Mens en Dier

Kijk: boze boer fakkelt in 1 minuut het hele kabinet tot de grond toe af

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

Het hele kabinet moet gewoon weg en moet ook wegblijven. Dat zei melkveehouder Frank Zanderink tegenover EenVandaag.

Niet dat als we straks weer naar de stembus moeten en er weer nieuwe verkiezingen komen, dat hetzelfde zooitje er dan weer zit, aldus Zanderink. “Dat moet weg en wegblijven.”

“Ik kan heel kwaad worden om dat volk,” vervolgde hij. “Ik vreet me ook helemaal op als ik die Muppet Show weer op televisie zie. Het is beschamend dat wij zo’n politiek in Nederland hebben.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Koekenbakker

Over afzwaaiend landbouwminister Staghouwer zei hij: “Het is een bakker, een koekenbakker, hij is bakker van oudsher. Wat doet zo’n minister op agrarische sector?”

“Hetzelfde als Hugo de Jonge. Hij is eerst minister van Volksgezondheid, nu van Huisvesting. In de politiek huppelt het zo: hop, plop, plop. Van het ene rampscenario worden ze doorgeschoven naar de andere ramp,” zei de melkveehouder.

Control-alt-delete

“Nederland is control-alt-delete. Als de computer het niet doet, dan druk je op control-alt-delete en dan begin je weer gewoon overnieuw. En dat is in Nederland ook zo: ze moeten met heel veel zaken compleet overnieuw beginnen.”

Zanderink krijgt veel steun. Bioloog Richard Steenvoorden zegt: “Met alles eens. Ik stel alleen format C: voor.” Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons reageert: “Boerenverstand beats everything.” En columnist Marianne Zwagerman schrijft: “Is wel zo.”

4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ezeltje prik je
Ezeltje prik je
3 maanden geleden

System corrupted. Format C:\

Geert
Geert
3 maanden geleden

De Wijzen komen uit het Oosten!

Laura
Laura
3 maanden geleden

Echt heerlijk zo’n relaas!! Boerenverstand werkt uitstekend en prachtig dialect( Achterhoek??)

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

IK STEUN DE BOEREN !!..Hele regering schoonvegen…Nederland is in een zooitje beland dankzij de psychopathen in de regering Den Haag

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x