Homepagina » Mens en Dier » ME’er erkent tot zijn verdriet: ‘De politie heeft zich tegen de Nederlanders gekeerd’
me'er
Foto: Protest tegen de coronamaatregelen 20 maart 2021 (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

ME’er erkent tot zijn verdriet: ‘De politie heeft zich tegen de Nederlanders gekeerd’

Steeds meer gewetensbezwaarde politieagenten en ME’ers besluiten hun verhaal te doen bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, die sinds eind oktober vorig jaar onderzoek doet naar het door de overheid gevoerde coronabeleid.

Een politieagent en ME’er maakte de keuze om zich uit te spreken nadat hij had gelezen dat al meer dan 40 collega’s hem waren voorgegaan. Waar hij vooral moeite mee heeft: “Het geïnstitutionaliseerde geweld als onderdeel van ons optreden als ME tijdens demonstraties.”

Demissionair premier Rutte noemde de demonstranten recentelijk ‘doorgesnoven hooligans’, een uitspraak die hem op veel kritiek kwam te staan. “Dat de overheid bij monde van Rutte, de minister-president van Nederland, demonstranten met bijnamen ontmenselijkt, is te triest voor woorden,” verklaarde de agent, die om veiligheidsredenen anoniem wil blijven.

Befehl ist befehl

“Ik ga als agent regelmatig met hen in gesprek en in de meeste gevallen zie ik gewoon bezorgde burgers, mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt, eenzame mensen, bange mensen,” voegde hij toe. “Wanneer collega’s mij tijdens demo’s hebben zien spreken met demonstranten, krijg ik later direct vragen, zoals ‘je bent toch niet te aardig voor die asocialen?’ Ik ontwijk zo’n vraag en merk dat ik steeds meer als outsider gezien word.”

Als ME’er krijgt hij naar eigen zeggen de opdracht die mensen ‘de lange lat te laten zien’, ‘een wappiebehandeling te geven’ en ‘op de aluhoed te rammen’.

“Ik hoor demonstranten soms schreeuwen ‘befehl ist befehl’, refererend aan de Tweede Wereldoorlog,” aldus de man, die al 15 jaar politieagent is. “In het begin schrok ik daarvan en vond die vergelijking ongepast. Maar ik moet nu tot mijn verdriet erkennen dat het klopt: het geweld is onderdeel van het beleid.”

Politiestaat

De ME’er merkte verder op dat het ziekteverzuim binnen de organisatie toeneemt. “Dat verbaast mij niets. Het is de enige weg om het te ontlopen, op ontslag nemen na. Ik heb mij ziekgemeld en ben op zoek naar ander werk.”

“De politie heeft zich tegen de Nederlanders gekeerd. Ik hoor het mijzelf nu zeggen en besef waar we naar op weg zijn: een politiestaat.”

Lees hier meer politieverhoren van de BPOC 2020.

[BPOC]
4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
28 dagen geleden

You reap what you sow.
Put your face to the ground.
Here comes the marching men.
Your colours wrapped around.
<Sisters of mercy>

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Geen schaap
28 dagen geleden

Deze positief denkende burgers verkleed als gezagsdragers, moeten aanblijven en van binnen uit, het denken anders organiseren, pas dan doen ze hun werk goed, ik weet dat sommige burgers constant hun grenzen overschrijden, wijs ze daar op, en de consequenties hier van, pas dan inrekenen, makkelijk is het allerminst !

Inge
Inge
Reactie op  Jenne Sr.
28 dagen geleden

Mee eens, want als de goeden vertrekken zullen er hardere voor terugkomen.

Badmuts
Badmuts
Reactie op  Inge
27 dagen geleden

Nope niet eens, de leiding van de politie bepaalt wat een agent doet.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
28 dagen geleden

De geschiedenis laat zie dat meer wreedheden zijn begaan uit gehoorzaamheid dan ooit uit naam van rebellie maar beter laat dan nooit.

Joerie
Joerie
Reactie op  Rob Bentvelzen
28 dagen geleden

Precies, iedereen die pak hem beet na afgelopen januari nog zegt dat ie zich ergens over verbaast, gaat het niet meer doorkrijgen. Dat is natuurlijk een dieptrieste constatering. Al deze politiemannen gaan het niet meer uit zichzelf zien, maar hebben een zieldoorklijfende gebeurtenis nodig. Het is ook bijna onvoorstelbaar dat ze de besmettingstheorie op wereldschaal en zo ontzettend lang al in stand hebben kunnen houden. En nog even dit: de onderbewust beïnvloedende afkortingen met 3 letters: build back better (bbb), boer burger beweging (bbb) black lives matter (blm). Right in our face.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Rob Bentvelzen
28 dagen geleden

Sommigen zijn geknipt voor dit soort beulswerk, heb ze in mijn familie meegemaakt wat een onderkruipers, verkopen hun moeder als het moet, nou ja zijn niet normaal te noemen !

Rob
Rob
Reactie op  Rob Bentvelzen
28 dagen geleden

Ik denk dat rebellie juist een reactie is van mensen die de wreedheden uit gehoorzaamheid zat waren. Er wordt dan een grens bereikt waarop die wreedheden uit gehoorzaamheid niet meer geaccepteerd worden en dan slaat het volk terug. En het volk is nog steeds de meerderheid. Als die in zijn geheel terug slaat blijven de gehoorzamen nergens. Als de geschiedenis dat toont dan kan dat nu ook nog steeds gebeuren. We leven nu alleen in een tijd waarin we vooral in eigen land een grote kudde schapen hebben. Daardoor hebben de gehoorzamen die ‘befehl ist befehl’ opvolgen een totaal vernietigend effect op degenen die het nu zat beginnen te worden om nog langer gehoorzaam te zijn aan het fascistische regiem dat alles aan het slopen is, het hele systeem inclusief mensenlevens.

Hans
Hans
28 dagen geleden

Ja de politie keert zich tegen de autochtone Nederlanders voor de duidelijkheid. Moslims en Blm aanhangers worden anders behandeld.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Hans
28 dagen geleden

Oil for immigration.. ons land is al jaren geleden verkocht.. maar wat nu te doen met de vergrijsde autochtonen die er nog wonen?
Nog eventjes en dan begint het arabiseren. euh… het is al begonnen!.. statushouders krijgen al voorrang op huizen.

Pete Rostang van Niel
Pete Rostang van Niel
Reactie op  Tungsten
28 dagen geleden

Discriminatie qua woningtoewijzing is al decennia een feit.

Jail for this system

Axel M.
Axel M.
Reactie op  Tungsten
26 dagen geleden

als je daar mee over te weten wilt komen lees het boek “eurabié, over de geheime afspraken tussen arabié en europa met getekende contracten en al “

Robert
Robert
Reactie op  Hans
28 dagen geleden

Hans. pas op man. geef ze niet hun zin en laat je niet opstoken tegen je medemens. ongeacht huiskleur of religie. wij willen allen hetzelfde. Vrijheid. Dat gaan we alleen bereiken als we er samen voorgaan staan.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Robert
27 dagen geleden

Maar wat Hans schrijft klopt. Dat zeggen de gewetensbezwaarde agenten zelf: bij BLM, die heel veel ravage veroorzaken, worden ze vaak niet opveroepen, of moeten ze low profile houden. Bij wappies is hetvmeteen rammen, zomhard mogelijk. De dingen moeten gezegd kunnen worden, als het de waarheid is.

Martin*
Martin*
Reactie op  Robert
27 dagen geleden

@Robert Dat heef niks met opstoken te maken maar met realiteit we zien het ook in Amerika.Nu begint Aboutaleb over ramadan en avondklok en dat dat moeilijk te handhaven is omdat mensen naar familie willen in de deze tijd. En wij Autochtone Nederlanders dan en afgelopen kerst en aankomend Pasen wij moeten ons slaafs aan alle regels houden en voor een regilieuze minderheid die hierheen geimigreerd is
en uit iets van 1,5 miljoen mensen bestaat moeten wij wel ineens uitzondering gaan maken?
Hoezo word de autochtone bevolking in eigen land gedicrimineerd! Denk jij dat je als christen of katholiek ook zo`n voorkeursbekandeling zou krijgen In Turkije,Marroko etc… Think again.
En nee als de cojona volgens onze roverheid zo ernstig is gelden de maatregels voor iedereen niemand uitgezonderd!!!
En nee ik geloof niet in het sprookjes verhaal van onze roverheid dat even ter verduidelijking.

Annette
Annette
28 dagen geleden

Het spreekwoord zegt: Als er één schaap over de dam gaat, volgen er meer.” In dit geval bedoel ik het natuurlijk in positieve zin. Deze politieman kan zijn werk niet meer uitvoeren zonder in gewetensnood te komen. Dat is hartstikke goed. Hopelijk volgen er nog velen. Alleen als zij allemaal, of bijna allemaal, er de brui aan geven, dan is het afgelopen. Maar zover is het helaas nog niet. Het is natuurlijk ook een zeer moeilijke afweging om je baan en dus je inkomen in de waagschaal te leggen. De consequenties kunnen zijn dat je terechtkomt in de WW (en dan moet je niet eens zelf ontslag nemen, maar ontslagen worden) en dan volgt een zeer onzekere tijd waarin je moet proberen een andere baan te vinden. Dus ik heb best wel begrip voor mensen die dit een te grote stap vinden. Datzelfde geldt natuurlijk voor artsen. Ik kan mij absoluut niet voorstellen dat het grootste deel van de Nederlandse (huis)artsen achter het huidige beleid staan.

Vlinder
Vlinder
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Het is maar net wat je belangrijker vindt. Of je baan kwijt of je ziel verkopen. Liever vakken vullen zou ik zeggen,slaap je ook beter.

Pete Rostang van Niel
Pete Rostang van Niel
Reactie op  Vlinder
28 dagen geleden

Materiële zaken tellen even niet, liefde gaat winnen.

De waarheid komt naar buiten

Moeder de Gans
Moeder de Gans
Reactie op  Vlinder
28 dagen geleden

Als bezwaarde politieman of -vrouw juist aanblijven en je mening delen binnen het korps. Dan ben je waardevol, ook en juist als het moeilijk is. De beloning is een zuiver geweten. En dat slaapt fijn!!

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Moeder de Gans
27 dagen geleden

Goed gezegd moeder !

Bastiaan2000
Bastiaan2000
Reactie op  Vlinder
27 dagen geleden

Als vakkenvuller kan je ook je baan kwijtraken, ik moet zwijgen, ik word een complotgek genoemd, een wappie. Het leven is naar, was het al maar nu.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Beste man of vrouw mocht je dit lezen. Zoals ik al in een ander topic schreef neem ontslag of meld je langdurig ziek met gewetensbezwaren. (of allebei). Niets is het waard om tegen je geweten in onschuldige burgers voor een baas te moeten rammen. Een hond heeft een baas. Maar jij bent mens en pas daarna politie als je niet eerst nog vader/man/vrouw van iemand bent. Laat je niet door zogenaamde collegas de les lezen want over ethiek hebben die sadisten en ploerten geen kaas gegeten. Het zijn de NSBers van weleer.

Iemand101
Iemand101
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Wij zullen straks allemaal voor deze keuze komen te staan: je broodwinning behouden in het systeem en meewerken als slaaf met toegangspoortjes overal, social credit scores en internet “vergunningen”, kortom: slaaf zijn, daarna zelfs geen bezittingen meer mogen hebben of eigen bedrijf. Of onze baan opzeggen en ons distancieren van deze gruwelijke plannen. Deze keuze krijgen we straks allemaal, zodra ze toegangspoortjes gaan installeren bij werkgevers. Ben je sterk genoeg om voor jezelf te zorgen, no matter what? Of laat je je chanteren en ga je akkoord met een meester boven je en jij als slaaf?

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  Iemand101
28 dagen geleden

Ik betwijfel het of we een keuze krijgen. Dat zou me nog heel veel meevallen dan. Ik echter dat anders denken niet getolereerd zal worden en diegenen uit de maatschappij worden verwijderd want daar is niets mee te beginnen en ze ruien de rest alleen maar op.

Semper paratus
Semper paratus
Reactie op  Iemand101
28 dagen geleden

Ik zal strijden tot mijn dood tegen deze corrupte regiem van de NWO

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Iemand101
28 dagen geleden

Omdat de meeste mensen nog vertrouwen hebben in de totaal corrupte leiding van Nederland hebben we een gigantisch probleem!
Als Dr.Geert Van den Bossche (een wereld expert) gelijk krijgt zullen miljoenen mensen aan deze vaccins sterven!
Ik ben er van overtuigd dat alle ministers, de koning en de koningin hiervan op de hoogte zijn, zij zijn immers lid van het WERELD ECONOMIC FORUM die deze plannen al vele jaren voorbereid.
Sigrid Kaag was een van de belangrijke adviseurs.
Zij is hier GEPLAATST, niet gekozen, om the great reset hier uit te rollen!
Hiervoor hadden zij de gecreëerde pandemie nodig, die ook al jaren gepland was. Hoe kan het anders dat er in 2019 miljoenen PCR tests waren besteld! Ook de groene vaccinatie paspoorten zij jaren geleden besteld. Lieve mensen dit is geen complot, dit is gewoon een openbaar plan! Als wij niet massaal wakker worden is het te laat!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Sjefke
28 dagen geleden

Het is al maanden te laat, want het is water naar de zee dragen of dweilen met de kraan open…….. We zijn als andersdenkenden nu voorgoed verloren…….

In het Duitse journaal (Tagesschau) werd gisteravond de term “Notbremse” (noodrem) gebruikt om de onzin van corona te stoppen. Zo’n noodrem is bekend van een trein/tram of ander voertuig, maar volgens mij heeft Nederland treinen en voertuigen handig niet voorzien van een noodrem. Hàdden die een noodrem was daar allang aan getrokken. Bij een machine is dat de rode knop.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  -= GensNet =-
27 dagen geleden

Sterker nog..het schijnt dat de meeste Nederlanders toch weer op het misdadige kartel hebben gestemd

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Heel goed dat er al mensen opstappen, dat zijn de menselijke mensen.
Het griezelige is dat er dan dus een harde kern van gestapo’s overblijft 😣
Het verrotte plan loopt vooralsnog op rolletjes en aangezien het volk voor 95% uit schapen bestaat geloof ik niet dat het nog goed gaat komen. 😣😭

Ariel
Ariel
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Mensen die denken, en weggaan, of het nu ontslag nemen of krijgen is, die komen nooit meer aan een goede baan.
Alles is gearchiveerd en er staat een sterretje achter je naam wat verteld dat je gevoel en medeleven hebt.

De selectie is ronduit discriminerend.
En als je hier al eens wat ervaringen mee gehad hebt, dan weet je gewoon dat je vrijwillig onder het nieuwe abnormaal gebogen moet lopen, en dan pas krijg je een slecht baan. Mensen die voorzichzelf en anderen opkomen horen daar niet bij.

rc...
rc...
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Sorry ik denk dat de meerderheid van die huisartsen er wel achter staan. Ze gaan erin mee oa met muilkorf terijl WETENSCHAPPLIJK die dingen GEEN bescherming bieden en ook nog SCHADE geeft aan hart, hersenen en longen. En allen die hier alleen al hebben meegewerkt dienen te hangen (letterlijk).

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  rc...
28 dagen geleden

Het onvermijdelijke gebeurd toch wel. Wat wiil je dan? Dat deze mensen gebukt blijven gaan onder de tyranie van collega’s en leidinggevende? En daarmee ook nog draagvlak voor deze tirannie geven. Ik zou zeggen laat de sadisten masr achter inddie poel van verderf. Kies nu en houdt de regie zelf in hand voordat er keuzes voor jou worden gemaakt die niet meer terug te draaien vallen. Behoudt van baan of inkomen is het meest slappe en onmenselijke argument wat ik sinds tijden gehoord heb vanuit mensen niet binnen de roverheid. Onschuldige burgers mishandelen/martelen voor een inkomen???? En bij zo’n facistische organisatie blijven om noitoire sadisten over te halen omdát niet doen? Als je geen sadist bent is het je plicht aan de menselijke waardigheid om op te stappen. Of ga je hen ook aanmoedigen om straks maar aan razzias mee te doen….. om de beulen een beetje te temperen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  rc...
28 dagen geleden

Al die artsen hebben de eed van Hippocrates afgelegd waarin ze beloven de mensen niet te schaden!
Wat is die eed van deze mensen waard, ze werken gewoon mee, aan wat later zal blijken, genocide op miljoenen mensen!
Ik wist het niet kan dan geen argument zijn, omdat honderden wetenschappers die hiervoor waarschuwen de mond gesnoerd wordt.
Ze doen gewoon De PCR test terwijl ze weten dat die geen besmettelijkheid aan kan tonen. Ze adviseren mondkapjes die averechts werken. Medicijnen die al 50 jaar bewezen zijn worden als kwakzalverij afgedaan. En voor GOD spelen van de farmaceutische industrie wordt als de oplossing verkocht!
Helaas kan ik voor dit soort mensen weinig respect opbrengen en hoop dat er tribunalen komen die gaan oordelen of ze juist gehandeld hebben.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Sjefke
27 dagen geleden

Politie mensen hebben ook een eed gezworen.
Is het niet een algemene verloedering, een mentaliteitsloze maatschappij, zoals in de tijd voor de zondvloed (4400 jaar geleden)

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Helaas hebben de meeste mensen niet in de gaten dat ze gemanipuleerd worden!
Het is toch niet logisch om miljoenen gezonde mensen aan een experiment met een medicijn te laten deelnemen, tegen een ziekte waaraan alleen oude mensen met onderliggende ziekten sterven, waarvan de gevolgen totaal onbekend zijn!
Volgens vele wetenschappers gaat dit uitdraaien op massale genocide!
Gezondheid kan onmogelijk de reden hiervoor zijn! In Israël zijn inmiddels meer mensen aan de vaccinaties overleden dan aan Covid 19. Dit wordt echter zorgvuldig uit te media gehouden!
De elite zal vanzelfsprekend met een doeltreffend vaccin geïnjecteerd worden!
De enige logische reden kan injecteren met nanopartikels zij, waardoor de hele bevolking via 5G gemanipuleerd en gecontroleerd kan worden.
Gezien de plannen van de wereldleiders en elite, tot THE GREAT RESET is dat de enige manier om ons te onderdrukken en slaven van ons te maken!
Ik verwacht echt niet de we allemaal ons bezit zoals huis en auto vrijwillig in gaan leveren, terwijl dit toch echt de bedoeling van de elite is!
Helaas is het 5 voor 12 en als er niets gebeurd zullen wij regelrecht de communistische heilstaat in gedwongen worden door o.a. Sigrid Kaag, die hier speciaal door het WEF hier geplaatst is.
Helaas doordat de massa het niet ziet, en diegene die het wel zien, niets durven doen, voor hun gezin baan hypotheek, zullen we spoedig met de keiharde realiteit geconfronteerd worden!
Ze zullen ons niet zachtaardig dwingen, zie de huidige protesten!
Lieve mensen ik hoop dat ik het verkeerd zie, maar alles wijst er op dat dit niet zo is!

rc...
rc...
Reactie op  Sjefke
28 dagen geleden

Sorry schat denk toch dat het weinig te maken heeft of men weet of niet weet dat er gemanupuleerd wordt. Je hebt een geweten, hart, empathie of je hebt het niet. Als je het hebt dan zoek je naar de waarheid en laat je niet iets op de mouw spelden. Heb je het niet luister je na psychopaten en doet actief mee. Er is nimmer een excuus om mensen in elkaar te rammen die jou niks misdaan hebben. Het is nimmer excuus om je medemens als eigendoom te claimen met dresscode voor jouw gevoel van veiligheid. Het is nimmer ok om mensen te discrimineren omdat ze voor zichzelf nadenken. Er is nooit een excuus om fout gedrag goed te praten. En ieder die dat wel doet zijn zielloos.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  rc...
28 dagen geleden

Precies. Wreedheden begaan voor een paar rot centen. Neem een krantenwijk. Als je mee blijft doen verkoop je je ziel. En iedereen is toch al zn huis en bezit kwijt. You will own nothing and be happy. Voltaire “those who can make you believe absurdities can also make you commit atrocities”.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

> Alleen als zij allemaal, of bijna
> allemaal, er de brui aan geven,
> dan is het afgelopen.

Precies hetzelfde heb ik een paar dagen ook al geschreven dat wanneer de hele politie het bijltje erbij neergooid dat het snel afgelopen is. Er is dan namelijk niemand meer die “handhaaft”. Maar er zullen altijd agenten blijven die voor hun eigen hagje bang zijn en willens en weten doorgaan met mensen in elkaar te slaan omdat de leiding dat hun beveelt. “Befehl ist befehl” zonder zelf even gezond na te denken.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  -= GensNet =-
27 dagen geleden

De meesten vinden het veel te leuk om macht uit te oefenen op ongewapende mensen, en de ware aard bovenkomt, en die is meestal niet te best

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Annette
27 dagen geleden

De politie leiding zal het toejuichen als de fatsoenlijke mensen het corps verlaten , en alleen de grof geweld mannen overblijven

Gert
Gert
28 dagen geleden

De vriendelijke meneer Rutte, met zijn gladde uitstraling, de ideale schoonzoon voor velen, is in feite een tiran.
Niet veel beter dan welke door de Nederlandse overheid, altijd bekritiseerde DDR en/of Wit Rusland.

Schande!

Dubito
Dubito
Reactie op  Gert
28 dagen geleden

Rutte voert het Plan uit, Het Plan. Door ruiten en roeien. Anders wordt Klaus boos en ontevreden en is Rutte zijn golden opportunity op een plek in de toekomstige Wereldregering kwijt.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Gert
27 dagen geleden

Met die buitenlandse stemmen zal ook wel geknoeid zijn. Vrijwel niemand hier in FR heeft zijn stembiljet gehad. Zal wel ingediend zijn als stem voor Kaag of Pinokkio Rutte

Loeske
Loeske
28 dagen geleden

Maar ze richten zich niet op demonstraties van blm, zoals gisteren in het Westerpark bv. Dus het is alleen tegen mensen die tegen lockdown zijn.

Dubito
Dubito
Reactie op  Loeske
28 dagen geleden

Ja maar, ja maar, die hielden zich wel aan de regels, anderhalve meter en zo… was ook niet zo moeilijk met de anderhalve paardenkop die was op komen dagen.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Loeske
28 dagen geleden

Blm zijn hun vriendjes

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  Loeske
28 dagen geleden

Ook mag je je zelf niet beschermen voor politiegeweld als je tegen de lockdown ben . Dan wordt je opgepakt .

https://lbry.tv/@de_Kapitein:1/marjon-en-mark-zijn-aangehouden-voor-het:5

Pete
Pete
Reactie op  commonsensetv.nl
28 dagen geleden

Verdediging is niet strafbaar, maar als politie gewond raakt dan ben je een misdadiger?
De mobiele eenheid medewerker maakt een vakbeweging met zijn wapenstok naar je hoofd, waar de stok niet aankomt omdat de stok al overgedragen is dmv training die velen met mij beheersten.
Let wel de ambtenaar is nu nog bewapend met toegestane middelen die vele malen erger zijn dan een wapenstok. Aldus staat de burger volledig in zijn recht om de voor hem staande predator uit te schakelen met zijn eigen stokje.

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  Pete
28 dagen geleden

Die mensen in het filmpje verdedigde zichzelf niet maar droegen een body protector ter bescherming voor het politiegeweld .
Zelfs daarvoor gaan ze je oppakken .

Just me.
Just me.
Reactie op  commonsensetv.nl
28 dagen geleden

Ze riepen door de megafoon het ‘ wordt niet getolereerd als er geweld tegen de politie wordt gebruikt ,’ maar zeiden er niet achteraan ;maar jullie moeten maar gedwee ondergaan en accepteren dat WIJ WEL meppen, zo hard we kunnen liefst tot bloedens toe en als jeje verdedigt of een bescherming draagt mag ik je daarvoor ook nog eens oppakken.- Nou lekker krom he ,wat een achterlijken, en dan ook nog het wandelen door de stad verbieden ,waarom?? Omdat ze bang worden, ze zien dat er veel meer mensen eens zijn met de demonstranten en dat mag natuurlijk niet, breek me de bek niet open over F Halsema wat een nepfiguur heb haar sowieso nooit gemogen, waar ze eens de mond vol had over vrijheid van demonstreren omdat het de enige het laatste middel is voor mensen om zich te uiten is ze nu 180 graden omgedraaid en wilt ze iedereen de mond snoeren met lul smoesjes over de anderhalve meter etc alsof je daarvoor de M.E erop af moet sturen.. Men MAG demonstreren men MAG samenkomen het hoeft niet goedgekeurd te worden enkel GEMELD.ivm met eventueel verkeersopstoppingen enz. Ze eigenen zich macht toe waar ze dat niet mogen.

Locke
Locke
28 dagen geleden

Nee geen Politiestaat maar een naziregime, jullie zijn slechts het werktuig als jullie zouden nadenken is het bewijs al geleverd door het eigen taalgebruik .
Als het nieuwe werktuig verder is geperfectioneerd zit jullie taak erop. Rutte zal steeds verder zijn ware aard laten zien. List en bedrog instant houden vraagt steeds verdere stappen list en bedrog, we zullen zien wanneer het licht gaat branden.

https://www.bitchute.com/video/eYj4Bpk2D3w6/

Iemand101
Iemand101
Reactie op  Locke
28 dagen geleden

Inderdaad, een politiestaat dekt de lading niet. Het uiteindelijke doel is een technocratisch nazi-systeem met toegangspoortjes overal die bepalen “hoe ver” jij van je woning verwijderd mag zijn, een online social creditscore als geld die de overheid dicht kan knijpen als jij niet braaf en gehoorzaam bent, toegangsvergunningen voor internet (geen vrijheid van meningsuiting meer) en daarna willen ze Neuralink chips in de hoofden die volgens Klaus Schwab vervolgens “in de cloud” moeten. D66 is zich hierop al aan het voorbereiden: die willen een wet waarbij een AI systeem gaat bepalen of jij over een paar maanden wellicht criminele dingen zal gaan doen. Op basis van computermodellen zal jij dan opgepakt worden als crimineel, terwijl je onschuldig bent. En dan de robotten als politieagent. En heb je ooit de verspreking gehoord van een minister (ben haar naam vergeten), die het 5G systeem handig vond voor “crowd control”, vul maar in. Een regelrechte hel staat ons te wachten als we de overheid hun zin geven.

Locke
Locke
Reactie op  Iemand101
28 dagen geleden

100%.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Iemand101
28 dagen geleden

@Iemand101, volgens mij bedoel je staatssecretaris Mona Keijzer die het woord Mind Control in de mond heeft genomen.

Tungsten
Tungsten
28 dagen geleden

Toch is dit niet goed.. je hebt die gasten weldegelijk nodig.. de fout ligt volledig bij de overheid.. als straks iedere politie agent me’er ontslag neemt. Zonder de goede popo’s word het ook gegarandeerd een bende waar je u tegen zegt.

R W
R W
Reactie op  Tungsten
28 dagen geleden

Nee hoor, het kan echt anders. Er moet een totaal ander systeem komen met inspraak voor iedereen, referenda en een roulerende “overheid” met daarbij behorend rechtssysteem. Elk jaar moet IEDEREEN die in dienst is van het volk een evaluatie krijgen die publiek wordt gemaakt. Loon op max €40.000 per jaar voor de topbanen en max een jaar of 5 in dienst van het volk. Daarna weer een gewoon baantje. Belasting op basis van crowdfunding en vrije keuze. Klinkt vergezocht, is het niet, kijk maar naar alle initiatieven zoals deze website. Zit geen belastingcent in en kan toch bestaan en zo zijn er vele initiateven te tonen. Als dit uitgewerkt wordt is het leven vele malen eerlijker.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  R W
28 dagen geleden

Ik zeg niet dat het niet anders moet, jij geeft hier zelf een mooi voorbeeld idd.

Dubito
Dubito
Reactie op  R W
28 dagen geleden

Er komt al een heel ander wereldsysteem, daar wordt hard aan gewerkt, met de lange lat en de botte bijl. Ziet er wel iets anders uit dan het jouwe, maar ja, je kunt niet alles hebben. Het is al een hele klus zo.

HollandaLibre
HollandaLibre
Reactie op  R W
28 dagen geleden

Zelden zo eens geweest met iemand als u!!!

Ciocolato
Ciocolato
Reactie op  Tungsten
28 dagen geleden

Denk dat we prima zonder die nazi’s kunnen. Machtswellustelingen!

Nico
Nico
Reactie op  Tungsten
28 dagen geleden

Het grootste probleem bij de politie is menselijkheid en empathie. Er zijn collega`s die er wel zo instaan. De meeste denken dat het uniform hen macht geeft.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Nico
28 dagen geleden

Overheid is de opdrachtgever lijkt me.. als de overheid zegt als de mensen niet weg willen laat je ze maar staan en ga je echte boeven vangen, dan zijn ze zo weg lijkt me.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Tungsten
28 dagen geleden

Als elke seconde telt is die ‘goede popo’ nog 20 minuten onderweg.

rc...
rc...
Reactie op  Tungsten
28 dagen geleden

Ben nog nooit een goede popo tegengekomen. En yep het is een bende dankzij die popo’s ik noem ze staatscriminelen. Als ik je vertel 30 jaar geleden als een minderjarige aan drugs wilde komen ging ie naar oom agent die verkocht wel niet de “drugsdealer”. En oom agent ging alleen achter die “drugsdealers”aan daar ze niet van concurentie houden. Het grootschalige drugs inport gebeurd in samenwerking met diezelfde roverheid. Mischien eens commissie van Traa opzoeken. En let op ze hebben het gewone volk maar het topje van de ijsberg verteld. En nee het is nooit gestopt.

Ertje
Ertje
28 dagen geleden

dat is precies wat de kabal/elite wil zodat ze een andere globale politiemacht kunnen opzetten. Verdeel hen heers is hun motto. Er zullen altijd mensen zijn die met de elite meelopen en er zullen altijd mensen zijn die dat niet doen. Kabal/elite was er ook altijd al

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Ertje
28 dagen geleden

Die mensen die met de elite meelopen denken dat ze uit de situaties een slaatje kunnen uitslaan, maar ze beseffen niet, dat als de elite ze niet meer nodig heeft, dat ze ook opgeruimd worden, of het nu een vrouw of een man is. Want ook deze mensen zijn niets anders dan ook gewoon gojim voor de elite.

Edward
Edward
28 dagen geleden

Wij zijn al een politiestaat, we zijn al een dictatuur. De mensenrechten zijn al geschonden. Er is al medische apartheid. En onder Rutte/Kaag gaat het allemaal nog veel erger worden. Als je niet meewerkt aan de initiatieven van de staat verzuim je je plicht als burger en zal je je rechten kwijtraken. We leven in een extreem gevaarlijke tijd. Het schapenvolk sleept ons mee die hel in. Toch blijf ik mij verzetten tegen dit fascisme.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Edward
28 dagen geleden

Ik ook.

rc...
rc...
Reactie op  Edward
28 dagen geleden

no-complyance. Ik heb nimmer een masker gedragen, ik meet geen afstanden als ik winkel. En laat iedereen weten dat ze beet genomen worden. En ondertussen voedsel uitzetten in groene stukjes.

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x