Homepagina » Mens en Dier » Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’
advocaat
Foto: YouTube/Lange Frans

Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’

Deze week was er vooral aandacht voor de foto’s van de bruiloft van minister Grapperhaus. Op de achtergrond speelt nog iets veel belangrijkers. Deze week werd ook bekend dat minister Grapperhaus van Justitie geen onderzoek instelt naar ritueel kindermisbruik.

Kamerleden Michiel van Nispen (SP) en Attje Kuiken (PvdA) zijn teleurgesteld. Ze vinden dit onbegrijpelijk. “Als onderzoeksjournalisten zulke heftige meldingen krijgen, dan begrijp ik niet dat dit niet nader onderzocht wordt,” zei Van Nispen. Kuiken zei dat het antwoord van Grapperhaus haar ongerust maakt.

Of is er meer aan de hand bij justitie? Advocaat Adèle van der Plas was enkele jaren geleden in het nieuws toen ze de twee Turken vertegenwoordigde die aangifte hadden gedaan tegen voormalig justitieambtenaar Joris Demmink omdat ze naar eigen zeggen als minderjarige jongens door hem in Turkije zijn verkracht.

Iedere keer zie je dat de zaak van bovenaf wordt geblokkeerd

Van der Plas schreef destijds dat er ‘ruimschoots voldoende bewijs’ is om Demmink te vervolgen. Ze werd naar eigen zeggen ‘stelselmatig tegengewerkt’ door het OM.

Dan is er nog Hüseyin Baybasin, die volgens de advocaat in Nederland tot levenslang is veroordeeld zodat Turkije zwijgt over seksuele escapades van Demmink. Van der Plas zei eerder dat Baybasin is veroordeeld onder chantage van Turkije. Dat land zou namelijk belastende informatie hebben over Demmink.

Lange Frans had het er al over in zijn nummer Kamervragen 2:

Dus laten we meteen beginnen met Joris Demmink
De secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie
De hoogste ambtenaar boven rechters en politie
En zijn positie van macht hoorde geen aanklacht
Ik zeg het hard: jarenlang kleine jongens verkracht
Vraag het Adèle van der Plas, waarom zit Baybasin vast
En houdt de Turkse regering zo een lijk in de kast

“Iedere keer zie je dat de zaak van bovenaf wordt geblokkeerd. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in dat ministerie van Justitie,” zegt Van der Plas in een nieuwe aflevering van de podcast van Lange Frans:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

Een grote rede waarom de hele regering nu op NUL moet worden gezet. En dan een nieuwe regering vormen. Maar binnenkort worden ALLE pedos opgepakt. En Rutte weet het!

Exegese
Exegese
9 maanden geleden

Elk onderzoek wordt steevast van bovenaf geblokkeerd ! Dat betekent dus dat de trap van boven af schoongeveegd moet worden. Al het andere is gedoemd te mislukken. Begin bij het koningshuis en werk dan via de hoogste top van justitie verder naar beneden . Niemand die het lef of mogelijk ertoe heeft, zo blijkt.

Ron Swart
Ron Swart
9 maanden geleden

De schrijfster Yvonne Keuls heeft diverse malen aan de bel getrokken o.a. al in de jaren tachtig bij Sonja Barend over rechters die hun handen niet thuis konden houden bij kinderen.
De Leidse Minerva-kliek is vooralsnog oppermachtig en mensen als Frits Salomons, voormalig advocaat van de ‘koninklijk familie’ heeft ook dit gebied een uiterst dubieuze reputatie.
Wat mij betreft wordt Kamervragen 1, 2 of 3 ons nieuwe volkslied.
Grapperhaus raus!

Mikkel
Mikkel
9 maanden geleden

Café Weltschmerz is nu kennelijk ook zo ver om dit onderwerp aan te snijden. Dat werd tijd. De msm hebben werkelijk niets met nieuws te maken. Het echte nieuws is alleen online te vinden. De msm zijn 100% staatspropaganda. Pure misdadigers.

x

Check Also

grapperhaus

Grapperhaus over buitensporig politiegeweld: ‘Geen enkele aanleiding voor buitenparlementaire onderzoekscommissie’

Minister van Justitie Ferd Grapperhaus zei donderdag ...

politieagent

Politieagent klaagt Rutte en Grapperhaus aan wegens ‘plegen van misdaden’

Een politieagent klaagt de Staat der Nederlanden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x