Homepagina » Het Complot » “Trump kan worden uitgeschakeld als hij de waarheid over 9/11 vertelt”
"Trump kan worden uitgeschakeld als hij de waarheid over 9/11 vertelt"

“Trump kan worden uitgeschakeld als hij de waarheid over 9/11 vertelt”

De waarheid over de staatsgreep op 9/11 in de Verenigde Staten zou het Amerikaanse politieke systeem destabiliseren en kan om die reden waarschijnlijk niet naar buiten worden gebracht door Donald Trump. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker dr. Kevin Barrett.

Als de Republikeinse presidentskandidaat de waarheid wel naar buiten brengt, zal hij gelijk worden uitgeschakeld of worden aangevallen in de media, zei Barrett.

Trump gaf de Amerikaanse president Bill Clinton onlangs de schuld van de terreuraanslagen op 11 september 2001. De miljardair uit New York zei dat Clinton de dood van duizenden Amerikanen had kunnen voorkomen.

10 keer de mogelijkheid

De presidentskandidaat leverde eerder al kritiek op George W. Bush. Hij nam Bush de aanslagen op 9/11 kwalijk: “Nu we het toch over George Bush hebben, je kunt zeggen wat je wilt, maar in zijn tijd stortte het World Trade Center in. Hij was toen president toch? Of je hem de schuld geeft of niet, hij was de president. Het World Trade Center stortte in onder zijn regering.”

Volgens Barrett licht Trump steeds een tipje van de sluier op. “We weten dat het CIA-team van Michel Scheuer in de aanloop naar 9/11 liefst 10 keer de mogelijkheid heeft gehad om Osama bin Laden te vangen of te doden,” zei hij. “Iedere keer werd van bovenaf ingegrepen. Bin Laden werd dus duidelijk beschermd.”

Dr. Barrett zei dat Bin Laden in juli 2001 een ontmoeting had met een afdelingshoofd van de CIA toen hij werd behandeld in het Amerikaanse ziekenhuis in Dubai. Hij leed aan een dodelijke nierziekte en werd behandeld door de Amerikaanse nefroloog Terry Callaway, aldus de analist.

Gerekruteerd door de CIA

“Hij was kennelijk zo belangrijk voor de CIA dat ze hem in leven hielden en om de één of andere reden beschermden,” zei hij. “Die reden werd op 9/11 duidelijk, toen Bin Laden opnieuw onder behandeling was, dit maal in het militaire ziekenhuis in Rawalpindi in Pakistan.”

Volgens Barrett brengt Trump de waarheid stukje bij beetje naar buiten, maar kan hij de hele waarheid waarschijnlijk niet onthullen omdat hij dan gelijk zou worden uitgeschakeld of verguisd in de media.

“Bin Laden werd gerekruteerd door de CIA en de Saoedi’s om tegen de Russen in Afghanistan te vechten,” benadrukte dr. Barrett. “Dat heeft hij tot zijn dood in 2001 gedaan.”

Om het Amerikaanse volk bang te maken deden de neoconservatieven alsof hij nog leefde. Obama zou hem uiteindelijk hebben laten doden en in de oceaan hebben gegooid, maar dat verhaal is al vaak ontkracht, onder meer door journalist Seymour Hersh, besloot de analist.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

BS. Niks daarvan! Trump heeft te veel mensen om zich heen. Als Trump sterft verliezen miljoenen Amerikanen hun baan.

Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Trump is een held!

vladi
vladi
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Denk je niet dat zijn familie de trump business zal overnemen,dus iedereen blijft zijn baan behouden?

fff

Arwijn
Arwijn
Reactie op  vladi
5 jaren geleden

Voor een deel wel, maar Trump zelf is echt de lijm die het bij mekaar houdt.

G
G
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Tromp(et) is makkelijk uit te schakelen…..Touwtjes doorknippen en Batterijtjes eruit….(Marionettenpop)…. ff roere ….en klaar is Clara

J. Hofmans
J. Hofmans
5 jaren geleden

Trump. Ik weet niet wat ik van hem moet vinden. Wie heeft hem ingezet, en waarom? Vaak is het onzin wat hij zegt, maar nu (vooral de laatste tijd) gooit hij toch dingen naar buiten waarvan ik denk… ja, dat klopt toch wel. Ik weet dat het de bedoeling is dat hij voor verwarring moet zorgen en dat hij hoogstwaarschijnlijk toch geen president wordt. Maar toch..

dimmer
dimmer
Reactie op  J. Hofmans
5 jaren geleden

Denk er precies het zelfde over en vind het nog wel n engerd.

Mammon
Mammon
5 jaren geleden

Als Trump tijdens een heel groot live debat aangeeft dat hij de waarheid over 9-11 weet,
maar dit alleen kan delen met het Amerikaanse volk door van te voren duidelijk te stellen
wat er met hem zal gebeuren (lees; zal als Vee afgemaakt worden) en daarom een OPLOSSING vraagt aan het -volk- HOE hij dit aan hen kan aantonen en zelf in leven te blijven.
Als hij dit “voorlegt” aan het Amerikaanse volk kan ie en de waarheid vertellen en mocht ie
overhoop geschoten worden weet het volk -meteen- de echte waarheid, voor altijd!

Desnoods doet hij deze oproep omringt door extreme overdreven zwaar bewapende prive
beveiliging wat tevens aantoont hoever “ze” zullen gaan om hem om te leggen!

Ramon
Ramon
Reactie op  Mammon
5 jaren geleden

Net als JFK zeker?

De slapende massa wil de waarheid niet weten, te confronterend. En moeten ze zelf gaan inzien dat hun leven een grote leugen is…….dan zijn ze liever onwetend…..

Floepert
Floepert
5 jaren geleden

Als Trump verkozen wordt zal het in ieder geval goede tv opleveren.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Floepert
5 jaren geleden

Dan gaan ze meteen Hitler speeches ermee mixen.

Richard
Richard
5 jaren geleden

Any Joker can play the Trump card

Elkekeerdateindedatmaarnietkomt
Elkekeerdateindedatmaarnietkomt
5 jaren geleden

Wij weten niets… Straks ook niet

G
G
5 jaren geleden

op 9/11 zijn Geen vliegtuigen in het WTC gevlogen , dat zou er echt heeel ander uitzien ,dus weer een lul verhaal om zieltjes te winnen en/of afleiding van wat er echt gebeurt is (zie Judy Wood)

Solaris
Solaris
Reactie op  G
5 jaren geleden

Ja want het is makkelijker, goedkoper en betrouwbaarder om een hologram te projecteren i.p.v. daadwerkelijk een vliegtuig er tegenaan te laten vliegen. Ga nog een stukje fietsen, joh.

G
G
Reactie op  Solaris
5 jaren geleden

Slaap jij nog steeds JOH…..een vliegtuig KAN geen 900+ km/uur vliegen op 300 meter hoogte SNAP JIJ DAT zoek eens op Internet daar over kijk wat er gebeurt met een vleugel/ 20cm telefoonpaal van hout ,denk niet dat Jij het WEET er zijn MEER DAN HONDERD (100) redenen WAARom het niet GEBEURT KAN ZIJN…SLAAP LEKKER

vomit comet
vomit comet
Reactie op  G
5 jaren geleden

je hoeft niet te SCHREEUWEN

G
G
Reactie op  Solaris
5 jaren geleden

zie “The key -youTube Mischie ga jij dan fietsen…. maar weet dat dit de bedoeling is van de werkelijke “terrorristen ??? Verdeel en Heers …..wel altijd blijven Lachen hé … MVG:)Gerard.

G
G
Reactie op  Solaris
5 jaren geleden

P.S. Had IK het over HOLOGRAMMEN?????

G
G
Reactie op  Solaris
5 jaren geleden

kijk b.v. ook Judy Wood en zie wat er op en rond het WTC Complex is constateert/aangetroffen (kan nooit door een vliegtuig aangericht zijn) … heb jij waarschijnlijk nog nooit gezien , er is/zijn Wapens gebruikt waar je waarschijnlijk nog Nooit vaan gehoord/ hebt ….neem het je ook niet kwalijk hoor… maar ga eerst goed op onderzoek uit voor je zomaar wat roept…Ik ben er sins 2001 mee bezig omdat ik weet dat een vliegtuig Niet als een “warm mes door een pakkie boter”naar binnen vliegt ..,zonderook maar een krimpje te geven!!!! Ik ben 50+ en werk mijn hele leven met STAAL ,Acetyleengas/zuurstof(3100 graden celcius) kerosine haald net 800 graden in de open lucht….en kan staal(zeker dat WTC-staal) NIET doen smelten.(PUNT)

vomit comet
vomit comet
Reactie op  G
5 jaren geleden

Het staal hoefde helemaal niet te smelten. Het hoefde alleen maar zacht te worden…

An
An
5 jaren geleden

Als Trump wordt doodgeschoten krijg je tot in Nederland toe rellen op straat.
Iedereen weet dan dat hillary en de rest van de satanisten erachter zit.
Goorlappen. Joris Demminkjes bij elkaar. Allemaal, stuk voor stuk.
De establishment kan heel hard doodvallen en kan alleen met geweld worden verwijderd.
Elke agent, ambtenaar of particulier die enige actie onderneemt doe ertoe leidt dat de overheid aan de macht blijft, pleegt een misdaad tegen de mensheid. Belasting betalen valt hier ook onder.
Overheid heeft geen rechten. Ze hebben alleen hun gore stinkgeweld. En zodra men zich realiseerd dat dat stinkgeweld net zo makkelijk teruggekaatst kan worden, hebben we gewonnen.

najef
najef
Reactie op  An
5 jaren geleden

Dat mensen in opstand komen als de waarheid verteld wordt is een illusie. Er zijn miljoenen mensen die de waarheid nu al kent en geen opstand. De Mens Is een beest en een beest kijkt alleen naar zichzelf, pas als hij bedreigd wordt gaat hij iets doen.

G
G
Reactie op  najef
5 jaren geleden

Hoi Najef (of is het Naief?),…Wat je nu aan het doen bent, is al een soort van actie, en ja de Mens is een Zoogdier, maar zijn niet allemaal Beesten, Moet wel zeggen, hoe hoger in de Rangorde, hoe meer ze er op gaan lijken (en dat LIJKEN mag je wel onderstrepen) … er zijn talloze (vooraanstaande “zoogdieren”) om het leven gebracht, omdat ze de waarheid naar buiten wilde brengen,….Ik heb diverse dingen op het Internet gezet onder een synoniem, ik ga dus ook niet zeggen “Wat of Wie” hier was/ is Voorzichtigheidgeboden…..Er worden “zoogdieren” door ons Betaalt (Belasting enz.) Maar Tegen ons ingezet…..Bizar hé…. Ik denk, we moeten met z’n alle anders gaan denken, Misschien dat het dan gaat veranderen…

IFF
IFF
5 jaren geleden

Elk aandachtig mens weet dat 9/11 een inside job was. Building 7 werd niet geraakt door een vliegtuig maar stortte (na een explosie) toch in. Een lid van Skull and Bones was op dat moment president. De site ‘Architects and Engineers for 9/11 Truth’ brengt het beste bewijs.

frans
frans
5 jaren geleden

waarom is trump daar neergezet. welke afleiding verzorgt hij?

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

trump

‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’

Begin dit jaar waren de Nederlandse media ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x