Binnenland

Police for Freedom Nederland van start: politieagenten en veteranen staan op!

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Spanje demonstreren politieagenten al geruime tijd tegen de regering, de mondkapjesplicht en vaccins, en vóór vrijheid. De beweging waar zij deel van uitmaken, Police for Freedom, is inmiddels ook actief in andere landen, waaronder Nederland.

De Nederlandse tak van Police for Freedom wordt geleid door Dennis Spaanstra, die 30 jaar voor de politie en marechaussee heeft gewerkt. Hij was 15 jaar werkzaam bij de ME en als rechercheur moest hij moordzaken oplossen. Hij is nog altijd betrokken bij de organisatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Toen de financiële crisis uitbrak, kreeg Spaanstra het gevoel dat er iets niet klopte. Hij zag dat de corporaties steeds machtiger werden en dat de wereld in rap tempo veranderde. Tijdens de coronacrisis zag hij hoe vrijheden van ons werden afgenomen en hoe ons land veranderde in een totalitaire, marxistische staat.

Mars

De oud-ME’er was getuige van het politiegeweld bij demonstraties tegen de coronamaatregelen en zag een hele andere ME dan de organisatie waar hij voor werkte. Hij besloot contact op te nemen met oud-collega’s en die verbaasden zich ook over de beelden. Ze moesten er zelfs om huilen.

Spaanstra wil een mars organiseren met politieagenten en veteranen, met name de wat oudere mensen, die ‘doorhebben wat er gebeurt’. Hij wil daarnaast contact opnemen met de slachtoffers van het politiegeweld en hoopt dat zij willen meelopen in de mars, om een statement te maken. Politieagenten zij aan zij met slachtoffers.

10 april

Volgens de oud-diender zijn de maatregelen disproportioneel. “We hebben een avondklok, maar er is geen pest-achtige ziekte: er zijn geen verlaten dorpen en er liggen geen lijken in de straten,” zegt hij in onderstaande video tegen Henna Maria, die aan de wieg stond van Police for Freedom.

De eerste mars zou gepland staan op 10 april. Meer informatie volgt.

Vanaf 29:00 komt Dennis aan het woord:

[Police for Freedom]

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MARGRIET
MARGRIET
3 jaren geleden

EINDELIJK!!

Ik het vullis
Ik het vullis
3 jaren geleden

Dit noem ik nou goed nieuws!
Ik ben heel erg blij dat de betreffende agenten hun geweten niet terzijde schuiven maar nog steeds achter hun moralistische overtuigingen en principes staan wat hun er ook toe gemotiveerd heeft om agent te worden voor een betere samenleving.
Het is geweldig dat ze de moed hebben hun broodheren te laten merken dat deze te ver gaan.

Elfin
Elfin
3 jaren geleden

Wow, petje af voor deze man! Ik hoop op een grote opkomst op 10 april!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Goed initiatief.

Zal mij benieuwen of dan de huidige ME er dan oplos zullen slaan.
Waarschijnlijk wel want het schijnt dat zij onder de anabolen zitten al dan niet in combinatie met cocaïne.

Mocht u slachtoffer zijn van politiegeweld, doe dan aangifte met de mededeling dat u het vermoeden heeft dat de agent onder invloed was van doping dan wel drugs omdat u anders het buitensporige geweld op basis van niets niet kan verklaren.
Het schijnt dat wanneer een agent onder invloed was dat dan het slachtoffer veel sterker staat in de rechtszaal.
Moet alleen die agent nog wel even te identificeren zijn daar zij tegenwoordig onherkenbaar mogen opereren zoals dat in een politiestaat gebruikelijk is. Misschien is dat wel de nieuwe definitie van de geheime politie waar Hannah Arendt over schreef.

Zie https://www.facebook.com/113266477112887/videos/276023520831545/ Viruswaarheid LIVE Q&A Zondag met Willem Engel en Mita Overvliet

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x