Buitenland

Europa zegt terreur te willen bestrijden, maar verleent asiel aan bondgenoten van terroristen. Wat klopt hier niet?

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De omstreden Witte Helmen en hun familieleden zijn door Israël op verzoek van Groot-Brittannië en de VS uit Syrië geëvacueerd. Ondertussen staat Ecuador op het punt om het asiel aan klokkenluider Julian Assange van WikiLeaks in te trekken en hem uit de ambassade in Londen te zetten.

“Duitsland moet hem asiel verlenen in plaats van de omstreden Witte Helmen uit Syrië op te nemen,” reageerde de Duitse politica Heike Hänsel (Die Linke) in een persverklaring.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Terwijl Assange zich ingezet heeft voor transparantie en democratie en Amerikaanse oorlogsmisdaden aan het licht heeft gebracht, worden de zogenaamde Witte Helmen ervan verdacht nauwe banden te hebben met de islamitische terroristen,” zei ze.

Propagandamakers

Ze voegde toe dat Assange nu het onmiddellijke gevaar loopt aan Groot-Brittannië en de VS uitgeleverd te worden.

De Witte Helmen zijn in het verleden herhaaldelijk als propagandamakers ontmaskerd en staan aantoonbaar dicht bij terroristische groeperingen, aldus Hänsel.

Volstrekt tegenstrijdig

Ze zei verder dat de Witte Helmen, die onder meer door Nederland worden gefinancierd, het leed van burgers misbruiken voor propagandadoeleinden en zelfs reddingsacties in scène zetten.

Hänsel noemde het volstrekt tegenstrijdig dat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Seehofer islamitische terreur wil bestrijden, maar tegelijkertijd deze bondgenoten van islamitische terroristen in Duitsland wil opnemen.

Foto: Tan Khaerr Wikimedia Commons

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
5 jaren geleden

Het feit dat de witte helmen worden geëvacueerd door Israël geeft aan dat het westen, en met name de VS en de UK zijn overgeschakeld op een andere strategie tegen het internationaal terrorisme.
De witte helmen worden door het westen niet gezien als terroristen.
Iran is een grote sponsor van het internationaal terrorisme. Iran is NU in the picture.
Je moet er toch niet aan denken dat een land als Iran de beschikking krijgt over atoomwapens/kofferbommen/koffer-atoomwapens. Iran heeft het eindelijk voor elkaar,: ze zijn in the picture. o.a. de Mossad heeft Iran ontmaskerd.

salvar
salvar
5 jaren geleden

zijn er nog wel capabele mensen in regeringen,rotter als rot kan niet.
daarbij schepen ze die lui ook nog aan ons op.
krijgen waarschijnlijk een uitkering van belastinggeld van de burger en een woning en als ze lang genoeg blijven vreten ze ook nog onze pensioenen op.

Furious Anger
Furious Anger
5 jaren geleden

De EU regering is het terreur!!!

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

Als je er vanuit gaat dat onze overheid alles aan elkaar liegt en het tegenovergestelde doet dan wat ze zegt dan klopt het verhaal helemaal. Zo gaat er elk jaar 60 miljoen naar de palestijnse terroristen om de terroristen die in gevangenschap zitten een grof inkomen te verschaffen. Er gaat wezenloos veel geld naar de GNO’s zoals artsen zonder Grenzen om mensen te smokkelen en noem maar op.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x