UFO

Amerikaanse piloten nemen UFO’s waar die tot het onmogelijke in staat lijken. Waar komen ze vandaan?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs onthulde de New York Times dat veel Amerikaanse legerpiloten UFO’s waarnemen die tot het onmogelijke in staat lijken.

“We weten dat UFO’s bestaan, dat is nu wel duidelijk,” reageerde een Amerikaanse ex-defensiefunctionaris op de onthullingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De vraag is alleen waarom ze hier zijn. Waar komen ze vandaan en van welke technologie maken de vaartuigen gebruik?” vroeg Christopher Mellon.

Verbijsterd

Er zijn aanwijzingen dat de objecten die in 2014 en 2015 door legerpiloten zijn gemeld, dingen deden die niet mogelijk zijn in dit fysieke rijk, aldus Mellon in het tv-programma Fox & Friends.

Zo bewogen ze zich voort met snelheden van meer dan 8000 kilometer per uur en bleven de hele dag in de lucht, terwijl straaljagers ongeveer een uur in de lucht blijven.

“De piloten die deze vaartuigen waarnemen zijn helemaal verbijsterd, zo blijkt uit hun verklaringen,” vervolgde Mellon, die binnenkort te zien zal zijn in een nieuwe televisieserie over UFO’s, genaamd ‘Unidentified’.

Frustrerend

Hij zei dat Amerika bij lange na niet het enige land is waar dit soort objecten worden waargenomen.

Mellon vindt het frustrerend dat de overheid en de piloten verder geen actie ondernemen.

De enige manier om vooruitgang te boeken is het vrijgeven van informatie, benadrukte hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Foxnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
elisabethje
elisabethje
4 jaren geleden

Wat voert men weer in zijn schild, vraag ik me af… Dat eerst UFO’s als complot worden beschouwd, en nu zo plots lijkt men het tegendeel te willen beweren. Dit lijkt me heel verdacht, en dan vraag ik me af, welk voordeel kunnen ze hieruit halen? Vast en zeker wel een heel groot voordeel, zoals een oorlog beginnen tegen UFO’s, hen bvb de schuld gevende van de klimaatverandering (waarvan voortkomend de 500 tornado’s van de afgelopen maand in de VS). Dus zal een globale oorlog noodzakelijk zijn om de mensheid te redden van een weer nieuw uitgevonden bedreiging… En kunnen ze stapsgewijs verder met hun plan om de wereld te hervormen en komaf te maken met de overpopulatie – die asap uit de weg moet worden geruimd. Degene die hierachter zitten, willen niet alleen een NWO, maar ook een NW (nieuwe wereld). Ze hebben ons eeuwenlang uitgemolken – tot de laatste druppel – en nu moeten ze ons niet meer, want we zijn een ‘last’ en ‘bedreiging’ voor van alles en nog wat.

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Wel knap als die dingen zich met 8000Km per uur voortbewegen en soms onzichtbaar zijn voor de radar dat je dan weet dat ze de hele dag in de lucht zijn en dat het steeds dezelfde is 🙂

eindhoven
eindhoven
4 jaren geleden
Mikaël
Mikaël
4 jaren geleden

Het wordt nu vrijgegeven om het weer in een ‘ materialistisch vaarwater ‘ te kunnen brengen ‘net zoals de klimaathoax ‘ een electromagnrtisch sattelietenschild aanbrengen tegen deze zogenaamde buitenaardse indringers ( die het helemaal niet zijn ) ,want zij komen uit de binnenaarde en zijn elementen wezens die verbonden zijn met ons eigen astrale lichaam .

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x