Graancirkels

Russische graancirkel ‘gemaakt door buitenaardsen’

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een weiland in de buurt van Timasjovsk in de Russische kraj Krasnodar zijn geometrische vormen in platgelegd graan aangetroffen.

Een lokale visser kwam afgelopen maandagochtend thuis van zijn werk toen hij vreemde figuren in het weiland zag. Overal waren cirkels verschenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De avond ervoor reed de man ook langs het weiland, maar toen waren de graancirkels er nog niet. De visser is er zeker van dat de formatie is gemaakt door buitenaardsen. Volgens de man is niemand uit het gebied in staat om midden in de nacht dergelijke cirkels te maken.

De man zegt bewijs voor zijn theorie te hebben gevonden. Op het middelpunt van één van de cirkels trof hij een gat met een diepte van enkele centimeters aan. Het gat voelde ’s morgens nog warm aan en koelde daarna al snel af. Hij denkt dat het gat is ontstaan door de apparatuur waarmee de cirkels zijn gemaakt.

Het feit dat de graanstengels waren gebogen in plaats van gebroken zou volgens de inwoner uit Timasjovsk ook aantonen dat de formatie door buitenaardsen is gemaakt.

Bron: 9tv.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

tja,,Die Außerirdischen,tis wat.

kees
kees
10 jaren geleden

Het lijkt wel of ze overal komen ..

Linda
Linda
10 jaren geleden

Opmerkelijk die graancirkels. Ik heb tijden de site van Jannet Ossebaard gevolgd, circularesite.com. De ene na de andere prachtige graancirkel in Engeland. Nu lijkt het stil te liggen. Nauwelijks iets noemenswaardigs, en wat wel gevonden wordt is ver van de perfectie uit het verleden.
Het lijkt wel of de voorbereidingstijd van de makers erop zit.

kim
kim
10 jaren geleden

Conclusie; er is met een apparaat een cirkel gefabriceerd.Door de warmte van het apparaat konden de stengels gebogen worden zonder te breken.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x