Het Complot

Werden de passagiersvliegtuigen op 9/11 verwisseld met militaire toestellen? Dit is de andere waarheid

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Marc Birnbach was één van de eerste journalisten die op Fox News live verslag deed van de 9/11-aanslagen.

Hij zei dat de Twin Towers niet geraakt waren door een passagiersvliegtuig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Er zaten geen ramen in de zijkant van het vliegtuig,” zei hij op tv. “Het was absoluut geen vliegtuig zoals je die op een luchthaven ziet.”

Kleine onderdelen

CNN-reporter Jamie McIntyre deed als één van de eerste journalisten verslag van de aanslag op het Pentagon.

Hij zei dat ‘er niets op wijst dat er een vliegtuig tegen het Pentagon is gevlogen’.

“Er zijn geen grote brokstukken of iets dergelijks te vinden, alleen maar een paar kleine onderdelen die je zo met de hand kunt oppakken,” verklaarde hij.

Hij zei verder dat de gevel van het Pentagon pas 20 minuten na de aanslag instortte.

Verwisseld

Getuige Chris Konicki vertelde tegen Fox News wat hij had gezien in Shanksville in Pennsylvania, waar ook een vliegtuig zou zijn neergestort.

Hij zei dat ‘er niets was waar je uit op kon maken dat daar een passagiersvliegtuig was neergestort’.

In de boekenset ‘9/11 De Andere Waarheid’ wordt gesteld dat de passagiersvliegtuigen tijdens de vlucht zijn verwisseld met militaire toestellen.

Airplane swaps

Deze zogeheten ‘airplane swaps’ zijn niet alleen vastgelegd op radar, ook luchtverkeersleiders maakten hier melding van.

Op bandopnames van gesprekken tussen luchtverkeersleiders en de organisatie die het luchtruim bewaakt, is te horen dat het passagiersvliegtuig dat in de noordelijke toren zou zijn gevlogen, vlucht AA11, na de aanslag nog gewoon in de lucht is.

Daarnaast is op radarbeelden duidelijk te zien dat vlucht UA175 wordt verwisseld met een onbekend toestel, aangegeven als MP02. Het is niet UA175, maar MP02 die op de Twin Towers afvliegt. UA175 vliegt verder.

[911deanderewaarheid.nl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Denker
Denker
4 jaren geleden

Wat een geluk dat we steeds slimmer worden, Wat een pech dat we steeds slimmer worden. Zal niet lang meer duren voordat de bom gaat barsten om deze gebeurtenis en dat de verantwoordelijke terecht worden gesteld( of de mensen die de schuld gaan krijgen) wat er ook gebeurt als de waarheid op tafel ligt kunnen ze niet langer hun kop in het zand steken.NOG EVEN GEDULD !!!

Godwint
Godwint
4 jaren geleden

Die van dat Mossad-blog Geenstijl, Bart Nijman beweerde bij Paul dat toch echt gebeurt was omdat hij in een museum was geweest… en daar zeiden ze dat het waar was.
Ik had de beste man best hoog zitten maar als journalisten dit soort reacties geven dan ben je af. Straks gaat hij nog meningen op Twitter als absolute waarheden verkondigen.

edwin
edwin
4 jaren geleden

Toch wel raar dat de steigers er nog steeds stonden na de brand, brandend hout geeft toch wel een temperatuur van minimaal 900 graden( staal smelt bij 1500 a 1600 graden celcius), bij de twin Towers bleef er niks van de grote stalen kolommen over en dat slechts in een paar uur, dit van een beetje benzine.

Chantal
Chantal
4 jaren geleden

Een illusie dat de waarheid aan het licht komt. De slager keurt zijn eigen vlees. Zijn we Kennedy vergeten? De nieuwe generatie kan zich erover buigen en de daarop volgende. De planners laat ik ze zo noemen hebben teveel macht. U financiert deze heren door hun produkten te kopen met als eerste in de rij de olie. Miljarden verdienen ze aan u. Door manipulatie van de prijzen. We zouden de meest corrupt vervuilende moeten boycotten. Wereldwijd dat is de enige manier. Om te beginnen tank bij de minst slechte dat zpu internationaal gepromoot moeten worden. Kijk de oliemiljardairs en hun exorbitante levensstijl. Ze lachen en dat zou nu juist moeten veranderen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x