CoronaBuitenland

Zwijgen is voor deze moedige arts geen optie meer: ‘Wat wij aan het doen zijn, is onze eigen mensen schaden’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

Alle gevaccineerden die bij mij komen, hebben corona gehad. Wat we nu hier aan het doen zijn, is gewoon pure illusie. Wij zijn op een bepaalde manier bezig waarbij we onze eigen bevolking schaden. Dat zei Stefaan Deneweth in Het spreekuur. “We zijn echt verkeerd bezig.”

Deneweth is niet zomaar iemand. Hij is orthopedisch chirurg, sportarts en expert in de verzekeringsgeneeskunde. Daarnaast was hij 20 jaar gasthoogleraar aan de Haute École Paul-Henri Spaak, een Franstalige hogeschool in België.

De arts is zeer kritisch over hoe onze overheidsexperts de crisis hebben aangepakt en hoopt dat er eindelijk een serieus debat kan worden gehouden. Zwijgen is voor deze moedige arts geen optie meer.

Waanzin en demonisering

“Bij alles wat nu ook maar een zweem van vaccinatie heeft, wordt gezegd: dat kan niet! Ons narratief is altijd geweest dat het zo veilig was als de pest. Als je ook maar een kritische vraag stelt met betrekking tot, of je hebt een artikel dat zich kritisch uitlaat met betrekking tot en je post dat op Facebook, dan krijg je direct te maken met factcheckers en dergelijke.”

Dat overkwam Deneweth toen hij een studie had gedeeld die was verschenen in het medische tijdschrift The BMJ. “Dan denk ik: waar ben ik mee bezig als zelfs de grote literatuur al direct een factcheck krijgt en het stempel ‘boehoe’ krijgt?”

“Dat noem ik waanzin en demonisering. Zo kun je nooit meer een objectivering krijgen van de realiteit. De geschiedenisboeken worden altijd geschreven door de overwinnaar.”

Apartheidsregime

“Ik vertrouw het narratief van de regering niet meer,” benadrukte de arts. “Het is niet een ongevaccineerde die het gevaar is voor een patiënt.”

Deneweth stuurde zijn grieven door naar parlementariërs. Hij kreeg van slechts één partij antwoord: Vlaams Belang.

“We zitten feitelijk in een apartheidsregime. Niet ten opzichte van kleur, maar ten opzichte van je Green Card en vaccination passes. We zagen in Australië hoe niet-gevaccineerden in kampen moesten zitten. Waar zijn we mee bezig? We gaan terug naar 40-45.”

Reductie van de wereldbevolking

“Wat wij aan het doen zijn, is feitelijk onze eigen mensen schaden. Wil je daarmee een reductie doen van de wereldbevolking, prima. Wees dan eerlijk, zeg het mij dan gewoon,” zei Deneweth.

4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TAO Foundation
TAO Foundation
8 maanden geleden

Dank U !

Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Alleen reclame voor de spuit mag van Bill Gates, hij bepaalt welke leugens er dienen verspreid te worden, hij verbiedt efficiënte behandeling van covid patiënten met medicatie die haar nut bewezen heeft en dat alles veilig van achter de schermen. Heel de wereldbevolking moet van hem geprikt worden. Hij heeft alle organisaties gesponsord en deelt de lakens uit. Wie niet zwijgt krijgt zijn straf.

jopie
jopie
8 maanden geleden

Hopelijk worden steeds meer artsen wakker, zodat ze weten waar ze mee bezig zijn.
Ook de artsen zijn medeplichtig aan moord, ziekte als gevolg van vaccinatie.

Jaco
Jaco
8 maanden geleden

Maar vergelijken mocht toch niet!? ‘T gaat exact hetzelfde volgen bekenden! Alleen vallen er nu geen bommen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x