Homepagina » Het Complot » Werden de passagiersvliegtuigen op 9/11 verwisseld met militaire toestellen? Dit is de andere waarheid
Werden de passagiersvliegtuigen op 9/11 verwisseld met militaire toestellen? Dit is de andere waarheid

Werden de passagiersvliegtuigen op 9/11 verwisseld met militaire toestellen? Dit is de andere waarheid

Marc Birnbach was één van de eerste journalisten die op Fox News live verslag deed van de 9/11-aanslagen.

Hij zei dat de Twin Towers niet geraakt waren door een passagiersvliegtuig.

“Er zaten geen ramen in de zijkant van het vliegtuig,” zei hij op tv. “Het was absoluut geen vliegtuig zoals je die op een luchthaven ziet.”

Kleine onderdelen

CNN-reporter Jamie McIntyre deed als één van de eerste journalisten verslag van de aanslag op het Pentagon.

Hij zei dat ‘er niets op wijst dat er een vliegtuig tegen het Pentagon is gevlogen’.

“Er zijn geen grote brokstukken of iets dergelijks te vinden, alleen maar een paar kleine onderdelen die je zo met de hand kunt oppakken,” verklaarde hij.

Hij zei verder dat de gevel van het Pentagon pas 20 minuten na de aanslag instortte.

Verwisseld

Getuige Chris Konicki vertelde tegen Fox News wat hij had gezien in Shanksville in Pennsylvania, waar ook een vliegtuig zou zijn neergestort.

Hij zei dat ‘er niets was waar je uit op kon maken dat daar een passagiersvliegtuig was neergestort’.

In de boekenset ‘9/11 De Andere Waarheid’ wordt gesteld dat de passagiersvliegtuigen tijdens de vlucht zijn verwisseld met militaire toestellen.

Airplane swaps

Deze zogeheten ‘airplane swaps’ zijn niet alleen vastgelegd op radar, ook luchtverkeersleiders maakten hier melding van.

Op bandopnames van gesprekken tussen luchtverkeersleiders en de organisatie die het luchtruim bewaakt, is te horen dat het passagiersvliegtuig dat in de noordelijke toren zou zijn gevlogen, vlucht AA11, na de aanslag nog gewoon in de lucht is.

Daarnaast is op radarbeelden duidelijk te zien dat vlucht UA175 wordt verwisseld met een onbekend toestel, aangegeven als MP02. Het is niet UA175, maar MP02 die op de Twin Towers afvliegt. UA175 vliegt verder.

[911deanderewaarheid.nl]


Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Wat een geluk dat we steeds slimmer worden, Wat een pech dat we steeds slimmer worden. Zal niet lang meer duren voordat de bom gaat barsten om deze gebeurtenis en dat de verantwoordelijke terecht worden gesteld( of de mensen die de schuld gaan krijgen) wat er ook gebeurt als de waarheid op tafel ligt kunnen ze niet langer hun kop in het zand steken.NOG EVEN GEDULD !!!

  14 likes
  • Als justitie niet ook al corrupt is.

   8 likes
  • Ik hoop het.
   Het is echt twee voor twaalf.
   En dat duivelse tuig wordt steeds brutaler.
   It’s right in our face!

   5 likes
  • Een leugen of een onduidelijkheid kan lang stand houden, denk ik.
   Al 2019 jaar weet niemand precies wat met Jezus is gebeurd. Voor mij staat het vast dat hij niet is opgestegen naar de hemel, want daar kun je niet met je fysieke lichaam aankomen. Anders zou er geen verschil meer zijn tussen hemel en aarde.
   Dus wat is gebeurd met Jezus na zijn herrijzenis? Na 2019 jaren nog steeds onduidelijk.

   4 likes
 2. Die van dat Mossad-blog Geenstijl, Bart Nijman beweerde bij Paul dat toch echt gebeurt was omdat hij in een museum was geweest… en daar zeiden ze dat het waar was.
  Ik had de beste man best hoog zitten maar als journalisten dit soort reacties geven dan ben je af. Straks gaat hij nog meningen op Twitter als absolute waarheden verkondigen.

  12 likes
 3. Back to basic! We moeten weer zelfvoorzienend worden.

  9 likes
 4. Toch wel raar dat de steigers er nog steeds stonden na de brand, brandend hout geeft toch wel een temperatuur van minimaal 900 graden( staal smelt bij 1500 a 1600 graden celcius), bij de twin Towers bleef er niks van de grote stalen kolommen over en dat slechts in een paar uur, dit van een beetje benzine.

  6 likes
 5. En wat hebben ze dan met de passagiers van vlucht UA175 gedaan? Opgesloten op een eiland in de Stille Oceaan of gewoon maar vermoord?
  Dit doet mij weer denken aan de lichamen van de passagiers van de MH17 Deze waren allemaal van aziatische afkomst (restanten van de MH370??). De familie mochten de lichamen niet meer zien.

  6 likes
 6. Het meest lachwekkende van de 9/11 zionistische stuntvliegers blijft het heel fabelachtige fenomeen van mensen die kilometers hoog in de lucht in een door aluminium omgeven buis met hun GSM nog even naar huis konden bellen.

  Hartverscheurende psychologische beltafereeltjes waren er om daarmee nog wat olie op het dramavuur te gooien en het effect van afschuw te vergroten en zo meer draagvlak te krijgen voor het aanvallen van landen als Irak, Libië en Syrië.

  Echter, de VS ( ook slapjanus en NSB, NL en EU) hebben nog steeds de grenzen open voor moslims (met “welkom in ons land”), zelfs Trump kon het niet klaarspelen het land te sluiten voor de invasie van middeleeuwsen. De verborgen agenda’s van de nazi zionisten (semieten) laten dat niet toe.

  Zonder twijfel dat er geprogrammeerde vliegtuigen op afstand bestuurbaar de twin towers zijn binnen gevlogen. Ooggetuigen ter plekke deden daar verslag van en zagen geen passagierstoestellen, maar militaire. En hoe in vredesnaam was het mogey dat met een tijdspanne van bijna een halfuur een tweede toestel zonder problemen naar binnen kon vliegen. Te absurd om het hele 9/11 verhaal te accepteren zoals de gevestigde orde het brengt zonder één kritische noot naar buiten te brengen.

  De gangreen en ongeneeslijke ziekte Bush regering had om de vele steken die het heeft laten vallen alleen al daarom moeten opstappen of beter nog: opgepakt moeten worden.

  Er was uit verdere onderzoek 100% duidelijk geworden dat de gekke Bennie Bush regering en de nazi zionisten deze aanslag op hun geweten hebben!!!!….Denk maar eens goed na waarom de twee torens moesten worden -OPGERUIMD- en dit ook een punt van discussie is geweest bij het uitkeren van het verzekeringsgeld. Was één toren ongemoeid gelaten dan was het probleem van een miljarden kostende sanering of sloop nodig geweest en de herbouw van een nieuwe toren te sprake gekomen. Er moest een aanval komen op beide torens en werden deze na de aanslag voor alle zekerheid gecontroleerd neergehaald.

  De torens gevuld met asbest en andere stoffen konden zo goedkoop, snel en met alle grote bijkomende voordelen voor het militaire industriële complex en meer macht voor de zionistische centrale banken, inclusief een reden probleemloos landen binnen te kunnen vallen, wat anders bijna onmogelijk zou zijn. De publieke weerstand was na deze false flag in ieder geval geheel verdwenen.

  De toenmalige regeringen in de VS en in Europa die hun medewerking gaven aan het aanvallen van landen behoren op het schavot te worden afgemaakt, om zo dezelfde behandeling te krijgen die ze onschuldigen en ook hun eigen mensen hebben gegeven. Het as van het kwaad zijn ze zelf.

  Ook de Bilderberg regering Rutte van nu behoort met hun smerige arrogantie en praktijken, inclusief de gehele oppositie, voor het vuurpeloton te eindigen. Dit zijn alles zuivere moordenaars en landverradende nazi zio handlangers daarvan.

  5 likes
 7. Een illusie dat de waarheid aan het licht komt. De slager keurt zijn eigen vlees. Zijn we Kennedy vergeten? De nieuwe generatie kan zich erover buigen en de daarop volgende. De planners laat ik ze zo noemen hebben teveel macht. U financiert deze heren door hun produkten te kopen met als eerste in de rij de olie. Miljarden verdienen ze aan u. Door manipulatie van de prijzen. We zouden de meest corrupt vervuilende moeten boycotten. Wereldwijd dat is de enige manier. Om te beginnen tank bij de minst slechte dat zpu internationaal gepromoot moeten worden. Kijk de oliemiljardairs en hun exorbitante levensstijl. Ze lachen en dat zou nu juist moeten veranderen.

  4 likes
 8. Als die vliegtuigswap zou hebben plaatsgevonden, dan moeten de personen die op die vluchten zaten en waarvan wordt aangenomen dat ze dood zijn, nu toch ergens in leven zijn? Immers, ze zijn niet neergestort. Dus waar zijn die mensen dan? Zijn ze vermoord, aan Aliens verkocht, wat?

  4 likes
 9. De ware daders blijven gewoon rondlopen.Ook hier komt echt niet de onderste steen boven..

  3 likes
 10. enkele??

  er zijn zoeen 6.000.000 free masons die dan nog eens het geweldsmonopolie aan sturen.

  enkele??

  fff

  3 likes
 11. Op een gegeven moment zet iemand de feiten op een rijtje en trekt zijn conclusies.
  Daar zal de rest van de wereld het mee moeten doen.

  Het wereld-beeld van die ene persoon is veranderd, niet de wereld zelf.

  Er zijn enkele mensen zo machtig dat ze de wereld naar hun beeld kunnen manipuleren.
  Gelukkig zijn dat er maar enkelen. Want niemand die gelooft in denk beelden is in staat macht te dragen zonder ernstige schade aan te richten.

  2 likes
 12. Ik snap er niks meer van. Waar zijn die mensen dan gebleven die in de zogenaamde vliegtuigen zaten die in de torens vlogen?…… Want volgens de berichten zaten de vliegtuigen vol met passagiers en bemanning. Op het nieuws kregen we te horen dat alle mensen om zijn gekomen. Wie het antwoord weet mag het zeggen, want ik ben lost.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen. Zijn ze met opzet vrijgelaten?

Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen. Zijn ze met opzet vrijgelaten?

In het Drentse dorp Odoorn is voor ...

Revolutionaire stap: Amerikaanse gevechtsvliegtuigen worden uitgerust met UFO-trackers. Zo moeten ze piloten gaan helpen

Revolutionaire stap: Amerikaanse gevechtsvliegtuigen worden uitgerust met UFO-trackers. Zo moeten ze piloten gaan helpen

Amerikaanse gevechtstoestellen worden vanaf nu uitgerust met ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.