Wetenschap

Wat is water? (video)

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat is water? We interacteren allemaal met water, maar toch kan de wetenschap vandaag de dag geen uitsluitsel geven over wat het nu precies is.

Veel vragen over water blijven nog altijd onbeantwoord. We geven toe dat we niet alles weten over water en dat biedt ons de kans om er meer over te leren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er wordt gekeken naar het onderzoek van Masaru Emoto over water. Veel sceptici hebben gezegd dat ze diverse onderzoeken driedubbelblind hebben uitgevoerd en met andere resultaten kwamen dan Emoto zelf.

Aangetoond wordt dat de experimenten van de sceptici faalden omdat ze het onderzoek met een sceptische houding uitvoerden.

Emoto concludeerde dat externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en zorgen voor het helende effect dat water heeft op de mens.

Als we écht kijken naar water, zoals in onderstaande video wordt gedaan, ontdekken we dat het veel meer is dan we denken. Water is leven. Jij bent water.

Bron: Thespiritscience.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De mens 75% water. De hersenen 80% water.Vruchtwater heeft dezelfde zoutsamenstelling als die van de gemiddelde zee.etc etc.Dit schreef ik zonder het filmpje te zien, die ik nu ga bekijken en dan wederom reageer!!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Alle informatie wordt opgeslagen in water in de hersenen. Dus moet je het water op een afstand met gedachten kunnen beinvloeden.Het gaat om de structuur van het water, en niet om de chemische compositie.De moleculen in het water bepaald wat het doet alsof het een computer is.Zeg maar het alfabet.Dus als je water drinkt kun je het door aan “Liefde”te denken de liefdes structuur geven, en het water zal dit middels haar vorm laten zien microscopisch,maar ook liefde in je brengen.Maar ook mijn eerste reaktie is van toepassing,omdat wij water zijn!!!

realitycheck
realitycheck
11 jaren geleden

spit dit maar eens door dan weet je niet wat je leest!
http://www.lsbu.ac.uk/water/anmlies.html

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”realitycheck”]spit dit maar eens door dan weet je niet wat je leest!
http://www.lsbu.ac.uk/water/anmlies.html%5B/quote%5D
Grapjas inderdaad je weet niet meer wat je leest zo,n zooi.Maar mijn “water” 2 maal, had het vermoeden al, dat er zoiets zou komen vreemd he?:)

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x