CoronaBuitenland

Pathologen verbijsterd over explosieve toename sterfte door onbekende oorzaak

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

In Canada zijn vorig jaar 16.043 mensen gestorven door onbekende oorzaak. Daarmee is het doodsoorzaak nummer 4. Het gaat om een ongekende stijging ten opzichte van 2019.

Kanker en hartziekten staan nog steeds op respectievelijk de eerste en tweede plek. Op plek 3 staat verrassend genoeg COVID-19. Volgens Statistics Canada zijn er vorig jaar maar liefst 19.716 Canadezen gestorven aan corona, het hoogste aantal sinds het begin van de pandemie. Maar de ‘veilige en effectieve’ prik was toch de enige uitweg uit deze crisis?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
lo
Beeld: Western Standard

Toen de coronasterfte veel lager lag, moesten mensen thuisblijven en een mondkapje dragen. Laat dat even bezinken.

Meer dan 57 keer zoveel

Als we kijken naar de provincie Alberta, dan zien we dat er in 2018 in totaal 150 overlijdens waren met een onbekende doodsoorzaak. In 2021 waren dat er 6724, bijna 45 keer zoveel. Konden of wilden de pathologen in Alberta de doodsoorzaak niet invullen?

Dezelfde trend doet zich voor bij relatief jonge mensen: in 2018 waren er in Alberta 94 sterfgevallen met onbekende doodsoorzaak onder 0- tot 64-jarigen, in 2021 waren dat er 5374, meer dan 57 keer zoveel. De meeste coronadoden zijn te betreuren onder 70-plussers, dus waar sterven al die mensen dan aan? Onbekende oorzaak.

lo
Beeld: Western Standard
Stilte is oorverdovend

De stilte omtrent dit onderwerp is oorverdovend. Waarom reppen pathologen en gezondheidsinstanties met geen woord over deze explosieve toename van de sterfte door onbekende oorzaak sinds 2020?

In Nederland is hetzelfde beeld zichtbaar. Specialist postmortale zorg Edwin Spieard laat weten dat hij onlangs heeft gereageerd op een artikel van het RIVM en aangegeven heeft dat hij binnen zijn bedrijf weer een toename ziet van het aantal plotselinge overlijdens en ook weer een toename van overledenen die binnen twee dagen niet meer toonbaar zijn na het overlijden. “Maar ik kan nergens het artikel en mijn reactie terugvinden.”

[Western Standard]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
3 maanden geleden

De wappies, klimaat ontkenners, russen en de antisemieten zijn schuldig!

Thoughtful
Thoughtful
3 maanden geleden

Pathologen verbijsterd over explosieve toename sterfte door verboden te noemen oorzaak.

Gosse
Gosse
3 maanden geleden

MOORD met voorbedachte rade. Hoe lang moet het nog duren voordat die moordenaars opgepakt worden en in het gevang gegooid worden.

Hugo
Hugo
3 maanden geleden

Bij de RiVM iets melden,is het zelfde als bij de duivel te biecht gaan. Deze organisatie behoort toe aan de WHO, en de WHO behoort toe aan Kill Gates, en Gates is grootaandeelhouder in de Pharma industrie, en Gates is groot voorstander van vaccinaties, en van DEPOPULATIE. Dus van de RIVM en andere zogenaamde gezondheid instanties hoeven we niks te verwachten .

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x