Homepagina » UFO » UFO’s zijn tijdmachines uit de toekomst. Professor doet opzienbarende uitspraken
UFO's zijn tijdmachines uit de toekomst. Professor doet opzienbarende uitspraken

UFO’s zijn tijdmachines uit de toekomst. Professor doet opzienbarende uitspraken

Een professor van Montana Tech, een Amerikaanse universiteit, stelt dat onze planeet al is bezocht door UFO’s.

Het zijn volgens Michael P. Masters onze verre nazaten die terug in de tijd zijn gereisd om ons te bestuderen.

Hij schrijft over zijn theorie in zijn nieuwe boek ‘Identified Flying Objects’.

Eigen taal

Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek legt Masters uit waarom mensen ontmoetingen met aliens altijd hetzelfde omschrijven.

De aliens zijn altijd tweevoetig, hebben vijf vingers aan iedere hand, twee ogen, een mond en neus, en ze kunnen met ons communiceren in onze eigen taal, aldus de hoogleraar.

Masters is niet bang voor kritiek en staat volledig achter zijn onderzoek.

Hoog tijd

“Ik wil er gerust met iedereen over praten. Het is geschreven voor zowel mijn academische collega’s als de UFO-gemeenschap,” zei hij.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie investeerde jaarlijks 22 miljoen dollar in onderzoek naar het UFO-fenomeen en om die reden vindt dr. Masters het hoog tijd dat wetenschappers dit fenomeen serieus gaan benaderen.

Stigma

“Ik hoop dat we het stigma kunnen doorbreken en ons onderzoek niet steeds hoeven te verdedigen, omdat dit heel erg wetenschappelijk van aard is,” aldus de professor.

Masters is te gast geweest in diverse radio- en tv-programma’s om zijn boek te bespreken.

Bekijk ook de video hieronder:

[KXLF]


Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Het is hoogmoed te denken dat we heden in een hoge beschaving leven als je de geschiedenis kent .Vondsten van duizenden en millioenen jaren geleden worden afgedaan als archeologisch , en als ze ze niet kunnen verklaren , worden ze weggestopt of vernietigd .
  Wat te denken van satellieten van enkele tienduizenden jaren oud , die nog steeds signalen uitzenden , oeroude mobiele telefoons met spijkerschrift , computeronderdelen in versteende vorm , “archeologische ” hightech bewerkingen van steen , hemellichamen met duidelijke sporen van een doelbewust geconstrueerd object en ga zo maar door .
  In die zin moeten we toegeven dat er altijd al bezoek uit de ruimte is geweest , en dat wij als mens alleen het wiel opnieuw hebben moeten uitvinden . Niks geen tijdmachines uit de toekomst .

  6 likes
  • Beste Bewust
   Juist dit soort ‘gegevens’ dat er in het verleden al mobile telefoons waren, mechanische klokken van 2000jaar oud en misschien nog wat meer dergelijke hedendaagse technische zaken geven aan dat die mensen uit de toekomst naar welke periode in het verleden dan ook konden reizen en blijkbaar nogal slordig met hun spullen omgingen. Soms duiken er ook foto’s op van tijdreizigers. Of dat allemaal waar is laat ik in het midden.
   De mogelijkheid dat een alien op – tig lichtjaren afstand van hier precies datzelfde zou kunnen uitvinden is in mijn ogen gewoon onbestaande. Buiten nog eens de tijd dat zoiets kost, als het al 4 jaar tegen lichtsnelheid duurt om naar Alfa te reizen. Zolang niet is aangetoond dat we sneller dan het licht kunnen reizen zonder daar aan dood te gaan geloof ik niet dat zoiets kan. Daarbij zeg ik niet dat het helemaal onmogelijk is, ik zeg enkel dat we het NU nog niet kunnen.
   Het zou ook kunnen verklaren waarom er de duistere middeleeuwen waren waar in honderden jaren er totaal geen vooruitgang geboekt werd en de afgelopen pakweg 100 jaar er een enorme versnelling in wetenschap en uitvindingen is gedaan terwijl het DNA van de mensen niet veranderd is. Iets moet dat ‘getriggerd’ hebben.

   4 likes
   • Tussen de middeleeuwen en nu zitten nog wel een paar periodes hoor. Die sla je voor het gemak even over. De mens is in staat om te leren en door de eeuwen heen leert men steeds meer. De ene uitvinding heeft gevolgen voor de volgende. Dus lerend vermogen. Geen triggers behalve getriggerd zijn door de voorgaamde uitvinding.

    0 likes
 2. Ik heb 30 jaar geleden al geopperd dat een deel van alle UFO waarnemingen tijdmachines uit de toekomst zijn, bestuurd door mensen van universiteiten of zo.
  Het zou kunnen verklaren waarom er altijd vreemde verschijnselen tijdens wereldschokkende gebeurtenissen worden waargenomen, zoals 9-11, rampen etc…
  Net zoals wij nu via computer games instaat zijn om rond te lopen in andere kunstmatige werelden, zo zal het volgens mij in de toekomst mogelijk worden om terug in de tijd te reizen,

  7 likes
 3. Nice, steeds meer mensen die dit gaan begrijpen. Aliens zijn onze verre kleinkinderen. Tijdreizen lijkt vanuit wetenschappelijk oogpunt ook steeds plausibeler te zijn. Hun fysieke eigenschappen zou je in verband kunnen brengen met verdergaande automatisering/ robotisering van de maatschappij, milieuvervuiling, maar vooral NEOTENY. Een verschijnsel dat hoogstwaarschijnlijk ook onze huidige fysiek en onderscheid tov. mensapen verklaart.

  Er is een theorie die stelt dat hedendaagse mensen neotene producten zijn van een proto-aapmens. Meestal volgt een lijst van kenmerken die mensen delen met moderne babyapen: minder haar, grotere verhouding tussen hoofd en lichaam, minder snuit, enz. ‘Futuristen’ stellen zich vervolgens onze huidige baby’s voor als onze volwassen toekomst; is dat hoe de onooglijke haarloze ‘grey alien’ zal ontstaan, of het 2001 “star child”?

  Kom maar op met die reacties.

  2 likes
  • Hai Earthaxis, prima mening. Ik ben alleen een andere toebedeeld. Ik zie het nut van ”alles begrijpen” gewoon niet zo. De waan stelt mij voorlopig in staat om daar een eigen beeld op te hebben, al dan niet gedeeld met mensen om me heen. Ik hoef helemaal niet alles te begrijpen om gelukkig te worden. Mijn puzzelstukjes komen toch wel bijeen, naarmate mijn leven vordert. Waarheid? nou, in elk geval de mijne. Wat kan ik me meer wensen? Hoax, nepnieuws, tja, het zal wel, maar niemand neemt mij m’n identiteit af.

   1 likes
   • Inderdaad, dit soort zaken zijn als een moderne sprookjes, een luxe ding. Maar desalniettemin geloof ik dit verhaal erg sterk.
    Maar het is zeker niet het soort kennis waar je echt wijzer van wordt. Echte wijsheid moet je beleven. Je moet het doormaken. Van vallen en opstaan wordt men wijzer.
    Mijn verhaal is het vechten tegen/ overleven van kanker. Ik snap je.

    2 likes
 4. ufo’s zijn helemaal niet buitenaards. Een beschaving die hier in of op de aarde verstopt is.
  De lichte huidskleur doet vermoeden dat ze in de aarde leven…

  1 likes
 5. Ja, helaas denk ik dat als we naar het universum staren dat we gewoon kijken in het nu. Desalniettemin vind ik het een mooie benadering. Hij stelt zich ten minste open voor het onmogelijke. Zo zijn veel muzikanten, muzikant geworden. Nou, laten we er nog is een nummer op schrijven.

  2 likes
 6. Hoop gedoe ,om wat en waarom, om er in te geloven?
  of gewoon omdat er zo veel word over gediscuseeert en dat het juist daarom zo interessant word gevonden om er mee over te discuteren, met een ieder zijn eigen verhaal, en met dat verhaal zichzelf wil geloven in en met zn verhaal, die natuurlijk wel ergens een betrekking uit heeft met een bron waarop het verhaal aan word ontrokken, zo ontstaat dus verhalen, maar het blijft een soort nattevingerwerk verhaal, gebaseerd op wat , hoop gedoe, om wat ,ja om ergers in te geloven, mensen willen nu graag eenmaal ergens bij horen, deze groep van ufo gelovige kunnen er wat van, ze geloven in dit iets ,maar hard bewijzen kunnen het niet..ja er zijn nu een mensen die het spoor zijn kwijt geraakt, onder zoek is op zich zelf helemaal niet verkeert,het is wel een bewijs dat het gewoon nog niet word begrepen, anders hoeft er geen onderzoek er te zijn , alleen er word veel te veel en van alles aangehaald in verhalen wat nergers op slaat..alleen voor die mensen is het verhaal waar, of misschien ook helemaal niet ze zetten gewoon maar wat neer.. van wat ze op het moment weten,misschien wel een beetje kritisch dit verhaal, maar het is ook maar een verhaal net als alle ander verhalen..alleen voor sommige gelovige beetje onverteerbaar. men tast in het duister omtrent het ufo gebeuren,en toch doen men of het allemaal waar kan zijn ..het meest van wat waar is, weet men niet zeker, en dat men het niet zeker weet, van wat waar kan zijn of niet, is dat het waar is dat men het gewoon niet Weet, dat men het niet zeker Weet, dat komt door veel verhalen die erop los word gelaten over ufo,s met de gekste bedenksels, het Niet zeker, komt zeker meer van toepassing in vele verhalen eigenlijk het bewijs is dat men het denkt te weten ,maar toch dat men het ergers niet Weet,als men het wel weet ,dan weet men het zeker en achter het zeker weten is het onderzoek rond en dan weten we het zeker..bestaat het nu, of bestaat het nu niet ..of zijn het allemaal maar hersenschimmen die zich op deze manier zich uitten..maar verder niets met waarheid te maken heeft ..zolang er onder zoek er naar bestaan zal er genoeg discussies zijn..over het hoe en Wat..met heel veel Onzin. De naam Professor ach het is ook maar een naam..zegt ook niet altijd Wat..eigenlijk is en ieder met zijn eigen onderzoek al bezig,,en deze is bij lange na nog lang niet afgerond..dus stromen verhalen Rijkelijk in het rond over het internet wereld wijd heen.. Wat is eigenlijk tijd,,ze hebben het over Tijd,,over tijdreizen zelfs,als men reist in tijd dan zal men toch naar het aardse tijd kijken ,zeg maar kloktijd dan doet men dagelijks al ,,tijdreizen om op tijd ergers te zijn gebruikt men een vervoersmiddel, daar verkort men de tijd mee, als men moet lopen dan duurt het toch wel even wat langer in tijd gerekend, dus dagelijks reizen we al in tijd en maken we een sprong met het vervoersmiddel in tijd en verkorten we de tijd ,dan als men gaat lopen..dat is ook een soort sprong in de tijd om om tijd te Zijn..

  2 likes
 7. Uit de toekomst of niet, ufo’s zijn ten eerste waarnemers van onze evolutie en ze houden onze praktijken die van invloed zijn op het wereldtoneel in de gaten. Dat ze er zijn is niet zo vreemd, want dat heeft met onze oorsprong te maken en nu zitten we hier met miljarden mensen op Aarde en is er een cabal actief van gestoorde lieden en duistere wezens. Dan kom je uit bij de man-made schotels van diezelfde cabal, en die houdt er een egoïstische geheime agenda op na die kant noch wal raakt.

  1 likes
  • ja, maar wat is de waarde van de oorsprong op dit moment? dat vergt op z’n minst respect voor het bestaan, nou die lijkt me heel ver zoek. Het gaat erom, dat de juiste volgorde gehanteerd wordt en niet andersom of door elkaar. Om van 1 naar 3 hoog te komen, passeer je 2 hoog … of je nou wil of niet.

   0 likes
 8. Laat mij eerst maar eens UFO in Nederland zien. Het liefst boven mijn woonplaats. Natuurlijk, in dit immense heelal kunnen we niet de enige beschaving zijn. Maar dat het om tijdreizigers gaat, gaat mij echt te ver.

  0 likes
 9. Het wordt wel tijd dat deze ‘tijdmachine’s’ ons opnieuw gaan bezoeken op Aarde en natuurlijk moeten we(iedereen) het allemaal zelf doen, maar dat zij ons wel helpen de momenteel vaak door moderne technologieën aangedreven en escalerende perverse porno, geweldplegingen, oorlogen, censuur op waarheden etc. etc. te neutraliseren en te genezen. We moeten daarom ook bij onze autoriteiten er op aandringen om tot ufo-/alien-disclosure en tot openbaring van ufo-alien-technologie te komen en dit in diensten van het bestrijden van het vernietigende kwaad en voor de Universele Vrede van de mensheid.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...