Gezondheid

Procter & Gamble als onderdeel van de wereldelite

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het multinationale bedrijf Procter & Gamble dat vele verschillende consumentenproducten verkoopt is nu de trotse eigenaar van New Chapter, een bedrijf dat zich specialiseert in voedingssupplementen.

Medeoprichter van New Chapter Paul Schulick lijkt zijn ziel te hebben verkocht aan een conglomeraat dat vele natuurlijke merken opkoopt.

P&G bracht als eerste corporatie koolzaadolie dat rijk is aan omega 6-vetzuren. Alhoewel dergelijke plantaardige oliën decennia lang werden gezien als gezond, weten we nu dat een dieet met veel omega 6-oliën cardiovasculaire ontsteking kan veroorzaken.

Het bedrijf verkoopt daarnaast de maagzuurremmer Prilosec, bij ons bekend als omeprazol, wat betekent dat P&G ook in de farmaceutische industrie zit.

Eén van de belangrijkste aandeelhouders van de corporatie is niemand minder dan Warren Buffett (Berkshire Hathaway) die voor zo’n 3,6 miljard euro aan aandelen van het bedrijf bezit.

Monsanto en P&G

De belangrijkste aandeelhouder van P&G is beleggingsmaatschappij Vanguard. Op de tweede plaats vinden we State Street Corporation terug. Dezelfde twee corporaties vormen tevens de belangrijkste aandeelhouders van Monsanto.

P&G is voor het grootste gedeelte in handen van uitkoop-banksters als JP Morgan en Bank of America, dezelfde banken die voor biljoenen dollars werden uitgekocht met belastinggeld.

De Chief Financial Officer van P&G, Jon Moeller (pdf), zit ook in de raad van bestuur van Monsanto. Hij neemt momenteel bovendien zitting in de adviesraad van de Federal Reserve Bank van Cleveland.

Wereldelite

P&G is onderdeel van de wereldelite. De corporatie maakt haar producten met chemische filters, kunstmatige geuren en bekende carcinogenen. P&G is onder meer eigenaar van de merken Ariel, Braun, Duracell, Gillette, Mach3, Oral B, Pampers, Pringles, Dreft, Max Factor, Hugo Boss en Dash.

Over de gehele linie worden kleine bedrijven die natuurlijke merken produceren opgekocht door giganten als Monsanto, P&G en J&J. Meestal gebeurt dit in het geheim, achter gesloten deuren. Lees de etiketten goed.

Bron: Naturalnews.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x