Gezondheid

Slimme moordenaar: waarom kurkuma beter is tegen kanker dan chemo of bestraling

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit baanbrekend onderzoek in het tijdschrift Anticancer Research blijkt dat curcumine, het stofje dat kurkuma zijn gele kleur geeft, kankerstamcellen doodt, terwijl normale stamcellen intact blijven.

Kankerstamcellen behoren tot de meest dodelijke cellen die er zijn.

Omdat ze resistent zijn tegen chemotherapie en bestraling, worden ze verantwoordelijk gehouden voor het falen van normale behandelingen en de terugkeer van tumoren.

Groot belang

Curcumine blijkt kankerstamcellen aan de hand van acht verschillende mechanismen te doden.

Terwijl bij chemotherapie alle sneldelende cellen worden gedood, ongeacht of ze goed of slecht zijn, pikt curcumine de gevaarlijke cellen eruit terwijl normale cellen met rust worden gelaten.

Normale stamcellen zijn van groot belang voor een goede gezondheid omdat ze nodig zijn om beschadigde of zieke cellen te vervangen.

Beter

Onderzoekers zagen hoe kwaadaardige cellen veel meer curcumine opnamen dan normale cellen.

Ze vermoeden dat het stofje deze cellen stimuleert om te veranderen in niet-dodelijke cellen.

Er zijn dus veilige, geteste, natuurlijke substanties die beter werken tegen kanker dan bestaande behandelingen, zoals chemotherapie en bestraling.

1500

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat normale behandelingen de prognose juist verslechteren en in sommige gevallen juist leiden tot meer tumoren.

Er zijn al meer dan 1500 wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat kurkuma kanker bestrijdt.

Bekijk ook onderstaande lezing over voedsel als medicijn:

[GreenMedInfo]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
formidabele
formidabele
3 jaren geleden

En dan de meest goedkope manier om kanker te bestrijden?

Rob
Rob
3 jaren geleden

Tegen de ziekte van Lyme geen kurkuma gebruiken wel knoflook poeder je moet iedere keer een lepeltje nemen en je gaat zienderogen vooruit.

Richard
Richard
3 jaren geleden

Dr Hamer heeft een andere kijk op kanker.
Tumoren zijn eigenlijk superweefsel die ons tijdens een trauma (conflict). Door celtoename – het verhogen van de weefselfuncties- in kwaliteit en kwantiteit en daardoor verhogen van de efficiëntie. Superweefsels die zowel genetisch als energetisch en zelfs qua vorm en prestatie verschillen de tumorcellen van de oorspronkelijke cel.
BV in de darm vlakke tumoren zorgen voor een betere resorptie (opnemende) kwaliteit. Bloemkoolachtige tumoren met secretorische (afscheiding bevorderende) kwaliteit.

Patricia Müller
Patricia Müller
3 jaren geleden

Dus valt er voor Big Pharma en de nooit-na-de-oorzaak zoekende prutswerkende Chemie-Artsten niets aan te verdienen. Patient wordt gezond? Niet interessant. Ze willen permanente klanten en permanente inbrengsten. Dan zalen ze dus blijven met chemie erom dokteren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x