Gezondheid

Procter & Gamble als onderdeel van de wereldelite

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het multinationale bedrijf Procter & Gamble dat vele verschillende consumentenproducten verkoopt is nu de trotse eigenaar van New Chapter, een bedrijf dat zich specialiseert in voedingssupplementen.

Medeoprichter van New Chapter Paul Schulick lijkt zijn ziel te hebben verkocht aan een conglomeraat dat vele natuurlijke merken opkoopt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

P&G bracht als eerste corporatie koolzaadolie dat rijk is aan omega 6-vetzuren. Alhoewel dergelijke plantaardige oliën decennia lang werden gezien als gezond, weten we nu dat een dieet met veel omega 6-oliën cardiovasculaire ontsteking kan veroorzaken.

Het bedrijf verkoopt daarnaast de maagzuurremmer Prilosec, bij ons bekend als omeprazol, wat betekent dat P&G ook in de farmaceutische industrie zit.

Eén van de belangrijkste aandeelhouders van de corporatie is niemand minder dan Warren Buffett (Berkshire Hathaway) die voor zo’n 3,6 miljard euro aan aandelen van het bedrijf bezit.

Monsanto en P&G

De belangrijkste aandeelhouder van P&G is beleggingsmaatschappij Vanguard. Op de tweede plaats vinden we State Street Corporation terug. Dezelfde twee corporaties vormen tevens de belangrijkste aandeelhouders van Monsanto.

P&G is voor het grootste gedeelte in handen van uitkoop-banksters als JP Morgan en Bank of America, dezelfde banken die voor biljoenen dollars werden uitgekocht met belastinggeld.

De Chief Financial Officer van P&G, Jon Moeller (pdf), zit ook in de raad van bestuur van Monsanto. Hij neemt momenteel bovendien zitting in de adviesraad van de Federal Reserve Bank van Cleveland.

Wereldelite

P&G is onderdeel van de wereldelite. De corporatie maakt haar producten met chemische filters, kunstmatige geuren en bekende carcinogenen. P&G is onder meer eigenaar van de merken Ariel, Braun, Duracell, Gillette, Mach3, Oral B, Pampers, Pringles, Dreft, Max Factor, Hugo Boss en Dash.

Over de gehele linie worden kleine bedrijven die natuurlijke merken produceren opgekocht door giganten als Monsanto, P&G en J&J. Meestal gebeurt dit in het geheim, achter gesloten deuren. Lees de etiketten goed.

Bron: Naturalnews.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x