Mens en Dier

Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week was er vooral aandacht voor de foto’s van de bruiloft van minister Grapperhaus. Op de achtergrond speelt nog iets veel belangrijkers. Deze week werd ook bekend dat minister Grapperhaus van Justitie geen onderzoek instelt naar ritueel kindermisbruik.

Kamerleden Michiel van Nispen (SP) en Attje Kuiken (PvdA) zijn teleurgesteld. Ze vinden dit onbegrijpelijk. “Als onderzoeksjournalisten zulke heftige meldingen krijgen, dan begrijp ik niet dat dit niet nader onderzocht wordt,” zei Van Nispen. Kuiken zei dat het antwoord van Grapperhaus haar ongerust maakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Of is er meer aan de hand bij justitie? Advocaat Adèle van der Plas was enkele jaren geleden in het nieuws toen ze de twee Turken vertegenwoordigde die aangifte hadden gedaan tegen voormalig justitieambtenaar Joris Demmink omdat ze naar eigen zeggen als minderjarige jongens door hem in Turkije zijn verkracht.

Iedere keer zie je dat de zaak van bovenaf wordt geblokkeerd

Van der Plas schreef destijds dat er ‘ruimschoots voldoende bewijs’ is om Demmink te vervolgen. Ze werd naar eigen zeggen ‘stelselmatig tegengewerkt’ door het OM.

Dan is er nog Hüseyin Baybasin, die volgens de advocaat in Nederland tot levenslang is veroordeeld zodat Turkije zwijgt over seksuele escapades van Demmink. Van der Plas zei eerder dat Baybasin is veroordeeld onder chantage van Turkije. Dat land zou namelijk belastende informatie hebben over Demmink.

Lange Frans had het er al over in zijn nummer Kamervragen 2:

Dus laten we meteen beginnen met Joris Demmink
De secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie
De hoogste ambtenaar boven rechters en politie
En zijn positie van macht hoorde geen aanklacht
Ik zeg het hard: jarenlang kleine jongens verkracht
Vraag het Adèle van der Plas, waarom zit Baybasin vast
En houdt de Turkse regering zo een lijk in de kast

“Iedere keer zie je dat de zaak van bovenaf wordt geblokkeerd. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in dat ministerie van Justitie,” zegt Van der Plas in een nieuwe aflevering van de podcast van Lange Frans:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Een grote rede waarom de hele regering nu op NUL moet worden gezet. En dan een nieuwe regering vormen. Maar binnenkort worden ALLE pedos opgepakt. En Rutte weet het!

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Elk onderzoek wordt steevast van bovenaf geblokkeerd ! Dat betekent dus dat de trap van boven af schoongeveegd moet worden. Al het andere is gedoemd te mislukken. Begin bij het koningshuis en werk dan via de hoogste top van justitie verder naar beneden . Niemand die het lef of mogelijk ertoe heeft, zo blijkt.

Ron Swart
Ron Swart
3 jaren geleden

De schrijfster Yvonne Keuls heeft diverse malen aan de bel getrokken o.a. al in de jaren tachtig bij Sonja Barend over rechters die hun handen niet thuis konden houden bij kinderen.
De Leidse Minerva-kliek is vooralsnog oppermachtig en mensen als Frits Salomons, voormalig advocaat van de ‘koninklijk familie’ heeft ook dit gebied een uiterst dubieuze reputatie.
Wat mij betreft wordt Kamervragen 1, 2 of 3 ons nieuwe volkslied.
Grapperhaus raus!

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Café Weltschmerz is nu kennelijk ook zo ver om dit onderwerp aan te snijden. Dat werd tijd. De msm hebben werkelijk niets met nieuws te maken. Het echte nieuws is alleen online te vinden. De msm zijn 100% staatspropaganda. Pure misdadigers.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x