CoronaBinnenland

‘Dit is misschien wel het belangrijkste onderzoek dat tot nu toe naar de oversterfte is gedaan’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Hoogleraar Ronald Meester, statisticus Herman Steigstra, Anton Theunissen en Jillis Kriek hebben een analyse gemaakt van de oversterfte vanaf 2020 tot heden. De analyse laat zien dat de oversterfte allerminst is verdwenen, maar zelfs toe lijkt te nemen, en zeker niet alleen bij de ouderen. De analyse laat ook zien dat bepaalde oorzaken ervan niet erg geloofwaardig meer zijn. De vaccinaties blijven kandidaat als oorzaak.

Je zou verwachten dat onze overheid dit met maximale inspanning onderzoekt. Waarom gebeurt dat niet? “Het is evident dat vaccinatie op geen enkele wijze bij heeft gedragen aan de bescherming van onze gezondheid: de oversterfte stijgt nog steeds. Met name bij de 80-plussers zou je een ondersterfte na de hevige oversterfte moeten zien. Ook die blijft uit. Na correctie voor deze te verwachten ondersterfte die we niet kunnen zien, is er zelfs sprake van aanhoudende stijging van oversterfte,” zegt professor Meester.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Dat mag bijzonder heten

“Door de nadruk te leggen op leeftijd bij overlijden, ontstaat het beeld dat er sinds 2021 bij de oversterfte een daling is van bijna 5 jaar voor de leeftijd bij overlijden aan de onverklaarde oversterfte. Dat past niet bij uitgestelde zorg en verborgen coronasterfte als verklaringen voor de oversterfte. Vaccinatie als oorzaak lijkt nu niet meer zo vergezocht,” vervolgt Meester.

Volgens neuroloog Jan Bonte is dit misschien wel het belangrijkste onderzoek dat tot nu toe naar de oversterfte is gedaan.

Bij hun analyse gebruiken Steigstra en de zijnen de periode 2010 tot 2019 om de sterftekans per jaar te berekenen. Die kans neemt in de periode 2010 – 2019 af, om vanaf 2020 plotseling toe te nemen. De sterftekans neemt het meest toe voor de mensen tussen de 45 en 50 jaar en is voor elk opeenvolgend jaar hoger. “Dat mag bijzonder heten,” schrijft Bonte in een draad op X.

ien

ien

ien

Iets geks

De oversterfte is in 2021 en 2022 even hoog als in 2020, terwijl in 2021 en 2022 een groot deel van de bevolking gevaccineerd is. Als men corrigeert voor de ondersterfte die er zou moeten zijn, valt de oversterfte nóg hoger uit. “Laat goed tot je doordringen dat dit een geheel nieuw fenomeen is,” benadrukt Bonte. “Dat er geen ondersterfte is na een jaar met forse oversterfte, te weten 2020.”

Voor 2021 en 2022 gebeurt er ook iets geks: de mediane leeftijd van de oversterfte daalt, en met maar liefst zo’n 5 jaar. Dat betekent dat de helft van de overlijdens nu al op een jongere leeftijd bereikt wordt: mensen gaan dus eerder dood. “Dat mag bijzonder en verontrustend genoemd worden,” aldus de neuroloog.

Over de vaccins zegt hij: “Het wondermiddel blijkt dus niets anders te zijn dan een flesje Haarlemmerolie.”

De achterliggende data en het Excel-bestand zijn hier te downloaden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teuwen Harry
Teuwen Harry
7 maanden geleden

Dat wisten we reeds heel lang

Yekaterina
Yekaterina
7 maanden geleden

Ik zal nooit begrijpen hoe sommige (of ja, veel) mensen zomaar iets in hun lichaam laten spuiten en gewoon maar vertrouwen hebben daarin. Alle vaccinaties zijn brol. Ik zie trouwens ook elke keer dat die mensen er slechter uitzien en niet meer zo gezond zijn / lijken.

Kans
Kans
7 maanden geleden

Nou, die Omtzigt 😇😇 heeft wat te bewijzen straks als hij in het torentje zit, eens kijken of hij zijn woorden gaat waar maken, eens kijken of hij een gedegen onderzoek laat komen voor de oversterfte, denk het niet, maar ja, je weet het niet, hij wil een eerlijke overheid, nou we gaan het zien !!
🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶
Wel spannend hoor, die verkiezingen, hoeveel zal er gefraudeerd worden door de linkse lunatics brigade, want juist de linksen doen het tel werk graag, nou dan weet U dat alvast, Timmerfrans wordt aan extra zeteltjes geholpen, nou heb ik wel begrepen dat ze veel steekproeven gaan nemen dit jaar, dus als ik jullie 🫵🏽🫵🏽🫵🏽🫵🏽🫵🏽🤡🤡 was zou ik maar oppassen met het frauderen !!🤮🤮🤮

Carl
Carl
7 maanden geleden

In de bijsluiter van Pfizer staat dat het gevaar oplevert voor het myocardium. Aangezien een shot vaccin in je arm gelijk in de bloedbaan komt en binnen een minuut het hart bereikt, is er niet veel fantasie voor nodig om te begrijpen wat de uitkomst is van deze ‘medische’ handeling. En dat voor een luchtwegvirus waarvan 98 % van de mensen niet eens symptomen vertoont.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x