Great ResetMens en Dier

‘Wat Schwab van plan is met ons is zo afgrijselijk dat het ons voorstellingsvermogen te boven gaat’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Emeritus professor Philip Vermoortel leest in de boeken van WEF-oprichter Klaus Schwab wat hij zelf schrijft over wat hij van plan is en vertelt dat na.

“Wat Schwab en zijn machtige volgelingen met ons van plan zijn, is zo afgrijselijk dat het ons voorstellings- en bevattingsvermogen te boven gaat,” concludeert Vermoortel na het lezen van de boeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Wat Hitler van plan was met joden en asocialen was eveneens zo onvoorstelbaar dat velen, zelfs wanneer ze op transport werden gezet in beestenwagons, nog steeds niet kónden geloven dat ze een wisse dood tegemoet reden,” aldus de emeritus professor.

Kudde makke schapen

“Net zo zijn er veel geïnjecteerden die niet kunnen en willen geloven dat Schwab op een dag zal realiseren wat hij in zijn boeken voorspelt. Ze willen zelfs niet zien dat die realisatie al volop aan de gang is onder het motto ‘You’ll own nothing and you’ll be happy’,” vervolgt hij.

Uit zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ blijkt dat hij het als een te nemen hindernis beschouwt om wereldwijd voldoende mensen te injecteren die een voldoende hoge mate van onderworpenheid vertonen.

Dat zegt alles over de manier waarop hij op de mensheid neerkijkt als op een kudde makke schapen met hier en daar een zwart schaap dat tot zijn ergernis de kudde niet wil volgen, schrijft Vermoortel.

Repressief optreden

Schwab maakt zich grote zorgen over de sociale onrust die in zijn ogen wereldwijd enorm is toegenomen en die uiteraard een bedreiging vormt voor de klasse van steenrijke heersers. Want als het volk in opstand komt, zijn zij de eerste slachtoffers.

Hij suggereert dat regeringen de kans op opstand en revolutie kunnen matigen door repressief op te treden. Met andere woorden: meer controle en overheidsbemoeienis, zogezegd om de wereld te redden, maar in feite om de bevolking – waarvan voorzien wordt dat ze de repressie op een bepaald moment niet meer zal accepteren – onder de knoet te houden.

Het plan voor de wereld na Corona

Samengevat noemt hij dat ‘global governance’, oftewel een wereldregering.

Professor Vermoortel raadt iedereen aan om het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ te lezen. Voor mensen die moeite hebben met Engels heeft Harrie Salman het boek ‘De Grote Reset. Het plan voor de wereld na Corona’ geschreven, waarin hij de plannen en ideeën van Schwab samenvat en voorziet van kritisch commentaar.

Lees hier de volledige boekbespreking van Philip Vermoortel.

4.7 233 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noh
noh
8 maanden geleden

Wat Schwab en zijn machtige volgelingen met ons van plan zijn, is zo afgrijselijk dat het ons voorstellings- en bevattingsvermogen te boven gaat,”

Nee hoor

Annette
Annette
8 maanden geleden

Goed dat Philip Vermoortel dit maar weer eens ter sprake brengt, maar, eerlijk gezegd, denk ik dat het merendeel van de wakkere mensen, die zéér waarschijnlijk al jarenlang de alternatieve sites volgen, hier al lang van op de hoogte zijn.

Ik kan mij nog héél goed herinneren, dat ik zo’n acht jaar geleden voor het eerst kennismaakte met sites als e.j.bron, frontnieuws, Xandernieuws.
Er ging toen een compleet nieuwe wereld voor mij open.

OOK weet ik, dat ik hier toen over sprak met mijn jongste zoon, die mij gelijk probeerde tot de orde te roepen en zei, dat ik niet zo stom moest zijn om in complottheorieën te geloven.

NU, anno 2023, zijn praktisch ALLE complottheorieën uitgekomen OF staan op het punt om uit te komen.

Ik ga dat boek van Klaus Schwab absoluut NIET lezen, want ik probeer uit alle macht mijn energie zo hoog mogelijk te houden. Als ik dat boek WEL ga lezen, dan gaat mij dat 100% NIET lukken.

Soms heb ik weleens een gevoel van spijt, dat mijn ogen wijd open zijn en dat ik niet, zoals zo’n beetje 80% van de bevolking, lekker diep in slaap ben.

Maar dat gevoel verdwijnt ook weer snel, want ik denk juist, dat het vreselijk belangrijk is om vooral WAKKER te blijven.

Voor MIJ was het al gauw duidelijk, dat deze walgelijke monsters maar één ding willen realiseren. En dat is je ontdoen van je “menszijn”.

Dat is voor mij onaanvaardbaar: Ik ben als MENS geboren en ben ook van plan om als MENS deze aarde te verlaten.

Mijn allergrootste wens is om nog voordat ik deze aarde verlaat, mee te mogen maken, dat het grote kwaad wordt verslagen.

Niet zozeer voor mijzelf, want ik heb het geluk gehad praktisch mijn hele leven in vrijheid te hebben mogen doormaken, maar voor alle véél jongere mensen en uiteraard alle lieve kinderen.

ZIJ verdienen allemaal hun leven in vrijheid te mogen leven.

Naam*
Naam*
8 maanden geleden

Het gros der schapen heeft geen flauw benul van wat er gaande is.
Het is zulk Diep Kwaad Tuig, het ontkennen is. het beste, want inderdaad onvoorstelbaar.
Net zoals bij alcoholisme bijvoorbeeld.
“In denial”.

Piet
Piet
8 maanden geleden

De WEF schoft.

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x