CoronaMens en Dier

Epidemioloog trekt aan de bel: coronaprik ‘maakt meer slachtoffers dan oorlog’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

De Amerikaanse epidemioloog en cardioloog Peter McCullough heeft gewaarschuwd dat de coronaprik meer slachtoffers maakt dan oorlogen. Vorige week zei hij tijdens een bijeenkomst dat er nieuw wetenschappelijk onderzoek is gepubliceerd waaruit blijkt dat er mogelijk veel meer mensen zijn overleden aan het vaccin dan gedacht.

Eén studie concludeert dat mogelijk tot 187.000 Amerikanen zijn overleden na vaccinatie. “Zo erg zou het kunnen zijn,” zei McCullough. “Dit zijn onvoorstelbare cijfers. Geen wonder dat mensen ontslag nemen. Mensen weten dat dit gebeurt. Mensen weten het. Dit is te omvangrijk om te verbergen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Erger dan de meeste oorlogen

Hij legde uit dat ernstige bijwerkingen optreden in delen van het lichaam en organen waar ook de deeltjes van het coronavaccin zijn aangetroffen.

“Het coronavaccin is erger dan een oorlog. Het is erger dan de meeste oorlogen,” zei de epidemioloog. Hij voegde eraan toe dat gevallen van bijwerkingen in 86 procent van de gevallen worden gemeld door een arts, verpleegkundige of andere zorgmedewerker die denkt dat het vaccin het probleem veroorzaakt.

Celstraf

Mensen die een valse melding doen, riskeren celstraf. De meldingen zijn bovendien geverifieerd door het CDC, het Amerikaanse RIVM. “Dit zijn dus echte mensen die zijn gestorven,” benadrukte de epidemioloog. “Ze waren gezond genoeg om een vaccinatiecentrum binnen te lopen en twee dagen later waren ze dood.”

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hamala
Hamala
2 jaren geleden

Er moet hier in Nederland een grondig onderzoek komen voor plotselinge sterfte onder de 50 jaar de kranten beslaan veel meer onverwachte gevallen in de bloei van hun leven!

Pieter1
Pieter1
2 jaren geleden

Aan hoeveel bellen moet er nog getrokken worden? Het is al bekent dat het vaccin (uitgesteld) dodelijk is, en toch blijven ze er mee doorgaan. Wat is dit voor een hysterische wereld?

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Lezen Rutte en een de Jonge en ene Kuipers dat ook of volgen ze gewoon de opdracht die ze hebben gekregen van ene Hitler 2.0 KlauSSchwb. en lezen onze volksvertegenwoordigers en onze NPO en onze JOURNALISTEN van de MSM dat wel. of kijken zij de andere kant op. Je zal maar medeplichtig zijn aan MASSAMOORD.

Underground
Underground
2 jaren geleden

(Eén studie concludeert dat mogelijk tot 187.000 Amerikanen zijn overleden na vaccinatie. “Zo erg zou het kunnen zijn,” zei McCullough.)

Doe dat maar keer 10, en dan zit je nog laag! Wat een koekwaus die Epidemioloog. Lijkt Unkle Fester (kuipers) en gommers wel. Met al hun nieuwe wetenschappelijke onderzoeken wel. Gewoon stoppen met die kankerverwekkende gifspuiten. Daar heb je geen onderzoek voor nodig..

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x