Homepagina » Het Complot » Baanbrekend toneelstuk over 9/11 ‘ontmaskert duistere krachten achter onze overheden’
Baanbrekend toneelstuk over 9/11 'ontmaskert duistere krachten achter onze overheden'

Baanbrekend toneelstuk over 9/11 ‘ontmaskert duistere krachten achter onze overheden’

Het 47 verdiepingen tellende 7 World Trade Center stortte enkele uren na de aanslag op de Twin Towers in elkaar. Opvallend genoeg weten maar weinig mensen hiervan.

Klokkenluider David Shayler, die in de jaren negentig in het nieuws kwam toen hij onthulde dat MI6-agenten van plan waren de Libische leider Gaddafi te doden, zei: “Gebouw 7 is het enige gebouw met een stalen geraamte ter wereld dat is ingestort als gevolg van brand zonder te zijn geraakt door een vliegtuig.”

De broer van de Brit Matt Campbell was werkzaam voor Reuters en zou op de 106e verdieping van de noordelijke toren een conferentie bijwonen toen het WTC werd geraakt. Campbell wil dat het onderzoek naar de dood van zijn broer, dat in januari 2013 plaatsvond, wordt heropend.

Volgens Campbell is het onderzoek namelijk niet gebaseerd op sterk bewijs. Sinds de dood van zijn broer heeft hij geprobeerd de daders van de aanslagen te achterhalen via Wob-verzoeken. Hij wilde onder meer de tickets van de vermeende kapers en camerabeelden zien.

Campbell wil gerechtigheid voor de dood van zijn broer. Volgens hem is niet bewezen dat American Airlines vlucht 11 de noordelijke toren heeft geraakt. “Er is geen bewijs,” zei hij. “Als ze echt niets te verbergen hadden, zouden ze wel iets vrijgeven,” zei hij.

Campbell neemt ook stappen tegen de BBC door geen kijkgeld meer te betalen. Volgens hem wist de BBC van tevoren al dat er een aanslag zou worden gepleegd. Er zijn beelden van BBC-verslaggeefster Jane Stanley die de kijkers vertelt dat gebouw 7 is ingestort, terwijl het gebouw op de achtergrond nog te zien is. Pas 20 minuten later stort het gebouw daadwerkelijk in. De BBC claimde dat het beeldmateriaal afkomstig was van Reuters.

Shayler en Campbell spelen samen in een ‘baanbrekend toneelstuk’ over 9/11. “Ik ben verheugd dat we de duistere krachten achter overheden, die al heel lang over de wereld heersen, zo gemakkelijk kunnen ontmaskeren,” zei oud-inlichtingenofficier Shayler.

[Kilburntimes]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. “zonder te zijn geraakt door een vliegtuig.”

  Maar wel geraakt door het puin van de neerstortende WTC toren, dat wordt meestal even vergeten..

  12 likes
  • @Roy
   “Zeven uur later stortte het relatief ongeschonden Salomon Brothers Gebouw (WTC-7) alsnog in. ”

   Schijnbaar is Roy een bouwkundig expert en weet hij precies hoe een relatief ongeschonden gebouw zeven uur later alsnog kan instorten.

   13 likes
   • He Artist, lees je mee?
    Ik en andere met mij worden beschuldigd van denigrerend reageren, zie je nu waar dat vandaan komt.. Maar ja, bijzaak..

    “Heb je de beelden gezien? ”
    Ja heb ik gezien, meerdere keren..

    “Schijnbaar is Roy een bouwkundig expert en weet hij precies hoe een relatief ongeschonden gebouw zeven uur later alsnog kan instorten. ”

    Nope, ik ben geen bouwexpert, jij ook niet, neem ik aan.
    Wie bepaald wat “relatief ongeschonden” is?

    Als je in een pand met een heftruck een gat in een draagmuur rijdt is het gebouw relatief ongeschonden, maar bestaat er wel instortingsgevaar.

    9 likes
    • Als dit en als dat, maar weet je wat meneer Roy, dit gebouw had gewoon zeven uur bedenktijd nodig wat te doen…..”zal ik nu wel of zal ik nu niet instorten??” ….zeven uur later “laat ik toch maar instorten!”… Recht praten, door alle goedgelovige pro VS idioten, wat krom is, nog LOL!

     7 likes
     • In gebouw stort niet binnen een paar minuten in als deze in de brand staat genius.. Als bepaalde delen van het gebouw al verzwakt zijn door de schade zal de aanhoudende hitte van de brand niet helpen en wordt het alleen maar zwakker..

      6 likes
     • @Roy
      Oh, nu is het weer brand i.p.v. vallende brokstukken waardoor het gebouw zo prachtig mooi synchroon kon instorten? Hoe vaak is het al uitgelegd dat dergelijke gebouwen met zeer degelijke staalconstructies niet door brand kunnen instorten en evenzo goed blijven de beste stuurlui aan wal als oude wijven kakelen dat het wel kan.

      Prachtig gewoon om te lezen hoe mensen zoals als Roy de VS moordenaars van gratis repliek voorzien richting al dat eigenwijze gespuis wat maar niet wil stoppen met de leugens weerleggen. Zelfs de professionele demolition experts die vertellen dat dit gebouw gecontroleerd is neergehaald worden door allerlei betweters en VS hielenlikkers voor achterlijk versleten.

      Zet jezelf toch niet zo voor joker mens en ga koken.

      4 likes
    • “Als je in een pand met een heftruck een gat in een draagmuur rijdt is het gebouw relatief ongeschonden, maar bestaat er wel instortingsgevaar. ”

     In vrije val?

     3 likes
  • Geraakt door puin
   Haha en dan stort een gebouw ne’er, Heb je de beelde gezien?

   14 likes
  • nee roy, dat gebouw stond op op een kleine 200 meter van de torens . Volges mij heb jij dan ook niet de beelden gezien hoe gebouw 7 ineenstorte

   2 likes
 2. Na de ‘impact’ van de vliegtuigen zijn er geen koffers e.d. van de vliegtuigen gevonden. Noch andere resten van de vliegtuigen. Feit is wél dat de gebouwen vol zaten met asbest. Het verwijderen zou naar gezegd meer dan een miljard gaan kosten. Bovendien zou de wolkenkrabber extra verzekerd zijn tegen terroristische aanslagen. een gebouw zoals de world trade centre kan niet instorten door wat vliegtuigbrandstof. Er is inderdaad veel meer aan de hand.

  29 likes
   • Hendrik, Silverstein heeft nooit gezegd dat ze het gebouw neerhaalden met explosieven.. Wat je link vooraal aantoont is dat men wanhopig probeert te bewijzen dat het gebouw met explosieven is neergehaald..

    https://sites.google.com/site/wtc7lies/%22pull%22%3Dwithdrawfirefightersfromdanger

    4 likes
    • @Roy, ik ben altijd erg terughoudend over opmerkingen aangaande 9/11 , dat is en blijft een massahypnose.
     WTC 7 telde 47 verdiepingen en er waren drie brandhaarden, 2 daarvan waren al gedoofd omdat er niks meer te fikken was.
     Er is geen discussie of het mogelijk is dat een gebouw met daarin de persoonlijke bunker van de burgemeester van NY in staat is om in te storten door drie brandjes, dat is simpelweg niet zo, ook in het 9/11 rapport praten ze niet over WTC 7 want het heeft geen betrekking op de daadwerkelijke terroristische aanslag op WTC 1 en 2.
     Nog geen twee week geleden stond “de fakkel” (wolkenkrabber Dubai) uren en uren te fikken en er gebeurt helemaal niks met de toren zelf, ja de appartementen fikken weg maar niet de stalen constructie en hij stort al helemaal niet in. (noem een gebouw ter wereld buiten WTC 7 waarbij dat wel is gebeurd ?)
     Zoals de 1200 engineers al aangaven die ook twijfels hebben bij de implosies van de WTC gebouwen : Ik bouw ze al 40 jaar en als het zou kunnen gebeuren dat gebouwen doormiddel van een klein brandje uit zichzelf in elkaar kunnen storten dan zou ik dit werk niet meer doen.
     Voor 9/11 is het nog nooit gebeurd en na 9/11 is het ook nooit meer voorgekomen, dus ja, op 1 dag in onze geschiedenis worden alle scheikundige en natuurwet-kundige regels/wetten overboord gegooid en elke universiteit zou na 9/11 z’n lesmateriaal moeten aanpassen maar dat is nooit gebeurd, tja.
     Het is toch heel simpel man, als je 1000 kolommen hebt en de meest linker kolom word heet en smelt (dat is al ondoenlijk maar goed) , wat gebeurt er dan met de overige 999 ???? , die knakken ook maar in een seconde zonder structurele schade ??? , nee, de kant van de verzwakking stort in maar dat houd in dat de overige 999 gewoon blijven staan.
     Maar goed, het is en blijft massaindoctrinatie en als we er nu nog op terugkomen bij GroundZero dan krijg ik klappen om het feit dat het me nog bezig houd, dat is nou precies de bedoeling.
     Maar goed, ik hou er maar over op want 9/11 is precies hetzelfde als de moord op JFK en Pearl harbor etc.. etc.. en daar steggelen we al 50 jaar over dus tja, dan hebben we nu nog 36 jaar te gaan om over 9/11 te blijven praten 😉

     10 likes
     • Je zou enigszins een punt hebben als dit zou kloppen..

      “WTC 7 telde 47 verdiepingen en er waren drie brandhaarden, 2 daarvan waren al gedoofd omdat er niks meer te fikken was.”

      Maar daar gaat het dus al mis.
      zie bijvoorbeeld hier, ook is daar een groot deel van de schade te zien..

      http://www.liveleak.com/view?i=d45_1320106542

      En zie hier..

      http://www.911myths.com/html/wtc7_fire.html

      deze is ook interessant

      http://www.911myths.com/html/wtc7_damage.html

      En de “1200 engineers” van ae911truth.org neem ik wat minder serieus. Die site draait maar om 1 ding en ik vraag me af of dat daadwerkelijk het zoeken naar de waarheid is. Maar daar kan je een heel eigen topic aan wijden.. Wel leuk om de verhalen te lezen van de engineer die weg gegaan is bij desbetreffende site, juist om de reden dat het ze daar niet om de waarheid ging…

      zie o.a. hier..

      https://www.metabunk.org/threads/why-dont-architects-and-engineers-for-9-11-truth-fund-research.2832/

      “Het is toch heel simpel man, als je 1000 kolommen hebt en de meest linker kolom word heet en smelt (dat is al ondoenlijk maar goed) , wat gebeurt er dan met de overige 999 ???? , die knakken ook maar in een seconde zonder structurele schade ??? , nee, de kant van de verzwakking stort in maar dat houd in dat de overige 999 gewoon blijven staan.”

      zie eerdere links en eerdere antwoord van Dimmer

      @Mediaprut
      “Oh, nu is het weer brand i.p.v. vallende brokstukken waardoor het gebouw zo prachtig mooi synchroon kon instorten?”

      Het is een combinatie van de brand en schade, ik heb nooit beweerd dat het anders was, maar ik snap dat het n beetje te ingewikkeld voor je is..

      “Hoe vaak is het al uitgelegd dat dergelijke gebouwen met zeer degelijke staalconstructies niet door brand kunnen instorten en evenzo goed blijven de beste stuurlui aan wal als oude wijven kakelen dat het wel kan.”

      Is er al eerder een soortgelijke situatie geweest dan, met een soortgelijk gebouw? Dan heb ik het over een gebouw die in de brand staat, zwaar beschadigd door het puin van neerstortende wolkenkrabbers? Het was niet zo maar een brandje, maar dat kwartje wilt niet echt vallen geloof ik..

      “Zelfs de professionele demolition experts die vertellen dat dit gebouw gecontroleerd is neergehaald worden door allerlei betweters en VS hielenlikkers voor achterlijk versleten. ”

      Deze experts bedoel je? Degene die zeggen dat het niet zo is..

      https://sites.google.com/site/wtc7lies/didexpertsonthescenethinkwtc7resembledac

      Of doel je op Danny Jowenko die zegt dat de instorting onderaan begon en daarom een controlled demolition is? Hier is te zien dat dit niet het geval is. Foutje bedankt, het eerste wat instort is het penthouse (deze zit bovenaan, voor als je het nog niet wist)

      https://www.metabunk.org/threads/debunked-ae911truths-wtc7-explosive-demolition-hypothesis.1727/

      Vraagt nou echt niemand zich dan af waar al die explosies waren van de controlled demolition? Wel eens een controlled demolition gezien/gehoord? Was dit een nieuw soort explosieven, degene die geen geluid maken, speciaal en alleen ontwikkeld voor 9-11?

      Beirut Hilton hotel implosion
      https://www.youtube.com/watch?v=vdJTDuYB_h8

      Ocean Tower building Texas
      https://www.youtube.com/watch?v=_anYswmGMeM

      6 likes
  • Niet voor vliegtuigen met propellor die toen de torens gebouwd werden.
   Maar ze waren zeker niet bestendig tegen straalmotoren.

   2 likes
 3. Qua feiten niets nieuws in dit artikel..
  Misschien voor alle schapen, sheeple, die niets anders weten dan dat de gewone media heeft meegeeld.

  3 likes
  • Beste Rob,

   Er zijn genoeg mensen die geen MSM schapen zijn en bovenstaande feiten niet weten. Er is niets op tegen om dit nogmaals onder de aandacht te brengen. Dat het voor u geen nieuwswaarde heeft, wil nog niet zeggen dat het geen waarde heeft voor anderen.

   29 likes
 4. Ik ga helemaal mee met Dimmer hierboven.
  Deze gebouwen waren meer dan 500 meter hoog, voor de beeldvorming,
  het hoogste gebouw in Nederland “Maastoren Rotterdam” is 165 meter hoog.
  Wat denk je wat er met een gebouw gebeurd (en de omliggende gebouwen)
  Als 2 volgetankte Boeings (757 en 767) met een snelheid van ruim 500 km/u volledig in een gebouw verdwijnen…dat het een beetje blijft branden. Alsjeblieft zeg, ik ben geen pro Amerika type maar deze gebouwen zijn toch echt door de vliegtuigen verwoest.
  Dat is ook exact de reden waarom het gebouw dat het laagst wordt getroffen door het vliegtuig als eerste instort, de metalen constructie had een zwaarder topgewicht.

  8 likes
  • En toren 7 stort in als een kaarthuis dmv beschadiging van vallend puin
   Klopt gewoon niet sorry

   6 likes
  • de twins waren 400m hoog 😉
   Ik ben ook nog n hoogbouwfreak dus wet ook alles van hoge gebouwen en leg soms helemaal in n deuk hier doordat mensen maar willen geloven wat r niet is en dat ze puur bezweken zijn omdat ze niet bestendig waren tegen STRAALMOTOREN.
   Zelfs t gebouw bij de TU in delft van zon 8 verdiepingen storte naar loodrecht beneden in.

   0 likes
 5. …..”what you read and what you see on a daily basis is largely manufactured you are being lied to each and every day”….En velen die deze leugens kopiëren en verspreiden en dat helemaal om niet! Vele idioten maken het de psychopaten/machthebbers erg comfortabel door het onbezoldigd en zonder enig moreel besef te vechten voor de leugens en het propageren van het ombrengen van hun medemens.

  Maar er zijn gelukkig ook mensen die zelfs experimenteren en onderzoeken, wat een overheid ook zou kunnen doen om de waarheid te achterhalen of om zogenaamde complotten te kunnen ontkrachten. Maar de overheid is tot op het bot verrot, dus daar hebben we geen enkel objectief onderzoek van te verwachten. Moet ook niet, want de leugen moet groeien en doorgaan tot het onder eigen gewicht bezwijkt en het zo groot wordt dat het nooit meer ook maar voor een seconde aan macht kan generen.

  9/11 Experiments: The Great Thermate Debate…. https://www.youtube.com/watch?v=5d5iIoCiI8g

  11 likes
 6. Voor hem of haar die hier waarde aan hechten?
  Vanuit de Astrale wereld is ooit verteld dat er niet gemiddeld 3000 mensen het leven bij hebben gelaten maar bijna 10.000!!!
  Dit is iets wat nergens naar buiten word gebracht en wat ongetwijfeld weer vele reacties zal oproepen, echter deze informatie komt rechtstreeks vanuit de Astrale wereld.
  Wat ik hier nu schrijf heeft nu eens totaal niet met één of andere sekte te maken echter des te meer met het bekend worden van de waarheid!
  Ik zelf schiet hier helemaal niets mee op en zuig geen onzin verhalen uit mijn duim maar geef simpel door wat er vertelt werd zodat de waarheid bekend word.

  3 likes
  • Worden die 7000 andere slachtoffers niet gemist door de familie dan?
   Hoe kun je in vredesnaam 7000 doden verborgen houden?

   4 likes
  • De eerste berichten die ik na de aanslag hoorden, daarin werd verteld dat 30.000 mensen het leven hadden verloren. Later hebben ze er maar een nol vanaf gehaald. Zover ik weet zijn alleen al 1200 mensen uit de ramen gesprongen. Ooit zal de waarheid naar buiten komen. Het liefst vandaag. Het is jammer dat de Illuminati denken dat de Satan hun god is en ach ze bestaan nu zo’n 6000 jaar en hun tijd zit er op. Of ze worden ge de-creeerd of een miljoen jaar teruggezet. Het is maar waar je voor kiest.

   0 likes
 7. Er zijn geen camerabeelden van de zogenaamde kapers terwijl er overal camera,s op alle vliegvelden hangen, simpelweg omdat er geen kapers waren die dit veroorzaakt hebben en de namen die ze noemde zijn gewoon nog in leven.

  http://topinfopost.com/2013/05/06/911-fbis-blunder-the-hijackers-were-alive-and-well

  Dat de gebouwen neergehaald zijn dmv een controlled demolition heeft building 7 al bewezen, de twee anderen vielen daarvoor als as ten gronde .

  Bijna iedereen weet exact waar hij was op dat moment, behalve ?

  Wane vuilak !!

  https://www.youtube.com/watch?v=TFPOstgw3rk

  9 likes
  • haha wat denk jij dat er gebeurd als er 20 verdiepingen op een groot gat rust waar de draagbalken zwaar beschadigd waren heengaat dan?
   juist naar beneden en niet naar links of rechts!!!

   1 likes
   • Ik ga u dit filmpje laten zien van een gebouw dat zelfs met tientallen explosies nog niet helemaal recht naar beneden stort.

    http://www.dumpert.nl/mediabase/1424941/970b961a/dumpert_demolitie.html

    dat verder als ik een ijzer staaf heb en ik zet daar 100 kilo kracht op van boven. Dan gaat de ijzer staaf naar links of rechts buigen en niet naar beneden. Want dat kan hij immers niet. Nou neem ik aan dat het ontwerp niet op die manier was want dat zou dom zijn. Dus dan buigt het inderdaad naar beneden.

    Maar je hebt het over een gat. Een gat zou betekenen dat een vliegtuig ergens in is geslagen. In dat geval is die toren dus aan een kant 200 ton zwaarder dan aan de andere kant. Dan kan het niet anders dan dat zo’n toren probeert te draaien. < dan gaat hij dus nog steeds niet recht naar beneden.

    Dan verder vertonen de beelden van WTC7 de beweging die overeen komen met bebouwen die gecontroleerd instorten.

    De reden is ook simpel waarom het beter is om die dingen naar beneden te laten komen recht liever dan alle kanten op. recht zijn alleen mensen in de toren dood. stel dat ding had ergens heen gebogen… dan had je 200-500 meter schade aan nog meer gebouwen. Domino day 2.0 maar dan met gebouwen.
    Realiseer je je dat alleen al om meer slachtoffers te voorkomen het verstandiger was om die torens in te laten storten.

    0 likes
 8. Ooit wel eens goed gekeken na de instortende torens?????
  Het is een wonder dat wtc 7 nog zo lang heeft gestaan na de schade die het opliep van t puin van de torens.
  Waarschijnlijk werken er weinig mensen in de bouw hier!!
  Laat mij nou wel n bouw expert zijn.
  Daarom is het voor mij ook niet vreemd waarom de torens uiteindelijk in zijn gestort.
  Zucht…..

  7 likes
 9. Wow en nog steeds is iedereen in de war over het wtc incident.
  Als je echt gelooft dat je met een vliegtuig of met thermaal meer dan 80% van het gebouw kan verdampen ben je echt de weg kwijt.

  https://m.youtube.com/watch?v=T1NbBxDGSkI

  6 likes
 10. Heb je wel eens naar Judy Wood gekeken vanaf 40 minuten en nadien wordt building 7 ook behandeld.

  Ongebruikelijk dat materiaal gewoon in stof veranderd en dat de auto,s toasted zijn in de omgeving en plastic gewoon nog intact is van de auto,s.

  ARCHITECTS & ENGINEERS FOR 9/11 TRUTH DOCUMENTARY – OVER 1000 PROFESSIONALs PROVE CONSPIRACY

  Dr. Judy Wood at New Horizons – Where Did The Towers Go

  https://www.youtube.com/watch?v=RqbcsU0_RjU

  5 likes
 11. Voor wie de Amerikaanse versie over 9/11 geloofd. Moet zich maar eens afvragen waarom dit item nog NOOIT op de Nederlandse TV besproken is….

  De Amerikanen hebben Europa 100% onder controle. Dat dachten ze ook over Canada….
  Vanuit Canada wordt nu geprobeerd het onderzoek opnieuw te openen. Eens kijken hoeveel Canadezen er binnenkort een eenzijdig autogeluk krijgen, zefmoord plegen of gewoon verdwijnen na een een wandeling in de bergen.

  Zelfs in Nederland gebeurt dit. Danny Jowenko, een Nederlands expert die z’n mond opendeed en de officiele versie als vals bestempelde, leeft niet meer. Dit nadat hij was bedreigd…

  5 likes
 12. Er is die dag GEEN ENKEL VLIEGTUIG NEERGESTORT

  Ja je leest het goed. Enkel TV Fakery….

  http://www.amazon.com/Planes-without-Passengers-Faked-Hijackings/dp/1478339748/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1425908730&sr=8-1&keywords=9+11+no+planes

  Er er was geen enkele moslim bij betrokken….( net als in parijs) het waren enkel bommen….lees Judy Wood en engineers en Architects for 9- 11…….En het was een satanistisch ritueel….

  Alle joden waren gewaarschuwd….niemand van hun was aanwezig in het gebouw
  En ja silverstein had zich versproken want – to pull it- is BS .
  Dit duurt namelijk mininmaal 2 weken die voorbereiding….

  De criminelen en terrosristen ?
  jazeker… dat waren Busch , Rumsfield, Cheney, de voltallige Media etc etc

  5 likes
 13. http://www.wanttoknow.nl/nieuws/danny-jowenko-overleden/

  Hij was een expert die zijn mening heeft uitgesproken dus dan weet u nu dus ook als u denkt dat building 7 gewoon in elkaar valt door een brand, dat dit gedaan is door een Controlled Demolition .

  Sorry voor de familie leden.

  3 likes
 14. Roy

  8 maart 2015 11:20 at 11:20

  Hendrik, Silverstein heeft nooit gezegd dat ze het gebouw neerhaalden met explosieven.. Wat je link vooraal aantoont is dat men wanhopig probeert te bewijzen dat het gebouw met explosieven is neergehaald..

  Larry Silverstein – Controlled Demolition HE ADMITS THEY PULLED wtc 7 !!.mp4

  https://www.youtube.com/watch?v=ZeuQqP-NLnE

  Wanhopig ?

  3 likes
 15. Wat hij zei heeft niets te maken met de toren neerhalen met explosieven.
  Je hebt mn bijgevoegde link niet bekeken neem ik aan?

  Hij wordt gebeld door het hoofd van de brandweer en die zegt dat ze het niet meer onder controle kunnen houden. dan zegt hij..

  “We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.”

  Wat is logischer, er zijn genoeg doden, dus we blazen het op met kans op nog meer doden, of dat de brandweerlieden zich terug moeten trekken om hun levens te sparen..
  Zie mijn eerdere link met verslagen..

  https://sites.google.com/site/wtc7lies/%22pull%22%3Dwithdrawfirefightersfromdanger

  Gesprek tussen brandweerlieden..
  “It’s hot enough for the [Inaudible]”
  “That’s why he’s pulled everybody outta here.”
  “That building’s 50 stories, definitely reaching over here.”
  “[Inaudible] get everybody outta there, that’s for sure.”

  En nog een gesprek..

  Firehouse: Chief Nigro said they made a collapse zone and wanted everybody away from number 7— did you have to get all of those people out?

  Hayden: Yeah, we had to pull everybody back.

  En hier met een filmpje er bij..
  http://www.911myths.com/WTC7_Smoke.avi

  Dus ja, wanhopig…….

  3 likes
 16. Je hebt een goede fantasie Roy, geweldig dat je alles wat krom is recht praat !!

  Je moet het maar kunnen!

  “I remember getting a call from the fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, ‘We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.’ And they made that decision to pull and then we watched the building collapse.”

  When Silverstein said “pull it”, was he referring to the explosive controlled demolition of the building?

  http://www1.ae911truth.org/faqs/696-faq-10-did-wtc-7-owner-larry-silverstein-admit-to-ordering-the-controlled-demolition-of-the-building-.html

  3 likes
 17. Roy hebben we alle kansen gegeven; z’n boude stellingen met feiten en steekhoudende argumenten staven. Was te verwachten, Roy houdt het liever oppervlakkig cq. houd vast aan onzin – want zonder probleem te weerleggen.
  Ik heb dit al vanaf uur 1 in de peiling. Zo ging het o.a. ook met de Bijlmerramp, de (landmijnenramp) Enschede, en recenter weer met MH17. 24/7 een tsunami van desinformatie, massapsychose creëren. Het ligt er – iedere keer weer – zo dik bovenop, dat je geen politicus, wapenexpert, legerkader, spion of mediawatcher hoeft te zijn om de zien en begrijpen hoe het ‘spel’ wordt gespeeld.

  De meesten zijn al te murw om verder te kijken dan hun neus lang is. Aan Roy zal het niet besteed zijn, voor anderen (geïnteresseerden) geven deze hints wellicht de nodige antwoorden op de vele vragen. Gave paspoorten uit een rafage waarbij staal smelt …..
  Een zooitje illegale immigranten zie in het zwaarst ‘beveiligde’ land ter wereld moeiteloos dollen; Pentagon, Airforce, Navy, CIA, FBI, De verkeersleiding, NORAD – dat allemaal te slim af zijn …..

  Gelooft u nog in Sinterklaas?

  Als dieven in de nacht zijn 100-en tonnen staal naar China verscheept en omgesmolten. (De overheid heeft bewust ernstige misdaden begaan – door bewust bewijsmateriaal van een misdaad te vernietigen).
  Toevallig ?? bevonden zich in WTC(7) de archieven van de zwendel met Lehman Brothers. Ook de CIA hield er kantoor.
  Ook de archieven van de onderzoeken naar de verdwenen miljarden van het Pentagon zijn – weer heel toevallig – vernietigd door de (remote controlled) ‘aanslag’.
  Larry Silverstein wordt daags voor Operatie 9/11 eigenaar van WTC-complex, verzekert het dubbel, en incasseert de volgende dag zo $7 miljard. Zie de video’s hieronder.

  Onze media kijken wel heel precies altijd de andere kant op. Blijven dit alles zorgvuldig verzwijgen.
  Kijk hier maar een naar – uit diverse bronnen, bomvol met documentatie, interviews, etc.:
  Black 9-11 Money, Motive, Technology, and Plausible Deniability:
  https://www.youtube.com/watch?v=BsDtvu2uTuA
  The Trillion-Dollar Conspiracy 9-11 Mounting Evidence (720p):
  https://www.youtube.com/watch?v=4LZns-O9rCw`
  Black 9 11 – Voorkennis van FBI, CIA, Pentagon, AIC, NYC, NORAD, CNN, CNSBC, CBS, eva.:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_911_193.htm#Video
  Exposing the fraud of 9-11 in 22 minutes
  https://www.youtube.com/watch?v=afUS_58XC5I
  http://www.counterpunch.org/2015/02/06/how-obama-is-making-the-world-more-dangerous/

  9/11 is gebruikt als hefboom om onze overheden af te persen miljarden uit te geven aan de politiestaat en het afpakken van onze burgerrechten, vrijheden en democratie – War Incorporated doet goede zaken.
  http://www.boublog.nl/2011/09/18/911-en-de-spionage-fabriek-van-de-nsa/

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuwe onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven

Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuwe onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven

Brandweerchefs uit New York hebben geschiedenis geschreven ...

Amerikanen zijn lang niet de enigen die valse vlag-aanslagen uitvoeren. Ook hier kunnen ze er wat van

Amerikanen zijn lang niet de enigen die valse vlag-aanslagen uitvoeren. Ook hier kunnen ze er wat van

Toen in mei en juni dit jaar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.