Het Complot

“Trump kan worden uitgeschakeld als hij de waarheid over 9/11 vertelt”

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De waarheid over de staatsgreep op 9/11 in de Verenigde Staten zou het Amerikaanse politieke systeem destabiliseren en kan om die reden waarschijnlijk niet naar buiten worden gebracht door Donald Trump. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker dr. Kevin Barrett.

Als de Republikeinse presidentskandidaat de waarheid wel naar buiten brengt, zal hij gelijk worden uitgeschakeld of worden aangevallen in de media, zei Barrett.

Trump gaf de Amerikaanse president Bill Clinton onlangs de schuld van de terreuraanslagen op 11 september 2001. De miljardair uit New York zei dat Clinton de dood van duizenden Amerikanen had kunnen voorkomen.

10 keer de mogelijkheid

De presidentskandidaat leverde eerder al kritiek op George W. Bush. Hij nam Bush de aanslagen op 9/11 kwalijk: “Nu we het toch over George Bush hebben, je kunt zeggen wat je wilt, maar in zijn tijd stortte het World Trade Center in. Hij was toen president toch? Of je hem de schuld geeft of niet, hij was de president. Het World Trade Center stortte in onder zijn regering.”

Volgens Barrett licht Trump steeds een tipje van de sluier op. “We weten dat het CIA-team van Michel Scheuer in de aanloop naar 9/11 liefst 10 keer de mogelijkheid heeft gehad om Osama bin Laden te vangen of te doden,” zei hij. “Iedere keer werd van bovenaf ingegrepen. Bin Laden werd dus duidelijk beschermd.”

Dr. Barrett zei dat Bin Laden in juli 2001 een ontmoeting had met een afdelingshoofd van de CIA toen hij werd behandeld in het Amerikaanse ziekenhuis in Dubai. Hij leed aan een dodelijke nierziekte en werd behandeld door de Amerikaanse nefroloog Terry Callaway, aldus de analist.

Gerekruteerd door de CIA

“Hij was kennelijk zo belangrijk voor de CIA dat ze hem in leven hielden en om de één of andere reden beschermden,” zei hij. “Die reden werd op 9/11 duidelijk, toen Bin Laden opnieuw onder behandeling was, dit maal in het militaire ziekenhuis in Rawalpindi in Pakistan.”

Volgens Barrett brengt Trump de waarheid stukje bij beetje naar buiten, maar kan hij de hele waarheid waarschijnlijk niet onthullen omdat hij dan gelijk zou worden uitgeschakeld of verguisd in de media.

“Bin Laden werd gerekruteerd door de CIA en de Saoedi’s om tegen de Russen in Afghanistan te vechten,” benadrukte dr. Barrett. “Dat heeft hij tot zijn dood in 2001 gedaan.”

Om het Amerikaanse volk bang te maken deden de neoconservatieven alsof hij nog leefde. Obama zou hem uiteindelijk hebben laten doden en in de oceaan hebben gegooid, maar dat verhaal is al vaak ontkracht, onder meer door journalist Seymour Hersh, besloot de analist.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

BS. Niks daarvan! Trump heeft te veel mensen om zich heen. Als Trump sterft verliezen miljoenen Amerikanen hun baan.

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Trump. Ik weet niet wat ik van hem moet vinden. Wie heeft hem ingezet, en waarom? Vaak is het onzin wat hij zegt, maar nu (vooral de laatste tijd) gooit hij toch dingen naar buiten waarvan ik denk… ja, dat klopt toch wel. Ik weet dat het de bedoeling is dat hij voor verwarring moet zorgen en dat hij hoogstwaarschijnlijk toch geen president wordt. Maar toch..

Mammon
Mammon
6 jaren geleden

Als Trump tijdens een heel groot live debat aangeeft dat hij de waarheid over 9-11 weet,
maar dit alleen kan delen met het Amerikaanse volk door van te voren duidelijk te stellen
wat er met hem zal gebeuren (lees; zal als Vee afgemaakt worden) en daarom een OPLOSSING vraagt aan het -volk- HOE hij dit aan hen kan aantonen en zelf in leven te blijven.
Als hij dit “voorlegt” aan het Amerikaanse volk kan ie en de waarheid vertellen en mocht ie
overhoop geschoten worden weet het volk -meteen- de echte waarheid, voor altijd!

Desnoods doet hij deze oproep omringt door extreme overdreven zwaar bewapende prive
beveiliging wat tevens aantoont hoever “ze” zullen gaan om hem om te leggen!

Floepert
Floepert
6 jaren geleden

Als Trump verkozen wordt zal het in ieder geval goede tv opleveren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x