Gezondheid

Vaccinaties doden onze kinderen en zijn een vorm van gelegaliseerde genocide. De reden is schokkend en de bewijzen spreken voor zich

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is veel bewijs waaruit blijkt dat het vaccineren van kinderen meer kwaad dan goed doet. Dat zei wijlen dr. J. Anthony Morris, voormalig chief vaccine officer van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA.

Hij beschuldigde de overheid ervan het vaccinatieprogramma tegen griep te baseren op claims die waren gedaan door de farmaceutische industrie.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Morris was erg sceptisch over de inentingen. Vervolgens bleek dat de Mexicaanse griep zeven keer vaker voorkwam bij mensen die waren gevaccineerd.

Verlamd

Bovendien veroorzaakte het vaccin bij 12 Amerikanen het syndroom van Guillain-Barré. Meer dan 200 mensen raakten verlamd als gevolg van de prik, aldus de Washington Post.

Wijlen medisch historicus Harris L. Coulter schreef in zijn boek Vaccination, Social Violence, and Criminality dat kindervaccinaties kunnen worden gelinkt aan een hele reeks neurologische problemen.

Veel van de miljoenen Amerikaanse kinderen die lijden aan autisme, hyperactiviteit, dyslexie en andere ontwikkelingsstoornissen, danken hun aandoeningen aan één van de vaccinaties die ze hebben gekregen tegen kinderziektes, zo zei hij.

Eén kant van het verhaal

De laatste jaren hebben ook veel beroemdheden zich uitgesproken tegen vaccinaties.

Zo protesteerde acteur Rob Schneider in een interview met een nieuwszender in Californië krachtig tegen een nieuwe wet die ouders daar verplicht om eerst toestemming te vragen aan een arts als ze hun kinderen niet willen laten vaccineren.

Hij suggereerde ook dat vaccinaties autisme veroorzaken.

“De artsen vertellen je maar één kant van het verhaal,” zei Schneider. “Ze krijgen van de farmaceutische industrie, waar miljarden dollars in omgaan, te horen dat vaccins totaal veilig zijn.”

Niet bewezen

“De werkzaamheid van de prikken is niet bewezen,” zei hij. “En deze dingen zijn giftig, er komen steeds meer bijwerkingen. We hebben steeds meer autisme.”

Robert F. Kennedy jr., de neef van de overleden president John F. Kennedy, ging nog een stap verder en vergeleek kindervaccinaties met een holocaust.

“Ze kunnen alles in vaccins stoppen en hoeven geen verantwoordelijkheid af te leggen,” zei Kennedy over de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Vergiftigd

“Ze krijgen de prik, nog dezelfde avond krijgen ze koorts, ze gaan slapen en drie maanden later is hun brein beschadigd. Dit is een holocaust,” vervolgde hij.

En acteur Jim Carrey zei op Twitter dat kinderen worden vergiftigd met kwik en aluminium in vaccinaties.

“Ze zeggen dat het gebruik van kwik in vissen gevaarlijk is, maar blijkbaar mag een kind wel kwik krijgen. Dat klopt dus niet”, zei hij.

Corrupt

“Ik ben niet tegen vaccinaties, maar ik ben wel tegen kwik in vaccinaties. Het is te gevaarlijk voor de wetgevers om toe te geven dat ze uiteindelijk fout zitten. Ze zijn immers corrupt.”

Grace Hightower, de vrouw van steracteur Robert De Niro, zei dat het autisme van hun zoon Elliot het gevolg is van vaccinaties.

Ook andere beroemdheden zoals Jenny McCarthy en president Donald Trump zijn van mening dat vaccins leiden tot autisme en veel mensen geloven dat er een verband is.

Zorgwekkende relatie

Er komt daarnaast steeds meer wetenschappelijk bewijs voor de link tussen vaccinaties en hersenaandoeningen.

Zo hebben wetenschappers van de Yale School of Medicine en het Penn State College of Medicine een zorgwekkende relatie tussen vaccinaties en hersenaandoeningen bij kinderen ontdekt.

Jonge kinderen die zijn gevaccineerd hebben meer kans om te worden gediagnosticeerd met hersenstoornissen dan kinderen die niet zijn ingeënt, zo ontdekten de onderzoekers.

Vijf keer vaker

En onlangs is er een studie verschenen over de effecten van vaccinatie op de sterfte onder drie tot vijf maanden oude baby’s in het West-Afrikaanse land Guinee-Bissau.

Baby’s die het DTP-vaccin (tegen difterie, tetanus en polio) en het orale poliovaccin (OPV) kregen, stierven vijf keer vaker dan kinderen die niet werden gevaccineerd.

De studie, die door Deense onderzoekers van het Statens Serum Institut (SSI) is gepubliceerd in het tijdschrift EBioMedicine, is gebaseerd op kinderen die tussen 1980 en 1983 zijn geboren.

En dan hier nog één uit de oude doos:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yoep
Yoep
6 jaren geleden

Dit klinkt mij beetje in me oren om het op te hitsen voor een burgeroorlog.

exegese
exegese
6 jaren geleden

“Ze kunnen alles in vaccins stoppen en hoeven geen verantwoordelijkheid af te leggen,” zei Kennedy over de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Met de hartelijke groeten van de overheid en big pharma.

Ino
Ino
6 jaren geleden

Weg met de vaccinaties!

Elles
Elles
6 jaren geleden

ouwetje, medicijngebruik en foutief medisch handelen doodt 17.000 mensen per jaar.
https://youtu.be/49yHdhkW3w0

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x