Het Complot

Elizabeth II is niet de rechtmatige Britse koningin (video)

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al eeuwen wordt beweerd dat Eduard IV, van 1461 tot 1483 koning van Engeland, een bastaard was omdat zijn vader op het moment van conceptie in Frankrijk was.

In de Kathedraal van Rouen wordt door Dr. Michael Jones een document getoond waaruit blijkt dat Richard van York en zijn vrouw Cecily Neville honderden kilometers van elkaar waren verwijderd toen ze zwanger raakte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Terwijl Richard in Parijs vocht, verbleef de moeder van Eduard in Rouen. Er waren geruchten van een affaire tussen de moeder en een boogschutter aan het hof.

Eduard was daarmee een onwettige zoon van Cecily Neville en eigenlijk mochten hij en zijn nakomelingen dus geen aanspraak maken op de troon. In plaats daarvan had de bloedlijn van George van Clarence moeten worden gevolgd. Zo kwamen de makers van de documentaire uit bij Michael Abney-Hasting, graaf van Loudoun.

Abney-Hasting was halverwege de vorige eeuw met zijn ouders naar Australië verhuisd, waar hij wethouder was geworden in het plaatsje Jerilderie. De aanspraak op de Britse troon gaat nu over op de 37-jarige zoon van Abney-Hasting, Simon. Net als zijn vader is hij niet van plan ten strijde te trekken tegen Elizabeth.

Afgelopen zomer kwam Abney-Hasting, de man die volgens sommige geschiedkundigen eigenlijk de koning van Engeland had moeten zijn in plaats van Elizabeth, op 69-jarige leeftijd te overlijden.

De claim wordt in onderstaande documentaire, in 2004 uitgezonden op het Britse Channel 4, uitgelegd door Tony Robinson.

Bekijk hier een lijst van de alternatieve Britse troonopvolging.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biff
biff
11 jaren geleden

Mij maakt dit alles helemaal geen jota uit.

Wat mij betreft is elk konigshuis dat de belangen van het volk niet dient illegaal!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Dit punt werd een discussiepunt, toen ik nog op de Mavo zat, klas 1 brugklas dus in die tijd.Zelfs onze geschiedenis leraar vertelde ons dat Elizabeth niet de Koningin kon zijn maar dat dit iemand als Abney-Hasting zou kunnen of moeten zijn omdat deze boogschutter aan het hof zou zijn geweest, en haar zwangerschap waarschijnlijk had veroorzaakt.Was die leraar dus zo dom nog niet.De klas had meer lol om het gerommel, waardoor de zwangerschap werd veroorzaakt.Zo ging dat nu eenmaal in die tijd he?haha.

cc
cc
11 jaren geleden

Misschien is die man wel op ‘byzondere wijze’ gestorven..? Wat ik ook voor mij geestesoog zie bij zulke verhalen; dat de ‘queen’ met dr koffertje buiten het hek wordt gezet met een buskaartje naar het bejaardentehuis ahahhaha

pleiadian
pleiadian
11 jaren geleden

Een bastaard van meer dan 550 jaar geleden… dat komt in de beste families voor.

Daarnaast, een bastaard is pas een bastaard als je belang hecht aan een huwelijk.

Voor mij is het gewoon een kind, net als alle andere.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x