Mens en Dier

Columniste pakt ‘wannabe-moslimterroriste’ van GroenLinks keihard aan: ‘Shut the f*ck up’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

In 2021 ontstond er veel ophef over GroenLinks-Kamerlid Kauthar Bouchallikht. Ze was vicevoorzitter van Femyso, een jongerenkoepel die aan de Moslimbroederschap is gelieerd, berichtten de media.

“Mijn leven was echt een hel. Drie jaar geleden werd ik kapotgemaakt, ook door de media,” zegt ze in een vlog. “Dit was echt heel en heel en heel erg zwaar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Kamerlid verwijst naar een stuk in NRC over een bedrijf in dark PR dat ‘grootschalige lastercampagnes’ tegen moslims op touw zette, ook in Nederland.

Hou op met die klaagzang

Kauthar krijgt op social media veel kritiek. “Met een hakenkruis rondlopen op een anti-Israël-demonstratie en dan denken dat de afkeurende reacties onder ‘vrouwenhaat’ vallen,” reageert historicus en publicist Roelof Bouwman.

Ook Statenlid Tjerk Langman (PVV) verwijst naar die demonstratie. “Hou op met die klaagzang, Kauthar, want je bent niet onschuldig. Je doet je anders voor dan wie je echt bent.”

Ze zei zelf over die demonstratie: “De foto van mij op een demonstratie in 2014 is ongelooflijk pijnlijk. De vergelijking tussen Israël en nazi-Duitsland is walgelijk. Ik verafschuw antisemitisme, het gaat in tegen alles waar ik voor sta.”

Wannabe-moslimterroriste will be wannabe-moslimterroriste

Columniste Ebru Umar trekt snoeihard van leer. “Ach Kauthar, shut the f*ck up met je 124.000 op jaarbasis omdat je een hoofddoek draagt, vies naar Joden kijkt, gezellig met een hakenkruis op de foto gaat en verder een verlengstuk van geweld en haat bent. Wordt het wachtgeld of nog eens 124.000? Je zou er bijna een hoofddoek voor op je kop zetten. Als je een pauper bent tenminste,” schrijft ze.

Umar vervolgt: “Wannabe-moslimterroriste will be wannabe-moslimterroriste. Past prima in de Tweede Kamer. Helaas. Ik heb me trouwens altijd afgevraagd waarom make-up wél mag van de islam en zichtbare krullen niet.”

4.7 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Gelukkig heeft ze een “loemel”om d,r kop,weet je metene waar je mee te hebt en aan toe bent,verdorie die arme iraanse meiden worden vermoord omdat ze niet zo,n frommel willen,en hier loopt het rond als n gesluierde brievenbus,bah!!

Mar
Mar
9 maanden geleden

dat zoiets in de kamer zit is uiteraard net zo belachelijk als een turk als premier van nederland, wat een land is dit geworden

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
9 maanden geleden

Ze kan mooi samen met Kaag gaan zitten janken bij Opeen.

Harrie
Harrie
9 maanden geleden

Is niet zo complex…het is juist heel duidelijk

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x