Mens en Dier

Waarom mensen in Europa nu zo massaal tegen de beruchte elite stemmen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is al veel geschreven over ‘de elite’. Maar wie is nu eigenlijk deze beruchte elite? Het gaat om mensen die een heel groot deel van het geld in handen hebben (in de Verenigde Staten acht van de 10 dollar) en die het overgrote deel van de posten bezetten waar macht bij hoort.

We hebben het dus over een rijke en zeer machtige minderheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze leven in een beschermde habitat, die weinig interactie heeft met de gewone mensen en van waaruit ze de wereld in hun greep houden.

Helemaal zoek

De elites werken aan een wereld waarin mensen dokters, leraren en journalisten geloven. Maar dat is sinds enige tijd niet meer het geval.

In allerlei landen is het vertrouwen in de gevestigde orde helemaal zoek. Europa vat de situatie goed samen.

Mensen stemmen het tegenovergestelde van wat de elites suggereren, op iedereen die geen deel uitmaakt van de elites of die door de elites wordt geminacht of gehaat, op elk idee dat het tegenovergestelde is van wat de elites willen.

Zo is het idee van Europese eenwording, waar de mensen niet om gevraagd hebben, overduidelijk een idee van de elites.

Door de strot gedrukt

In 2005 stemden de Fransen en Nederlanders tegen de Europese grondwet, maar kregen hem alsnog door de strot gedrukt, weliswaar met een andere naam.

De Britten hebben gestemd voor een Brexit, maar zitten nog altijd in de EU.

Mensen hebben er duidelijk genoeg van.

Ondertussen worden termen als fake news, populisme of fascisme in stelling gebracht om opstandigen zo makkelijk mogelijk te etiketteren.

Stortvloed

Schrijver en filosoof Alessandro Baricco schreef op basis van het bovenstaande een artikel in de Italiaanse krant la Repubblica, dat leidde tot een stortvloed van reacties.

De linkse Italiaanse elite reageerde in kranten, tijdschriften en tv-programma’s vooral gekwetst op het stuk.

Er waren ook positieve reacties. Zo schreef oud-hoofdredacteur van de krant Ezio Mauro dat ‘de Italiaanse elite een vacuümbubbel is die zich grote delen van de maatschappij heeft toegeëigend en daar arrogant de exclusieve titel ‘de beschaving’ op heeft geplakt’.

[Groene]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

Nog even afwachten of er werkelijk een anti-EU sentiment gaat ontstaan. Ik hoop het wel. EEG: graag, EU: weg ermee.

mike
mike
4 jaren geleden

Het is een relatief kleine club oude bloedlijnen met een hele grote groep trouwe volgelingen. Deze volgelingen -satanisten en vrijmetselaren- zijn vaak werkzaam in (nieuws)media, entertainment, het leger, religieuze kringen, politieke kringen, grote industriëen en de zogenaamde ‘veiligheidsdiensten’.

Via occulte symboliek en handgebaren in media, entertainment, architectuur, kunst en bedrijfslogo’s laten zij aan elkaar weten dat ze bij de club horen. Dit heeft hen, met name de lageren in rang, altijd het gevoel gegeven dat ze in het “winnende team” zaten.

Waar deze mensen alleen aan voorbij gaan is dat ook zij uiteindelijk onder de trein gepleurt worden, zodra de satanische agenda is uitgerold. Ook zij zijn dan niet langer nodig.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

De massa wordt mondiger en willen onder de controle uit van de heersend satanische elite en die wel plaats moet gaan maken voor een nieuwe elite en die veel meer naar de stem van het volk/de mensheid luistert.

Elise
Elise
4 jaren geleden

De stam Levi die de wetten nog steeds maken?

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x