Binnenland

Viruswaarheid-jurist tegen rechter: ‘U bepaalt of nog meer gezonde mensen overlijden door experimentele gentherapie’

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag behandelde de rechtbank Den Haag het kort geding van Viruswaarheid en de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken tegen de Staat en de Gezondheidsraad. Viruswaarheid eist de onmiddellijke opschorting van de markttoelating van alle coronavaccins.

Tijdens de vaccinatiecampagne gaan er mensen dood en nu niet aan corona. Deze vaccinatiecampagne heeft geleid tot meer bijwerkingen dan alle vaccinatiecampagnes in Nederland bij elkaar opgeteld, aldus Viruswaarheid. “En mensen worden hierover niet geïnformeerd. Mensen worden ernstig ziek en er gaan mensen dood.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Onwetenschappelijke en onverantwoorde adviezen

Steeds was het verweer: ‘We laten ons informeren door de specialisten’. En de rechter ging tot nu toe in die argumentatie mee.

“Omdat de rechtspraak in haar uitspraken tot nu toe steeds vindt dat de Staat mag vertrouwen op de door haar geraadpleegde deskundigen, ook als deze adviezen onbegrijpelijk zijn, hebben wij in deze zaak naast de Staat ook de individuele leden van de tijdelijke Commissie Medische Aspecten Covid-19 gedagvaard. Zij zijn persoonlijk aansprakelijk voor de gevolgen van de onwetenschappelijke en onverantwoorde adviezen,” zei Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols tegen de rechter.

Deze commissie is speciaal ingesteld om (spoed)adviesaanvragen van minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over corona te beantwoorden.

Pols vervolgde: “Uw vonnis zal bepalen of nog meer gezonde mensen gaan overlijden, gehandicapt worden of andere schade oplopen door het onder dwang, misleiding en bedrog toedienen van een experimentele gentherapie tegen een ziekte die geen enkele reële bedreiging vormt voor de meerderheid van de bevolking.”

Iedere dag vallen er doden

“De feiten en statistieken zijn zo schokkend en onrechtmatig dat het niet de vraag is óf de campagne geschorst moet worden, maar waarom dat tot nu toe nog niet gebeurde,” benadrukte de jurist.

De rechter doet over drie weken uitspraak. Pols: “Drie weken? Maar iedere dag vallen er doden.”

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
2 jaren geleden

spreekt voor zich, er komen ieder moment doden en ernstige zieken bij.
de schuld ligt bij de macht.

rrr
rrr
2 jaren geleden

Desinformatie is wel de grootste risico voor iemands gezondheid. De zgn. deskundigen die desinformatie verspreiden en creëren hebben vele doden en vaccinbeschadigden op hun geweten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Goede salvo weer. Hou de vijand onder vuur ook al win je slag niet. De oorlog is niet verloren. Houd ze bezig tot D-Day en tot dat de klok luid van hun veroordeling voor het volkstribunaal (naar oorlogsrecht).

Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

uit wiens hand men eet.. wiens taal men spreekt..

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x