Great ResetMens en Dier

‘Waarom het aftreden van Klaus Schwab geen goed nieuws is’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Het aftreden van Klaus Schwab als hoofd van het World Economic Forum ‘is geen goed nieuws, maar slecht nieuws’, zegt de Amerikaanse investeringsbankier en oud-overheidsfunctionaris Catherine Austin Fitts.

Ze werken achter de schermen aan hun volgende grote project en er zijn geruchten dat de Brit Rishi Sunak geen premier in oorlogstijd wil zijn. Ze schuiven iemand naar voren die bij de Trilaterale Commissie zat, zei ze in gesprek met Children’s Health Defense.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dat Schwab aftreedt, net als vele anderen op hoge posities, is voor Fitts een teken dat de globalisten toewerken naar iets groots.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hij gaat dus niet weg

“Dit is niet goed. Integendeel,” zei ze over het aftreden van de WEF-oprichter. Ze voegde toe dat ook veel andere leden van het establishment een stap terug doen.

Het gevolg is dat Schwab vanachter de schermen alles kan aansturen. “Hij gaat dus niet weg.” Dat dit eerst moet worden goedgekeurd door de Zwitserse overheid, maakt volgens haar duidelijk wie het werkelijk voor het zeggen heeft. “Dat is de Bank voor Internationale Betalingen in Bazel.”

Pionnen worden verschoven

Overal in Europa en de Verenigde Staten zien we dat pionnen worden verschoven, merkte Fitts op.

“Ze werken toe naar iets groots. Er zijn geruchten dat de huidige [Britse] premier geen premier wil zijn in oorlogstijd en ze schuiven iemand naar voren die lid [was] van de Trilaterale Commissie, die maar wat graag leider wil zijn in oorlogstijd. Dit is dus geen reden voor feest. Dit ziet er niet goed uit.”

Ze doelt hiermee op Keir Starmer. De Trilaterale Commissie is in 1973 opgericht door wijlen David Rockefeller van het wereldwijde misdaadsyndicaat. Ergens tussen april 2021 en juni 2022 verliet Starmer de schimmige club.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
26 dagen geleden

De bejaarde rat verlaat zogenaamd het schip maar heeft de teugels nog steeds in de hand (denkt ie)

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
26 dagen geleden

Er is een groot oorlog gaande tussen de GOED en de KWAAD.. DE GOED NIEUWS = DE GOEDE HEEFT AL GEWONNEN !!

B.watervogel
B.watervogel
26 dagen geleden

Je ziet het mensen, juig nooit te vroeg en wacht even af voordat je een reactie geeft. Ik voelde ‘m al aankomen en zoals vaak met die wef club kun je nergens zeker van zijn.

jessie nameles
jessie nameles
26 dagen geleden

het is gewoon een ouwe en dwaze lullo.. meer niet . zelfde met dement biden die zelfs zn eigen executie bevel nog zou ondertekenen. onderschat ze niet maar de mensheid is WAKKER. ZE GAAN VAN ALLES PROBEREN MAAR HET VOLK GAAT NIET INSTEMMEN EN IS STERKER DAN HUN !!!!

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x