Mens en DierCorona

VVD’er spreekt zich uit tegen ‘destructieve’ coronabeleid: ‘Schade is niet te overzien’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren werd bekend dat de coronamaatregelen voorlopig niet worden versoepeld. De aanpassingen die het kabinet twee weken geleden suggereerde, gaan niet door. Ook de avondklok blijft nog van kracht.

Het kabinet vindt dat de coronacijfers ‘zich niet goed ontwikkelen’. Dat was de uitkomst van het overleg in het Catshuis tussen demissionair premier Rutte en de meest betrokken ministers.

Viroloog Marion Koopmans zei dat het ‘niet verstandig is om maatregelen te versoepelen’. “We moeten echt nog even geduld hebben,” zei ze in NOS Met het Oog op Morgen.

Andere boeg

Veel mensen reageerden teleurgesteld op het besluit. Het rommelt zelfs in de gelederen van de partij van Rutte. Robert Moineau, een ondernemer en VVD’er uit Vlaardingen, schreef op Twitter: “Het coronabeleid dient volledig over een andere boeg te worden gegooid. Dit destructieve beleid leidt tot een immense nevenschade die niet te overzien is. Ik verzoek de VVD-partijtop om een andere weg in te slaan.”

De tweet werd opgemerkt door Ghislen Nysten, tot voor kort fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek. “Nog een VVD’er die zich uitspreekt tegen het destructieve coronabeleid. Ik ben trots op je!” schreef hij.

Het account van Moineau is inmiddels verdwenen van Twitter. Over de oorzaak wordt druk gespeculeerd. “U zei iets verstandigs! Mag dat soms niet van de VVD?” vraagt ondernemer Hans Zandvliet zich af. “Kom op Robert Moineau, waarom uw tweet verwijderd en uw account uit de lucht?” Bas voegt toe: “Verkeerde tweet, dus Rutte boos.”

vvd
Beeld: Screenshot Twitter
4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
erik
erik
2 jaren geleden

Veel beloven en weinig geven laat de gekken in vrede leven,.

Paca
Paca
2 jaren geleden

nu ook al Partij censuur? het gaat steeds meer lijken op China hier.

nou en!
nou en!
2 jaren geleden

eucalypta koopmans die de toverspreuk uitspreekt over het polderland,te bizar voor woorden!!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Niet: het virus moet van alles de schuld krijgen! Ons moet verweten worden dat het virus vandaag nog kan heersen!  Ernst Röhm, Die geschichte eines Hochverräters, 1933

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x