CoronaBinnenland

Waarom het ‘advies’ om de coronaspoedwet nogmaals te verlengen volledig bezijden de realiteit is

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Maandag wordt in de Kamer gesproken over de vijfde verlenging van de coronaspoedwet. Als het aan het kabinet ligt, wordt deze zinloze wet tot in de eeuwigheid verlengd, schrijft Belang van Nederland, de partij van Wybren van Haga. “Dit is volstrekt onacceptabel.”

Het kabinet beweert dat er nog steeds sprake is van een ‘directe dreiging van de Covid-19-epidemie, waardoor maatregelen noodzakelijk kunnen zijn ter afwending van die dreiging’. Bespottelijk, aangezien er volgens de laatste cijfers slechts 110 mensen op de ic liggen, die – naast covid – allemaal andere aandoeningen hebben, die de werkelijke reden zijn van hun opname, aldus BVNL.

Ironischer kan het bijna niet

Het ‘advies’ om de coronaspoedwet nogmaals te verlengen is daarmee dus volledig bezijden de realiteit, benadrukt de partij, die toevoegt dat het hele coronabeleid niets, maar dan ook niets met de werkelijkheid te maken heeft.

Volgens het kabinet moet de spoedwet zorgen voor een proportionele en effectieve aanpak van corona. “Ironischer kan het bijna niet, als je je realiseert dat de twee jaar maatregelen die we inmiddels hebben gehad, voor precies het tegenovergestelde hebben gezorgd.”

De staat als dader is levensgevaarlijk

Daarnaast zijn veel Nederlanders inmiddels verworden tot wandelende proefkonijnen van de farmaceutische industrie, ingespoten met experimentele vaccins. Nu pas wordt langzamerhand duidelijk wat de schadelijke bijwerkingen en gevolgen zijn van deze stiekeme clinical trial. De partij van Van Haga houdt het hart vast voor wat er nog aan slachtoffers gaat vallen.

Veel mensen weten niet dat zelfs de zesde verlenging van de coronaspoedwet vorige week in de ministerraad al is aangenomen. “Er is niets tijdelijks aan wat hier gebeurt. Nu moet het echt afgelopen zijn. De staat als dader is levensgevaarlijk. We moeten proberen de machtsbalans te herstellen, voordat het te laat is,” waarschuwt BVNL.

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T.a
T.a
2 maanden geleden

Zolang geen eerlijk nieuws komt zijn we afhankelijk dat meerdere er achter komen door onderzoek en de waarheid zien

Cato
Cato
2 maanden geleden

Ik had niet anders verwacht , van onze TROUWE VOLKSVERTEGENWOODIGERS. . Het beste voor met het simpele gepeupel.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Truth Social op Telegram heeft aangekondigd dat ze binnen twee weken geheime documenten zullen publiceren die de vaccinmandaten en de manipulatoren achter deze zwendel aan het licht zullen brengen!!!

Matthieu
Matthieu
2 maanden geleden

Heeft niets met COVID te maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x