Homepagina » Het Complot » “Wereld Natuur Fonds is criminele organisatie”
"Wereld Natuur Fonds is criminele organisatie"

“Wereld Natuur Fonds is criminele organisatie”

Het Wereld Natuur Fonds. Het klinkt zo mooi, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van de wereldwijde natuur. Toch is het WNF niet zo groen als ze zich voordoet. Recentelijk konden we lezen dat het WNF en zijn moederorganisatie WWF veel minder geld uitgeven aan natuurbeschermingsprojecten dan ze beweren.

Het goede doel geeft daarentegen enorm veel geld uit aan reclame en marketing. Volgens de Groene Rekenkamer misleidt de natuurclub de boel. Het WNF stelt dat 81 procent van alle uitgaven naar natuurbescherming gaat. De Groene Rekenkamer heeft becijferd dat het slechts om iets meer dan de helft gaat. De natuurbeschermingsorganisatie werpt een rookgordijn op, aldus de groep die de financiële handel en wandel van milieuclubs kritisch doorlicht.

Crimineel actief

In het Algemeen Dagblad heeft advocaat J. Wilgers al eens gezegd dat het Wereld Natuur Fonds, onder andere opgericht door prins Bernhard, een criminele organisatie is die door justitie zou moeten worden ontbonden.

Na deze uitspraak probeerde het WNF de advocaat tevergeefs de mond te snoeren. “Het WNF pleegt stelselmatig misdrijven in ons land en moederorganisatie WWF is wereldwijd crimineel actief,” legde Wilgers uit. “Het WNF maakt zich schuldig aan oplichting door een overdreven ernstig beeld te schetsen van de illegale handel in bedreigde diersoorten. Goedgelovigen die geld storten voor het goede doel zijn het slachtoffer.”

Het benauwt Wilgers dat ‘tien procent van het aardoppervlak’ onder bestuur staat van het WWF. Kwalijk is volgens hem de rol van de organisatie in Zuid-Afrika, waar eind jaren tachtig onder het mom van stroperijbestrijding door bemoeienis van het WWF 1,5 miljoen aanhangers van de politieke beweging ANC en andere burgers zijn vermoord. Hij verwees daarbij naar een rapport uit 1989.

“Ik noem dat volkerenmoord. In verschillende landen zien we dat het WWF officieel de natuur beschermt, maar in werkelijkheid zijn geld gebruikt om westerse strategische en economische belangen veilig te stellen,” zei Wilgers. “De organisatie is op ondoorzichtige wijze verweven met de maatschappelijke elite in Europa en Amerika. Met duistere genootschappen als de 1001 Club en de door prins Bernhard opgerichte Bilderbergclub, waarin prominente wereldburgers zijn verenigd. Het is geen toeval dat natuurgebieden vaak rijk zijn aan waardevolle grondstoffen als goud, edelstenen en uranium. De plaatselijke bevolking wordt met ongefundeerde strenge milieuregels van haar bestaan beroofd.”

Zedenzaak Demmink

Wilgers vond het ongehoord dat het WNF in de persoon van Jan Wolter Wabeke, tussen 1994 en 2001 hoofdofficier van het arrondissement in Breda en oud-bestuurslid van het WNF, kon doordringen tot het Openbaar Ministerie. Wabeke ging in 2010 als rechter aan de slag bij het gerechtshof in Den Haag. Een jaar later werd hij uitgeroepen tot meest invloedrijke man in de financiële wereld. Inmiddels wordt hij samen met topambtenaar Joris Demmink genoemd in het onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens.

De Groene Amsterdammer deed eerder al een boekje open over het Wereld Natuur Fonds. Begin 1989 had prins Bernhard 500.000 pond van het WWF gekregen voor een speciaal antistropersproject in Zuid-Afrika. De paramilitaire commando’s die de illegale handel in ivoor en hoorn een halt moesten toeroepen, hielden zich al snel bezig met eigen smokkellijnen.

De buitenwereld hoorde in 1991 voor het eerst over deze praktijken van het geheime legertje van de prins. Het WNF ontkende alle betrokkenheid. Tegen het schieten op dieren had Bernhard geen bezwaar, hij deed het regelmatig. Zelfs tijdens zijn actieve jaren voor het WWF en het WNF. Openlijk werd gezegd dat Bernhard ergens in Afrika met vrienden een boerderij huurde met een stuk grond om zoveel mogelijk jachttrofeeën te vergaren.

1001 Club

Onder meer vanwege de Lockheed-affaire moest de prins het veld ruimen. Er was geen controle op de sommen geld die uit nevenfuncties van de prins werden doorgesluisd naar het WWF en de 1001 Club, die de prins in 1971 in het leven had geroepen. Bernhard werd opgevolgd door jonkheer John H. Loudon, die bij Shell aan het roer had gestaan. Achter de schermen bleef de prins evenwel een machtige man, al was het alleen maar door zijn controle over zijn 1001 Club.

De 1001 Club is een stichting die helpt bij de financiering van het Wereld Natuur Fonds. In 2009 haalde ‘de 1001’ voor de eerste keer het Nederlandse avondnieuws na een nieuw boek van historicus Gerard Aalders over prins Bernhard. Het lidmaatschap van de 1001 Club bestaat voor een groot deel uit managers van banken en multinationals. Voorbeelden uit heden en verleden zijn: Sir Eric Drake van oliereus BP, de Britse en Franse familie Rothschild, Laurance en David Rockefeller, Henry Ford II en Salem bin Laden; de oudere halfbroer van Osama bin Laden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Dit is net zoals, Vrijmetselaars en politiek: Het geheimzinnige netwerk van een eeuwenoude organisatie. Deze Vrijmetselaars beheren de gehele wereld dus ook MENSENRECHTEN en alles om uw heen.

Wereld Natuurfonds is maar een kleinigheidje.

Aomnics
Aomnics
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

dit artikel en wat jij beweert pascal, is juist wat ze je willen laten geloven.
de werkelijke macht ligt toch echt bij JEZELF. stel je wilt iets veranderen aan de realiteit, dan moet je toch echt een deel gaan uitmaken van het systeem en datgene veranderen wat jij wilt. en dat is nou waar zij zo BANG voor zijn dat mensen in hun EIGEN KRACHT gaan leven en bijv. gaan realiseren dat GELD geen waarde heeft! en de mens in essentie zelf wel, het heeft een ongekende hoogte waarde! kijk als we dat beginnen te zien, dat het waarde in ons hart zit en niet in het GELD of hersens. dan weet ik nu al zeker dat we elkaar anders zouden gaan benaderen hoe we met elkaar omgaan. doordat we geld continu erbij hallen om elkaar zogenaamd te helpen kunnen we helemaal niet meer helder denken wat nou daadwerkelijk het beste voor ons is. GELD praat in je hoofd namelijk! en beweert zelfs al te graag dat het liefde ook nog is ook. hahaa tis waardeloos!!! zegt veel over jouw als je erover geraakt bent. het enige wat waarde heeft is jouw HART voor de rest is het gewoon niet REALISTISCH! waardoor het eruit ziet als het welbekende spelletje kat en muis!

HERSENS = 1 grote god entiteit entertainment kosmische arena dimensie wat niet (nooit) hoger komt dan de 4dimensie met allerlei theorietjes, termen, etiketten, holografische beelden, twijfels manipulatie, speculaties. haha yup daar zijn ze knetter goed in. waarom weet ik dit allemaal tja ik heb ze zelf dat allemaal geleerd alleen was ik er altijd veel meer beter in dan zei. ze wouden me altijd zijn maar ze kunnen me niet zijn. 😛

het HART staat erboven 5dimensie daar is geen twijfel mogelijk daar is het een keuze maken wat jij wilt ervaren. waar jij goed, blij tevreden mee bent zodat je verder kan en niet blijft hangen in het leven. het leven is en blijft een oneindig leer proces.

Tsjunder
Tsjunder
Reactie op  Aomnics
6 jaren geleden

Vaag hoor ….

Ria Schipper
Ria Schipper
Reactie op  Aomnics
6 jaren geleden

Ik begrijp wat je bedoelt, maar hoe komt het dat je Nederlands zo slecht is Aomnics?

Arnold 2
Arnold 2
6 jaren geleden

De elite heeft het helaas nog altijd voor het zeggen!

Ned Kelly
Ned Kelly
6 jaren geleden

Opgericht door Bernhard dus het verbaast me helemaal niets

eNdEmiOn
eNdEmiOn
6 jaren geleden

Blijkt toch weer keer op keer dat vooral de grootste stichtingen gwoon een corrupte bende zijn. Zou snel afgelopen als de donaties uit blijven.

redice
redice
6 jaren geleden

geld vernielt de aarde en verzuurd de mensen…AFSCHAFFEN die handel of iedereen evenveel. waar geld is is criminaliteit…

Fred Barendse
Fred Barendse
6 jaren geleden

Zo vind ik die Postcodeloterij ook al verdacht. Als je ziet wie daar allemaal op afkomen. Een grote pot met geld, waaraan onze BN-ers meer dan rijkelijk van leven. Leuk naar Afrika; de mensen een aaitje over hun bol geven en dan spoorslags weer naar Blaricum/Laren in je riante bungalow plaatsnemen. Dat vindt het Ego zo lekker. Overigens komen er meer dan 500 miljoen Afrikanen bij in deze eeuw. Hoe gaan we deze mensen voeden? Wellicht heeft de Paus een opvatting.

x

Check Also

koning

Koning Willem-Alexander koopt middenin coronacrisis ‘pooiersloep’ van 2 miljoen

Koning Willem-Alexander heeft middenin de coronacrisis een ...

En toen viel het VN-klimaatpanel IPCC eindelijk keihard door de mand. Dit is er aan de hand

En toen viel het VN-klimaatpanel IPCC eindelijk keihard door de mand. Dit is er aan de hand

Het VN-klimaatpanel IPCC is eindelijk door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x