Het Complot

Baanbrekend toneelstuk over 9/11 ‘ontmaskert duistere krachten achter onze overheden’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het 47 verdiepingen tellende 7 World Trade Center stortte enkele uren na de aanslag op de Twin Towers in elkaar. Opvallend genoeg weten maar weinig mensen hiervan.

Klokkenluider David Shayler, die in de jaren negentig in het nieuws kwam toen hij onthulde dat MI6-agenten van plan waren de Libische leider Gaddafi te doden, zei: “Gebouw 7 is het enige gebouw met een stalen geraamte ter wereld dat is ingestort als gevolg van brand zonder te zijn geraakt door een vliegtuig.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De broer van de Brit Matt Campbell was werkzaam voor Reuters en zou op de 106e verdieping van de noordelijke toren een conferentie bijwonen toen het WTC werd geraakt. Campbell wil dat het onderzoek naar de dood van zijn broer, dat in januari 2013 plaatsvond, wordt heropend.

Volgens Campbell is het onderzoek namelijk niet gebaseerd op sterk bewijs. Sinds de dood van zijn broer heeft hij geprobeerd de daders van de aanslagen te achterhalen via Wob-verzoeken. Hij wilde onder meer de tickets van de vermeende kapers en camerabeelden zien.

Campbell wil gerechtigheid voor de dood van zijn broer. Volgens hem is niet bewezen dat American Airlines vlucht 11 de noordelijke toren heeft geraakt. “Er is geen bewijs,” zei hij. “Als ze echt niets te verbergen hadden, zouden ze wel iets vrijgeven,” zei hij.

Campbell neemt ook stappen tegen de BBC door geen kijkgeld meer te betalen. Volgens hem wist de BBC van tevoren al dat er een aanslag zou worden gepleegd. Er zijn beelden van BBC-verslaggeefster Jane Stanley die de kijkers vertelt dat gebouw 7 is ingestort, terwijl het gebouw op de achtergrond nog te zien is. Pas 20 minuten later stort het gebouw daadwerkelijk in. De BBC claimde dat het beeldmateriaal afkomstig was van Reuters.

Shayler en Campbell spelen samen in een ‘baanbrekend toneelstuk’ over 9/11. “Ik ben verheugd dat we de duistere krachten achter overheden, die al heel lang over de wereld heersen, zo gemakkelijk kunnen ontmaskeren,” zei oud-inlichtingenofficier Shayler.

[Kilburntimes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
off course
off course
9 jaren geleden

…..”what you read and what you see on a daily basis is largely manufactured you are being lied to each and every day”….En velen die deze leugens kopiëren en verspreiden en dat helemaal om niet! Vele idioten maken het de psychopaten/machthebbers erg comfortabel door het onbezoldigd en zonder enig moreel besef te vechten voor de leugens en het propageren van het ombrengen van hun medemens.

Maar er zijn gelukkig ook mensen die zelfs experimenteren en onderzoeken, wat een overheid ook zou kunnen doen om de waarheid te achterhalen of om zogenaamde complotten te kunnen ontkrachten. Maar de overheid is tot op het bot verrot, dus daar hebben we geen enkel objectief onderzoek van te verwachten. Moet ook niet, want de leugen moet groeien en doorgaan tot het onder eigen gewicht bezwijkt en het zo groot wordt dat het nooit meer ook maar voor een seconde aan macht kan generen.

9/11 Experiments: The Great Thermate Debate…. https://www.youtube.com/watch?v=5d5iIoCiI8g

Rob
Rob
9 jaren geleden

Qua feiten niets nieuws in dit artikel..
Misschien voor alle schapen, sheeple, die niets anders weten dan dat de gewone media heeft meegeeld.

Eric Verheijen
Eric Verheijen
9 jaren geleden

Na de ‘impact’ van de vliegtuigen zijn er geen koffers e.d. van de vliegtuigen gevonden. Noch andere resten van de vliegtuigen. Feit is wél dat de gebouwen vol zaten met asbest. Het verwijderen zou naar gezegd meer dan een miljard gaan kosten. Bovendien zou de wolkenkrabber extra verzekerd zijn tegen terroristische aanslagen. een gebouw zoals de world trade centre kan niet instorten door wat vliegtuigbrandstof. Er is inderdaad veel meer aan de hand.

Roy
Roy
9 jaren geleden

“zonder te zijn geraakt door een vliegtuig.”

Maar wel geraakt door het puin van de neerstortende WTC toren, dat wordt meestal even vergeten..

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x