een jaar later, in 1967, sloten de Verenigde Staten en Groot-Brittannië een overeenkomst rond het aanpassen en manipuleren van het coronavirus om ‘een gezonde bevolking te besmetten’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Corona was uitgeroeid

Deze operatie werd dus 56 jaar geleden al gelanceerd, benadrukte hij.

In 2011 kwamen de Wellcome Trust, Rockefeller Foundation, de Gates Foundation, de NIAID van Fauci en het Chinese centrum voor ziektecontrole en preventie bijeen en spraken ze af dat de wereld ‘eind 2020 een universeel vaccin zou accepteren’.

Hoewel het coronavirus volgens de WHO uitgeroeid was, kreeg de wereld in 2015 te horen dat er een universeel griep- of coronavaccin nodig was. Het gaat om een uitspraak van niemand minder dan Peter Daszak in Proceedings of the National Academy of Sciences.

“In wat voor wereld hebben we een vaccin nodig tegen een ziekte die de WHO – in zijn oneindige wijsheid – uitgeroeid heeft verklaard?” vroeg dr. Martin.

Terrorisme

Het doel was het creëren van een hype, waarna investeerders zouden investeren in een vaccin. “Klinkt dat als een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid?” vroeg Martin.

“Dat is een daad van binnenlands en internationaal terrorisme,” benadrukte hij.

In 2016 werd aangekondigd dat ‘virus 1’ van het Wuhan Instituut voor Virologie gereed was om bij de mens te introduceren.

Kaag

Op 18 september 2019 kondigde de Global Preparedness Monitoring Board van de WHO aan dat ergens tussen 19 september 2019 en september 2020 per ongeluk of met opzet een respiratoir pathogeen zou worden losgelaten. “Dat is geen lek, dat is geen ontsnapping.”

Wie was van 2018 tot 2021 lid van de Global Preparedness Monitoring Board van de WHO en verzweeg dat voor de Kamer? Sigrid Kaag.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 254 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
5 maanden geleden

56 jaar? Als dat waar is hebben ze er in ieder geval de tijd voor genomen.
Alleen zo vreemd dat ze een plan smeden over een tijdspan waarbij de kans groot is dat ze de uitvoer en het succes ervan (want daar moeten ze dan van uit gegaan zijn) zelf niet meer bij leven zullen meemaken.

Dat het coronavirus zelf niet meer zou zijn dan een smoes voor andere plannen, zoveel stond intussen al wel vast.

Leo
Leo
5 maanden geleden

We zijn gewoon bedonderd …en nog steeds trappen de meeste er met open ogen in !!

Ron
Ron
5 maanden geleden

Alles stort in elkaar, het kaartenhuis brokkelt al af. Er komt steeds meer boven water.

Paulien
Paulien
5 maanden geleden

Love Dave Martin

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x