Homepagina » Gezondheid » Vaccinaties doden onze kinderen en zijn een vorm van gelegaliseerde genocide. De reden is schokkend en de bewijzen spreken voor zich
Vaccinaties doden onze kinderen en zijn een vorm van gelegaliseerde genocide. De reden is schokkend en de bewijzen spreken voor zich

Vaccinaties doden onze kinderen en zijn een vorm van gelegaliseerde genocide. De reden is schokkend en de bewijzen spreken voor zich

Er is veel bewijs waaruit blijkt dat het vaccineren van kinderen meer kwaad dan goed doet. Dat zei wijlen dr. J. Anthony Morris, voormalig chief vaccine officer van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA.

Hij beschuldigde de overheid ervan het vaccinatieprogramma tegen griep te baseren op claims die waren gedaan door de farmaceutische industrie.

Dr. Morris was erg sceptisch over de inentingen. Vervolgens bleek dat de Mexicaanse griep zeven keer vaker voorkwam bij mensen die waren gevaccineerd.

Verlamd

Bovendien veroorzaakte het vaccin bij 12 Amerikanen het syndroom van Guillain-Barré. Meer dan 200 mensen raakten verlamd als gevolg van de prik, aldus de Washington Post.

Wijlen medisch historicus Harris L. Coulter schreef in zijn boek Vaccination, Social Violence, and Criminality dat kindervaccinaties kunnen worden gelinkt aan een hele reeks neurologische problemen.

Veel van de miljoenen Amerikaanse kinderen die lijden aan autisme, hyperactiviteit, dyslexie en andere ontwikkelingsstoornissen, danken hun aandoeningen aan één van de vaccinaties die ze hebben gekregen tegen kinderziektes, zo zei hij.

Eén kant van het verhaal

De laatste jaren hebben ook veel beroemdheden zich uitgesproken tegen vaccinaties.

Zo protesteerde acteur Rob Schneider in een interview met een nieuwszender in Californië krachtig tegen een nieuwe wet die ouders daar verplicht om eerst toestemming te vragen aan een arts als ze hun kinderen niet willen laten vaccineren.

Hij suggereerde ook dat vaccinaties autisme veroorzaken.

“De artsen vertellen je maar één kant van het verhaal,” zei Schneider. “Ze krijgen van de farmaceutische industrie, waar miljarden dollars in omgaan, te horen dat vaccins totaal veilig zijn.”

Niet bewezen

“De werkzaamheid van de prikken is niet bewezen,” zei hij. “En deze dingen zijn giftig, er komen steeds meer bijwerkingen. We hebben steeds meer autisme.”

Robert F. Kennedy jr., de neef van de overleden president John F. Kennedy, ging nog een stap verder en vergeleek kindervaccinaties met een holocaust.

“Ze kunnen alles in vaccins stoppen en hoeven geen verantwoordelijkheid af te leggen,” zei Kennedy over de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Vergiftigd

“Ze krijgen de prik, nog dezelfde avond krijgen ze koorts, ze gaan slapen en drie maanden later is hun brein beschadigd. Dit is een holocaust,” vervolgde hij.

En acteur Jim Carrey zei op Twitter dat kinderen worden vergiftigd met kwik en aluminium in vaccinaties.

“Ze zeggen dat het gebruik van kwik in vissen gevaarlijk is, maar blijkbaar mag een kind wel kwik krijgen. Dat klopt dus niet”, zei hij.

Corrupt

“Ik ben niet tegen vaccinaties, maar ik ben wel tegen kwik in vaccinaties. Het is te gevaarlijk voor de wetgevers om toe te geven dat ze uiteindelijk fout zitten. Ze zijn immers corrupt.”

Grace Hightower, de vrouw van steracteur Robert De Niro, zei dat het autisme van hun zoon Elliot het gevolg is van vaccinaties.

Ook andere beroemdheden zoals Jenny McCarthy en president Donald Trump zijn van mening dat vaccins leiden tot autisme en veel mensen geloven dat er een verband is.

Zorgwekkende relatie

Er komt daarnaast steeds meer wetenschappelijk bewijs voor de link tussen vaccinaties en hersenaandoeningen.

Zo hebben wetenschappers van de Yale School of Medicine en het Penn State College of Medicine een zorgwekkende relatie tussen vaccinaties en hersenaandoeningen bij kinderen ontdekt.

Jonge kinderen die zijn gevaccineerd hebben meer kans om te worden gediagnosticeerd met hersenstoornissen dan kinderen die niet zijn ingeënt, zo ontdekten de onderzoekers.

Vijf keer vaker

En onlangs is er een studie verschenen over de effecten van vaccinatie op de sterfte onder drie tot vijf maanden oude baby’s in het West-Afrikaanse land Guinee-Bissau.

Baby’s die het DTP-vaccin (tegen difterie, tetanus en polio) en het orale poliovaccin (OPV) kregen, stierven vijf keer vaker dan kinderen die niet werden gevaccineerd.

De studie, die door Deense onderzoekers van het Statens Serum Institut (SSI) is gepubliceerd in het tijdschrift EBioMedicine, is gebaseerd op kinderen die tussen 1980 en 1983 zijn geboren.

En dan hier nog één uit de oude doos:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yoep
Yoep
3 jaren geleden

Dit klinkt mij beetje in me oren om het op te hitsen voor een burgeroorlog.

exegese
exegese
Reactie op  Yoep
3 jaren geleden

Dus @Yoep ? Gewoon maar negeren ?

Frans2
Frans2
Reactie op  Yoep
3 jaren geleden

Omdat Wakefield daarin niet slaagde, heeft hij nu uit de elite drie beroemdheden ingehuurd. Want veel mensen deken dat beroemdheden overal verstand van hebben.

exegese
exegese
3 jaren geleden

“Ze kunnen alles in vaccins stoppen en hoeven geen verantwoordelijkheid af te leggen,” zei Kennedy over de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Met de hartelijke groeten van de overheid en big pharma.

Ino
Ino
3 jaren geleden

Weg met de vaccinaties!

Elles
Elles
3 jaren geleden

ouwetje, medicijngebruik en foutief medisch handelen doodt 17.000 mensen per jaar.
https://youtu.be/49yHdhkW3w0

Elles
Elles
Reactie op  Elles
3 jaren geleden

Hans Moolenbergh oud huisarts, heeft in zijn lezing de BMR prik bekritiseerd. Hij kende gevallen van baby’s die gezond ter wereld kwamen en na de prik hersenschade opliepen. Hij stelt dat kinderen veel te jong gevaccineerd worden, het immuunsysteem is dan nog niet voldoende ontwikkeld.
Daarbij worden medicijnen niet op kinderen getest (lijkt me ook niet wenselijk) dus dient de bevolking als proefkonijn, naar mijn inzicht.

Joke Jansen
Joke Jansen
3 jaren geleden

Ik heb niks tegen inentingen als ze geen foetussen erin stopen en kwik en andere troep dat schadelijk kan zijn voor de mens.

joop
joop
Reactie op  Joke Jansen
3 jaren geleden

ik wel,het is gewoon niks dan rommel en gif wat ze erin stoppen,dit noem ik kortzichtigheid v je

Teun
Teun
3 jaren geleden

Weg met beroemdheden die menen ergens verstand van te hebben !

exegese
exegese
Reactie op  Teun
3 jaren geleden

Weg met corrupte wetenschappers die de kluit belazeren ten koste van het allerbelangrijkste en kostbaarste wat we hebben : onze gezondheid.

Swaen Zee
Swaen Zee
3 jaren geleden

Veel artsen zijn tegen vaccineren, en er zijn vele manieren om de bevolking echt tegen ziektes te beschermen en ze zelfs te genezen, zonder gevaren, zonder bijwerkingen. Hier kan je er meer over lezen http://www.scentses.isgezond.nl/homepage/show/pagina.php?paginaid=312486

x

Check Also

moleculair bioloog

Moleculair bioloog waarschuwt: ‘Zo kan het coronavaccin je DNA veranderen’

In de afgelopen weken slingerden farmaceuten het ...

pfizer

Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’

Terwijl farmaceut Pfizer met veel fanfare aankondigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x