Homepagina » UFO » Amerikaanse piloten nemen UFO’s waar die tot het onmogelijke in staat lijken. Waar komen ze vandaan?
Amerikaanse piloten nemen UFO's waar die tot het onmogelijke in staat lijken. Waar komen ze vandaan?

Amerikaanse piloten nemen UFO’s waar die tot het onmogelijke in staat lijken. Waar komen ze vandaan?

Onlangs onthulde de New York Times dat veel Amerikaanse legerpiloten UFO’s waarnemen die tot het onmogelijke in staat lijken.

“We weten dat UFO’s bestaan, dat is nu wel duidelijk,” reageerde een Amerikaanse ex-defensiefunctionaris op de onthullingen.

“De vraag is alleen waarom ze hier zijn. Waar komen ze vandaan en van welke technologie maken de vaartuigen gebruik?” vroeg Christopher Mellon.

Verbijsterd

Er zijn aanwijzingen dat de objecten die in 2014 en 2015 door legerpiloten zijn gemeld, dingen deden die niet mogelijk zijn in dit fysieke rijk, aldus Mellon in het tv-programma Fox & Friends.

Zo bewogen ze zich voort met snelheden van meer dan 8000 kilometer per uur en bleven de hele dag in de lucht, terwijl straaljagers ongeveer een uur in de lucht blijven.

“De piloten die deze vaartuigen waarnemen zijn helemaal verbijsterd, zo blijkt uit hun verklaringen,” vervolgde Mellon, die binnenkort te zien zal zijn in een nieuwe televisieserie over UFO’s, genaamd ‘Unidentified’.

Frustrerend

Hij zei dat Amerika bij lange na niet het enige land is waar dit soort objecten worden waargenomen.

Mellon vindt het frustrerend dat de overheid en de piloten verder geen actie ondernemen.

De enige manier om vooruitgang te boeken is het vrijgeven van informatie, benadrukte hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Foxnews]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Wat voert men weer in zijn schild, vraag ik me af… Dat eerst UFO’s als complot worden beschouwd, en nu zo plots lijkt men het tegendeel te willen beweren. Dit lijkt me heel verdacht, en dan vraag ik me af, welk voordeel kunnen ze hieruit halen? Vast en zeker wel een heel groot voordeel, zoals een oorlog beginnen tegen UFO’s, hen bvb de schuld gevende van de klimaatverandering (waarvan voortkomend de 500 tornado’s van de afgelopen maand in de VS). Dus zal een globale oorlog noodzakelijk zijn om de mensheid te redden van een weer nieuw uitgevonden bedreiging… En kunnen ze stapsgewijs verder met hun plan om de wereld te hervormen en komaf te maken met de overpopulatie – die asap uit de weg moet worden geruimd. Degene die hierachter zitten, willen niet alleen een NWO, maar ook een NW (nieuwe wereld). Ze hebben ons eeuwenlang uitgemolken – tot de laatste druppel – en nu moeten ze ons niet meer, want we zijn een ‘last’ en ‘bedreiging’ voor van alles en nog wat.

  8 likes
 2. Wel knap als die dingen zich met 8000Km per uur voortbewegen en soms onzichtbaar zijn voor de radar dat je dan weet dat ze de hele dag in de lucht zijn en dat het steeds dezelfde is 🙂

  4 likes
 3. Het wordt nu vrijgegeven om het weer in een ‘ materialistisch vaarwater ‘ te kunnen brengen ‘net zoals de klimaathoax ‘ een electromagnrtisch sattelietenschild aanbrengen tegen deze zogenaamde buitenaardse indringers ( die het helemaal niet zijn ) ,want zij komen uit de binnenaarde en zijn elementen wezens die verbonden zijn met ons eigen astrale lichaam .

  2 likes
  • Superknap dat jij dat allemaal weet Mikaël. Nu even serieus. Na het bericht dat piloten wel degelijk heel erg vaak Ufo’s zien, terwijl ze aan het vliegen zijn met de modernste straalvliegtuigen op onze planeet, is het nog steeds zeer moeilijk om Jan met de pet te overtuigen van het bestaan van buitenaards intelligent leven. Dat er buitenaards intelligent leven is, is niet meer dan logisch en statistisch een zekerheid, maar met dat gebazel van jouw kan niemand die dit alles serieus neemt, nog een kant op.
   Stop aub met die onzin en al geloof je het zelf heel hard: weet dan hoe dat klinkt voor iemand die nog niet eens gelooft dat in ons schier oneindig heelal met triljarden planeten er nog wel hier en daar iets intelligent moet bestaan. Zelf moet ik al mijn uiterste best doen, met daarbij zoveel mogelijk artikels, documentaires en getuigenissen om iemand ook maar eens te doen nadenken over de mogelijkheden, kan jij dat ook over jouw redenering. Hoe tracht jij iemand te overtuigen van jouw zaak ? Of zeg jij gewoon : “geloof mij maar ” ? Zeverige, dwaze fabels over verbonden zijn met astrale lichamen en dergelijke helpen absoluut jouw zaak niet !

   1 likes
  • ????? Leg e.e.a. eens uit? Binnenaarde? Elementen wezens? Is volgens mij vager als de term UFO.

   0 likes
 4. Ik ben eerlijk gezegd verrast dat er de laatste tijd in de media veel te doen is om UFO’s, sorry UAP’s. En vanwaar die plotse openheid door militaire overheden? Beetje vreemd in mijn ogen. Ik heb lang geleden eens aan een F16-vlieger gevraagd of hij zelf ooit vreemde dingen in de lucht heeft waargenomen. Zijn antwoord was nee, en wel omdat hij er niet kon/mocht over praten. Staan we dan misschien toch voor een ‘disclosure’? Of is dit het zoveelste rookgordijn?

  3 likes
 5. https://youtu.be/QN6AoEGFbYU

  Vergeet niet dat de technologie op aarde al veel verder is dan we weten .
  Alle zogenaamde nieuwe dingen liggen al jaren te wachten omdat er een groep mensen zijn die beslissen of dat de mensheid er al klaar voor is .

  Vroeger had je dat programma van Griet tietulaar met het huis van de toekomst. En hoelang heeft dat geduurd eer het echt geïmplementeerd werd .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.