Homepagina » Mens en Dier » MIT-wetenschapper legt in 2 minuten uit hoe coronaprik over een aantal jaar parkinson & ALS kan veroorzaken
MIT
Foto: Stephanie Seneff (Inner Eye CC BY 3.0)

MIT-wetenschapper legt in 2 minuten uit hoe coronaprik over een aantal jaar parkinson & ALS kan veroorzaken

MIT-wetenschapper Stephanie Seneff zei begin deze maand in de podcast Jerm Warfare dat het coronavaccin je ‘absoluut’ ziek kan maken. Ze wees erop dat het spike-eiwit het gevaarlijkste onderdeel is van het virus en dat je lichaam daar na vaccinatie heel veel van gaat aanmaken.

Normaal gesproken wordt dergelijk RNA meteen door enzymen afgebroken, en om die reden hebben de vaccinmakers het aangepast zodat het niet kan worden afgebroken door het lichaam. Het achterliggende idee is dat de immuuncellen veel antilichamen gaan aanmaken tegen het spike-eiwit.

Extreem giftig

“Het probleem is dat het spike-eiwit extreem giftig is,” waarschuwde Seneff. “Het is een prioneiwit. Prioneiwitten veroorzaken allerlei nare neurodegeneratieve ziektes.”

Bij prioneiwitten is de eiwitvouwing abnormaal verlopen. Dit kan leiden tot de gekkekoeienziekte, bij mensen de ziekte van Creutzfeldt-Jakob. “Dit zijn hele interessante ziektes die veroorzaakt worden door eiwitten, niet door DNA. Het is geen levend organisme, maar een eiwit,” zei de MIT-wetenschapper.

Invalide

Het spike-eiwit kan een kettingreactie op gang brengen die waarschijnlijk over een aantal jaar ALS, parkinson of de ziekte van Creutzfeldt-Jakob gaat veroorzaken. “Dit zijn hele nare neurodegeneratieve ziekten waarbij je invalide raakt,” aldus Seneff.

Ze publiceerde hier een paper over in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Dus zijn onze kinderen in de leeftijd vanaf 12 jaren over een paar jaar allemaal ziek met de ziekte ALS, de ziekte van Creutzfeldt-Jakob en noem maar op.
Maar volgens Hugo de J en consorten is er niets aan de hand. En de massa geloven hen.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Gaan wij ook op de brandstapel na prionbesmetting? Net als de miljoenen runderen in GB destijds

Peter
Peter
3 maanden geleden

Hoe kan ook maar maar iemand Hugo geloven,een imbeciel die niks weet van medicijnen,omgaat met Pinokkio,kijk wie zijn vrienden zijn,en ik weet wie je bent

Ellie
Ellie
3 maanden geleden

En een andere wetenschapper (Nobelprijswinnaar) zegt weer dat iedereen die gevaccineerd is in 1 á 2 jaar (bijna zeker) dood zal gaan. Wat er ook gaat gebeuren het ziet er allerminst rooskleurig uit!! En maar blijven pushen om ‘m te nemen, zelfs kinderen!!!! 🤬🤬🤬🤬

x

Check Also

corona

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

Afgelopen week was de Amerikaanse journalist Alex ...

de jonge

De Jonge noemt verhalen over vruchtbaarheidsproblemen na coronavaccin ‘evidente onzin’

Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x