CoronaMens en Dier

Arts (67) krijgt bijna 3 jaar cel om vrijstellingen voor mondkapjes en vaccins

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

De Duitse arts Bianca Witzschel is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en acht maanden wegens het afgeven van meer dan 1000 ‘illegale’ vrijstellingen voor het dragen van mondkapjes en het nemen van coronavaccins.

De 67-jarige Witzschel heeft daarnaast een beroepsverbod van drie jaar opgelegd gekregen, evenals een boete van 47.000 euro.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De Duitse rechter negeerde het overweldigende bewijs dat de experimentele COVID-injecties inmiddels miljoenen gevallen van sterfte en schade hebben veroorzaakt.

Huiszoekingen

De arts werd door de Duitse autoriteiten behandeld als een zware crimineel. Witzschel zat al sinds 28 februari vorig jaar in voorarrest. Het proces ging pas op 14 november, acht maanden later, van start. En niet zoals gebruikelijk in de rechtbank van Dresden, maar in de zwaarbewaakte vleugel van de gevangenis in Dresden.

De autoriteiten deden huiszoekingen in 140 woningen, waarbij 174 vrijstellingen in beslag werden genomen. Er deden maar liefst 360 politieagenten mee aan de operatie.

Na haar arrestatie in februari 2023 merkte journalist Boris Reitschuster op dat gewelddadige criminelen vaak veel lichtere straffen krijgen. Hij wees erop dat zware criminelen geregeld op vrije voeten blijven omdat de gevangenissen overvol zouden zitten en dat kindermisbruikers keer op keer celstraf ontlopen.

Cholera

Ook opmerkelijk: de rechter vergeleek corona tijdens de zitting met de cholera-epidemieën in de negentiende eeuw.

Journalist Stefan Magnet zei daarover: “Het is compleet gestoord hoe dit rechtssysteem vandaag de dag te werk gaat.”

De rechter kondigde verrassend genoeg aan dat Witzschel uit de gevangenis zou worden vrijgelaten. De tijd die ze doorbracht in voorlopige hechtenis staat niet meer in verhouding tot de straf. Voor nu is ze een vrij mens.

[LifeSiteNews]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oleehop
Oleehop
1 maand geleden

Er is geen enkele rechter meer te vertrouwen. Allemaal puppets van de WEF maffia. Als de minister van justitie zelf de regels aan zijn laars lapt(griebelhaus) maar anderen in elkaar laat knuppelen door zijn puppetspolitie dan zitten we aan de onderkant van gerechtigheid. Rechters vallen helaas ook onder de maffia vleugel van justitie.
Nog nooit is de wereld in zo een verval geraakt als het heden.

Wlliam
Wlliam
1 maand geleden

De vrouw is een HELDIN, ze zou genomineerd moeten worden voor de Nobelprijs voor de vrede (en geen moordenaar zoals Obama) de rechter mag de cholera krijgen

Joyce
Joyce
1 maand geleden

En zelfs nu de gevolgen van de gifspuiten en mondlappen bekend, en ontmaskerd zijn niet iemand achteraf gelijk geven!

jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

hoe heet ook alweer die schreewende rechter in de nazi tijd die zowat iedereen ter dood veroordeelde?? daar lijkt het nu wel een beetje op !! de gerechtelijke macht is bewapend tegen iedereen die tegen de globalistische macht de waarheid verteld..!!!

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x