Buitenland

50 organisaties maken vuist tegen onveilige prik en totalitaire overheden: ‘Wij zeggen nee!’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijftig organisaties uit 20 landen willen samen een vuist maken tegen totalitaire overheden en onveilige prikken.

“Sommigen beweren dat we ons leven pas terugkrijgen als we gevaccineerd zijn tegen corona. Sommigen stellen dat ieder mens op de planeet gevaccineerd moet worden om terug te kunnen keren naar normaal,” zegt initiatiefnemer Robert F. Kennedy jr. van Children’s Health Defense.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Wij zijn wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, advocaten, ouders, religieuze leiders en journalisten. Wij houden van vrijheid en zullen nooit toestaan dat een slecht getest product in onszelf en onze kinderen wordt gespoten. Wij zeggen nee! Het verplicht stellen van een medische procedure is in strijd met onze fundamentele rechten. Alle medische procedures, waaronder vaccins, brengen risico’s met zich mee.”

Mensen onder druk zetten om zich te laten vaccineren – om naar school te kunnen gaan, te kunnen werken of te kunnen vliegen – is een schending van onze rechten, aldus Kennedy.

“Wat doe jij op het moment dat er iemand voor je deur staat om jou en je kinderen te vaccineren? Wij zeggen nee! Geef je toestemming of weiger je? Als je werkgever, school of overheid je onder druk kan zetten om een vaccin te halen, wat is dan de volgende stap? Nog meer dwang?”

Too big to fail

Kennedy wijst erop dat vaccins uit het vaccinatieprogramma van de overheid nooit worden vergeleken met een placebo. Ze worden vergeleken met andere vaccins, om schade te verbloemen. Ze worden doorgaans enkele dagen of weken getest in plaats van jaren. Overheidsagentschappen die de veiligheid van vaccins moeten waarborgen, zijn in feite vaccinbedrijven – ze zijn eigenaar van patenten en krijgen royalties. Het zijn marionetten van de industrie, aldus Kennedy.

Er zijn inmiddels al vele miljarden geïnvesteerd in de ontwikkeling van coronavaccins. Deze vaccins zijn inmiddels too big to fail, ook al zijn de klinische onderzoeken tot nu toe een ramp gebleken, stelt hij.

Kennedy besluit: “Wees moedig! Bescherm je rechten! Niet de overheid, maar jij bepaalt wat er in je lichaam en dat van je kinderen wordt gespoten.”

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina
Catharina
3 jaren geleden

Iemand aan mijn deur om mij te komen vaccineren ?? Nou….dan hoop ik maar dat hij een goede tandarts verzekering heeft want ik ben bang dat hij zijn tandjes kan gaan zoeken ?

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Lees :

https://nl.wikipedia.org/wiki/Grondrechten

Bescherming van burgers tegen de overheid.
Die bescherming erkent onze overheid niet meer. Een greep naar de macht door politici.
Let op de komende tribunalen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden
Het is keer op keer bewezen, Hydroxychloroquine effectief tegen COVID-19... En daarom VACCINS NEE !! 
jeanine
jeanine
3 jaren geleden

Prachtig en hoopvol, dit.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x