BuitenlandCorona

Waarom kinderen in Zweden niet gevaccineerd mogen worden tegen corona

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zweden koos aan het begin van de coronapandemie voor een radicaal andere aanpak dan de meeste landen. Het land ging niet op slot, scholen en restaurants bleven open en er kwam geen algehele mondkapjesplicht. Hoewel het land het vaak flink moest ontgelden in de mainstream media, zijn er nauwelijks verschillen te ontwaren tussen de Zweedse coronacurve en die van andere landen.

En terwijl Nederland zich opmaakt om te beginnen met het vaccineren van kinderen, kiest Zweden opnieuw voor een aanpak die diametraal staat tegenover het van bovenaf opgelegde beleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Kinderen worden niet ziek

Op de website Krisisinformation.se, die noodinformatie van de Zweedse autoriteiten bevat, valt te lezen onder het kopje ‘Vaccinaties’:

“Waarom mogen kinderen niet worden gevaccineerd? In Zweden kan iedereen ouder dan 18 worden gevaccineerd tegen corona. Het vaccin maakt je minder ziek als je besmet raakt. Aangezien kinderen niet ziek worden door het coronavirus, hoeven ze niet gevaccineerd te worden.”

zweden
Beeld: Krisisinformation.se
Geldt ook voor de nieuwe varianten

De website schrijft verder: “Onderzoekers die de verspreiding van het virus onder kinderen hebben bestudeerd, zijn tot de conclusie gekomen dat kinderen zelden ernstig ziek worden door corona. Kinderen die besmet raken, worden vaak een beetje verkouden en moeten rusten. Dit geldt ook voor de nieuwe varianten van het virus die zijn opgedoken.”

In Nederland worden binnenkort de eerste naalden gezet in de armen van kinderen vanaf 12 jaar. Dit ondanks fel verzet. Zo schrijft Kamerlid Wybren van Haga: “De obsessie van Hugo de Jonge om kinderen te vaccineren, is ronduit misdadig. Het is volkomen belachelijk om alle kinderen te vaccineren.”

Huisarts Martin Voerknecht voegt toe: “Het vaccineren van kinderen van 12-17 met het Pfizer-vaccin is volstrekt onethisch en in strijd met de artseneed.”

[TKP]

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Huisarts Martin Voerknecht voegt toe: “Het vaccineren van kinderen van 12-17 met het Pfizer-vaccin is volstrekt onethisch en in strijd met de artseneed.”

In een technocratische dictatuur speelt moraal en een artseneed geen rol meer. Integendeel. Moraal, geweten en humaniteit is een absolute contra indictie voor het functioneren van een technocratisch aangestuurde samenleving.

Henk van Dijk
Henk van Dijk
2 jaren geleden

hoe kan dat in zweden, als enige in de wereld. dan klopt er iets niet , daar zal ik wel meer over horen

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

het was goed geweest om de artsen opleiding een jaar uit te breiden met lessen in medicijnkennis.
de meesten hebben te weinig kennis om kritisch naar de aanbieders (Big Farma) te kijken en schrijven voor wat er zoal aangeboden wordt.
het ziet er nu naar uit dat de Big Farma allang de touwtjes in handen heeft, om wat dan ook door te drukken. macht en geld wordt een steeds groter deel van deze wereld.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Waren Hollanders maar zo Nuchter geweest….

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x