UFO

UFO’s zijn tijdmachines uit de toekomst. Professor doet opzienbarende uitspraken

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een professor van Montana Tech, een Amerikaanse universiteit, stelt dat onze planeet al is bezocht door UFO’s.

Het zijn volgens Michael P. Masters onze verre nazaten die terug in de tijd zijn gereisd om ons te bestuderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij schrijft over zijn theorie in zijn nieuwe boek ‘Identified Flying Objects’.

Eigen taal

Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek legt Masters uit waarom mensen ontmoetingen met aliens altijd hetzelfde omschrijven.

De aliens zijn altijd tweevoetig, hebben vijf vingers aan iedere hand, twee ogen, een mond en neus, en ze kunnen met ons communiceren in onze eigen taal, aldus de hoogleraar.

Masters is niet bang voor kritiek en staat volledig achter zijn onderzoek.

Hoog tijd

“Ik wil er gerust met iedereen over praten. Het is geschreven voor zowel mijn academische collega’s als de UFO-gemeenschap,” zei hij.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie investeerde jaarlijks 22 miljoen dollar in onderzoek naar het UFO-fenomeen en om die reden vindt dr. Masters het hoog tijd dat wetenschappers dit fenomeen serieus gaan benaderen.

Stigma

“Ik hoop dat we het stigma kunnen doorbreken en ons onderzoek niet steeds hoeven te verdedigen, omdat dit heel erg wetenschappelijk van aard is,” aldus de professor.

Masters is te gast geweest in diverse radio- en tv-programma’s om zijn boek te bespreken.

Bekijk ook de video hieronder:

[KXLF]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
5 jaren geleden

Ik heb 30 jaar geleden al geopperd dat een deel van alle UFO waarnemingen tijdmachines uit de toekomst zijn, bestuurd door mensen van universiteiten of zo.
Het zou kunnen verklaren waarom er altijd vreemde verschijnselen tijdens wereldschokkende gebeurtenissen worden waargenomen, zoals 9-11, rampen etc…
Net zoals wij nu via computer games instaat zijn om rond te lopen in andere kunstmatige werelden, zo zal het volgens mij in de toekomst mogelijk worden om terug in de tijd te reizen,

Earthaxis
Earthaxis
5 jaren geleden

Nice, steeds meer mensen die dit gaan begrijpen. Aliens zijn onze verre kleinkinderen. Tijdreizen lijkt vanuit wetenschappelijk oogpunt ook steeds plausibeler te zijn. Hun fysieke eigenschappen zou je in verband kunnen brengen met verdergaande automatisering/ robotisering van de maatschappij, milieuvervuiling, maar vooral NEOTENY. Een verschijnsel dat hoogstwaarschijnlijk ook onze huidige fysiek en onderscheid tov. mensapen verklaart.

Er is een theorie die stelt dat hedendaagse mensen neotene producten zijn van een proto-aapmens. Meestal volgt een lijst van kenmerken die mensen delen met moderne babyapen: minder haar, grotere verhouding tussen hoofd en lichaam, minder snuit, enz. ‘Futuristen’ stellen zich vervolgens onze huidige baby’s voor als onze volwassen toekomst; is dat hoe de onooglijke haarloze ‘grey alien’ zal ontstaan, of het 2001 “star child”?

Kom maar op met die reacties.

thomass30
thomass30
5 jaren geleden

Uit de toekomst of niet, ufo’s zijn ten eerste waarnemers van onze evolutie en ze houden onze praktijken die van invloed zijn op het wereldtoneel in de gaten. Dat ze er zijn is niet zo vreemd, want dat heeft met onze oorsprong te maken en nu zitten we hier met miljarden mensen op Aarde en is er een cabal actief van gestoorde lieden en duistere wezens. Dan kom je uit bij de man-made schotels van diezelfde cabal, en die houdt er een egoïstische geheime agenda op na die kant noch wal raakt.

Bewust
Bewust
5 jaren geleden

Het is hoogmoed te denken dat we heden in een hoge beschaving leven als je de geschiedenis kent .Vondsten van duizenden en millioenen jaren geleden worden afgedaan als archeologisch , en als ze ze niet kunnen verklaren , worden ze weggestopt of vernietigd .
Wat te denken van satellieten van enkele tienduizenden jaren oud , die nog steeds signalen uitzenden , oeroude mobiele telefoons met spijkerschrift , computeronderdelen in versteende vorm , “archeologische ” hightech bewerkingen van steen , hemellichamen met duidelijke sporen van een doelbewust geconstrueerd object en ga zo maar door .
In die zin moeten we toegeven dat er altijd al bezoek uit de ruimte is geweest , en dat wij als mens alleen het wiel opnieuw hebben moeten uitvinden . Niks geen tijdmachines uit de toekomst .

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x