Great ResetMens en Dier

Voormalig voorzitter van Greenpeace: elites roepen op tot ‘zelfmoordpact’ om wereldbevolking te reduceren

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

We worden momenteel geconfronteerd met een situatie waarin een enorm aantal zeer machtige organisaties en elites oproepen tot beleid dat je een zelfmoordpact zou kunnen noemen. Het is in feite een soort doodswens. Dat zei Patrick Moore, voormalig voorzitter van Greenpeace, onlangs in de PBD Podcast.

“Ze willen het misschien niet hardop zeggen, maar er zijn veel mensen die vinden dat er te veel mensen zijn,” zei Moore. “Ik vind dat zelf belachelijk. We zijn nu beter af dan 20 jaar geleden.”

World Economic Forum

Eén van de organisaties waar hij op doelde, is het World Economic Forum. “Klaus Schwab heeft gezegd dat je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn.”

We worden misleid. Het draait allemaal om geld. Tachtig procent van al het wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten wordt uitgevoerd op universiteiten. Zij krijgen overheidssubsidie om politici te vertellen wat ze willen horen. Wat politici willen horen, is verhalen die mensen bang maken, aldus Moore.

Makkelijker te beheersen

“Je rijdt in je SUV over de snelweg en je bent bang dat je je kleinkinderen doodt. Je voelt je schuldig en maakt geld over naar Greenpeace. De politici overdrijven, de media overdrijven, de activisten overdrijven en niemand ziet het geld van de politici naar de wetenschappers stromen. Met dat geld worden narratieven gemaakt die mensen bang maken, waardoor ze makkelijker te beheersen zijn,” zei de oud-voorzitter van Greenpeace.

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Toine
Toine
7 maanden geleden

dat is dan een ander geluid dan wat we hoorden van de huidige greenpaceezettiing.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
7 maanden geleden

Hij kan wel lekker voormalig voorzitter zijn maar hij en anderen hebben wel de weg geplaveid die nu bewandeld word.

Groene pis is geewon een krimineel gesubsidieerde linkse hulptroepen club.

La Fini
La Fini
7 maanden geleden

“voormalig voorzitter van Greenpeace”
Weet je, ik krijg werkelijk de gruwelijke schijt van die “voormalige“ deugkneuzen.
Ooit was men, voorzitter of arts of onderzoeker of wetenschapper of of.
Die gasten die NU aan de touwtjes trekken, DIE moeten opstaan en zich uitspreken.

Piet
Piet
7 maanden geleden

Het draaide om alleen maar geld nu gaat het om de macht over de wereld waarin de elite bepaald wat er wel en niet goed Is . Zelf doen ze niets verkeerd en kunnen volgens hun eigen wet niets verkeerd doen. Ze willen niet te veel mensen op deze bol anders wordt de tegenmacht te groot. Voor deze elite Is er maar 1 plaats Gitmo.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x