Straling

Waarom wifi een grote bedreiging is voor de menselijke gezondheid

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus hoogleraar Martin L. Pall heeft 23 wetenschappelijke studies over de gezondheidseffecten van wifi onder de loep genomen om voor eens en voor altijd te bepalen of wifi schadelijk is voor de gezondheid.

Wifi-routers voor draadloos internet zenden 24 uur per dag gepulste straling uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het zijn juist de gepulste elektromagnetische velden die van invloed zijn op het lichaam van mens en dier, aangezien ze in de meeste gevallen actiever zijn dan niet-gepulste elektromagnetische velden.

Jonge kinderen

Een studie uit 2015 heeft laten zien dat maandenlange blootstelling aan dergelijke straling leidt tot onomkeerbare gevolgen voor neuronen en het brein.

Vooral jonge kinderen lopen risico, stelt de hoogleraar.

Blootstelling aan gepulste elektromagnetische velden kan onder meer leiden tot oxidatieve stress, vruchtbaarheidsproblemen, celdood, DNA-schade en neurologische effecten.

Telecomindustrie

Deze effecten kunnen ook optreden bij blootstelling aan andere soorten elektromagnetische velden, aldus Pall.

Groepen die gelinkt zijn aan de telecomindustrie claimen dat wifi geen invloed kan hebben op onze gezondheid.

Pall merkt op dat er ook een aantal belangrijke studies zijn die laten zien dat wifi geen effect heeft.

Geen conclusies

Deze studies zijn echter geen wifi-studies, stelt hij. Verder zijn ze volgens hem zo kleinschalig dat je er eigenlijk geen conclusies aan kunt verbinden.

De review van Pall is gepubliceerd in het tijdschrift Environmental Research.

[Environmental Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ach en wee
ach en wee
4 jaren geleden

Wifi maakt gebruik van ‘Gepulste elektromagnetische velden’ maar schadelijke ‘Gepulste elektromagnetische velden’ impliceert niet dat Wifi schadelijk is.

Het zou interessant zijn te weten welke golflengten wel en welke niet schadelijk zijn. Dan kan het heel best zijn dat Wifi niet schadelijk is maar de golven van je telefoon weer wel…of andersom…of allebei…of geen van beiden…of niet aantoonbaar

Rob
Rob
4 jaren geleden

In feite zeggen al dit soort berichten van allerlei individuen steeds hetzelfde. De berichten gaan alleen steeds over een ander aspect en / of komen elke keer van een andere onderzoeker. Vat het geheel samen in één vraag en je bent klaar. De vraag: waarom is een wereld gebaseerd op macht en controle slecht voor de gezondheid? Antwoord: Omdat macht vernietigend werkt op het hele leven. Klaar.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Beste, In het brein wordt alles gepulst door de hersenen naar de organen. Deze pulsen gestuurd door de hersenen bepalen de werking van de organen en situeren zich in lage Hertztonen. Spijtig genoeg overstemmen Wifi en alles wat draadloos is deze of verstoren ze de pulsen naar de organen waardoor deze uit balans geraken. Zo een apparaat heb ik 35 jaar geleden gezien en gekocht. De werking kon je controleren op een ouderwetse casetterecorder die je moest laten werken zonder casette door een spoel voor de lezerskop te houden. Dit aparaat zond pulsen uit die het brein uitzend bij gezonde werking van de organen. Ziekte is een verstoorde pulsatie.

Erde
Erde
4 jaren geleden

Frequenties zijn trillingen per seconde. Door waarneming worden trillingen omgezet in materie. Dus materie is een bepaalde frequentie die door onze waarneming tot vorm wordt. Het sturen en beinvloeden van frequenties heeft dus invloed op alles wat waargenomen materie is. Alle materie wordt er dus door beinvloed. Als ik dan weet dat alles op aarde heel precies uitgebalanceerd is volgens de juiste frequenties, en daardoor compleet in harmonie is, dan ben ik heel erg bang voor de gevolgen van het verstoren van dat delicate proces. Wij spelen met krachten die vele malen gevaarlijker is dan een atoombom. Het kan leiden tot onomkeerbare catastrofale gevolgen voor al wat leeft en bestaat.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x