Homepagina » Buitenland » Europa zegt terreur te willen bestrijden, maar verleent asiel aan bondgenoten van terroristen. Wat klopt hier niet?
Europa zegt terreur te willen bestrijden, maar verleent asiel aan bondgenoten van terroristen. Wat klopt hier niet?

Europa zegt terreur te willen bestrijden, maar verleent asiel aan bondgenoten van terroristen. Wat klopt hier niet?

De omstreden Witte Helmen en hun familieleden zijn door Israël op verzoek van Groot-Brittannië en de VS uit Syrië geëvacueerd. Ondertussen staat Ecuador op het punt om het asiel aan klokkenluider Julian Assange van WikiLeaks in te trekken en hem uit de ambassade in Londen te zetten.

“Duitsland moet hem asiel verlenen in plaats van de omstreden Witte Helmen uit Syrië op te nemen,” reageerde de Duitse politica Heike Hänsel (Die Linke) in een persverklaring.

“Terwijl Assange zich ingezet heeft voor transparantie en democratie en Amerikaanse oorlogsmisdaden aan het licht heeft gebracht, worden de zogenaamde Witte Helmen ervan verdacht nauwe banden te hebben met de islamitische terroristen,” zei ze.

Propagandamakers

Ze voegde toe dat Assange nu het onmiddellijke gevaar loopt aan Groot-Brittannië en de VS uitgeleverd te worden.

De Witte Helmen zijn in het verleden herhaaldelijk als propagandamakers ontmaskerd en staan aantoonbaar dicht bij terroristische groeperingen, aldus Hänsel.

Volstrekt tegenstrijdig

Ze zei verder dat de Witte Helmen, die onder meer door Nederland worden gefinancierd, het leed van burgers misbruiken voor propagandadoeleinden en zelfs reddingsacties in scène zetten.

Hänsel noemde het volstrekt tegenstrijdig dat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Seehofer islamitische terreur wil bestrijden, maar tegelijkertijd deze bondgenoten van islamitische terroristen in Duitsland wil opnemen.

Foto: Tan Khaerr Wikimedia Commons

[Novini]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Het feit dat de witte helmen worden geëvacueerd door Israël geeft aan dat het westen, en met name de VS en de UK zijn overgeschakeld op een andere strategie tegen het internationaal terrorisme.
  De witte helmen worden door het westen niet gezien als terroristen.
  Iran is een grote sponsor van het internationaal terrorisme. Iran is NU in the picture.
  Je moet er toch niet aan denken dat een land als Iran de beschikking krijgt over atoomwapens/kofferbommen/koffer-atoomwapens. Iran heeft het eindelijk voor elkaar,: ze zijn in the picture. o.a. de Mossad heeft Iran ontmaskerd.

  2 likes
  • Dat deze witte helmen nooit en te nimmer hier binnengehaald dienen te worden is meer Dan logisch.
   Zij waren overdag zgn bezig met het redden van slachtoffers en sloten zich s’avonds aan bij de terroristen van Isis om aan vallen uit te voeren op de troepen van Assad.
   Laat ze maar lekker in syrie of Israel blijven.

   24 likes
  • Israel heeft ook kernwapens en sponsort verschillende terroristische groeperingen. Zelfde geldt voor de grootste terroristische groepering wereldwijd, de USA. Overigens is de grootste leverancier van terroristen aan Amerika en Israel Saoedie Arabie. Of Iran kernwapens heeft is overigens nog nooit bewezen.

   16 likes
  • @ Rene van Zalk

   Moet er niet aan denken dat jij nog langer over een toetsenbord beschikt.
   Echt wat kan jij een onzin uitkramen zeg! Wat deden ze in Afganistan verkeerd, of in Irak, Libie ,Syrie, Noord Korea…. en dan Iran volgens jou??? Na mijn weten niks…. Wat doen de Amerikanen met zijn ass kruip landen…. simpel, de wereld en de mensheid na de kl*te helpen!!
   Echt Rene stop met reageren joh

   8 likes
  • @René van Zalk, ik heb IsraHEL nog nooit op een waarheid kunnen betrappen. Ik weet niet waar je je info vandaan haalt, maar als ik jou was zou ik het toch een beter controleren. Iran ontpooit geen agressie teen zijn buren, valt die niet te pas en onpas een land binnen om de boel plat te bombarderen. Iran is in Syrie op uitdrukkelijke uitnodiging van de legitieme regering.
   Lijfspreuk van de Mossad: ” Gij zult oorlogvoeren door middel van misleiding”. Ik kan een organisatie, die zo’n lijfspreuk heeft niet vertrouwen.Jij wel? Ze dienen een verborgen, in dit geval een Satanische, agenda. Hebben totaal geen respect voor de anderen. Ze zien hun waarschijnlijk niet eens als mensen. (Goyim)

   7 likes
  • Denk dat Mossad achter de terroristen zit..!
   Eerst wilden ze van Saddam af. En nu willen ze Iran kapot maken…!
   Israhell is in the picture..!

   6 likes
 2. De EU regering is het terreur!!!

  16 likes
 3. zijn er nog wel capabele mensen in regeringen,rotter als rot kan niet.
  daarbij schepen ze die lui ook nog aan ons op.
  krijgen waarschijnlijk een uitkering van belastinggeld van de burger en een woning en als ze lang genoeg blijven vreten ze ook nog onze pensioenen op.

  11 likes
 4. Als je er vanuit gaat dat onze overheid alles aan elkaar liegt en het tegenovergestelde doet dan wat ze zegt dan klopt het verhaal helemaal. Zo gaat er elk jaar 60 miljoen naar de palestijnse terroristen om de terroristen die in gevangenschap zitten een grof inkomen te verschaffen. Er gaat wezenloos veel geld naar de GNO’s zoals artsen zonder Grenzen om mensen te smokkelen en noem maar op.

  11 likes
 5. Dat de witte helmen geëvacueerd dienen te worden geeft op zich al aan dat het foute gasten zijn. Waarom zou een groepje hulpverleners moeten vertrekken wanneer er vrede aandient? Normaliter zouden die gasten als helden worden bejubelt omdat zij zoveel landgenoten hebben geholpen., maar nee, deze hulpverleners moeten vluchten.. heel logisch.

  11 likes
 6. Europa is onze ondergang met al die vieze politieke leiders snap niet de telegraaf of AD allemaal leugenaars in opdracht van kutje Pinoccio rutte ! Wordt wakker mensen !! Het is voor jullie en je kinderen en kleinkinderen !

  7 likes
 7. Tuutlijk naar Duitsland, kunnen de door de oorlog opgedane kennis en dus ervarimgsdeskundigen in terreur de slapende cellen wakker maken. Eigenlijk zouden ze naar de UK maar ja, Brexit. In Duitsland kan hun addergebroed nog hun vaders, dan martelaren, eervol wreken. Mensen, alles volgens plan, of plan B indien nodig. Misselijkmakend. Hup volk, eigen richting is, mits de komende 2 jaar links sociaal politiek correct rattenvolk niet wordt weggestemd.

  5 likes
 8. Ik citeer: ‘“Duitsland moet hem asiel verlenen in plaats van de omstreden Witte Helmen uit Syrië op te nemen,” reageerde de Duitse politica Heike Hänsel (Die Linke) in een persverklaring.’

  Ik begrijp werkelijk niet wat deze twee zaken, Assange en Witte Helmen, met elkaar te maken hebben. Noch ho edit dus en/of zou moeten zijn; hoe zij elkaar zouden uitsluiten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Tijdens luchtaanvallen op Syrië verscheen er een UFO-vloot. Straaljagerpiloot doet schokkende bewering

Tijdens luchtaanvallen op Syrië verscheen er een UFO-vloot. Straaljagerpiloot doet schokkende bewering

Er komt steeds meer informatie naar buiten ...

Mainstream media prijzen jihadistencommandant die trouw zwoer aan IS de hemel in. Zie hier wat de NOS schrijft over deze 'verzetsheld'

Mainstream media prijzen jihadistencommandant die trouw zwoer aan IS de hemel in. Zie hier wat de NOS schrijft over deze ‘verzetsheld’

Als je de berichten hebt gelezen in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.