UFO

VIDEO: Mysterieuze UFO gespot bij Jupitermaan Europa

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet is een video verschenen waarin volgens sommigen een ‘interstellair moederschip’ is te zien bij Jupitermaan Europa. Dat melden verschillende media.

Een Britse UFO-enthousiasteling heeft vanuit zijn achtertuin foto’s gemaakt van iets wat lijkt op een ‘structuur’ naast Europa. De persoon in kwestie heeft de beelden opgestuurd naar de mensen van SecureTeam, die ze weer op YouTube hebben gezet.

De voice-over zegt in het filmpje, dat inmiddels al meer dan een kwart miljoen keer is bekeken: “Er is hier duidelijk een glimmende UFO op camera vastgelegd. Dit is een indrukwekkende vondst omdat we hier te maken hebben met iets wat op een structuur lijkt.”

Mysterie

“Dit is zeker niet één van de manen van Jupiter,” klinkt het verder. “Het is iets wat geen onderdeel uitmaakt van het manensysteem van Jupiter. Het zouden meerdere structuren kunnen zijn, die dicht bij elkaar staan.”

Volgens de groep tonen de beelden een enorme buitenaardse structuur die in de richting van Jupiter beweegt. “Het hoort daar zeker niet te zijn en het zou me niet verbazen als het een soort buitenaards schip is,” aldus de voice-over. “Jupiter wordt al geruime tijd door mysterie omgeven, net als zijn manen, met name Europa.”

Juno

De foto’s zijn verleden week gemaakt met een Canon 650D. Rechts van Jupiter is een vreemd glimmend object te zien. Volgens de voice-over is er in ons zonnestelsel nog nooit zoiets gevonden.

Niet iedereen is ervan overtuigd dat de beelden een ruimteschip laten zien. Sommigen menen dat het gereflecteerde licht afkomstig is van de planeet Saturnus of een aantal Jupitermanen. Anderen zeggen dat de ‘UFO’ mogelijk Juno is, een ruimtesonde van NASA die in augustus 2011 is gelanceerd en onderweg is naar Jupiter.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

Tja, er staat weer eens iets ondefinieerbaars op een foto, en gelijk gaan we fantaseren…

Hoe men erbij komt dat het bij Europa staat is mij al een raadsel, omdat afstanden schatten in de ruimte al een hele opgave is, en dit “object” zich net zo goed in onze atmosfeer kan bevinden.

Zou toch eens mooi zijn dat men eerst e.e.a. gaat uitzoeken, mogelijk speculeren over wat het zou kunnen zijn, maar een ophoudt bij fantaseren…

nunki
nunki
6 jaren geleden

Wat een onzin. Heb je niet een telescoop nodig om überhaupt de manen van Jupiter te kunnen zien.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Blinden zien er geen UFO in.

earthaxis
earthaxis
6 jaren geleden

Toch goed dat er ogen op de ruimte gericht staan, i.p.v. op de stoep, toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x