Homepagina » Mens en Dier » Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’
advocaat
Foto: YouTube/Lange Frans

Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’

Deze week was er vooral aandacht voor de foto’s van de bruiloft van minister Grapperhaus. Op de achtergrond speelt nog iets veel belangrijkers. Deze week werd ook bekend dat minister Grapperhaus van Justitie geen onderzoek instelt naar ritueel kindermisbruik.

Kamerleden Michiel van Nispen (SP) en Attje Kuiken (PvdA) zijn teleurgesteld. Ze vinden dit onbegrijpelijk. “Als onderzoeksjournalisten zulke heftige meldingen krijgen, dan begrijp ik niet dat dit niet nader onderzocht wordt,” zei Van Nispen. Kuiken zei dat het antwoord van Grapperhaus haar ongerust maakt.

Of is er meer aan de hand bij justitie? Advocaat Adèle van der Plas was enkele jaren geleden in het nieuws toen ze de twee Turken vertegenwoordigde die aangifte hadden gedaan tegen voormalig justitieambtenaar Joris Demmink omdat ze naar eigen zeggen als minderjarige jongens door hem in Turkije zijn verkracht.

Iedere keer zie je dat de zaak van bovenaf wordt geblokkeerd

Van der Plas schreef destijds dat er ‘ruimschoots voldoende bewijs’ is om Demmink te vervolgen. Ze werd naar eigen zeggen ‘stelselmatig tegengewerkt’ door het OM.

Dan is er nog Hüseyin Baybasin, die volgens de advocaat in Nederland tot levenslang is veroordeeld zodat Turkije zwijgt over seksuele escapades van Demmink. Van der Plas zei eerder dat Baybasin is veroordeeld onder chantage van Turkije. Dat land zou namelijk belastende informatie hebben over Demmink.

Lange Frans had het er al over in zijn nummer Kamervragen 2:

Dus laten we meteen beginnen met Joris Demmink
De secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie
De hoogste ambtenaar boven rechters en politie
En zijn positie van macht hoorde geen aanklacht
Ik zeg het hard: jarenlang kleine jongens verkracht
Vraag het Adèle van der Plas, waarom zit Baybasin vast
En houdt de Turkse regering zo een lijk in de kast

“Iedere keer zie je dat de zaak van bovenaf wordt geblokkeerd. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in dat ministerie van Justitie,” zegt Van der Plas in een nieuwe aflevering van de podcast van Lange Frans:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Een grote rede waarom de hele regering nu op NUL moet worden gezet. En dan een nieuwe regering vormen. Maar binnenkort worden ALLE pedos opgepakt. En Rutte weet het!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

@Joyce Ramgatie,

Ik zou graag uw bron willen weten welke zegt dat binnenkort alle pedo’s gepakt zullen gaan worden en hoop hierbij niet dat u doelt op Q-Anon…..

Want dan weet Rutte dat alles gewoon zijn gangetje blijft gaan en de mensen die hier in geloven met een kluitje het…….ja echt!!!!

Maar uw volgende opmerking hier was een hele goede, dat dan weer wel!!

En off topic,

Joyce……een hele hele mooie naam…..
Mijn dochter heet ook zo…..

Gegroet beste,

Gladiator

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

Hi Gladiator

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-combating-human-trafficking-online-child-exploitation-united-states/

Trump is begonnen in 2017.. Eerst heeft hij de Saudis gepakt. Ze waren de grootste in humantraffic…Hij is bezig wereldwijd

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

@Joyce,

Hartelijk dank hiervoor en ik zal me vanavond hierin gaan verdiepen. Ik zal er nu nog even geen verder commentaar op geven maar kom er op terug als u het niet erg vindt!!

Gegroet,

Gladiator

Paul G
Paul G
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

@GLADIATOR
Je vertaling voor last batlein europe (ned)
https://www.youtube.com/results?search_query=eutope+the+last+batle+nederlands

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Paul G
5 maanden geleden

@Paul G

Haha, beste, hartelijk dank hiervoor echter ik heb er al enkele ontvangen en ook die zijn al super.

Ik vind het wel erg leuk dat u hieraan gedacht heeft en ben dus gaarne voor een wederdienst bereid!!

Gegroet beste,

Gladiator

Exegese
Exegese
5 maanden geleden

Elk onderzoek wordt steevast van bovenaf geblokkeerd ! Dat betekent dus dat de trap van boven af schoongeveegd moet worden. Al het andere is gedoemd te mislukken. Begin bij het koningshuis en werk dan via de hoogste top van justitie verder naar beneden . Niemand die het lef of mogelijk ertoe heeft, zo blijkt.

Carolina spuesens
Carolina spuesens
Reactie op  Exegese
5 maanden geleden

Er zijn mensen met lef genoeg
Lees het boek: Hare Majesteits leugens regeren.
Als sub titel: de Staat der Nederlanden als
criminele organisatie.
Ze dekken elkaar allemaal.

Ron Swart
Ron Swart
5 maanden geleden

De schrijfster Yvonne Keuls heeft diverse malen aan de bel getrokken o.a. al in de jaren tachtig bij Sonja Barend over rechters die hun handen niet thuis konden houden bij kinderen.
De Leidse Minerva-kliek is vooralsnog oppermachtig en mensen als Frits Salomons, voormalig advocaat van de ‘koninklijk familie’ heeft ook dit gebied een uiterst dubieuze reputatie.
Wat mij betreft wordt Kamervragen 1, 2 of 3 ons nieuwe volkslied.
Grapperhaus raus!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Ron Swart
5 maanden geleden

@Ron Swart,

Kijk beste,

Dit is nu precies wat ik bedoel…..namelijk zoals u terecht opmerkt dat betreffende schrijfster dit in de jaren TACHTIG reeds DIVERSE malen heeft gedaan……

Met als resultaat………..eh, dat is natuurlijk bij eenieder hier welbekend nietwaar, alles gaat gewoon zijn gangetje!!!! Zoals altijd bij dit thema!!

En dan Lange Frans alsmede deze “advocate” Adele van der Plas……en ook maar in 1 adem meenemen Weltschmertz……allemaal hele linke en geniepige controlled opposition…….

Ik weet niet waar deze mensen mee bezig zijn en onderweg naar NIETS komen er alweer meer en meer mannetjes cq vrouwtjes meedoen aan dit spelletje waarbij ze dan ook nog snel even 911 meenemen om dit ook “op te lossen” !!

Natuurlijk, echter, als ze zich nu eens zouden willen concentreren op het probleem waar we NU inzitten, om daar simpelweg eens eerst uit te komen….

Daarna is er dan meer als tijd genoeg om zich met zaken bezig te houden welke al tientallen jaren lopen en slepen en al die tijd ook al NIET opgelost konden worden…..

Ik weet het niet maar praat ik nu Grieks of zo….

We worden met zijn allen zwaar genaaid, beperkt in onze vrijheden, recht op een diepe afgrond af….

En deze koekies komen me NU aan met pedo’s (loopt al ruim 25 jaar met als resultaat NUL), 911 (loopt al ruim 19 jaar met als resultaat NUL) en wat dies meer zei…..

Man man man wat een ellende…..

Gladiator
ps alvorens te disliken eerst even begrijpend lezen wat ik hier schrijf….denk namelijk dat ik helaas gelijk heb!!

Tim West
Tim West
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

Aan de andere kant is Lange Frans in de eerste plaats programmamaker, dus iemand die (in dit geval) discutabele onderwerpen aansnijdt om een breder publiek te bereiken, daar hoort 911 dus ook bij. Het zit nou eenmaal in het bloed als je bekend bent en aan rap doet.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Tim West
5 maanden geleden

@Tim West,

Allereerst bedankt voor uw commentaar, echter, vwb LF blijf ik bij mijn zienswijze daar ik meende te begrijpen van het geheel dat ook hij een oplossing wil inzake dit “corona geshit” en als dit dus echt zo zou zijn moet hij zich concentreren op het NU probleem. Alleen als dat is opgelost, en ik bedoel dus echt opgelost, dan komt de rest vanzelf.

Wordt dit namelijk niet opgelost komt er binnenkort een mooie wet, die natuurlijk niemand wil, maar eentje die het ONMOGELIJK maakt om ooit nog ook maar IETS op te lossen, en daar zit ik een beetje, een heel klein beetje mee in mijn maag!!!

Gegroet beste,

Gladiator

Tim West
Tim West
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

Corona is inderdaad het grootste vraagstuk momenteel, en op die spoedwet daar zit niemand te wachten, maar in het geval van Frans moet je ook kijken naar welke mensen hij om zich heen heeft, hoe zijn agenda eruitziet, welke mensen bij hem in de wachtrij staan en hun verhaal willen doen om het even welk verhaal, dus je kunt niet alleen afgaan op wat hij zegt, of niet zegt omtrent corona. Hij is niet onze ‘coronagezant’ of klokkenluider die zich gespecialiseerd moet hebben in één bepaald onderwerp. Daar heb je namelijk ook andere mensen voor veelal op vakgebied die dit onderwerp maar al te graag aankaarten, alleen helaas niet genoeg platform krijgen. Maar iemand kan Frans er wel op wijzen om meer aandacht aan het corona probleem te schenken.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Tim West
5 maanden geleden

@Tim West,

Kijk beste,

Nu kunnen we praten….

En het geluk is misschien wel een beetje aan onze zijde deze keer want misschien is het wel zo dat iemand met LF kan praten hierover.

Ik heb op dit moment namelijk rechtstreeks contact met iemand die bij hem aan tafel heeft gezeten en die is ook al bij mij thuis geweest…

Doe mijn best dus, en zal alles doen wat in mijn mogelijkheden ligt.

Ben ook nog aan het azen op het juiste moment contact te leggen met een commandant van een redelijk grote politie eenheid. Deze heb ik al wat voor bewerkt maar moet ff afwachten en wel met een reden….

Maar ik laat dit nog wel weten!!

Gegroet beste,

Gladiator

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Ron Swart
5 maanden geleden

# Ron

Ik voel mij ver boven jou staan. Dus ik verplicht jou tot dingen die niet voor mij gelden.

Regeltjes worden alleen gemaakt door diegenen die denken dat vanuit hun status, zich zelf aan die regeltjes te kunnen onttrekken. Noem het “human nature” of geef het een andere naam voor dit beschamend en crimineel gedrag. Feit blijft dat zeer gevaarlijke mensen hun wil bij anderen willen opleggen die niet voor hun zelf gelden.

Daarom moeten we zo ontzettend oppassen voor mensen die zich heel erg aangetrokken voelen tot machtsposities. Om die reden, wij ons dan ook altijd vooraf de vraag stellen waarom wil men deze posities uberhaupt? In heel veel gevallen dus kennelijk niet voor het welzijn van de burger.

De lijst met hypocriete machtsmisbruikers is zo lang dat we waarschijnlijk kilometers aan A4 tjes nodig hebben. Inclusief de hooggeplaatste roofdieren in kleren: in Pedo netwerken, Farma, DARPA, Operation Paperclip,” WHO GAVI CEPI GATE” ect. etc.

Maar laat ik het iets actueler gaan houden.

Eerst valt Pedo netwerk ontkenner Grapperhaus door de mand, die vindt dat hij meer is dan een ander met zijn micro “Corona gate”

En nu valt het doek voor de “Mumy of Evil” Nancy Pelosi.
Eerst verteld ze in de documentaire Plandemic 2 ” Indocternation” van Mikki Willis heel trots aan journalisten hoe dat zij het nieuws constant in hun voordeel framen met list en bedrog en daar ook nog eens heel euforisch over zijn.

Nu wordt nog eens bevestigd wat we altijd al wisten en dat zij werkelijk het schuim der aarde zijn, en letterlijk het masker wordt afgedaan.

Met deze beelden wordt nog eens vast gelegd hoe onze roofdieren tot op het bot verrot zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=Ve8kTJH-vYM
https://www.youtube.com/watch?v=c7lRKAtD4xE

Dus verwacht ook geen wonderen van ons justitieel pedo beschermings apparaat in dienst van de 1%.
Ons justieel apparaat is namelijk niet in dienst van de onschuldige kinderen en burgers als het om hoog geplaatste personen gaat.

Het zelfde systematisch verderf is door gedrongen in alle regionen binnen de machts lagen. De term “Systematish racisme” dient alleen maar als afleiding en is een agenda instrument voor totalitairisme.

Dit is ondermijning in de “Premier League”.
Dit is waar de werkelijk onderwereld zich met de bovenwereld vermengd.
Niet een onbeduidend huis wiettelertje die in één of andere kleine gemeenteraad probeert te komen en waar volle MSM aandacht voor is.

Voor deze personen zoals de Pelosi’s en de beschermers van de Demmink’s en consorten zouden bijvoorbeeld, juist de Federal Emergency Management Agency “FEMA” kampen ( onderdeel van Homeland Security ) gebruikt moeten worden ter bescherming van de eerlijke burger en zijn kinderen en niet anders om.

https://www.youtube.com/watch?v=ARQK6fWmbTc

Mikkel
Mikkel
5 maanden geleden

Café Weltschmerz is nu kennelijk ook zo ver om dit onderwerp aan te snijden. Dat werd tijd. De msm hebben werkelijk niets met nieuws te maken. Het echte nieuws is alleen online te vinden. De msm zijn 100% staatspropaganda. Pure misdadigers.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Mikkel
5 maanden geleden

Iedereen nu je Krant Opzeggen! Dan raken ze in paniek !

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

@Joyce Ramgatie,

Kijk beste,

Dit is nu eens eindelijk een opmerking waar we met zijn allen iets mee zouden kunnen doen……

Ik zou hier eigenlijk even graag op willen inhaken als u het niet erg vindt.

Een idee van mij was iets wat hier m.i. naadloos op aansluit en is als ik eerlijk moet zijn een beetje participerend op een idee van onze Duitse medestrijders namelijk….

Als iedereen, en ik bedoel dus echt iedereen die een abo op een dagblad heeft en zelfs een gratis krantje waar evt wel “nieuws” in staat en wat in je brievenbus gemieterd wordt dit massaal te retourneren en bij de afzender voor de deur te deponeren ivm FAKENIEUWS!!!!

Dit is voor iedereen te doen, is niet “gevaarlijk”, kost een beetje moeite echter hier is een mouw aan te passen door taken te verdelen door bijv. af te spreken dat de ene week de een het brengt én voor de deur kwakt en de week erna iemand anders!!

Ik kan u garanderen dat de dagbladpers dit niet leuk zal vinden……

Het zal even duren alvorens dit succes gaat hebben maar hoe meer mensen dit te weten komen en er vervolgens aan gaan meedoen, hoe meer aandacht het gaat krijgen wat de sneeuwbal alleen maar groter zal maken!!!

Het is maar een idee…..echter……ik hou van sneeuwbal……….effecten!!!

Gegroet beste,

Gladiator

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

Hello @Gladiator

Alles wat je heb gezegt is een goed idee!
Ja alle kranten opzeggen, alleen nieuws volgen zoals ninefornews etc. Neem een eenvoudig mobilephone of terug op landline. Weg met al die moderne phone met app etc..

matt
matt
5 maanden geleden

Dit is een cartoon dat Mevr.Van der Plas zeker op prijs zal stellen want het geeft aan waartegen zij al tientallen jaren aan het vechten is.

https://f.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/coronaeinderechtspraakkleur.jpg

Teun
Teun
5 maanden geleden

Beste Joyce Ramgatie,

ik hoop zo dat je gelijk hebt. Waar baseer jij deze overtuiging op? Hopelijk gebeurt dit nog voordat het coronavaccin beschikbaar is.

jenne
jenne
5 maanden geleden

In mijn Amsterdamse tijd, deden wij hier zelf iets aan, geleerd van de generatie voor ons, bij het smelten van het ijs in het voorjaar kwamen de verdronken duifels te voorschijn, bij het afnemen van het kerkbezoek, viel de samenleving uit elkaar, en ook de onderlinge controle, hij bleef bij de elite in tact, Vrije Metselaars etc.en andere minderheids groepen religies, , maar de gewone man verloor de controle over zijn leven, samenspraak ging verloren, via de politiek en Media ontstond er iets glibberigs wat men geleide democratie noemde, mijn schoonvader in zijn hoge positie bij de sociale dienst in Amsterdam, signaleerde dit kindermisbruik vaak genoeg, maar toen al, in de 60 iger jaren beschermde men de misbruikers, hoop dat men nu over gaat tot vervolging van dit soort smeerpoetsen !

Dun jos
Dun jos
5 maanden geleden

Door positieve meditatie (zoals ook bidden) kan door vele mensen het Veld gewijzigd worden in een positieve (negatief voor de “elite”) energie.
Dit zijn wetenschappelijk onderbouwde zaken.

Esther
Esther
5 maanden geleden

Wat is Lange Frans onvoorstelbaar goed bezig.

Kramer
Kramer
5 maanden geleden

Hoogmoed gaat ten val komen !!
Alles ligt nu in het open, het klokje tikt en dit bewijs van hoe de vork in de steel zit zal zich verspreiden.
Bewustzijn is wat gaat komen de hoax ligt in open vizier en het masker is afgevallen.

x

Check Also

vvd

Oud-VVD-fractievoorzitter tegen Grapperhaus en Halsema: ‘Stop met intimideren’

In Amsterdam kwamen vanmiddag veel mensen bijeen ...

grapperhaus

Grapperhaus bevestigt: avondklok-wet kan ook worden ingezet om Nederlanders overdag op te sluiten

Ook de Eerste Kamer heeft ingestemd met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x